Ben de
Canım ya bende bugün son. Korkmuştum 3 hafta sıkılır mıyım diye. Ama içime su serptin :)Ben desafakmeley ile aynı tarihte çıktım tatile, tatil çok iyiymiş hakkaten iki yıl önce doğum yapan bir arkadaşım şöyle demişti 'hayatımın en güzel 3 haftasıydı' biz çalışanlar doğum öncesi hamileliğin tadını çıkarıyoruz bu tatilde değil mi safak?
snnle aynıyız cnm benımde aynı hafta cuma calısamaz alıcam ve bıtıcek ınsallah :)Herkese merhabalar kızlar, öncelikle tüm doğum yapan annelerimizi tebrik ederim, Allah hepinizin yavrularını sizlere bağışlasın sağlıklı, uzun ömürlü olsunlar.
Yakın tarihte doğuma girecekleri de Allah bir avazda kurtarsın inşallah.
Bir kaç gündür yazamadım ama geçmişi okudum sürekli ancak bitti; herkes bayağı yazmış
Bugünün dışında son 4 iş günüm kaldı çok şükür haftaya Perşembe son iş günüm...
Cuma doktordan randevu alarak hem muayenemi olacam hemde 37+0 oluyorum o gün, çalışamaz raporumu alıp işyerinde ik ya göndericem
Canim benim de bugün kontrolum vardi. Aksam biraz sancilandim deyince bakalim açılma varmı diye doktor muayene edince kanamam oldu. Nst normal cikti. Benim de ciddi bir agrim yok, agirlastim, oturup kalkmakta sikintim var, baski hissediyorum ama sancim yok... doktor karnin yukarida bak vaktin var daha, haftaya tekrar gel dedi gönderdi. Of ya bu belirsizlikten sıkıldım.merhaba benim salı gününden itibaren ki o gün çatı muanem yapılmıştı kahverengi lekelenmem devam ediyor.acaba nişan böyle bişey mi?akşamları bebeğin sancısını hissediyom kanalda ama öyle ciddi ağrım yok bebeğim de çok hareketli.been de doğum normal başlasın istiyorum kendi sancılarımla bu yüzden dr a gitmek istemiyorum
Cnm ben de aynen senin gibi düşünüyordum şimdi evde kim yemek hazırlıycak öğlen için ayrı, ben sabah kahvaltısını da işte yapıyordum bir de. Korkuyordum üşenirim hazırlamam bebeğimde aç kalır falan diye ama sabah kahvaltı keyfi yapıyorum daha sağlıklı besleniyorum, yarım saat yürüyüş yapıp forumu okuyup öğlen yemeğini hazırlıyorum, sonuçta dinlenerek yapınca sıkıntı olmuyor çok şükür.Canım ya bende bugün son. Korkmuştum 3 hafta sıkılır mıyım diye. Ama içime su serptin :)
Kız sende kaynananı takmazsın takmazsın sözünü dinleyeceğin mi tuttu? İlaç ne ilacı sütüne geçti tabi o da bebeği rahaysız etmiştir.emzirirken öyle her ilaç kullanılmaz aman diyim.Teşekkür ederim canım lavman aldım. Iyiyim şimdi. Ama hosaf da yapıcam düzenli cikabilmek için.
Kaynanam korkuttu canim. Evde bir ilaç var ondan veririm sana bıseyın kalmaz dedi ben de tamam dedim. Ilac tane 3 4 kasık aldım ama ne fayda. .
bu takvımde oyle normalde dogum ıcın verılen tarıh 15 mayıs 29 mayıs arası ılk zamanlar dr 28 29 fln demıstı bende burdakı takvıme ılk sayıyı gırmıstım cuma gunlerı haftamın doldugu gun bnmduailemutluluk senin 1 gün önce görünüyor ama seninle nasıl aynı gün izine ayrılıyoruz canım, senin çarşamba son iş günün olması lazım değil mi?
hakkında hayırlısı olsun canım ...Bugun kontrole gittik kızlar. Nst de cok az sanci çıktı. Pazar gününe kadar gelmezse ptesi suni sanciyla dogum baslatilacak. Beklemeyi istemiyor doktorum risk almayalim diyor. Dualariniza bizi de ekleyin kendiliginden gelsin bebeğim.
Evet canım doğru söylüyorsun. Yapacak şok şey var. Onları bile yapsam yavaş yavaş zaman geçer. Birde istediğim an duşa girebilir istediğim an oturabilirim. Sırf bu bile lüks bence. Çünkü çok terliyorum. Her dakka duş alasım var :)Cnm ben de aynen senin gibi düşünüyordum şimdi evde kim yemek hazırlıycak öğlen için ayrı, ben sabah kahvaltısını da işte yapıyordum bir de. Korkuyordum üşenirim hazırlamam bebeğimde aç kalır falan diye ama sabah kahvaltı keyfi yapıyorum daha sağlıklı besleniyorum, yarım saat yürüyüş yapıp forumu okuyup öğlen yemeğini hazırlıyorum, sonuçta dinlenerek yapınca sıkıntı olmuyor çok şükür.safakmeley inde dediği gibi evle de ilgileniyorum içim rahat yani, bu hafta eksikleri aldım netten, hacışeriften siparişimi de bugün verdim. Hafta sonu perde siparişi verdim bugün gelicekler inşallah, hurma aldım yemeye başladım hergün 1-2, halıları da önümüzdeki hafta yıkamaya vericem, onları verince kışlıkları kaldırır yazlıkları çıkarırım, çantamı hazırlarım, halılar gelene kadar hergün biryeri temizlesem zaten iş kalmaz, İnşallah hazır oluruz. Sen de bir plan yap kendine o zaman rahat oluyor, tabi bebişler planları bozmazsa öyle olursa da canımız sağolsun sıkmayalım canımızı değil mi ama?
