cuma gunu tekrar muayene var o zaman ne der bilmiyorum canimHadi ya o da kotuymus suni mi verecekler sana o zaman. Peki sen agri hissetmiyomusun
Guzel haberler almissin masaAllah bide bize denk gelse boyle doktor ne iyi olurKizlar döndüm hastaneden. Doktorda hastanede çok güzel inanilmaz ilgililer gider gitmez kiloma tansiyonuma bakildi nst ye bagladi hemsire hanim 60-80 arasi duzensiz kasilmalarim var. Doktor hanim sanki kirk yillik hastasiymişim gibi ilgili ve yakin davrandi. Makat ve çati agrilarimi anlattim açiklik olabilir diye alttan muayne etti açiklik yokmuş çok şükür ama canim yandi kizlarbebegim
36+2 günlük bugün 3200 gr gorunuyor. Doktor hanim ben normal doğum yanlisiyim ama madem ilk dogum kotu bir tecrube oldu seni zorlamam ama 39.haftadan oncede sezeryana almam dedi. 11 mayisa sezeryan randevusu verdi. Eger bebiş kendiliginden gelirsede gece bile olsa ben gelir doğumunu yaptiririm dedi. Haftaya yine gidicem. Çok mutluyum kizlar, herşey olumlu şimdilik çok şükür:)
Şişli Kolan Hastanesi Meliz Hanım canim. İstanbul'daysan ben çok sevdim inanilmaz ilgili hastanede hem çok lüks hem yeni hem tertemiz hemde sgk anlaşması olduğu için fiyatları çok uygun. Ben çok memnun kaldım inşallah doğumdada öyle olurAy maşallah nerde bu doktor?
Hayirlisi olsun insallahcuma gunu tekrar muayene var o zaman ne der bilmiyorum canim
Normal dogumda neden o kadar zorlandin? Anlayabilir misin?Canim bende 38+1 de yani 5/5/2015 de doğum yapmayi çok istiyordum. Cumartesi ayrintili ultrason için gittiğim profesörde bugün gittiğim doktor hanımda 39.haftadan önce sezeryana sıcak bakmadıklarini hem beyin hem ruhsal gelişimin tamamlanmasi açisindan 39.haftadan önce (eğer bebek kendiliginden gelmezse) mudahale etmenin doğru olmadigini söyleyince bende günü doktora biraktim. Bebeğimin sağliği herseyden onemli. İlk dogumda cektigimi bir ben bilirim bir Allah belki sezeryanda kolay olmayacak ama sonrasinda okadar çekmeyeceğimi ümit ederek bu sefer normal istemiyorum. Açiklik kontrolu yaparken çok canim yandi halada acıyor gerçektende çatin çok darmiş dedi doktor ki ben bir doğum yaptim ona ramen böyle yoksa tabiki en güzeli normal doğum
iyi yapmissin canim ne olacagi belli olmaz sen haxirlikli olBir iki saat once yemek yerken regl sancisi gibi siddetli agrim oldu. Hemen sonrasında ishal oldum. Bir an sancim basladi sandim. Çantam hazir ama apar topar kalan malzemeleri topladim suslemeleri falan cantalara yerlestirdim. Simdi nolur nolmaz dusumu da alayim.
Belki sanci falan değildir ama ne bileyim ayhh stress yaptim :) gerçi nisan ya da suyum gelmedi henuz.
Allahim yardim etsin..
