2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bugün dr.kontrolüm var..
pazar sezeryan dedi..ama ikna edersem haftaya pazar olayım amelyatı..
13 gün önceden bebek alınırmı ya..
planlı sezeryan dedikte bukadarmı plan olur..üfff.

bugün dr.kontrolüm var..
sağlıkla gelsin artık.her doktor kendi istediğini yapıyor aslında.kimisi haftasını doldurtup sezeryana alıyorikimi 15 gün önceden başlıyor.

çok teşekkür ederim canım ben de o günü görürsem deneyecem.eve gelince mi uygulamaya başladın.yoksa hastahanede mi?

evet olumlu düşünmek gerek.bugun kontrole gitsem mi bilemedim.doğuma 6 gün kaldı.bebek kıpır kıpır.sabah biraz belim ağrıdı.ama geçti gibi. dr haftaya pazartesi gel dedi.ben de erteledim yarın yarın diye diye cuma oldu.gitsem mi acep.

gözün aydın canım.

bugün dr.kontrolüm var..
Bu doktorları ben anlamıyorum Benn 25 mayus tarih ama doktor gel alalım demedi neden desin kendi rahatlarını düşünüyorlar bekle canm gününü olmadı sezeryan bile gününde ol

ben ne şanssız bi insanım yaa 10 aydır hiç doktor değiştirmedim kafam karışmasın diye başka hiç bir doktora gitmedim tam doğuracağım hafta doktorum kongreye gidecek..

Merhaba hanımlar 04.05.2015 de normal doğum yaptım. Sabah burda doğuramayanların listesini yazarken aynı zamanda açılıyomuşum da :) ama hiç sancım yoktu. Bebeğin harketleri azalınca hastaneye gittik bebekte sorun yoktu ama 6 santim açılmam varmış. Hemen suyumu açıp Suni sancı verdiler. 10–15 dk sonra açılmam tamamlandı. Bebek suni sancıyla aşağıya indi. İki kere ıkındım doğdu. Çok şükür kolay bir doğum oldu Herkes şok oldu kimse doğumumu beklemiyodu daha 3 hafta vardı :) bebeğimin kan tahlilinde hafif enfeksiyon çıktı. 4 gündür tedavi görüyoruz yarın hastaneden çıkacaz inşallah.doğum yapanlara hayırlı olsun güle güle büyütün bebişlerinizi. Doğum yapmayanlara da Allah hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin. :)

Tum dogum yapan arkadaslari tebrik ederim. Ben de bekleyenlerdenim, erken dogum yapan arkadaslari gordukce iyice hevesleniyorum ama bizimkinin pek gelmeye niyeti yok gibi :) ailem de esim de iyice sabirsizlandi, bebek iri oldugu icin sezeryanla dogursam mi acaba diye dusunmekten psikolojim bozuldu. Herkes de sabirsizlaninca ben de bir acaip hissediyorum artik.

çok teşekkür ederim canım ben de o günü görürsem deneyecem.eve gelince mi uygulamaya başladın.yoksa hastahanede mi?
Benim gogsllerim cok yara oldu canm hastanede 1 gun icinde emziremez hale geldi nerdeyse ne zor o yara . arkadasim soyledi su kucuk kola siseleri varya ona doldurdum 1 cay kasigi karbonat kattim. Bi de lansinoh ve garmastan pomat kren yolladi arkadasm. Emzirince once suyu surdum sonra bu iki kremi surdum yaralarim 1 gun icnde toparlandi gecti smdi hic yaram yok...

Kizlar benim oglumda kasik fitigi cikti buyuk ihtimalle ameliyat olacak kucucuk caniyla dua edin nolur.. Herkes nasil hic takip edemiyorum.. Umarim herkesten guzel haberler aliriz..
Cnm bnm kardeşim de 4 aylıkken olmuştu hic bir sıkıntı olmadı şükür kolay bir operasyon çok sıkıntı yapma allahın izniyle atlatır bebegin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…