2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözünaydın ne güzel bak açıklığın da yokmuş :) ikinci bebek de hamileler daha çok ağrı hissediyormuş belki ondandır. Maşallah tosun Paşa'ya da :))

selam kızlar.
bişey danışıcam size , çalışabılır raporumu almıştım 32.haftamda. şimdi çalışamaz raporu için gidicem doktora haftaya. hangi günde almam gerekıyor ? 36+6 da mı yoksa 37.haftaya girdiğin gün mü ? ona göre randevumu alıcam

kızlar mustela ürünlerini aldım bebeğime sonunda. eczaonlıne sitesinden aldım. alışveriş yapmak isterseniz ben memnun kaldım soyleyeyım dedim.bütün markalar ürünler var. hem daha uygun fiyatları hem orjınal.dün siparişi verdim saat öğlen 2 gibiydi. ve bugub sabah 10 da geldi.yeride kocaelinde olmasına rağmen.

Bu arada kizlarrr baby2go bebek arabasi gordum dun. 750 tlye inmis. Cok iyiydi gosterdiler kullanisini falan hafifte bide. Siz neler aldiniz yada ne alacaksiniz. Puseti oldugu icin kucakta tasimaya verek kalmiyor.
baby2go cok güzel cnm arkadasım kullanıyor fiyatıda cok uygunmuş biz kraft twist rlx aldık

kızlar nst de sancılar nasıl yorumlanıyo? tabloda rakam aralığı görünmüyo. fotoğrafı ekledim

Eklentiler

• nst.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 117
Maşallahh oğlunaaa :):) Sağlıkla kavuşun inşallahhh

Tam 37+0 da canım :)

ben yemek için hazır üçgen yufkaya maydonoz peynir iç sarıp fırına verdim.iki kalçam birden ağrıdı.mutfağı toplamadan kendimi kanepeye zor attım.böreğin kokusu çıktı.gidip fırına bakmam gerek ama bitttim.neden böyle çabuk yoruluyorum ben.

Dr uma cok guweniyorum aslinda hayatim ama ne bileyim icim karardi kilo konusunda besleyemiyorum bebegumi duzgn demekki diye

sağolasın cnm biizmkiniin erken gelme ihtimali olmasaydı bnde senn gibi 37 ye kdar çalışcaktım :)
bnde o yüzden terddüt ettim ama bu beşikleri cok begeniyordm artık 6 aya kadr idare edicez napalım :)

MASALLAH OGLUNA CANIM HAYIRLISI OLSUN HAKKINIZDA :)

spinal oldum canim fotoyuda hemsireler cekti sagolsun bosuna fotografci tutma

Ah be güzelim kim sokuyor senin aklına bu korkuları ya?tabiki ağrılı bişey değil.sadece olayı hızlandırıyor.bağırsağı rahatlatıyor.hatta Allah korusun yapamasan bağırsakta bir sorun oluşmuş olabiliyor o yüzden hastaneden çıkarmıyorlar yapmadan.neyse geçti bitti artık.bundan sonra rahat olursun.

37+0da gideceksin canım.hadi hayırlı olsun.dinlen iyice.

Bende öyleyim ya.bir işe uzanıyorum iki saat dinleniyorum.artık çok sıkıcı olmaya başladı bu durum.koca gün birşey yapmadan geçip gidiyor.ben yemek bulaşık çamaşıra yetemiyorum.

Canım tekrar hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…