- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
biz Bade koyacağız canim
bende buldum sana isim asel bade olsun..Canim asel koyicaz biz cennette akan 4 irmaktan biri balnirmagi demek
senin durumun nasıl pandora az kalmış..çok heyecanlı bi durum..Gozun aydin masaAllah. Zorlugun sonundaki mucize her seyr deger sanirim. Darisi bize insaAllah. Gule gule buyut melegini
maşallah darısı başıma.Allah analı babalı büyütsün.Benimkinin gelmeye niyetie yok gibi.Hanımlar güzel prensesim 7.5.15'te 12:55 te normal doğumla aramıza geldi. 3020 kg,50cm. Şu an mis kokusu yanımda çok şükür
sağlıkla gelsin artık.her doktor kendi istediğini yapıyor aslında.kimisi haftasını doldurtup sezeryana alıyorikimi 15 gün önceden başlıyor.bugün dr.kontrolüm var..
pazar sezeryan dedi..ama ikna edersem haftaya pazar olayım amelyatı..
13 gün önceden bebek alınırmı ya..
planlı sezeryan dedikte bukadarmı plan olur..üfff.
çok teşekkür ederim canım ben de o günü görürsem deneyecem.eve gelince mi uygulamaya başladın.yoksa hastahanede mi?Kizlar dogum yapamlar ve yapacak olanlar... Belki bilirsiniz ama soyluyim yine de kucuk bi siseye su doldurup icine azicik karbonat attim emzirdikden once ve sonra onu gogyslerime suruyorum hem mikroplari temizliyo hemde bebegn agzi yara olmadi aklinizda olsun...
evet olumlu düşünmek gerek.bugun kontrole gitsem mi bilemedim.doğuma 6 gün kaldı.bebek kıpır kıpır.sabah biraz belim ağrıdı.ama geçti gibi. dr haftaya pazartesi gel dedi.ben de erteledim yarın yarın diye diye cuma oldu.gitsem mi acep.Vallahi ben normal dogum cok istiyorum. InsaAllah suni sanciyla acilmam gerceklesir. Sezaryen zaten dogum sekli degil , ameliyat. Normal dogum yapamazsak mecburen yapacaklar ama kacis yokk. Saglikla kucagimiza alalim da Allahin izniyle biseycikk olmaz bebislerimize :)
teşekkürler.umarım sağlıkla gelir.Insallahh normal dogum yaparsinnn.. Agrilar siklasmaya baslayinca olucem saniyosun kafandan artik ama dogurunca butun acilar aninda bitiyo..
aaaa süper darısı başımıza sezeryandı değil mi?Kizlar bebegime kavustum. Ağrım var onun dışında iyiyiz
gözün aydın canım.Merhaba arkadaşlar. 22:35 te normal dogum, suni sanciyla 3.450 kg 45 cm dogdu. Boynuna kordon dolaşmış oldugundan biraz zor bir dogum oldu ama şükür cok güzel atlattim... darısı bekleyen arkadaslara ... inanin sesini duydugunuzda hersey bitiyor. .. sadece sonsuz bir mutluk ve huzur...
Bu doktorları ben anlamıyorum Benn 25 mayus tarih ama doktor gel alalım demedi neden desin kendi rahatlarını düşünüyorlar bekle canm gününü olmadı sezeryan bile gününde olbugün dr.kontrolüm var..
pazar sezeryan dedi..ama ikna edersem haftaya pazar olayım amelyatı..
13 gün önceden bebek alınırmı ya..
planlı sezeryan dedikte bukadarmı plan olur..üfff.
duru koy yaaa :))11 günüm kaldı kız bebeğim olacak ama halen isim konusunda kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz acil yardım :)
Amin canimmm insalaahhhh firrrtdiye cikiversin bebisleriniz insalaahhh@shine-15
MasaAllahh gozunuz aydin guzel anneler. Rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin. Darisi dogum bekleyen herkese olsun insaAllah
Geçmiş olsun cnm hayirlisiyla dogurursun bir avazda inşallah ...Merhaba arkadaşlar hastahaneden yaziyorum. Bugün kontrolum vardi. Bebegin suyu bitmiş yatirdi doktor. Gecen hafta normaldi... simdi suni sanci veriyorlar. 2 cm acilma var. Dua edin.
Benim gogsllerim cok yara oldu canm hastanede 1 gun icinde emziremez hale geldi nerdeyse ne zor o yara . arkadasim soyledi su kucuk kola siseleri varya ona doldurdum 1 cay kasigi karbonat kattim. Bi de lansinoh ve garmastan pomat kren yolladi arkadasm. Emzirince once suyu surdum sonra bu iki kremi surdum yaralarim 1 gun icnde toparlandi gecti smdi hic yaram yok...çok teşekkür ederim canım ben de o günü görürsem deneyecem.eve gelince mi uygulamaya başladın.yoksa hastahanede mi?
Cnm bnm kardeşim de 4 aylıkken olmuştu hic bir sıkıntı olmadı şükür kolay bir operasyon çok sıkıntı yapma allahın izniyle atlatır bebegin...Kizlar benim oglumda kasik fitigi ciktibuyuk ihtimalle ameliyat olacak kucucuk caniyla dua edin nolur.. Herkes nasil hic takip edemiyorum.. Umarim herkesten guzel haberler aliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?