Gözünaydın ne güzel bak açıklığın da yokmuş :) ikinci bebek de hamileler daha çok ağrı hissediyormuş belki ondandır. Maşallah tosun Paşa'ya da :))Günaydin güzel anneler. Biz bugün 37+3 günlük olduk. Şimdi muayneden çiktik. Dün gece beni çok korkutan çok fazla sancım oldu. Doktorda hemen açikliğa bakmak istedi Allaha cok sukur açiklik yok suyumuzda iyi, 3750 gr olmuş oğluşum, Allah nasip ederse 10 gün sonrada doğumumuz olucak. Çok heyecanliyim. İnşallah herkes benim gibi guzel haberler alir bugün:)
baby2go cok güzel cnm arkadasım kullanıyor fiyatıda cok uygunmuş biz kraft twist rlx aldıkBu arada kizlarrr baby2go bebek arabasi gordum dun. 750 tlye inmis. Cok iyiydi gosterdiler kullanisini falan hafifte bide. Siz neler aldiniz yada ne alacaksiniz. Puseti oldugu icin kucakta tasimaya verek kalmiyor.
Maşallahh oğlunaaa :):) Sağlıkla kavuşun inşallahhhGünaydin güzel anneler. Biz bugün 37+3 günlük olduk. Şimdi muayneden çiktik. Dün gece beni çok korkutan çok fazla sancım oldu. Doktorda hemen açikliğa bakmak istedi Allaha cok sukur açiklik yok suyumuzda iyi, 3750 gr olmuş oğluşum, Allah nasip ederse 10 gün sonrada doğumumuz olucak. Çok heyecanliyim. İnşallah herkes benim gibi guzel haberler alir bugün:)
Tam 37+0 da canım :)selam kızlar.
bişey danışıcam size , çalışabılır raporumu almıştım 32.haftamda. şimdi çalışamaz raporu için gidicem doktora haftaya. hangi günde almam gerekıyor ? 36+6 da mı yoksa 37.haftaya girdiğin gün mü ? ona göre randevumu alıcam
tşk ederim tatlım :)Maşallahh oğlunaaa :):) Sağlıkla kavuşun inşallahhh
Tam 37+0 da canım :)
ben yemek için hazır üçgen yufkaya maydonoz peynir iç sarıp fırına verdim.iki kalçam birden ağrıdı.mutfağı toplamadan kendimi kanepeye zor attım.böreğin kokusu çıktı.gidip fırına bakmam gerek ama bitttim.neden böyle çabuk yoruluyorum ben.Cnm ben ev mantisi aldim attim pisirdigim yemeklerden de atiyorum eşime kolaylık olsun diye. Kuru patlıcan biber doldurup atabilirsiniz 20 ser adetlik kutularda . tatil tuzlu kurabiye yap at TMM yeter zaten bide kek yapip attim ben Esim çocuklara versin diye bnm oğlanlar biraz bogazlidirda :)
Dr uma cok guweniyorum aslinda hayatim ama ne bileyim icim karardi kilo konusunda besleyemiyorum bebegumi duzgn demekki diyeOh maşallahhh, sağlıkla kavuş yavruna inşallahh, darısı bizlere :)
Haydi bakalım hayırlısı, güzel haberlerle gel, Allah gönlüne göre versin :)
Güzel haberlerle gel :):) Geçen bende de çıkmadı haha, rahat anacım yerleri :):):)
Sağlıkla kavuş yavruna inşallahhhh, dualarımız seninle
Offff maşallah ya sana, güzelim daha ne olsun ya beklemesinler bi de 3 çocuklu kadından :):):):) Annesi sonuncu çocuk nazlı olacak gelmeyişinden belli :):):):):)
Dilekçim doktorun biraz acayip bence neden böyle bişi demiş ki anlamadım ??? Aramızda 15 gün var nerdeyse; 14.04.2015'deki muayenede kızım 2630 idi, 27/04/2015 de 3264 gr oldu sen hiç ama hiç takma, beslenmene dikkat et hatta benim doktorum teşekkür ediyor bana ya bebeğini güzel besliyorsun diye :):):) Tamam mı canım sakın takma :):)
korkma sağlıklabebeğini kucağına al.Kizlar bugun sezeryana alabilirler.korkuyorum
sağolasın cnm biizmkiniin erken gelme ihtimali olmasaydı bnde senn gibi 37 ye kdar çalışcaktım :)tatılın hayırlı olsun canım son gunlerınde bol bol dınlen bende haftaya persembeyı ıple cekıom son gunumuz olcak ınsALLAH, alınanlarda guzel canım gule gule kullanın hepsını bebegı kısa surede asıl besıgıne gecırceksen bu besık yatak odası ıcın ıdeal cunku bebek cok buyuyunce sıgmıyor bu besıge arkadasımın 7 aylık oglu var yatıramıyor artık bunda boyu bıraz uzun snnkıde tosun oldugu ıcın 6 aya kdr ıdeal olur dıye dusunuyorum ama bır cogumuz tecrubesısız yasıyarak gorcez:)
sağol canım. sezeryan haftaya çarşambaya ertelendi. o zamana kadar hazır hissederim inşallahkorkma sağlıklabebeğini kucağına al.