inşallah canım seninki normal doğumla gelmeye niyetli duruyor.sıkıntısız doğar inşallah hayırlısıyla :)valla ben ilk duyduğumda çevremdekiler hep sen 7 aylıkken doğurursun kesin bebek hep baş aşağı duruyorsa dedi.allaha şükür hiç bi şey olmadı. kafası ilk zamanlarda hep sağ kasığıma dayanmış şekildeydi. o yuzden ara ara agrım olurdu.şimdi başı dönmüş tam pozisyonundaymış.inş devam eder de normal doğum yaparım
benimkide sağlık ocagına cagırdı.eve gelindiğini bende bilmiyordum bilsem naza cekerdım kendımı :)Eve mi geldi bizimk gidince bile ilgilenmez
Gayet guzel canim ben hem madlen hem süslü bebekli olanlardan aldim. Kalitesi tadi gayet guzel madlenler biraz ince sadece
tmm kızlar o zaman bende madlen alayım biraz kalın olaydı iyiydi ama bunada sukur :)Ben aldım canım çok güzeller, tavsiye ederim :)
anladım cnm.o zaman benımkı ınmedi :)Evet canım kendimde farkettîm aynen doktorunun dedîğî gib bir tuhaflık hissettim
önceki doğumun çatı darlığından öturumu sıkıntı yarattı cnmCanim bende 38+1 de yani 5/5/2015 de doğum yapmayi çok istiyordum. Cumartesi ayrintili ultrason için gittiğim profesörde bugün gittiğim doktor hanımda 39.haftadan önce sezeryana sıcak bakmadıklarini hem beyin hem ruhsal gelişimin tamamlanmasi açisindan 39.haftadan önce (eğer bebek kendiliginden gelmezse) mudahale etmenin doğru olmadigini söyleyince bende günü doktora biraktim. Bebeğimin sağliği herseyden onemli. İlk dogumda cektigimi bir ben bilirim bir Allah belki sezeryanda kolay olmayacak ama sonrasinda okadar çekmeyeceğimi ümit ederek bu sefer normal istemiyorum. Açiklik kontrolu yaparken çok canim yandi halada acıyor gerçektende çatin çok darmiş dedi doktor ki ben bir doğum yaptim ona ramen böyle yoksa tabiki en güzeli normal doğum
Hadi hayırlısı olsun o zmn erken gelmesinlerde...Yok yahu bizimkiler tembel alıştılsr öyle durmaya gelmeleri uzun sürer bal gör
Ne gzl iyi geçmesine sevindim, hakkında hayırlısı olsun artik bak strese gerek kalmadı herşey olumlu şükür..:)Kizlar döndüm hastaneden. Doktorda hastanede çok güzel inanilmaz ilgililer gider gitmez kiloma tansiyonuma bakildi nst ye bagladi hemsire hanim 60-80 arasi duzensiz kasilmalarim var. Doktor hanim sanki kirk yillik hastasiymişim gibi ilgili ve yakin davrandi. Makat ve çati agrilarimi anlattim açiklik olabilir diye alttan muayne etti açiklik yokmuş çok şükür ama canim yandi kizlarbebegim
36+2 günlük bugün 3200 gr gorunuyor. Doktor hanim ben normal doğum yanlisiyim ama madem ilk dogum kotu bir tecrube oldu seni zorlamam ama 39.haftadan oncede sezeryana almam dedi. 11 mayisa sezeryan randevusu verdi. Eger bebiş kendiliginden gelirsede gece bile olsa ben gelir doğumunu yaptiririm dedi. Haftaya yine gidicem. Çok mutluyum kizlar, herşey olumlu şimdilik çok şükür:)
Şekerrr gibi, güle güle kullansın yavrunn :*Kızlar English homë da bebek eşyalarında yüzde elli indirim var pek bişey kalmamis ama bunu aldım nevresim takımı 25 lira
Ben en baştan beri yatıyorum evdeyim derken hep aşağı da idi hiç anlamadım yaaaa hala toplu taşıma fs yer vermiyor millet aşağıda ve monttan belli de olmuyor
Seninki birden inecek galiba oda doğum olur
Maşallah, evet ya baya aşağıda seninki, bu arada bana da yer vermiyolar toplu taşımada :):) halbuki ben 10 aylık hamileyim diye bağırıyor karnım haha :)
