- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
Gözün Aydin cnm Rabbim analı babalı büyütsün inşallah:)Kizlar oglumu normal dogumla saat 13:15 te kucagma aldm saka gibi hala coksaolun dualarnz icin gayet saglikliyz darisi tum hamilelere ins
Benimde oyle oldu hic dr deistirmedim dr cok iyiydi ama 7. Ayimda tayini cikti gitti... Sonrada boluk porcukk bir suru dr deistirdim 2 ay icinde en sonunda devlettee nobetci dr da dogum yaptimben ne şanssız bi insanım yaa 10 aydır hiç doktor değiştirmedim kafam karışmasın diye başka hiç bir doktora gitmedim tam doğuracağım hafta doktorum kongreye gidecek..
Cnm inşallah hayirlisiyla yavruna kavusursun dualarimiz seninle ...Kızlar yarın sabah 07:30 da hastanede olacağım. Sezeryana giriyorum. Aklınıza gelirsem dua edin... 9 aydır bir çok şey paylaştık burada. Hepinize yorumlarınız için, desteğiniz için, herşey için çok teşekkür ederim. Benim yüzünü görmediğim, sesini bile duymadığım bir sürü yol arkadaşım oldu. İyi ki vardınız, varsınız... Bir çok mutluluğu, endişeyi, hüznü paylaştım sizlerle. Beni tanımadan destek oldunuz bir çoğunuz... Şimdi yine desteğinize dualarınıza ihtiyacım var... Şu son satıra kadar ağlamadan yazabilmiştim size ama duygulandım yine :) şimdi ağlıyorum ama mutluluktan. Yarın Allah izin verirse diğer arkadaşlar gibi bende bebeğimi kucağıma almış olacağım. Çok tuhaf bir duygu... Bugün hamileliğimin son günü... Sevmiştim hamileliği, bebeğimi içimde hissetmeyi... Bebeğimi çok merak ediyorum... Yüzünü, kokusunu... Canım oğlum... Allahım onu görmeyi, koklamayı, sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah... Bugün ev kalabalık. Ev boşalınca bir banyo yapıp meryem suresini okuyacağım. Doğumu kolaylaştırıyormuş öyle dediler. Sonra da uyumaya çalışacağım. Doğumdan sonra ilk fırsatta size güzel haberlerimi vereceğim inşallah.. Öpüyorum hepinizi. Allaha emanet olun.
Asel bade ewet guzel olmus canimbende buldum sana isim asel bade olsun..
@tansutansu iki arkadaşında önerdiği isim çok güzel bence
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün:)Merhaba arkadaşlar. 22:35 te normal dogum, suni sanciyla 3.450 kg 45 cm dogdu. Boynuna kordon dolaşmış oldugundan biraz zor bir dogum oldu ama şükür cok güzel atlattim... darısı bekleyen arkadaslara ... inanin sesini duydugunuzda hersey bitiyor. .. sadece sonsuz bir mutluk ve huzur...
nasip diyorum artık napalım hayırlısı olsun normal bekliyoruz zaten inş iyi bir ebeye denk gelirim..Benimde oyle oldu hic dr deistirmedim dr cok iyiydi ama 7. Ayimda tayini cikti gitti... Sonrada boluk porcukk bir suru dr deistirdim 2 ay icinde en sonunda devlettee nobetci dr da dogum yaptim
Hayırlı olsun canım geçmiş olsun bebeğe de bişey soracağım kesi yapıldı mi acıdı mi dikiş varmıMerhaba hanımlar 04.05.2015 de normal doğum yaptım. Sabah burda doğuramayanların listesini yazarken aynı zamanda açılıyomuşum da :) ama hiç sancım yoktu. Bebeğin harketleri azalınca hastaneye gittik bebekte sorun yoktu ama 6 santim açılmam varmış. Hemen suyumu açıp Suni sancı verdiler. 10–15 dk sonra açılmam tamamlandı. Bebek suni sancıyla aşağıya indi. İki kere ıkındım doğdu. Çok şükür kolay bir doğum oldu Herkes şok oldu kimse doğumumu beklemiyodu daha 3 hafta vardı :) bebeğimin kan tahlilinde hafif enfeksiyon çıktı. 4 gündür tedavi görüyoruz yarın hastaneden çıkacaz inşallah.doğum yapanlara hayırlı olsun güle güle büyütün bebişlerinizi. Doğum yapmayanlara da Allah hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin. :)
normal su gibi ılık oluyormuş ve miktarıda fazla oluyormuş zaten..Kızlar suyumuz geldiğinde normal su gibi oluyor değil mi hafif süt renginde değil yani
oooo süpermiş.ben de deneyecem .Benim gogsllerim cok yara oldu canm hastanede 1 gun icinde emziremez hale geldi nerdeyse ne zor o yara . arkadasim soyledi su kucuk kola siseleri varya ona doldurdum 1 cay kasigi karbonat kattim. Bi de lansinoh ve garmastan pomat kren yolladi arkadasm. Emzirince once suyu surdum sonra bu iki kremi surdum yaralarim 1 gun icnde toparlandi gecti smdi hic yaram yok...
Ben 8 gun önce spinal sezeryan oldum canim.günaydınlar. kimler sezeryan oldu acaba
senin durumun nasıl pandora az kalmış..çok heyecanlı bi durum..
evet olumlu düşünmek gerek.bugun kontrole gitsem mi bilemedim.doğuma 6 gün kaldı.bebek kıpır kıpır.sabah biraz belim ağrıdı.ama geçti gibi. dr haftaya pazartesi gel dedi.ben de erteledim yarın yarın diye diye cuma oldu.gitsem mi acep.
Ben de deneyeyim bunu,meme ucu yarasi sezaryandan bin kat daha zor,8 gundur yara,aglayarak emziriyordum,disime sert bisey aliyorum onu isiriyorum.bana da ayva cekirdegi ve gul suyundan jel yaptilar o baya iyi geldi,bir de seninkini deneyeyim daha cabuk iyilesir belki:)Benim gogsllerim cok yara oldu canm hastanede 1 gun icinde emziremez hale geldi nerdeyse ne zor o yara . arkadasim soyledi su kucuk kola siseleri varya ona doldurdum 1 cay kasigi karbonat kattim. Bi de lansinoh ve garmastan pomat kren yolladi arkadasm. Emzirince once suyu surdum sonra bu iki kremi surdum yaralarim 1 gun icnde toparlandi gecti smdi hic yaram yok...
rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bitanem. sütün bol olsun. benim yanımda hiç akrabam yok. bu şehirde yalnızız eşim ile. tek bakacam oğluma. ee bi de kızım var 2 yaşında. benim sorum kaç günde toparlanıyoruz. hastanede neler lazım olurBen 8 gun önce spinal sezeryan oldum canim.
hazırlanıp çıkayım:)annem de git diyor.Bence git canim son gunler onemli suyuna falan bakar en azindan
hazırlanıp çıkayım:)annem de git diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?