hakkında hayırlısı olsun bence ılla normal dogum dıye dusunulmemelı ztn senın ve bebegın saglıgına gore karar verılmelı senın ıcın ne ıyı olucaksa o olmalıKizlar biz kararimizi verdik gibi.. Normal dogumu cok istememe ragmen pazartesi gunu sezaryen olucam.. İki dusugum var, kan sulandirici kullaniyorum, gebelik sekerim var gorustugum doktorlar hep riske atma diyorlar ben de bu sorumlulugu alamiyorum.. Hayirlisyla olsun da sezaryen olsun napalim..
Saol canimin icin Allah razi oksun dogru soyluyosun saglikla gelsin kollarimada bende sutumle insallah buyuturum bebisimidilek2912 Evet canım, hiç canını sıkma haftada 300 gr alıyorlar sonlarda. Hem ne olacak ki almasa bile. Eşimin kuzeninin kızı 38. haftada 2500 doğdu. 2 yaşına girecek. Çok iyi sütü vardı kızın. Şimdi bir gör 3 yaşındaki kuzeninden daha iri ve uzun olmuş. Kız bana diyor ki inş seninki de 2500 falan doğar. Daha çabuk büyüyorlar. Yani kiloyu çok takma ya gerçekten. Mis kokulu o 1 ayda zaten tombik olur. Sütün olsun inş. yeter
hayır hiç dikkat etmedim ben raporuma.çalışabilir raporunda kaçına kadar çalışabilir yazıyordu cnm tam 5 hafta çalıştıysan onun bittiği gün git ben öyle yaptım 26 sına kadar çalışabilir diyodu 27 sinde gittim benim 36+6 yapıyordu önemli değil 1-2 gün drun demedi mi şu gün gel diye?
darısı başıma benimde inşallah, son 4 iş günüm kaldıBen desafakmeley ile aynı tarihte çıktım tatile, tatil çok iyiymiş hakkaten iki yıl önce doğum yapan bir arkadaşım şöyle demişti 'hayatımın en güzel 3 haftasıydı' biz çalışanlar doğum öncesi hamileliğin tadını çıkarıyoruz bu tatilde değil mi safak?
pardon tatlım ben 28.05. olarak gördüğümü zannettimsnnle aynıyız cnm benımde aynı hafta cuma calısamaz alıcam ve bıtıcek ınsallah :)
bu arada benimde doktorum 15'inden sonra gelebilir demişti, benim kızçe doğum pozisyonunu almış ama henüz kanala girmemişti, 8'inde kontrolüm var o zaman çatı muayenesini de yapabiliriz demişti doktorumbu takvımde oyle normalde dogum ıcın verılen tarıh 15 mayıs 29 mayıs arası ılk zamanlar dr 28 29 fln demıstı bende burdakı takvıme ılk sayıyı gırmıstım cuma gunlerı haftamın doldugu gun bnm
canım benim hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, için rahat olsun Allah'a emanet olun bebişinizleKizlar biz kararimizi verdik gibi.. Normal dogumu cok istememe ragmen pazartesi gunu sezaryen olucam.. İki dusugum var, kan sulandirici kullaniyorum, gebelik sekerim var gorustugum doktorlar hep riske atma diyorlar ben de bu sorumlulugu alamiyorum.. Hayirlisyla olsun da sezaryen olsun napalim..
Doktorların sözünden şaşma canım Dikiş ağrısı 2 güne hafifler ama Allah korusun kolunda bir yara bile olsa ömür boyu Pişmanlık yaşarız niye ısrar ettik diye. Tek bir doktor da dememiş bunu. Demekki doğrusu bu. Pazartesi Doğumlar tavan yapacak desene :)Kizlar biz kararimizi verdik gibi.. Normal dogumu cok istememe ragmen pazartesi gunu sezaryen olucam.. İki dusugum var, kan sulandirici kullaniyorum, gebelik sekerim var gorustugum doktorlar hep riske atma diyorlar ben de bu sorumlulugu alamiyorum.. Hayirlisyla olsun da sezaryen olsun napalim..
yok oyleydı cnm sen deyınce duzelttım hmn ben en basında yaptım sonra hıc dıkkat etmemıstım sayende duzelttım:)))darısı başıma benimde inşallah, son 4 iş günüm kaldı
pardon tatlım ben 28.05. olarak gördüğümü zannettim
bu arada benimde doktorum 15'inden sonra gelebilir demişti, benim kızçe doğum pozisyonunu almış ama henüz kanala girmemişti, 8'inde kontrolüm var o zaman çatı muayenesini de yapabiliriz demişti doktorum
canım benim hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, için rahat olsun Allah'a emanet olun bebişinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?