MASALLAH OGLUNA CANIM HAYIRLISI OLSUN HAKKINIZDA :)Günaydin güzel anneler. Biz bugün 37+3 günlük olduk. Şimdi muayneden çiktik. Dün gece beni çok korkutan çok fazla sancım oldu. Doktorda hemen açikliğa bakmak istedi Allaha cok sukur açiklik yok suyumuzda iyi, 3750 gr olmuş oğluşum, Allah nasip ederse 10 gün sonrada doğumumuz olucak. Çok heyecanliyim. İnşallah herkes benim gibi guzel haberler alir bugün:)
spinal oldum canim fotoyuda hemsireler cekti sagolsun bosuna fotografci tutmasabah sabah ağladım elif çok duygusal yaaaa sondan başladım resmen kalbime birşey saplandı çok duygusal birşey allahım görelim bizde
Sende epidral mi oldun canım o resmin beni öyle etkiledi ki anlatamam o arada kim çekti foto ben fotoğrafçı felan tutmuyorım çünkü yani hemşirelere mi verdin telefonu
Ah be güzelim kim sokuyor senin aklına bu korkuları ya?tabiki ağrılı bişey değil.sadece olayı hızlandırıyor.bağırsağı rahatlatıyor.hatta Allah korusun yapamasan bağırsakta bir sorun oluşmuş olabiliyor o yüzden hastaneden çıkarmıyorlar yapmadan.neyse geçti bitti artık.bundan sonra rahat olursun.Doktorun haberi olmadı ki zaten canım şimdi aradım kızdı bana hemsirelre de gösteririm ben birazdan dedi. Onların suçu yok yazık ben korkudan kaçarak çıktım. Şimdi yaptım lavman canım hiç ağrımiyormus öyle olduğunu bilseydim dün yapardım bütün gece boşuna işkence çektim. Kızımı da emzirdim şimdi gazını aldım ben rahatım diye o da rahatladı. Ayağımda patık var canım çorap giyemiyorum ödemim inmedi daha. Ayaklar davul gibi. Teşekkür ederiz canım ☺
Bu arada kızlar doğum yapan var mı. .
@hukukcu_ ne yaptı
Canım Allah analı babalı büyütsün. Maşallah pek bir güzel.Bebeğim kaçtığım gecenin sabahında sezeryanla 3300 gr dünyaya geldi sürekli emiyor ve kaka çabası şimdi 2 günlüğüz eve çıktık Rabbim hepinize nasip etsin çok mutluyum çoooooook
Eki Görüntüle 1511920
37+0da gideceksin canım.hadi hayırlı olsun.dinlen iyice.selam kızlar.
bişey danışıcam size , çalışabılır raporumu almıştım 32.haftamda. şimdi çalışamaz raporu için gidicem doktora haftaya. hangi günde almam gerekıyor ? 36+6 da mı yoksa 37.haftaya girdiğin gün mü ? ona göre randevumu alıcam
Bende öyleyim ya.bir işe uzanıyorum iki saat dinleniyorum.artık çok sıkıcı olmaya başladı bu durum.koca gün birşey yapmadan geçip gidiyor.ben yemek bulaşık çamaşıra yetemiyorum.ben yemek için hazır üçgen yufkaya maydonoz peynir iç sarıp fırına verdim.iki kalçam birden ağrıdı.mutfağı toplamadan kendimi kanepeye zor attım.böreğin kokusu çıktı.gidip fırına bakmam gerek ama bitttim.neden böyle çabuk yoruluyorum ben.
tşk ederim canım inşş. valla işyerinde daha çok dinleniyorum aslında eve gidince ayakta durmaktan iş güç yapmaktan kendimi alamıyorum ama hadı hayırlısı :)37+0da gideceksin canım.hadi hayırlı olsun.dinlen iyice.
Canım tekrar hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.Kızlar iyi dilekleriniz için sağolun pek giremiyorum nete. Ama kısaca yazayım sezaryan oldum, hiç ağrım acım olmadı desem yeridir. Sondanın çıkışı ameliyat ağrısından çoktu öyle diyeyim yani. Ayağa kalkarken başınız dönüyor bir de o var. İki gecelik bir pijama götürdüm hepsini kullandım. İlk gece zor geçiyor hem sizin hem bebek için. Yorgunluk uykusuzluk yanınızda iki kişinin olması daha iyi olabilir. Sütüm var ama ememiyor bebek hastanenin maması da gaz yaptı kendi mamamı götürmüştüm iyi ki götürmüşüm yedi de rahat ettik. Açlıkta çok ağlıyor kan şekerleri de düşüyor. İlla anne memesi diye aç bırakmayın bebeği şırıngayla verin yoksa perişan oluyorlar. Bakalım yarın silikon meme ucu alıcam inşallah onla alır. Dualarımdasınız siz de beni ve oğlumu dualarınızdan eksik etmeyin. Özellikle bir şey eormak isteyen olursa mesaj atarsa daha kolay cevaplarım. Bildirşmlere bakamıyorum çünkü pek. Medipol megada doğum yaptım. Hastaneyle ya da doğumla ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya öalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?