2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim gözünaydin Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin ins. Darısı bizlere olsun hayrlsyla

Sorma canim her kafadan bir ses cikiyor.. İnsallah en hayirlisi neyse o olur.. Peki senin doktorun ne diyor ne zaman keseceksiniz igneyi?.. Bana cati muayanesi de yapildi o da iyi cikti cok sukur.. Ama bakalim neler olacak..

Canım nst ye kötü diyen doktora gitmicen demi boşa seni üzdü ha çok şaşkınım resmen neden böyle Bunlsr yazık günah değilmi bize

Slm kizlar. Yenidunyama donebildim. 22 nisanda oglusum doğdu. Adi sami Ata. 7 gunluk oldk bile 2950 gr dogduk.epidural sezeryan yapılmıştı kordon nedeniyle. Cok rahat gecti. Sadece ilk gece kalkarken dikis yerlerimde agri oldu. Ertesi sbh eve ciktik. Ilk gunler meme emmek ve süt konusunda zordu.şimdi sütüm de geldi. Baxen yetmiyor mama veriyoruz arada. Tabi gece ve gündüzümuz karisti. Alismaya calisiyoruz. Onu saglikla kucagina almak dunyalara bedel. Rabbim dogumu bekleyen herkese kolayliklar versin. Bol bol dinlenin hic kalkmayin mumkunse. Bir de hamilelikte kan degerlerim normalken simdi cok düşük cikti hemoglabin ve demir degerlerim. Onceden takviye yaoin derim. Halsizlik yapabiliyor. Serum yapıcaz yrn. Doktorum toparlanmasini ilacla beklemeyelim seni yorar dedi. Benden simdilik bu kadar. Herkesi öptük

Sorma canim her kafadan bir ses cikiyor.. İnsallah en hayirlisi neyse o olur.. Peki senin doktorun ne diyor ne zaman keseceksiniz igneyi?.. Bana cati muayanesi de yapildi o da iyi cikti cok sukur.. Ama bakalim neler olacak..
Canım doğumdan sonra doktorun tavsiyesi 40'ı çıkana kadar diyo ama 2 haftada kullansan yeterli olur dedi önceden doğumdan 1/2hafta önce bırakıyorlarmış ama doğum sonrası kanama az olmasından dolayı pis kan atılmadığından en az 2 hafta daha kullanacaksın dedi bize

Canım nst ye kötü diyen doktora gitmicen demi boşa seni üzdü ha çok şaşkınım resmen neden böyle Bunlsr yazık günah değilmi bize
Evet canim hem cok uzdu hem de cok yordu bizi.. Her gun hastaneye gittim, bazi gunler iki uc kere nstye girdim.. Hep bebegim iyi olsun da ben gider gelirim dedim.. İnsallah doktor kotu niyetli degildir yoksa hakkimi odeyemez..

Evet canim dogumdan sonra da bi sure kullandiriyorlar.. Peki dogumdan once keselim falan dedi mi doktor?.. Kanamayi artirir falan gibi bisey diyo mu?..

Maşallah canım ne güzel Rabbim bizede inş o güzel duyguyu hayırlı zamanlarda yaşatır

Evet canim dogumdan sonra da bi sure kullandiriyorlar.. Peki dogumdan once keselim falan dedi mi doktor?.. Kanamayi artirir falan gibi bisey diyo mu?..
Yok canım demedi sadece iğnenin etkisi o kadar çok kanama yaptırmıyo dedi hatta kuzenimde iğneyi kullanıyordu iğneyi yaptıkdan 2 saat sonra suyu geldi ve normal Doğumu oldu 3saat içinde

Ben sancıyla kanala girebileceğini biliyorum, benimki de kanalda değil doktor bekleyelim dedi. En azından sancın gelsin, bebek girmezse Sonrasını düşünürsünüz zaten.
Senin de benim gibi çok az kalmış bel ağrılarım var ama düzenli sancı yok çok üzülüyorum inşallah kanala girer

Evet canim hem cok uzdu hem de cok yordu bizi.. Her gun hastaneye gittim, bazi gunler iki uc kere nstye girdim.. Hep bebegim iyi olsun da ben gider gelirim dedim.. İnsallah doktor kotu niyetli degildir yoksa hakkimi odeyemez..
Bu yeni doktor nerde bu olay istanbul da oluyorsa bizle de paylaş lütfen

Ayrıca nst den ayrı Para alınıyor mu

Öncelikle yine semin kararın ama ben olsam asla bir daha kapısına uğramazsın. Böyle doktorlar doğum anında da çok büyük strese sokabilir anneyi. Yani doğum anında yine istediğini yaptırır. Ben güvenemedm artık.
Bana gelince yoooook hiç bir belirti yok

Maşallah canım benim, ne güzel zor günleri atlatıyorsun bebişin de 6 günlük olmuş bile :))) Rabbim daha iyi etsin sütün de artacak yavaş yavaş, darısı da bizlere inşallahh :)

Senin de benim gibi çok az kalmış bel ağrılarım var ama düzenli sancı yok çok üzülüyorum inşallah kanala girer
Hüç üzülme vardır bir hayır girmezse de. Ben kordonumuz olmasa 40+ yı da beklerdim bu hafta iyice anladım. Ama doktoruma çok güveniyorum. Şimdiye kadar kordon sorun değil dedi ama haftası dolunca alalım derse riske atmak istemiyorum kuzumu. Belki de benimki de bu sebepten giremiyordur. Demem o ki girmezse de hayırlısı buymuş diye düşünürsün. Yeterki sorun yoksa bekle gününü bence.

Inşallah cnm bekliyorum bakalım hayırlısı ile isteyen herkesin bebeği kanala girsin inşallah;:)

Cnim son tarih 4.5 ise 11.5 e kadar bekleyebilirsin, ben 1 hafta bekledim, genelde 1 hafta bekliyor doktorlar, normal dogum istiyorsan bekle derim, benim kizimda 24 eylul son gundu, 1 ekimde yaptim.

Merhaba arkadaşlar benim pazar akşam 9 gibi nişanım geldi pazartesi 2 cm açılma vardı bugün de çok az miktarda suyum geldi ama bunların hiç biri olurken sancım yok doktor da 2 gün sonra gel dedi napıcamı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…