2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim ben tamamen toparlandim bir hafta icinde,2 gun hastanede kaldim ciktigim gece kizimi gece besiginden kendim aldim emzirdim hic zorlanmadim,esin varmis yaninda o yetr zaten.insan yattikca daha kotu oluyor ben hic yatmadim,hastaneye gecelik gotur cnm cok rahat oluyor,hastane vermiyorsa hasta bezi ve yatak koruyucu.bebek icin mama aldim ben kullandim da,kimse vermek istemiyor ama sarilik olmasindan daha iyidir.gögüs ucu icin kremlerini sakin unutma,surekli sur onlari.bunlarin disinda bilinen seyler var cnm.

mama gerekiyor mu

Gözün aydın tekrardan cnm ne gzl bir doğum olmuş,çok geçmiş olsun ...

Kızlar tek tek alıntı yapamadım, hepinizden Allah razı olsun, doğumu bekleyenlere rabbim yardım etsin :)
Şöyle gezinirken bi kaç soru gördüm yazayım dedim; su şeffaf oluyor, benim hala dikiş ve karın sancılarım devam ediyor, siz siz olun kendinizi sıcak tutun :):) Bence olabildiğince ailenize size bakmaya gelenlere sorumluluk verin ve ilk günler sakın kendinizi zorlamayın, benim göğsüm çok yara oldu ama pes etmeyin kızlar ben ağlayarak emziriyorum ama şükür sütüm arttı.. Son olarak şunu söyleyeyim, evin içi üstüm başım tenim heryerim yavrumun kokusu :):) Dünyanın en güzel hissi ve tüm acılara bedel :)

senin günün baya yaklaşmış canım süt bezlerin acıyor olabilir benim sütüm 5. Ayda çok erken gelmeye başladı şimdi kesildi korkuyorum süt olmicak diye
. Öyleyse çekeriz cnm napalım. Süt olsunn yeter :)) az bişe kaldı zaten ilk günkü gibi değil.

Canım bebeğin ayakları yukarıda ise bebek ayaklarını kaburga ya dayiyor o da çok ağrı yapıyor ben ne çektim hey gidi ...
ewt cnmm yukarıya çok dayıyor. Azaldı ama ağrım.annelik kolay değil napalım. :)

Dra bi sorsaydın KESKe canım geçer inş biran önce
t. Ederim cnmm inşş :)

gözün aydın cnm. Darısı bize artık inşşşş :) çok seviniyorum güzel haberler alınca

amin inşş seninde gözün aydın cnm. Allahım benimde kızlar doğurdum yazcağım günleri göster :)

Bu doktorları ben anlamıyorum Benn 25 mayus tarih ama doktor gel alalım demedi neden desin kendi rahatlarını düşünüyorlar bekle canm gününü olmadı sezeryan bile gününde ol
ahh cnm ahh...
kadın atalyaya gidecekmiş gitmeden senin bebeğide alalım diyo..
38.haftadan sonra gelişimi tamamdır dedi..şimdi yine gidicem 18 veya 19 almasını istiyicem..
ikna edemessem başka dr. gidicem.
2 yıldır gittiğim bi dr.çok da severim ama bu konuda ters düşdük..

Insallahh normal dogum yaparsinnn.. Agrilar siklasmaya baslayinca olucem saniyosun kafandan artik ama dogurunca butun acilar aninda bitiyo..

cnm hayırlı olsun tebrik ederim. merak ettiğim kesi atılırken çok hissediliyormu dikiş atılırkende hissediyormusun

Herkes doğuruyor kızlar :) bizimkiler inatçı galiba. Benden sonra olanlar bile doğurdu:) hala tık yok:) açılmam olsun diye hurma yiyorumm :) pilates topuna oturuyorum:) yürüyorum. Ama artık geçmiyor cidden( kızımda hiç durmuyor içerde.allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım çok tebrik ederim hayırlı olsunnn sağlıkla büyüt inşallah. darısı bize inşallah o mis kokulardan

Ne güzel yazmışsin ya çok imrendim

Bencede ya bende çok sabırsızm artık kızımı koklamak istiyorum

ne güzell ohh her anı ayrı güzeldir :) şükür kavuştunuz:))

herkese merhaba.kizim dogdu.normal dogum yaptim.gonlum isterdiki buraya guzel bi dogum hikayesi yazmayi cunku ben burda hep guzel dogum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendirmistim.cekilen agri sanci hepsi bitti ama malesef dogumum cok zor oldu bebegim dogum kanalinda sikisti.bebegim dogdugunda hareketsiz ve aglamiyodu.yanimda mudahalw ettiler ve hemen yogun bakima aldilar.yasadigim sok tranvayi atlatmam zanan alicak sanirim.simdi kuvezde durumu iyiye gidiyomus ama bi sure orda kalicak sanirim aglamadigim saat yok.daha fazla anlatip dogum yapicak arkadaslari heycanlandirmak istemiyorum.kizim ivin dua edin lutfen ve allahtan hayirlisini dilwyin ne sezeryan nede normal dogum hic onemi yok sadece onemli olan evladinizi saglikla kucaginiza almaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…