Çok geçmiş olsun Allah sana bağışlamış yavrunu, sağlığına bir an önce kavuşmasını diliyorum, sen de inşallah tez zamanda toparlarsın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahherkese merhaba.kizim dogdu.normal dogum yaptim.gonlum isterdiki buraya guzel bi dogum hikayesi yazmayi cunku ben burda hep guzel dogum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendirmistim.cekilen agri sanci hepsi bitti ama malesef dogumum cok zor oldu bebegim dogum kanalinda sikisti.bebegim dogdugunda hareketsiz ve aglamiyodu.yanimda mudahalw ettiler ve hemen yogun bakima aldilar.yasadigim sok tranvayi atlatmam zanan alicak sanirim.simdi kuvezde durumu iyiye gidiyomus ama bi sure orda kalicak sanirim aglamadigim saat yok.daha fazla anlatip dogum yapicak arkadaslari heycanlandirmak istemiyorum.kizim ivin dua edin lutfen ve allahtan hayirlisini dilwyin ne sezeryan nede normal dogum hic onemi yok sadece onemli olan evladinizi saglikla kucaginiza almaniz.
herkese merhaba.kizim dogdu.normal dogum yaptim.gonlum isterdiki buraya guzel bi dogum hikayesi yazmayi cunku ben burda hep guzel dogum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendirmistim.cekilen agri sanci hepsi bitti ama malesef dogumum cok zor oldu bebegim dogum kanalinda sikisti.bebegim dogdugunda hareketsiz ve aglamiyodu.yanimda mudahalw ettiler ve hemen yogun bakima aldilar.yasadigim sok tranvayi atlatmam zanan alicak sanirim.simdi kuvezde durumu iyiye gidiyomus ama bi sure orda kalicak sanirim aglamadigim saat yok.daha fazla anlatip dogum yapicak arkadaslari heycanlandirmak istemiyorum.kizim ivin dua edin lutfen ve allahtan hayirlisini dilwyin ne sezeryan nede normal dogum hic onemi yok sadece onemli olan evladinizi saglikla kucaginiza almaniz.
Masaya cikasiya bisi taktilar uyusturmk icndi sanırım cikasiya da kesiyi atti kestgini hissettim ama acimadi hic .. Dikis atilirknde hissediosun ama cok acimiyo uyusturuyolr tabi bazi ince yerler azck aciyoo okdrcnm hayırlı olsun tebrik ederim. merak ettiğim kesi atılırken çok hissediliyormu dikiş atılırkende hissediyormusun
Masaya cikasiya bisi taktilar uyusturmk icndi sanırım cikasiya da kesiyi atti kestgini hissettim ama acimadi hic .. Dikis atilirknde hissediosun ama cok acimiyo uyusturuyolr tabi bazi ince yerler azck aciyoo okdr
rabbim bebeğininde sennde yardımcın olsun inş sağlıkla evinize gitmek nasip olsun..herkese merhaba.kizim dogdu.normal dogum yaptim.gonlum isterdiki buraya guzel bi dogum hikayesi yazmayi cunku ben burda hep guzel dogum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendirmistim.cekilen agri sanci hepsi bitti ama malesef dogumum cok zor oldu bebegim dogum kanalinda sikisti.bebegim dogdugunda hareketsiz ve aglamiyodu.yanimda mudahalw ettiler ve hemen yogun bakima aldilar.yasadigim sok tranvayi atlatmam zanan alicak sanirim.simdi kuvezde durumu iyiye gidiyomus ama bi sure orda kalicak sanirim aglamadigim saat yok.daha fazla anlatip dogum yapicak arkadaslari heycanlandirmak istemiyorum.kizim ivin dua edin lutfen ve allahtan hayirlisini dilwyin ne sezeryan nede normal dogum hic onemi yok sadece onemli olan evladinizi saglikla kucaginiza almaniz.
canım çok geçmiş olsun Allah yavrunu sana bağışlasın durumu iyiye gidiyor diyorlarsa iyidir. seni en iyi anlayacaklardan biri benim. benm oğluşumda doğar doğmaz kuvöze alındı 9 gün yattı. hiç yutamıyordu ve nefes alıp vermesi çok düzensizdi. durumu çok kötü değildi ama doktoruna "iyileşek değil mi" dediğimde "inşallah" dediği an yok mu. sanki her sorduğumda "inşallah" cevabını duyunca ölüyordum. iyileşecek demesini istiyordum. oysa onun iyileşecek demesi değil Rabbimin iyileşecek demesi önemli.herkese merhaba.kizim dogdu.normal dogum yaptim.gonlum isterdiki buraya guzel bi dogum hikayesi yazmayi cunku ben burda hep guzel dogum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendirmistim.cekilen agri sanci hepsi bitti ama malesef dogumum cok zor oldu bebegim dogum kanalinda sikisti.bebegim dogdugunda hareketsiz ve aglamiyodu.yanimda mudahalw ettiler ve hemen yogun bakima aldilar.yasadigim sok tranvayi atlatmam zanan alicak sanirim.simdi kuvezde durumu iyiye gidiyomus ama bi sure orda kalicak sanirim aglamadigim saat yok.daha fazla anlatip dogum yapicak arkadaslari heycanlandirmak istemiyorum.kizim ivin dua edin lutfen ve allahtan hayirlisini dilwyin ne sezeryan nede normal dogum hic onemi yok sadece onemli olan evladinizi saglikla kucaginiza almaniz.
