bugün benim de var kontrol bakalım ne dicek doktor ??bugün dr.kontrolüm var..
pazar sezeryan dedi..ama ikna edersem haftaya pazar olayım amelyatı..
13 gün önceden bebek alınırmı ya..
planlı sezeryan dedikte bukadarmı plan olur..üfff.
Canim ben tamamen toparlandim bir hafta icinde,2 gun hastanede kaldim ciktigim gece kizimi gece besiginden kendim aldim emzirdim hic zorlanmadim,esin varmis yaninda o yetr zaten.insan yattikca daha kotu oluyor ben hic yatmadim,hastaneye gecelik gotur cnm cok rahat oluyor,hastane vermiyorsa hasta bezi ve yatak koruyucu.bebek icin mama aldim ben kullandim da,kimse vermek istemiyor ama sarilik olmasindan daha iyidir.gögüs ucu icin kremlerini sakin unutma,surekli sur onlari.bunlarin disinda bilinen seyler var cnm.rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bitanem. sütün bol olsun. benim yanımda hiç akrabam yok. bu şehirde yalnızız eşim ile. tek bakacam oğluma. ee bi de kızım var 2 yaşında. benim sorum kaç günde toparlanıyoruz. hastanede neler lazım olur
mama gerekiyor muCanim ben tamamen toparlandim bir hafta icinde,2 gun hastanede kaldim ciktigim gece kizimi gece besiginden kendim aldim emzirdim hic zorlanmadim,esin varmis yaninda o yetr zaten.insan yattikca daha kotu oluyor ben hic yatmadim,hastaneye gecelik gotur cnm cok rahat oluyor,hastane vermiyorsa hasta bezi ve yatak koruyucu.bebek icin mama aldim ben kullandim da,kimse vermek istemiyor ama sarilik olmasindan daha iyidir.gögüs ucu icin kremlerini sakin unutma,surekli sur onlari.bunlarin disinda bilinen seyler var cnm.
Gözün aydın canım maşallah prensese allah analı babalı büyütsün...Hanımlar güzel prensesim 7.5.15'te 12:55 te normal doğumla aramıza geldi. 3020 kg,50cm. Şu an mis kokusu yanımda çok şükür
Gözün aydın tekrardan cnm ne gzl bir doğum olmuş,çok geçmiş olsun ...Merhaba hanımlar 04.05.2015 de normal doğum yaptım. Sabah burda doğuramayanların listesini yazarken aynı zamanda açılıyomuşum da :) ama hiç sancım yoktu. Bebeğin harketleri azalınca hastaneye gittik bebekte sorun yoktu ama 6 santim açılmam varmış. Hemen suyumu açıp Suni sancı verdiler. 10–15 dk sonra açılmam tamamlandı. Bebek suni sancıyla aşağıya indi. İki kere ıkındım doğdu. Çok şükür kolay bir doğum oldu Herkes şok oldu kimse doğumumu beklemiyodu daha 3 hafta vardı :) bebeğimin kan tahlilinde hafif enfeksiyon çıktı. 4 gündür tedavi görüyoruz yarın hastaneden çıkacaz inşallah.doğum yapanlara hayırlı olsun güle güle büyütün bebişlerinizi. Doğum yapmayanlara da Allah hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin. :)
. Öyleyse çekeriz cnm napalım. Süt olsunn yeter :)) az bişe kaldı zaten ilk günkü gibi değil.senin günün baya yaklaşmış canım süt bezlerin acıyor olabilir benim sütüm 5. Ayda çok erken gelmeye başladı şimdi kesildi korkuyorum süt olmicak diye
ewt cnmm yukarıya çok dayıyor. Azaldı ama ağrım.annelik kolay değil napalım. :)Canım bebeğin ayakları yukarıda ise bebek ayaklarını kaburga ya dayiyor o da çok ağrı yapıyor ben ne çektim hey gidi ...
t. Ederim cnmm inşş :)Dra bi sorsaydın KESKe canım geçer inş biran önce
hayırlı haberler olsun cnm..banada dua et.bug
bugün benim de var kontrol bakalım ne dicek doktor ??
aminnn cnm..sağlıkla gelsin miniklerCanim iyiyiz cok sukur. Pazartesi 4 te alacaklar normal dogum icin. InsaAllah hepimiz bir avazda kurtulalim
dimi ama çok hüş oldu iki isim..teşekkürlerAsel bade ewet guzel olmus canim
gözün aydın cnm. Darısı bize artık inşşşş :) çok seviniyorum güzel haberler alıncaMerhaba arkadaşlar. 22:35 te normal dogum, suni sanciyla 3.450 kg 45 cm dogdu. Boynuna kordon dolaşmış oldugundan biraz zor bir dogum oldu ama şükür cok güzel atlattim... darısı bekleyen arkadaslara ... inanin sesini duydugunuzda hersey bitiyor. .. sadece sonsuz bir mutluk ve huzur...
