anladim cnm o durumda zor oluyor ewet.bebek buyuk ve catim dar olursa ben de istemicem zaten.ikisinden biri olur digeri olmazsa isteyebilirim.Hem çati darliği hem bebeğimin kafasi büyüktü hemde kilolu bir bebekti. İç ve dış çok fazla dikişim oldu sonrasinda dikişlerimle ilgili sıkıntılar oldu. Bunlar sizi etkilemesin, vucudunuz ve bebeğinizin kilosu normal doğuma uygunsa doktorunuz sizi destekler zaten benimki kötü bir tecrübeydi
Saol tatlim çok şükür ama hiç oglum okadar beklemeyecekmiş gibi geliyor bana acayip ağrilarim var, hayirlisi olsun inşNe gzl iyi geçmesine sevindim, hakkında hayırlısı olsun artik bak strese gerek kalmadı herşey olumlu şükür..:)
İnşallah sağlicakla kucağina alirsin canım, her iki şekildede bebeklerimizi kucağimiza alicaz hiç üzülecek bişey yok bunlari düsünme sen bebeğin iyi olsun yeterki
sagolun kızlar insan ister istemez etkileniyo işte, Çok şükür herşeyimiz normal nts, suyumuz hatta biraz da sanci çıktı ama 3 haftadır büyümüyor ayni 2500kg ve boyutları da 34 haftalık görünüyo,durmasının anlamı yok diyor dr.tehlikeye atmak istemiyorum ama ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin de istiyorum yarın da resmi tatil başka dr a gidip sorma şansım yokbebek ve senin icin hangisi iyiyse o olsun canim Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insaAllah
Hemen geri gönder canim pislik yaparlarsada sizi tüketici haklarina şikayet edicem dersin.Canim cok sıkkın bebegimin odasina hali yaptirmistik netten esimle ve kizimin adini yazdirmistik pis adam boyaya batirmis hali yikamaya verdik bugun geldi ama hali bembeyaz olmus aksamdan belli sinirden agliyorum(
Eki Görüntüle 1505268 bu hale geldi halim((
sagolun kızlar insan ister istemez etkileniyo işte, Çok şükür herşeyimiz normal nts, suyumuz hatta biraz da sanci çıktı ama 3 haftadır büyümüyor ayni 2500kg ve boyutları da 34 haftalık görünüyo,durmasının anlamı yok diyor dr.tehlikeye atmak istemiyorum ama ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin de istiyorum yarın da resmi tatil başka dr a gidip sorma şansım yok
İnşsllah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebeğini doğunca toparlar çabucak bebeğin.Bugün bizim kontrolümüz vardı bebiş 3 hafta geriden gelmeye başlamış, dr gelişme geriliği teşhisini koydu, cuma tekrar gideceğiz nts ye gireceğiz, pazartesi de suni sancı verecek açılma olmazsa sezeryan olacağım, %90 sezeryan olursun dedi dr alttan da baktı hiç acilman yok dedi. Bilmem ne yapacağız.. normal doğum olmasını çok istiyordum beklersek de riskli ve bebek zaten büyümüyo
Esim ben aglayinca sinirlendi aradi adamlari adamlar ozur dilediler tekrar yapacaklar begenmezsek paramizi iade edecekler ama cok uzuldum 4 hafta sonra dogum yapacam ama hali sorun ciktiHemen geri gönder canim pislik yaparlarsada sizi tüketici haklarina şikayet edicem dersin.