Kizlar döndüm hastaneden. Doktorda hastanede çok güzel inanilmaz ilgililer gider gitmez kiloma tansiyonuma bakildi nst ye bagladi hemsire hanim 60-80 arasi duzensiz kasilmalarim var. Doktor hanim sanki kirk yillik hastasiymişim gibi ilgili ve yakin davrandi. Makat ve çati agrilarimi anlattim açiklik olabilir diye alttan muayne etti açiklik yokmuş çok şükür ama canim yandi kizlarbebegim
Boyun uzun seninki öyle çok değildir belli olmazŞekerrr gibi, güle güle kullansın yavrunn :*
Maşallah, evet ya baya aşağıda seninki, bu arada bana da yer vermiyolar toplu taşımada :):) halbuki ben 10 aylık hamileyim diye bağırıyor karnım haha :)
oh ya senin adına çok sevindim, iyi ki gitmişsin bak :):) Hayırlı doğumlar olsun inşallah :)
Eve mi geldi bizimk gidince bile ilgilenmez
Hadi ya bizimkiler Hic ilgilenmiyor kaldi ki eve gelecekler
Canım ben normal çok istiyorum.şu an hersey yolunda insallah çatılar Uygundur ..arkadaşlar normal doğum yapmayı düşünen kişi sayısı çok az galiba.ben normal istiyorum.dr en geç 13 mayıs dedi.haftaya salı çatı muanesi yapcak.umarım dar vs demez.başka kimlerin normal doğum yazabilirler mi.gerçi son ana kadar hersey değişebilir ama merak ediyorum işte.:))))
bebek ve senin icin hangisi iyiyse o olsun canim Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insaAllahBugün bizim kontrolümüz vardı bebiş 3 hafta geriden gelmeye başlamış, dr gelişme geriliği teşhisini koydu, cuma tekrar gideceğiz nts ye gireceğiz, pazartesi de suni sancı verecek açılma olmazsa sezeryan olacağım, %90 sezeryan olursun dedi dr alttan da baktı hiç acilman yok dedi. Bilmem ne yapacağız.. normal doğum olmasını çok istiyordum beklersek de riskli ve bebek zaten büyümüyo
Çatı darlıği bebeğin kafasinin bir türlü oturmaması bebeğimin iri olması çok fazla dikiş... Benimki kötü bir tecrübeydi ama bir sürü güzel ve rahat normal doğum yapan var herkesin hakkinda hayirlisi olsun inşNormal dogumda neden o kadar zorlandin? Anlayabilir misin?
inşallah canım seninki normal doğumla gelmeye niyetli duruyor.sıkıntısız doğar inşallah hayırlısıyla :)
benimkide sağlık ocagına cagırdı.eve gelindiğini bende bilmiyordum bilsem naza cekerdım kendımı :)
tmm kızlar o zaman bende madlen alayım biraz kalın olaydı iyiydi ama bunada sukur :)
anladım cnm.o zaman benımkı ınmedi :)
önceki doğumun çatı darlığından öturumu sıkıntı yarattı cnm
İnşallah sağlicakla kucağina alirsin canım, her iki şekildede bebeklerimizi kucağimiza alicaz hiç üzülecek bişey yok bunlari düsünme sen bebeğin iyi olsun yeterkiBugün bizim kontrolümüz vardı bebiş 3 hafta geriden gelmeye başlamış, dr gelişme geriliği teşhisini koydu, cuma tekrar gideceğiz nts ye gireceğiz, pazartesi de suni sancı verecek açılma olmazsa sezeryan olacağım, %90 sezeryan olursun dedi dr alttan da baktı hiç acilman yok dedi. Bilmem ne yapacağız.. normal doğum olmasını çok istiyordum beklersek de riskli ve bebek zaten büyümüyo
En güzeli tedbirli olmak, Allah sağlicakla kucağina aldirsin inş canimBir iki saat once yemek yerken regl sancisi gibi siddetli agrim oldu. Hemen sonrasında ishal oldum. Bir an sancim basladi sandim. Çantam hazir ama apar topar kalan malzemeleri topladim suslemeleri falan cantalara yerlestirdim. Simdi nolur nolmaz dusumu da alayim.
Belki sanci falan değildir ama ne bileyim ayhh stress yaptim :) gerçi nisan ya da suyum gelmedi henuz.
Allahim yardim etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?