Maşallah benim kızımda 2 kilo doğmuştu şimdi 4 Yaşında merak etme hemen büyür.Kızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
güle güle büyütün canım :)Kızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
Teşekkür ederim canım lavman aldım. Iyiyim şimdi. Ama hosaf da yapıcam düzenli cikabilmek için.Canım kayısı hoşafı iyi gelir bol bol iç Allah yardımcın olsun
Kaynanam korkuttu canim. Evde bir ilaç var ondan veririm sana bıseyın kalmaz dedi ben de tamam dedim. Ilac tane 3 4 kasık aldım ama ne fayda. .Ah be güzelim kim sokuyor senin aklına bu korkuları ya?tabiki ağrılı bişey değil.sadece olayı hızlandırıyor.bağırsağı rahatlatıyor.hatta Allah korusun yapamasan bağırsakta bir sorun oluşmuş olabiliyor o yüzden hastaneden çıkarmıyorlar yapmadan.neyse geçti bitti artık.bundan sonra rahat olursun.
Benim bildiğim kadarıyla sancın var ama düzensiz sorun yok oyüzden canım doktorun ne dedikızlar nst de sancılar nasıl yorumlanıyo? tabloda rakam aralığı görünmüyo. fotoğrafı ekledim
Beni de ağlattın ya öfKizlar ayrintilari yazicam demistim gelelim bizim hikayeye:) persembe gunu bebegimin hareketlerinin azaldigini hissettigim icin doktorum cuma sabahi nst ye girmemi soyledi ve sabah nst de hicbur agrim sizim olmamasina ragmen duzenli sancilarim oldugu cikti suyummdaki oranda gitgide artiyordu ve bebisimimde hareketleri cok azaldigi icin acil sezeryana alinmam gerektigini soyledi bi yandan heyecan bi yandanda korku basti hastaneden kacmayi bile dusundum esim zor ikna ettineyse sezeryani kabul ettim ve maceramiz basladi once serum icin damar yolu acilacakti ama heyecandan acilan damar yolundan kan gelmedi nerdeyse yarim saat kan gelmedi serumumuzda takildi ve 3 saat sonra ameliyata alinacaktim Tabi ameliyat saati gelene kadar ben heyecan ve korkudan hatim edecem jnerdeyse salavat getire getire ameliyata girdim once anestezi doktorum beni telkin etmeye calisti hicbisey hissetmeycegimi ve sirtimdan yapacagi igneyi sinek isirigi gibi olacaginj soyledi gercekten oyle oldu igne yapildiktan sonra bacaklarimda bir sicaklik ve ardindan sakat kalmis givi hissizlik oldu ve 5 dk icinde tosunumun sesini duydum ben ki cenazelerde bile aglamayan biriyimdir ama gel gorki tosunumun sesini duydugum an gozlerimden yas dokulmeye basladi gozlerim hemen onu aramaya basladi Allah'im bu nasil bir guzellik benim mi bu tatli sey hayatimin aslinda o an baslasigini anladim hele o kokusu yok mu Rabbime binlerce sukur...yanagini yanagima kondurduklari an sesi kesildi o kadar guzeldiki...sonra bebisimi odaya gonderdiler benide yarim saat sonra gonderdiler esimi gordugum an tekrar aglamaya basladim bana benim kucuk annem dedi evet anne olmustum anneee Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
kendi doktorum sancın başlamış 3 gün şehirdışında olcam acil durum olabilir bugün alalım dedi. devlet hastanesine gittim sonra gösterdim sonucu. sancın yok, karnında sertleşme olması normal bu haftalarda dedi. kafam karıştı canımBenim bildiğim kadarıyla sancın var ama düzensiz sorun yok oyüzden canım doktorun ne dedi
Canım nasılsın? Annelik nasıl gidiyor. Valla senden sonra iyice bir sabırsızlık bastı beni :)Teşekkür ederim canım lavman aldım. Iyiyim şimdi. Ama hosaf da yapıcam düzenli cikabilmek için.
Kaynanam korkuttu canim. Evde bir ilaç var ondan veririm sana bıseyın kalmaz dedi ben de tamam dedim. Ilac tane 3 4 kasık aldım ama ne fayda. .
Allah hayırlı uzun ömür versin cnm neden erken geldi senin kuzun ki?Kızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
Canım sezaryan mı olacaksın normalde. Eğer öyle ise, bence 2-3 gün farketmez. Kendi doktoruna aldırsaydın.kendi doktorum sancın başlamış 3 gün şehirdışında olcam acil durum olabilir bugün alalım dedi. devlet hastanesine gittim sonra gösterdim sonucu. sancın yok, karnında sertleşme olması normal bu haftalarda dedi. kafam karıştı canım
Kararmasın işte için bak bana ve kızıma :):):) Kızım iki haftada 600 gr aldı gör bak siz de alacaksınız :):)Dr uma cok guweniyorum aslinda hayatim ama ne bileyim icim karardi kilo konusunda besleyemiyorum bebegumi duzgn demekki diye
ben kabul etmiştim canım bugün sezeryanı. bebek ters olduğu ve dönmediği için. doktorum acil sehirdışına çıktı. benim de kafam karman çorman oldu sabahtan beri.Canım sezaryan mı olacaksın normalde. Eğer öyle ise, bence 2-3 gün farketmez. Kendi doktoruna aldırsaydın.
