içime sinmëdi pek ama Begüm olacak bizimki11 günüm kaldı kız bebeğim olacak ama halen isim konusunda kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz acil yardım :)
Hayırlı olsun canım gözünaydın:) darısı başımızaaaa :):):):Kızlar biz geldik çok şükür iyiyiz :) çok merakta bıraktım dizleri çünkü biraz zor ve yoğun geçti. Tamamen kordonda alakalı yoksa harika bir durum. Normalde başladık 7 cm e kadar açıldı sonra devanı olmadı kızlar. Bebeğin 2 tur dolandığını için kordonu ineniyormuş aşağıya. Spinal sezeryan oldum çok rahat geçti. Bol pijama ve normal düşünenler bol gecelik görürsün :) birde hasta külodu depent alın canped sızlıyor. Ve kesin alın Hayatımı kurtardı. Şimdi çok iyiyiz ama kızım çok yaramaz be nazlı :)) okuyamadım Hiçbirini ama Allahbtazı olsun hepinizden inşallah hepsini okucam. Hiçbirşeyden korkmayın kızlar harika bir duygu. Hala inanamıyorum baktıkça. Öptük hepinizi ve bebişlerimizi.
Geçmiş olsun Allah bağışlasın bebeğini de.Kizlar bebegime kavustum. Ağrım var onun dışında iyiyiz
Canim asel koyicaz biz cennette akan 4 irmaktan biri balnirmagi demek11 günüm kaldı kız bebeğim olacak ama halen isim konusunda kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz acil yardım :)
biz Bade koyacağız canim11 günüm kaldı kız bebeğim olacak ama halen isim konusunda kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz acil yardım :)
Ayy ne güzel bir duygu yaz. Çok heyecanlandim. Anlatsana biraz ayrintilari. Epidural aldin mi. Suni sanci zor muydu.Merhaba arkadaşlar. 22:35 te normal dogum, suni sanciyla 3.450 kg 45 cm dogdu. Boynuna kordon dolaşmış oldugundan biraz zor bir dogum oldu ama şükür cok güzel atlattim... darısı bekleyen arkadaslara ... inanin sesini duydugunuzda hersey bitiyor. .. sadece sonsuz bir mutluk ve huzur...
Masaallah hayirli olsun yavrun canim:)Merhaba arkadaşlar. 22:35 te normal dogum, suni sanciyla 3.450 kg 45 cm dogdu. Boynuna kordon dolaşmış oldugundan biraz zor bir dogum oldu ama şükür cok güzel atlattim... darısı bekleyen arkadaslara ... inanin sesini duydugunuzda hersey bitiyor. .. sadece sonsuz bir mutluk ve huzur...
Ben belki şansım olur diye kayıt yaptırdım vize notlarımın hepsi 75 ve üstü geldi çalışmadan girsem bile hepsini geçiyorum o yüzden üzülüyorum zaten.ama normal dogumu bekliycem sanırımSırf bu yüzden bu sene dondurdum ikinci dönemi canım
Sezeryan a 10 gün önceden alıyorlar ya iyilesirim diye düşünmüştüm sonuçta 2 günde ayağa kalkiyorsun.hayırlısı olsun ya kafamı yormayacagim ne zaman gelmek isterse ozaman gelsin bazen çok istediğin şeyler olmuyorcanim sezeryan olsanda iyilesip sinava gidemezsin zaten.anca normal dogum olur ve bebek erken gelirse gidebilirsin
Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin cnm sanada geçmiş olsun. Birşey sormak istiyorum kordon dolandigini bilerek mi normal doğum yaptın? Dr önceden görmemiş mi yoksa son anda mı dolandı.?benimde karar vermem gerekiyor nasıl doğum yapacağıma ama Dr um bana kordon dolanip dolanmadigini söylemiyor dolanmis olsa sezeryan yapman lazım der miydi acabaMerhaba arkadaşlar. 22:35 te normal dogum, suni sanciyla 3.450 kg 45 cm dogdu. Boynuna kordon dolaşmış oldugundan biraz zor bir dogum oldu ama şükür cok güzel atlattim... darısı bekleyen arkadaslara ... inanin sesini duydugunuzda hersey bitiyor. .. sadece sonsuz bir mutluk ve huzur...
Canm tum gece sanci cektim yeteri kadar sancm olmayinca ve acilma olmayincca sabah 7 de banada suni sanciyi verdiler.. Sqnci takiliyo diye psikolojiye giriyosun zaten ootomatik olarak .. Ama yavas yavas sancilarm duzene girdi tabiki acilarmda artti 11 e on kala dogum yaptim. Suni sanci vermeselerdi ne acilma ne baska bi ilerleme yoktu bende ama korkulcak bisi yok.. Benm bebegmnde kordonu boynuna dolanmisti dogdudugnda..Ayy ne güzel bir duygu yaz. Çok heyecanlandim. Anlatsana biraz ayrintilari. Epidural aldin mi. Suni sanci zor muydu.
Hanımlar güzel prensesim 7.5.15'te 12:55 te normal doğumla aramıza geldi. 3020 kg,50cm. Şu an mis kokusu yanımda çok şükür
Canm tum gece sanci cektim yeteri kadar sancm olmayinca ve acilma olmayincca sabah 7 de banada suni sanciyi verdiler.. Sqnci takiliyo diye psikolojiye giriyosun zaten ootomatik olarak .. Ama yavas yavas sancilarm duzene girdi tabiki acilarmda artti 11 e on kala dogum yaptim. Suni sanci vermeselerdi ne acilma ne baska bi ilerleme yoktu bende ama korkulcak bisi yok.. Benm bebegmnde kordonu boynuna dolanmisti dogdudugnda..
gözün aydın..sağlıkla büyüsün bebişin..Merhaba arkadaşlar. 22:35 te normal dogum, suni sanciyla 3.450 kg 45 cm dogdu. Boynuna kordon dolaşmış oldugundan biraz zor bir dogum oldu ama şükür cok güzel atlattim... darısı bekleyen arkadaslara ... inanin sesini duydugunuzda hersey bitiyor. .. sadece sonsuz bir mutluk ve huzur...
gözün aydın..Kizlar bebegime kavustum. Ağrım var onun dışında iyiyiz
ALLAH yardımcın olsun seninde..iyi dileklerim içinde AMİNNN diyorum.Merhaba tatli anneler bugun doktora gttik kizim 3500 kilo olmus pozisyon almis ama dogum kanalina grmemis 1 hafta daha bkliycez cati muayenesi oldum ilk defa catim musaitmis fena degil dedi....heyecanla bkliruz saglikla gelsinler insallah gelenlerde anali babali buyusunler bahtlari acik olsun insallah....
Merhaba arkadaşlar. 22:35 te normal dogum, suni sanciyla 3.450 kg 45 cm dogdu. Boynuna kordon dolaşmış oldugundan biraz zor bir dogum oldu ama şükür cok güzel atlattim... darısı bekleyen arkadaslara ... inanin sesini duydugunuzda hersey bitiyor. .. sadece sonsuz bir mutluk ve huzur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?