amin inşş seninde gözün aydın cnm. Allahım benimde kızlar doğurdum yazcağım günleri göster :)Merhaba hanımlar 04.05.2015 de normal doğum yaptım. Sabah burda doğuramayanların listesini yazarken aynı zamanda açılıyomuşum da :) ama hiç sancım yoktu. Bebeğin harketleri azalınca hastaneye gittik bebekte sorun yoktu ama 6 santim açılmam varmış. Hemen suyumu açıp Suni sancı verdiler. 10–15 dk sonra açılmam tamamlandı. Bebek suni sancıyla aşağıya indi. İki kere ıkındım doğdu. Çok şükür kolay bir doğum oldu Herkes şok oldu kimse doğumumu beklemiyodu daha 3 hafta vardı :) bebeğimin kan tahlilinde hafif enfeksiyon çıktı. 4 gündür tedavi görüyoruz yarın hastaneden çıkacaz inşallah.doğum yapanlara hayırlı olsun güle güle büyütün bebişlerinizi. Doğum yapmayanlara da Allah hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin. :)
ahh cnm ahh...Bu doktorları ben anlamıyorum Benn 25 mayus tarih ama doktor gel alalım demedi neden desin kendi rahatlarını düşünüyorlar bekle canm gününü olmadı sezeryan bile gününde ol
aynen cnm..sağlıkla gelsin artık.her doktor kendi istediğini yapıyor aslında.kimisi haftasını doldurtup sezeryana alıyorikimi 15 gün önceden başlıyor.
Insallahh normal dogum yaparsinnn.. Agrilar siklasmaya baslayinca olucem saniyosun kafandan artik ama dogurunca butun acilar aninda bitiyo..
Kızlar tek tek alıntı yapamadım, hepinizden Allah razı olsun, doğumu bekleyenlere rabbim yardım etsin :)
Şöyle gezinirken bi kaç soru gördüm yazayım dedim; su şeffaf oluyor, benim hala dikiş ve karın sancılarım devam ediyor, siz siz olun kendinizi sıcak tutun :):) Bence olabildiğince ailenize size bakmaya gelenlere sorumluluk verin ve ilk günler sakın kendinizi zorlamayın, benim göğsüm çok yara oldu ama pes etmeyin kızlar ben ağlayarak emziriyorum ama şükür sütüm arttı.. Son olarak şunu söyleyeyim, evin içi üstüm başım tenim heryerim yavrumun kokusu :):) Dünyanın en güzel hissi ve tüm acılara bedel :)
Ne güzel yazmışsin ya çok imrendimKızlar tek tek alıntı yapamadım, hepinizden Allah razı olsun, doğumu bekleyenlere rabbim yardım etsin :)
Şöyle gezinirken bi kaç soru gördüm yazayım dedim; su şeffaf oluyor, mdbenim hala dikiş ve karın sancılarım devam ediyor, siz siz olun kendinizi sıcak tutun :):) Bence olabildiğince ailenize size bakmaya gelenlere sorumluluk verin ve ilk günler sakın kendinizi zorlamayın, benim göğsüm çok yara oldu ama pes etmeyin kızlar ben ağlayarak emziriyorum ama şükür sütüm arttı.. Son olarak şunu söyleyeyim, evin içi üstüm başım tenim heryerim yavrumun kokusu :):) Dünyanın en güzel hissi ve tüm acılara bedel :)
Bencede ya bende çok sabırsızm artık kızımı koklamak istiyorumHerkes doğuruyor kızlar :) bizimkiler inatçı galiba. Benden sonra olanlar bile doğurdu:) hala tık yok:) açılmam olsun diye hurma yiyorumm :) pilates topuna oturuyorum:) yürüyorum. Ama artık geçmiyor cidden( kızımda hiç durmuyor içerde.allah hepimizin yardımcısı olsun
ne güzell ohh her anı ayrı güzeldir :) şükür kavuştunuz:))Kızlar tek tek alıntı yapamadım, hepinizden Allah razı olsun, doğumu bekleyenlere rabbim yardım etsin :)
Şöyle gezinirken bi kaç soru gördüm yazayım dedim; su şeffaf oluyor, benim hala dikiş ve karın sancılarım devam ediyor, siz siz olun kendinizi sıcak tutun :):) Bence olabildiğince ailenize size bakmaya gelenlere sorumluluk verin ve ilk günler sakın kendinizi zorlamayın, benim göğsüm çok yara oldu ama pes etmeyin kızlar ben ağlayarak emziriyorum ama şükür sütüm arttı.. Son olarak şunu söyleyeyim, evin içi üstüm başım tenim heryerim yavrumun kokusu :):) Dünyanın en güzel hissi ve tüm acılara bedel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?