Kararmasın işte için bak bana ve kızıma :):):) Kızım iki haftada 600 gr aldı gör bak siz de alacaksınız :):)
ben kabul etmiştim canım bugün sezeryanı. bebek ters olduğu ve dönmediği için. doktorum acil sehirdışına çıktı. benim de kafam karman çorman oldu sabahtan beri.
Bende canım. Bugün doğum iznim başlıyor. Kışlıkları gördükçe afakanlar basıyor bana. İlk iş onları kaldıracağım. Halılar yıkamaya gidecek. Buzdolabını temizler bebeğin odayı yerleştiririm. Sonra ayın 10 u gibi annemle teyzem gelecek. birde kadın evi temizlerler. Ayy çok heyecanlıyımKızlar bu evde olmak çok güzel, evimle ilgilenebiliyorum her gün biraz biraz tertemiz yapıyorum evi :):) Şimdi de kışlıkları kaldırıcam :):) haftasonu da süpür sil yaparım sonra sen sağ ben selamet :):):)
Canım gözünaydın Allah analı-babalı büyütsün, upzun sağlıklı ömürleri olsun yavrunun.Kızlar iyi dilekleriniz için sağolun pek giremiyorum nete. Ama kısaca yazayım sezaryan oldum, hiç ağrım acım olmadı desem yeridir. Sondanın çıkışı ameliyat ağrısından çoktu öyle diyeyim yani. Ayağa kalkarken başınız dönüyor bir de o var. İki gecelik bir pijama götürdüm hepsini kullandım. İlk gece zor geçiyor hem sizin hem bebek için. Yorgunluk uykusuzluk yanınızda iki kişinin olması daha iyi olabilir. Sütüm var ama ememiyor bebek hastanenin maması da gaz yaptı kendi mamamı götürmüştüm iyi ki götürmüşüm yedi de rahat ettik. Açlıkta çok ağlıyor kan şekerleri de düşüyor. İlla anne memesi diye aç bırakmayın bebeği şırıngayla verin yoksa perişan oluyorlar. Bakalım yarın silikon meme ucu alıcam inşallah onla alır. Dualarımdasınız siz de beni ve oğlumu dualarınızdan eksik etmeyin. Özellikle bir şey eormak isteyen olursa mesaj atarsa daha kolay cevaplarım. Bildirşmlere bakamıyorum çünkü pek. Medipol megada doğum yaptım. Hastaneyle ya da doğumla ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya öalışırım
Allah yardımcın olsun cnm İnşallah hiç zorluk yaşamazsın 5 gün sonra sağlıcakla kavuşursun bebeğine.@duailemutluluktoist kızlar sezeryan ertelendi boşuna stres oldum. bugün kontrolüm vardı. doktorum hafif sancın var dedi. 3 gün hastanede olmıcakmış. ağrıların artabilir bugün alsak iyi olur dedi. tam ben girmeye karar vermiştim. acil bi durum olmuş hastaneden çıkması gerekiyomuş hatta pazartesi salı günü de olmıcak hastanede. pazartesi nst çektir dedi. eğer kızım gelmeye çalışmazsa çarşamba günü sezeryana alcak. devlet hastanesine de gittim danıştım. bebeğin dönmesi çok zor artık sezeryan yapılcak dedi ama biz 40. haftada alıyoruz zamanı gelince dedi. bu durumda ben de 40. haftada sezeryan olcam. her işte bir hayır var diyorum. inşallah 5 gün boyunca sancım artmaz. çok uzun yazdım kusura bakmayın.
çalışabilir raporunda kaçına kadar çalışabilir yazıyordu cnm tam 5 hafta çalıştıysan onun bittiği gün git ben öyle yaptım 26 sına kadar çalışabilir diyodu 27 sinde gittim benim 36+6 yapıyordu önemli değil 1-2 gün drun demedi mi şu gün gel diye?selam kızlar.
bişey danışıcam size , çalışabılır raporumu almıştım 32.haftamda. şimdi çalışamaz raporu için gidicem doktora haftaya. hangi günde almam gerekıyor ? 36+6 da mı yoksa 37.haftaya girdiğin gün mü ? ona göre randevumu alıcam
bugündü kontrolüm haberim olsa dünden giderdim. bebeğimin benle 5 gün daha durması gerekiyo belkide. çok sağol canım :)Hım kaçırdın yani. Neyse 2-3 gün daha bebek gelmek istemezse yine kendi doktorun yapar inş. Keşke dün halletseydin :) Neyse ya minnoş o bekler sen merak etme. Geleceği varsa da hallolur hiç strese girme. Ben de bu aralar bir rahatlık çöktü üstüme. Daha iyiymiş böyle rahat gamsız olmak. Oluruna bırakmak. Öyle yapacaksın artık. Strese girme:)
sağol canım inşallah :)Allah yardımcın olsun cnm İnşallah hiç zorluk yaşamazsın 5 gün sonra sağlıcakla kavuşursun bebeğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?