2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok geçmiş olsun Allah sana bağışlamış yavrunu, sağlığına bir an önce kavuşmasını diliyorum, sen de inşallah tez zamanda toparlarsın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Oncelikle tebrik ederim. InsaAllah en kisa zamanda kucagina alirsin bebegini. Rabbim sifa versin.

cnm hayırlı olsun tebrik ederim. merak ettiğim kesi atılırken çok hissediliyormu dikiş atılırkende hissediyormusun
Masaya cikasiya bisi taktilar uyusturmk icndi sanırım cikasiya da kesiyi atti kestgini hissettim ama acimadi hic .. Dikis atilirknde hissediosun ama cok acimiyo uyusturuyolr tabi bazi ince yerler azck aciyoo okdr

Masaya cikasiya bisi taktilar uyusturmk icndi sanırım cikasiya da kesiyi atti kestgini hissettim ama acimadi hic .. Dikis atilirknde hissediosun ama cok acimiyo uyusturuyolr tabi bazi ince yerler azck aciyoo okdr

Doktorum normal yap diye ısrar ediyor ben bi türlü cesaret gösteremiyorum belki çok kolay olacak ama psikolojik olarak rahatlatamadım kendimi. ne güzel normal doğum yapan arkadaşlara o kadar özeniyorum ki keşke Rabbim nasip etse sağlıkla bebişimi normal yolla dünyaya getirsem. Benim bebiş tüp bebek olunca doğum kanalın dan çıkarken kompikasyon olur mu diye çok kafama takıyorum normal doğum anne odaklı sezeryan bebek ikisi arasında kaldım resmen. Çok sağol verdiğin bilgiler için dikişlerin tez zamanda iyileşssin inşallah

rabbim bebeğininde sennde yardımcın olsun inş sağlıkla evinize gitmek nasip olsun..

canım çok geçmiş olsun Allah yavrunu sana bağışlasın durumu iyiye gidiyor diyorlarsa iyidir. seni en iyi anlayacaklardan biri benim. benm oğluşumda doğar doğmaz kuvöze alındı 9 gün yattı. hiç yutamıyordu ve nefes alıp vermesi çok düzensizdi. durumu çok kötü değildi ama doktoruna "iyileşek değil mi" dediğimde "inşallah" dediği an yok mu. sanki her sorduğumda "inşallah" cevabını duyunca ölüyordum. iyileşecek demesini istiyordum. oysa onun iyileşecek demesi değil Rabbimin iyileşecek demesi önemli.
İnşallah yavrun bi an önce sağlığına kavuşur ve evinize neşe saçılır. bende çok ağladım. ağla ama duanı eksik etme.

Amin .inşallahhh. canım önce rabbim bebeğine sağlık sana sabır versin iyi düşün kucağına aldıgında herşey bitecek Allah'ın izniyle. Hayırlı olsun tebrik ederim.Acaba çatın mı müsait değildi doğum için; doktorun muayene etmişmiydi ? çok üzülüyorum böyle hikayeler duydugumda şartlar uygun, vücut müsait değilse bilerek normal doğum yapmamak lazım.

mama gerekiyor mu
Hastaneden istediler,ilk gunler sutun gelmiyor.cogu insan onaylamiyor mama vermeyi,basta bende istemedim.ablam yeni dogan yogun bakim hemsiresi hastanede yanimdaydi,belli ölcülerde sarilik olmasin diye verdi.ama ben saatlerce emzirdim,yara oldu,kanadi zorla dayandim,sararmaya baslayip sekeri dusunce mama verdik.sonra sutum geldi cok sukur,yetiyor kizima.mamayi tamamen biraktik,alismadi.

Dualarimiz seninle canim,insallah biran önce kucagina alirsin kuzunu

Canım cok geçmiş olsun Raabim hayırlı tez zamanda bebisinesifa versin

muane etmisti doktor herseyim gayet iyiydi ve dogum seklini benim secmemi istedi ben istedim normal dogumu.agrilarom fazla olmadi 5 cm den sonra epidural takildi.ama sanirim epidural olunca ikinma hissi gelmiyo bana ikin diyolar ama ben beceremiyorum var gucumle ittiriyorum ama olmuyo resmen karnima oturarak bebegi zorla cikardilar.doktotumu asla suclayamam adaminsan ustu bi caba sarfetti.hatta takviye hemsire doktor cagirtti.cocuk doktoruda yanimizdayfi ve aninda mudahale edildi.tek sikinti epiduralin fozu belkide fazlaydi.yada ben gercektende ikinma nedir bilmiyorum

Allah sifa versin.. Rabbim seni en kisa zamanda bebegine kavustursun..

beni doktorum 14 mayisa cagirdi.. en son 27'sinde gitmistim.. bilmiyorum bizimki de cok hareketli.. sabah ishal olmustum.. dogum belirtisi diye biliyorum.. bi kac sanci girdi o kadar.. simdi yine sanci sifir..

Kızlar bende dun kontrole gittim kızım 2950 olmuş dr miyon tipli bi bebek olacak dedi nst de hiç Sancim çıkmadı bende de tık yok ama son zmnlar olunca günler geçmek bilmiyo sanki Sancim çıksa sanki daha mutlu olacaktım garip yani.drum normal görünüyor herşey dedi normal doğumu beklicez ins Rabbim hepimize hayırlı hem bebis hem bizim için sağlıklı kolayca doğumlar nasip etsin de bebislerimizi sagliklakucaklayabilelim :) şafak 15:)

Dualarim sizinle cnm. Kisa surede atlatirsiniz umarim (( haklisin sag saglim dogsunda hepsi gecer.
beni doktorum 14 mayisa cagirdi.. en son 27'sinde gitmistim.. bilmiyorum bizimki de cok hareketli.. sabah ishal olmustum.. dogum belirtisi diye biliyorum.. bi kac sanci girdi o kadar.. simdi yine sanci sifir..
benimde az az oluyor ama belirti yok. Bende 14 unde gidicem. Off gcmiuor zaman valla artik son gunler cok yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…