2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben ne şanssız bi insanım yaa 10 aydır hiç doktor değiştirmedim kafam karışmasın diye başka hiç bir doktora gitmedim tam doğuracağım hafta doktorum kongreye gidecek..
Benimde oyle oldu hic dr deistirmedim dr cok iyiydi ama 7. Ayimda tayini cikti gitti... Sonrada boluk porcukk bir suru dr deistirdim 2 ay icinde en sonunda devlettee nobetci dr da dogum yaptim

Cnm inşallah hayirlisiyla yavruna kavusursun dualarimiz seninle ...

Kizlar normal dogum yapanlarr mutlaka kesi atilmistirr.. Dikisleriniz ne alemde ? ben dayanamadm baktim dikis yerine kBenim cok dikisim war anladigima gore disin 6 yada 7 dikis var .. Kesildigi halde yirtilma oldu galiba hala daha atmadi dikislerim agri da oluyo.. 9. Gun bugun ne zaman atacaaaaakkk. :/

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün:)

Benimde oyle oldu hic dr deistirmedim dr cok iyiydi ama 7. Ayimda tayini cikti gitti... Sonrada boluk porcukk bir suru dr deistirdim 2 ay icinde en sonunda devlettee nobetci dr da dogum yaptim
nasip diyorum artık napalım hayırlısı olsun normal bekliyoruz zaten inş iyi bir ebeye denk gelirim..

Kızlar suyumuz geldiğinde normal su gibi oluyor değil mi hafif süt renginde değil yani

Hayırlı olsun canım geçmiş olsun bebeğe de bişey soracağım kesi yapıldı mi acıdı mi dikiş varmı

oooo süpermiş.ben de deneyecem .

Bence git canim son gunler onemli suyuna falan bakar en azindan

Ben de deneyeyim bunu,meme ucu yarasi sezaryandan bin kat daha zor,8 gundur yara,aglayarak emziriyordum,disime sert bisey aliyorum onu isiriyorum.bana da ayva cekirdegi ve gul suyundan jel yaptilar o baya iyi geldi,bir de seninkini deneyeyim daha cabuk iyilesir belki:)

Ben 8 gun önce spinal sezeryan oldum canim.
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bitanem. sütün bol olsun. benim yanımda hiç akrabam yok. bu şehirde yalnızız eşim ile. tek bakacam oğluma. ee bi de kızım var 2 yaşında. benim sorum kaç günde toparlanıyoruz. hastanede neler lazım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…