2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun canım gözünaydın:) darısı başımızaaaa :):):):

Merhaba arkadaşlar. 22:35 te normal dogum, suni sanciyla 3.450 kg 45 cm dogdu. Boynuna kordon dolaşmış oldugundan biraz zor bir dogum oldu ama şükür cok güzel atlattim... darısı bekleyen arkadaslara ... inanin sesini duydugunuzda hersey bitiyor. .. sadece sonsuz bir mutluk ve huzur...

Ayy ne güzel bir duygu yaz. Çok heyecanlandim. Anlatsana biraz ayrintilari. Epidural aldin mi. Suni sanci zor muydu.

Masaallah hayirli olsun yavrun canim:)

canim sezeryan olsanda iyilesip sinava gidemezsin zaten.anca normal dogum olur ve bebek erken gelirse gidebilirsin
Sezeryan a 10 gün önceden alıyorlar ya iyilesirim diye düşünmüştüm sonuçta 2 günde ayağa kalkiyorsun.hayırlısı olsun ya kafamı yormayacagim ne zaman gelmek isterse ozaman gelsin bazen çok istediğin şeyler olmuyor

Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin cnm sanada geçmiş olsun. Birşey sormak istiyorum kordon dolandigini bilerek mi normal doğum yaptın? Dr önceden görmemiş mi yoksa son anda mı dolandı.?benimde karar vermem gerekiyor nasıl doğum yapacağıma ama Dr um bana kordon dolanip dolanmadigini söylemiyor dolanmis olsa sezeryan yapman lazım der miydi acaba

Ayy ne güzel bir duygu yaz. Çok heyecanlandim. Anlatsana biraz ayrintilari. Epidural aldin mi. Suni sanci zor muydu.
Canm tum gece sanci cektim yeteri kadar sancm olmayinca ve acilma olmayincca sabah 7 de banada suni sanciyi verdiler.. Sqnci takiliyo diye psikolojiye giriyosun zaten ootomatik olarak .. Ama yavas yavas sancilarm duzene girdi tabiki acilarmda artti 11 e on kala dogum yaptim. Suni sanci vermeselerdi ne acilma ne baska bi ilerleme yoktu bende ama korkulcak bisi yok.. Benm bebegmnde kordonu boynuna dolanmisti dogdudugnda..

Kizlar dogum yapamlar ve yapacak olanlar... Belki bilirsiniz ama soyluyim yine de kucuk bi siseye su doldurup icine azicik karbonat attim emzirdikden once ve sonra onu gogyslerime suruyorum hem mikroplari temizliyo hemde bebegn agzi yara olmadi aklinizda olsun...

Hanımlar güzel prensesim 7.5.15'te 12:55 te normal doğumla aramıza geldi. 3020 kg,50cm. Şu an mis kokusu yanımda çok şükür

shine-15

MasaAllahh gozunuz aydin guzel anneler. Rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin. Darisi dogum bekleyen herkese olsun insaAllah

Son düzenleme:
gözün aydın..sağlıkla büyüsün bebişin..
darısıda bizlerin başına

ragy su anda hastanededir sanirim. Doguma alinacakti. Rabbim yardimcisi olsun insaAllah saglikla alir bebegini kucagina.

ALLAH yardımcın olsun seninde..iyi dileklerim içinde AMİNNN diyorum.

Gozun aydin masaAllah. Zorlugun sonundaki mucize her seyr deger sanirim. Darisi bize insaAllah. Gule gule buyut melegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…