2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

  • Kız

  • Erkek

  • Çoğul Gebelik


Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ben pazartesi sabah doğurdum :) kızımı kucağıma aldım... minnacık 2.250 gr ama sağlığımız yerinde elhamdülillah.. sonra yine görüşürüz inş.
Maşallah benim kızımda 2 kilo doğmuştu şimdi 4 Yaşında merak etme hemen büyür.
 
Canım kayısı hoşafı iyi gelir bol bol iç Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim canım lavman aldım. Iyiyim şimdi. Ama hosaf da yapıcam düzenli cikabilmek için.

Kaynanam korkuttu canim. Evde bir ilaç var ondan veririm sana bıseyın kalmaz dedi ben de tamam dedim. Ilac tane 3 4 kasık aldım ama ne fayda. .
 
Beni de ağlattın ya öf , Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürler versin.
 
Benim bildiğim kadarıyla sancın var ama düzensiz sorun yok oyüzden canım doktorun ne dedi
kendi doktorum sancın başlamış 3 gün şehirdışında olcam acil durum olabilir bugün alalım dedi. devlet hastanesine gittim sonra gösterdim sonucu. sancın yok, karnında sertleşme olması normal bu haftalarda dedi. kafam karıştı canım
 
Canım nasılsın? Annelik nasıl gidiyor. Valla senden sonra iyice bir sabırsızlık bastı beni :)
 
Canım sezaryan mı olacaksın normalde. Eğer öyle ise, bence 2-3 gün farketmez. Kendi doktoruna aldırsaydın.
 
Canım sezaryan mı olacaksın normalde. Eğer öyle ise, bence 2-3 gün farketmez. Kendi doktoruna aldırsaydın.
ben kabul etmiştim canım bugün sezeryanı. bebek ters olduğu ve dönmediği için. doktorum acil sehirdışına çıktı. benim de kafam karman çorman oldu sabahtan beri.
 
Kararmasın işte için bak bana ve kızıma :):):) Kızım iki haftada 600 gr aldı gör bak siz de alacaksınız :):)

dilek2912 Evet canım, hiç canını sıkma haftada 300 gr alıyorlar sonlarda. Hem ne olacak ki almasa bile. Eşimin kuzeninin kızı 38. haftada 2500 doğdu. 2 yaşına girecek. Çok iyi sütü vardı kızın. Şimdi bir gör 3 yaşındaki kuzeninden daha iri ve uzun olmuş. Kız bana diyor ki inş seninki de 2500 falan doğar. Daha çabuk büyüyorlar. Yani kiloyu çok takma ya gerçekten. Mis kokulu o 1 ayda zaten tombik olur. Sütün olsun inş. yeter
 
ben kabul etmiştim canım bugün sezeryanı. bebek ters olduğu ve dönmediği için. doktorum acil sehirdışına çıktı. benim de kafam karman çorman oldu sabahtan beri.

Hım kaçırdın yani. Neyse 2-3 gün daha bebek gelmek istemezse yine kendi doktorun yapar inş. Keşke dün halletseydin :) Neyse ya minnoş o bekler sen merak etme. Geleceği varsa da hallolur hiç strese girme. Ben de bu aralar bir rahatlık çöktü üstüme. Daha iyiymiş böyle rahat gamsız olmak. Oluruna bırakmak. Öyle yapacaksın artık. Strese girme:)
 
Bende canım. Bugün doğum iznim başlıyor. Kışlıkları gördükçe afakanlar basıyor bana. İlk iş onları kaldıracağım. Halılar yıkamaya gidecek. Buzdolabını temizler bebeğin odayı yerleştiririm. Sonra ayın 10 u gibi annemle teyzem gelecek. birde kadın evi temizlerler. Ayy çok heyecanlıyım
 
Canım gözünaydın Allah analı-babalı büyütsün, upzun sağlıklı ömürleri olsun yavrunun.
Ben de Allah nasip kısmet ederse medipol mega'da doğum yapacağım; doktorum selcen hn. ayrıntılı anlatır mısın vaktin olunca süreci? Ortamı, fiyatlar yatış süreci vs.
 
Allah yardımcın olsun cnm İnşallah hiç zorluk yaşamazsın 5 gün sonra sağlıcakla kavuşursun bebeğine.
 
çalışabilir raporunda kaçına kadar çalışabilir yazıyordu cnm tam 5 hafta çalıştıysan onun bittiği gün git ben öyle yaptım 26 sına kadar çalışabilir diyodu 27 sinde gittim benim 36+6 yapıyordu önemli değil 1-2 gün drun demedi mi şu gün gel diye?
 
bugündü kontrolüm haberim olsa dünden giderdim. bebeğimin benle 5 gün daha durması gerekiyo belkide. çok sağol canım :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…