2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
anladim cnm o durumda zor oluyor ewet.bebek buyuk ve catim dar olursa ben de istemicem zaten.ikisinden biri olur digeri olmazsa isteyebilirim.

Canim çok teşekkür ederim hep derim her şerde bir hayır vardır diye iyi oldu gerçektende inş sonuda iyi olur:) hepimiz için..

Kizlar bugun kontrolum vardi dr birden cuma gel alalim dedi niye dedim hic bi aciklama yok yarin tekrar cagirdi israrla niye boyle dedim hic bir aciklama yok canim sikildi niye boyle dedi ya

Canim cok sıkkın bebegimin odasina hali yaptirmistik netten esimle ve kizimin adini yazdirmistik pis adam boyaya batirmis hali yikamaya verdik bugun geldi ama hali bembeyaz olmus aksamdan belli sinirden agliyorum (
bu hale geldi halim ((

İnşallah sağlicakla kucağina alirsin canım, her iki şekildede bebeklerimizi kucağimiza alicaz hiç üzülecek bişey yok bunlari düsünme sen bebeğin iyi olsun yeterki
bebek ve senin icin hangisi iyiyse o olsun canim Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insaAllah
sagolun kızlar insan ister istemez etkileniyo işte, Çok şükür herşeyimiz normal nts, suyumuz hatta biraz da sanci çıktı ama 3 haftadır büyümüyor ayni 2500kg ve boyutları da 34 haftalık görünüyo,durmasının anlamı yok diyor dr.tehlikeye atmak istemiyorum ama ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin de istiyorum yarın da resmi tatil başka dr a gidip sorma şansım yok

kızlar ne normal ne sezeryan kafaya bosuna takmayın siz ne derseniz diyin dogum dediğiniz nasip ben 3.dogum olmasına rağmen kesin normal diyemiyorum son anda dr aman bebek strese girdi gelmiyo hadi sezeryan dese sırf kuzum için ses cıkarmam yani . dr ların tecrübe ve insafına kalmıs bi durum. ki anladığım kadarıyla dr vakıt harcamamak için normal dogumdan kacıyo hani sancı cekecek nazlanacak ikinin biri kontrolu falan ugrasmak istemiyorlar .
bnm dr da cok ilgili doc.dr kendisi bu gun mesaj atmıs 4 gun sehir dısına cıkıyorum pzrts ye kadar dogurma diye. fakultede hoca şimdiye kadar normal dogumun ücret kısmını hiç konusmamıstık. bugun sordum özelde 500 küsür dedi acıklamada yapmadı . ne bileyim anlamadım fakültede doguma özel hastaneyle aynı ücretimi ödeyeceğim . ne alaka cok sinirlendim ve üzgünüm neyse hayırlısı diyorum artık

Hemen geri gönder canim pislik yaparlarsada sizi tüketici haklarina şikayet edicem dersin.

Canim Cuma günü farkli bir doktora daha git oda ayni şeyleri söylerse hiç riske atma, inşallah sütün bol olur doğupta büyümeyen bebek yok inan küçük doğanlar çok çabuk toparliyor hiç üzülme sen, Allah yardimcin olsun inş

İnşsllah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına bebeğini doğunca toparlar çabucak bebeğin.

Hemen geri gönder canim pislik yaparlarsada sizi tüketici haklarina şikayet edicem dersin.
Esim ben aglayinca sinirlendi aradi adamlari adamlar ozur dilediler tekrar yapacaklar begenmezsek paramizi iade edecekler ama cok uzuldum 4 hafta sonra dogum yapacam ama hali sorun cikti

Cuma sabahtan zekai tahire gitmeyi düşünüyorum, öğleden sonra da kendi dr uma gideyim en iyisi, ya da yarin acile gitsem bakarlar mı ki. Dr a güveniyorum ama başkası da aynı şeyi söylerse daha rahat olacağım

anladm canim yaa sagolll bisiler ayarlanirda sezaryenlerin gunu belli oluyo tabi onlar onceden ayarlamis olurlar. Sansimaa artik

Bence acile gitme canim dogru duzgun bakilsin hiçte üzülüp kendini harap etme bebeğin haftasi gayet iyi disarda cok cabuk toparlayacaktir. Kilosu değil sağlikli olmasi önemli. İnşallah hersey yoluna girer yarin kandil bol bol dua et canim bizde ederiz bebişe

Bak
Esim ben aglayinca sinirlendi aradi adamlari adamlar ozur dilediler tekrar yapacaklar begenmezsek paramizi iade edecekler ama cok uzuldum 4 hafta sonra dogum yapacam ama hali sorun cikti
sorun çikarmamışlar işte değiştireceklermiş bunun için aglanir mi:) Allah başka dert vermesin bunlarin çözümü var canim boşuna kendini üzme

Bak

sorun çikarmamışlar işte değiştireceklermiş bunun için aglanir mi:) Allah başka dert vermesin bunlarin çözümü var canim boşuna kendini üzme
Hormonlar beni kotu etkiliyor ya ondan cok agladim yoksa umursamam esimde cok uzuldu ben aglayinca

Desteğinden dolayı Allah razı olsun canim, Rabbim bütün bebişlere ve onları bekleyenlere sağlık versin, korusun.,
İçimde büyümüyor, dışarda büyüt beni anne diyor sanırım :) şimdiden gözü dışarda bizim kızın eyvah eyvah...

Kızlar iki gün girmedim maşallah size geçmiş nasıl birikmiş :) Anca okuyabildim. Artık son zamanlara girdik.Ağrılar, sancılar , sıkıntılar artttı. Ama kavuşma zamanımız yaklaştı. Bu arada doğum yapan annelerimiz olmuş. Gerçi Y Yagzn_Annesi arkadaşımızdan haber yok henüz ama sabah doğuma gireceğini yazmıştı. Sağ salim almıştır inşallah kucağına. Ben de listeyi güncelleyeyim bu arada :)
AnnemizDoğum TarihiBDTBebeğimiz
lovesoon20.03.201506.05.2015Tevfik Huzeyfe
emelll530.03.201501.05.2015Efe
merve888611.04.201504.05.2015-
Mytwin14.04.201510.05.2015Yiğit&Yağız
2Bilinmeyen14.04.201531.05.2015-
biyolojik17.04.201512.05.2015-
sadem_karamel16.04.201520.05.2015Şahin
merhabahayatt21.04.201509.05.2015-
Yagzn_Annesi22.04.201505.05.2015-

Ahh bu kizlarimiz pek bi nazli canin hayirlisi neyse o olsun hakkimizda hepimizin hic taknayalim kiloyu beninkide 10gunde 100gr almis canim skildi bu duruma bkalim gene gidicez bii hafta sonra ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…