2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Kizlar döndüm hastaneden. Doktorda hastanede çok güzel inanilmaz ilgililer gider gitmez kiloma tansiyonuma bakildi nst ye bagladi hemsire hanim 60-80 arasi duzensiz kasilmalarim var. Doktor hanim sanki kirk yillik hastasiymişim gibi ilgili ve yakin davrandi. Makat ve çati agrilarimi anlattim açiklik olabilir diye alttan muayne etti açiklik yokmuş çok şükür ama canim yandi kizlar bebegim
36+2 günlük bugün 3200 gr gorunuyor. Doktor hanim ben normal doğum yanlisiyim ama madem ilk dogum kotu bir tecrube oldu seni zorlamam ama 39.haftadan oncede sezeryana almam dedi. 11 mayisa sezeryan randevusu verdi. Eger bebiş kendiliginden gelirsede gece bile olsa ben gelir doğumunu yaptiririm dedi. Haftaya yine gidicem. Çok mutluyum kizlar, herşey olumlu şimdilik çok şükür:)

ayyy çok sevindim e güzel haberlerle dönmüşsün ben de dün çatı ağrısını sordum ama alttan muayene etmedi . biz daha doğum konusunu konuşmadık yaa hiç birşey demiyor benim ilk doğumum da senin gibi çok kötü tecrübe oldu ama ilk normal olduğu için sanırım bunu da normal planlıyor ben ikisinden de korkuyorum bir yandan acaba konuşsam mı sezeryan olsun diye bir yandan da kendim isterim pişman olurum diye korkuyorum ama eğer sezeryan derse 6 mayıs olsun derim ilk kızım da 6 mayıs doğumlu aynı olur doğum tarihleri ama o zaman 38+1 oluyorum senin ki 39 dan önce almam demiş benimki de öyle der mi bakalım hayırlısı haftaya ne diyecek.

Kızlar çok tuhaf biliyorum ama bu son zamanlarda bebek hareket ederken bazen karnimdan çıt diye ses geliyor. Ancak çok sessiz bir ortamda duyuluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı? Noluyor acep içerde?

Bende de oluyor.. oglum costugunda oluyor genelde.. ben de kime sorsam bir cevap alamadim.

Ben oglumu normal dogumla dunyaya getirdim.. insallah bu dogumumda saglikli bir sekilde, hayirlisiyla normal olur..

Evet canım kendimde farkettîm aynen doktorunun dedîğî gib bir tuhaflık hissettim

Canim bende 38+1 de yani 5/5/2015 de doğum yapmayi çok istiyordum. Cumartesi ayrintili ultrason için gittiğim profesörde bugün gittiğim doktor hanımda 39.haftadan önce sezeryana sıcak bakmadıklarini hem beyin hem ruhsal gelişimin tamamlanmasi açisindan 39.haftadan önce (eğer bebek kendiliginden gelmezse) mudahale etmenin doğru olmadigini söyleyince bende günü doktora biraktim. Bebeğimin sağliği herseyden onemli. İlk dogumda cektigimi bir ben bilirim bir Allah belki sezeryanda kolay olmayacak ama sonrasinda okadar çekmeyeceğimi ümit ederek bu sefer normal istemiyorum. Açiklik kontrolu yaparken çok canim yandi halada acıyor gerçektende çatin çok darmiş dedi doktor ki ben bir doğum yaptim ona ramen böyle yoksa tabiki en güzeli normal doğum

Ay maşallah nerde bu doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…