Cuma sabahtan zekai tahire gitmeyi düşünüyorum, öğleden sonra da kendi dr uma gideyim en iyisi, ya da yarin acile gitsem bakarlar mı ki. Dr a güveniyorum ama başkası da aynı şeyi söylerse daha rahat olacağımCanim Cuma günü farkli bir doktora daha git oda ayni şeyleri söylerse hiç riske atma, inşallah sütün bol olur doğupta büyümeyen bebek yok inan küçük doğanlar çok çabuk toparliyor hiç üzülme sen, Allah yardimcin olsun inş
anladm canim yaa sagolll bisiler ayarlanirda sezaryenlerin gunu belli oluyo tabi onlar onceden ayarlamis olurlar. Sansimaa artikCanım sezeryan olursan belki özel odayı bulursun ama normal doğumda olmaz çünkü 2 hafta önceden ayırıyorlar o odaları.birde tabi araya birilerini falan koyarsan.ama umarım ayarlarsınız.ebe tutumu birazda kişiye göre değişir canım malesef.bazısı köylü cahil falan görürse çok horlutormuş gerçekten.insan gibi insana çatarsan da çok güzel davranıyorlar.ben ilk iki doğumumda devlet hastanelerinde doğum yaptım.ilk doğumda aynı odada 2 kişi kalıyorduk.ama ebe ve hemşireler çok iyiydi.ikincide ters bebeği doğurtmaya kalkıştı ebe ki Allahtan doktorum geldi de kurtuldum.
Bence acile gitme canim dogru duzgun bakilsin hiçte üzülüp kendini harap etme bebeğin haftasi gayet iyi disarda cok cabuk toparlayacaktir. Kilosu değil sağlikli olmasi önemli. İnşallah hersey yoluna girer yarin kandil bol bol dua et canim bizde ederiz bebişeCuma sabahtan zekai tahire gitmeyi düşünüyorum, öğleden sonra da kendi dr uma gideyim en iyisi, ya da yarin acile gitsem bakarlar mı ki. Dr a güveniyorum ama başkası da aynı şeyi söylerse daha rahat olacağım
sorun çikarmamışlar işte değiştireceklermiş bunun için aglanir mi:) Allah başka dert vermesin bunlarin çözümü var canim boşuna kendini üzmeEsim ben aglayinca sinirlendi aradi adamlari adamlar ozur dilediler tekrar yapacaklar begenmezsek paramizi iade edecekler ama cok uzuldum 4 hafta sonra dogum yapacam ama hali sorun cikti
Hormonlar beni kotu etkiliyor ya ondan cok agladim yoksa umursamamBak
sorun çikarmamışlar işte değiştireceklermiş bunun için aglanir mi:) Allah başka dert vermesin bunlarin çözümü var canim boşuna kendini üzme
Desteğinden dolayı Allah razı olsun canim, Rabbim bütün bebişlere ve onları bekleyenlere sağlık versin, korusun.,Bence acile gitme canim dogru duzgun bakilsin hiçte üzülüp kendini harap etme bebeğin haftasi gayet iyi disarda cok cabuk toparlayacaktir. Kilosu değil sağlikli olmasi önemli. İnşallah hersey yoluna girer yarin kandil bol bol dua et canim bizde ederiz bebişe
Annemiz | Doğum Tarihi | BDT | Bebeğimiz |
lovesoon | 20.03.2015 | 06.05.2015 | Tevfik Huzeyfe |
emelll5 | 30.03.2015 | 01.05.2015 | Efe |
merve8886 | 11.04.2015 | 04.05.2015 | - |
Mytwin | 14.04.2015 | 10.05.2015 | Yiğit&Yağız |
2Bilinmeyen | 14.04.2015 | 31.05.2015 | - |
biyolojik | 17.04.2015 | 12.05.2015 | - |
sadem_karamel | 16.04.2015 | 20.05.2015 | Şahin |
merhabahayatt | 21.04.2015 | 09.05.2015 | - |
Yagzn_Annesi | 22.04.2015 | 05.05.2015 | - |
Ahh bu kizlarimiz pek bi nazli canin hayirlisi neyse o olsun hakkimizda hepimizin hic taknayalim kiloyu beninkide 10gunde 100gr almis canim skildi bu duruma bkalim gene gidicez bii hafta sonra ne olcakDesteğinden dolayı Allah razı olsun canim, Rabbim bütün bebişlere ve onları bekleyenlere sağlık versin, korusun.,
İçimde büyümüyor, dışarda büyüt beni anne diyor sanırım :) şimdiden gözü dışarda bizim kızın eyvah eyvah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?