2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Guzel haberler almissin masaAllah bide bize denk gelse boyle doktor ne iyi olur

Ay maşallah nerde bu doktor?
Şişli Kolan Hastanesi Meliz Hanım canim. İstanbul'daysan ben çok sevdim inanilmaz ilgili hastanede hem çok lüks hem yeni hem tertemiz hemde sgk anlaşması olduğu için fiyatları çok uygun. Ben çok memnun kaldım inşallah doğumdada öyle olur

Normal dogumda neden o kadar zorlandin? Anlayabilir misin?

Bir iki saat once yemek yerken regl sancisi gibi siddetli agrim oldu. Hemen sonrasında ishal oldum. Bir an sancim basladi sandim. Çantam hazir ama apar topar kalan malzemeleri topladim suslemeleri falan cantalara yerlestirdim. Simdi nolur nolmaz dusumu da alayim.

Belki sanci falan değildir ama ne bileyim ayhh stress yaptim :) gerçi nisan ya da suyum gelmedi henuz.

Allahim yardim etsin..

iyi yapmissin canim ne olacagi belli olmaz sen haxirlikli ol

inşallah canım seninki normal doğumla gelmeye niyetli duruyor.sıkıntısız doğar inşallah hayırlısıyla :)

Eve mi geldi bizimk gidince bile ilgilenmez
benimkide sağlık ocagına cagırdı.eve gelindiğini bende bilmiyordum bilsem naza cekerdım kendımı :)

Gayet guzel canim ben hem madlen hem süslü bebekli olanlardan aldim. Kalitesi tadi gayet guzel madlenler biraz ince sadece

Ben aldım canım çok güzeller, tavsiye ederim :)
tmm kızlar o zaman bende madlen alayım biraz kalın olaydı iyiydi ama bunada sukur :)

Evet canım kendimde farkettîm aynen doktorunun dedîğî gib bir tuhaflık hissettim
anladım cnm.o zaman benımkı ınmedi :)

önceki doğumun çatı darlığından öturumu sıkıntı yarattı cnm

Ne gzl iyi geçmesine sevindim, hakkında hayırlısı olsun artik bak strese gerek kalmadı herşey olumlu şükür..:)

Kızlar English homë da bebek eşyalarında yüzde elli indirim var pek bişey kalmamis ama bunu aldım nevresim takımı 25 lira
Şekerrr gibi, güle güle kullansın yavrunn :*

Ben en baştan beri yatıyorum evdeyim derken hep aşağı da idi hiç anlamadım yaaaa hala toplu taşıma fs yer vermiyor millet aşağıda ve monttan belli de olmuyor

Seninki birden inecek galiba oda doğum olur

Bir maşallah alırız teyzeleri böle yüklendi ama olsun

Eki Görüntüle 1504939
Maşallah, evet ya baya aşağıda seninki, bu arada bana da yer vermiyolar toplu taşımada :):) halbuki ben 10 aylık hamileyim diye bağırıyor karnım haha :)

oh ya senin adına çok sevindim, iyi ki gitmişsin bak :):) Hayırlı doğumlar olsun inşallah :)

Boyun uzun seninki öyle çok değildir belli olmaz

Hamilelikte hiç yararlanmadım toplu taşıma hizmetinden bazen özeniyor insan hele ki istanbul şartların da lüks olurdu oturmak

Canım ben normal çok istiyorum.şu an hersey yolunda insallah çatılar Uygundur ..

Bugün bizim kontrolümüz vardı bebiş 3 hafta geriden gelmeye başlamış, dr gelişme geriliği teşhisini koydu, cuma tekrar gideceğiz nts ye gireceğiz, pazartesi de suni sancı verecek açılma olmazsa sezeryan olacağım, %90 sezeryan olursun dedi dr alttan da baktı hiç acilman yok dedi. Bilmem ne yapacağız.. normal doğum olmasını çok istiyordum beklersek de riskli ve bebek zaten büyümüyo

bebek ve senin icin hangisi iyiyse o olsun canim Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insaAllah

Normal dogumda neden o kadar zorlandin? Anlayabilir misin?
Çatı darlıği bebeğin kafasinin bir türlü oturmaması bebeğimin iri olması çok fazla dikiş... Benimki kötü bir tecrübeydi ama bir sürü güzel ve rahat normal doğum yapan var herkesin hakkinda hayirlisi olsun inş

Hem çati darliği hem bebeğimin kafasi büyüktü hemde kilolu bir bebekti. İç ve dış çok fazla dikişim oldu sonrasinda dikişlerimle ilgili sıkıntılar oldu. Bunlar sizi etkilemesin, vucudunuz ve bebeğinizin kilosu normal doğuma uygunsa doktorunuz sizi destekler zaten benimki kötü bir tecrübeydi

İnşallah sağlicakla kucağina alirsin canım, her iki şekildede bebeklerimizi kucağimiza alicaz hiç üzülecek bişey yok bunlari düsünme sen bebeğin iyi olsun yeterki

En güzeli tedbirli olmak, Allah sağlicakla kucağina aldirsin inş canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…