Canım begüm güzel isim bizde azra selin begüm arasında kalmıştık selin i seçtik :)içime sinmëdi pek ama Begüm olacak bizimki
Selin de çok güzel sağlıkla gelsinler inşallahCanım begüm güzel isim bizde azra selin begüm arasında kalmıştık selin i seçtik :)
Allah im hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallah canım her şey gönlünce olsunhayırlı haberler olsun cnm..banada dua et.
herkese merhaba.kizim dogdu.normal dogum yaptim.gonlum isterdiki buraya guzel bi dogum hikayesi yazmayi cunku ben burda hep guzel dogum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendirmistim.cekilen agri sanci hepsi bitti ama malesef dogumum cok zor oldu bebegim dogum kanalinda sikisti.bebegim dogdugunda hareketsiz ve aglamiyodu.yanimda mudahalw ettiler ve hemen yogun bakima aldilar.yasadigim sok tranvayi atlatmam zanan alicak sanirim.simdi kuvezde durumu iyiye gidiyomus ama bi sure orda kalicak sanirim aglamadigim saat yok.daha fazla anlatip dogum yapicak arkadaslari heycanlandirmak istemiyorum.kizim ivin dua edin lutfen ve allahtan hayirlisini dilwyin ne sezeryan nede normal dogum hic onemi yok sadece onemli olan evladinizi saglikla kucaginiza almaniz.
Hastaneden istediler,ilk gunler sutun gelmiyor.cogu insan onaylamiyor mama vermeyi,basta bende istemedim.ablam yeni dogan yogun bakim hemsiresi hastanede yanimdaydi,belli ölcülerde sarilik olmasin diye verdi.ama ben saatlerce emzirdim,yara oldu,kanadi zorla dayandim,sararmaya baslayip sekeri dusunce mama verdik.sonra sutum geldi cok sukur,yetiyor kizima.mamayi tamamen biraktik,alismadi.mama gerekiyor mu
Dualarimiz seninle canim,insallah biran önce kucagina alirsin kuzunuherkese merhaba.kizim dogdu.normal dogum yaptim.gonlum isterdiki buraya guzel bi dogum hikayesi yazmayi cunku ben burda hep guzel dogum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendirmistim.cekilen agri sanci hepsi bitti ama malesef dogumum cok zor oldu bebegim dogum kanalinda sikisti.bebegim dogdugunda hareketsiz ve aglamiyodu.yanimda mudahalw ettiler ve hemen yogun bakima aldilar.yasadigim sok tranvayi atlatmam zanan alicak sanirim.simdi kuvezde durumu iyiye gidiyomus ama bi sure orda kalicak sanirim aglamadigim saat yok.daha fazla anlatip dogum yapicak arkadaslari heycanlandirmak istemiyorum.kizim ivin dua edin lutfen ve allahtan hayirlisini dilwyin ne sezeryan nede normal dogum hic onemi yok sadece onemli olan evladinizi saglikla kucaginiza almaniz.
Canım cok geçmiş olsun Raabim hayırlı tez zamanda bebisinesifa versinherkese merhaba.kizim dogdu.normal dogum yaptim.gonlum isterdiki buraya guzel bi dogum hikayesi yazmayi cunku ben burda hep guzel dogum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendirmistim.cekilen agri sanci hepsi bitti ama malesef dogumum cok zor oldu bebegim dogum kanalinda sikisti.bebegim dogdugunda hareketsiz ve aglamiyodu.yanimda mudahalw ettiler ve hemen yogun bakima aldilar.yasadigim sok tranvayi atlatmam zanan alicak sanirim.simdi kuvezde durumu iyiye gidiyomus ama bi sure orda kalicak sanirim aglamadigim saat yok.daha fazla anlatip dogum yapicak arkadaslari heycanlandirmak istemiyorum.kizim ivin dua edin lutfen ve allahtan hayirlisini dilwyin ne sezeryan nede normal dogum hic onemi yok sadece onemli olan evladinizi saglikla kucaginiza almaniz.
Amin ins canimmSelin de çok güzel sağlıkla gelsinler inşallah
muane etmisti doktor herseyim gayet iyiydi ve dogum seklini benim secmemi istedi ben istedim normal dogumu.agrilarom fazla olmadi 5 cm den sonra epidural takildi.ama sanirim epidural olunca ikinma hissi gelmiyo bana ikin diyolar ama ben beceremiyorum var gucumle ittiriyorum ama olmuyo resmen karnima oturarak bebegi zorla cikardilar.doktotumu asla suclayamam adaminsan ustu bi caba sarfetti.hatta takviye hemsire doktor cagirtti.cocuk doktoruda yanimizdayfi ve aninda mudahale edildi.tek sikinti epiduralin fozu belkide fazlaydi.yada ben gercektende ikinma nedir bilmiyorumAmin .inşallahhh. canım önce rabbim bebeğine sağlık sana sabır versin iyi düşün kucağına aldıgında herşey bitecek Allah'ın izniyle. Hayırlı olsun tebrik ederim.Acaba çatın mı müsait değildi doğum için; doktorun muayene etmişmiydi ? çok üzülüyorum böyle hikayeler duydugumda şartlar uygun, vücut müsait değilse bilerek normal doğum yapmamak lazım.
evet olumlu düşünmek gerek.bugun kontrole gitsem mi bilemedim.doğuma 6 gün kaldı.bebek kıpır kıpır.sabah biraz belim ağrıdı.ama geçti gibi. dr haftaya pazartesi gel dedi.ben de erteledim yarın yarın diye diye cuma oldu.gitsem mi acep.
Dualarim sizinle cnm. Kisa surede atlatirsiniz umarimherkese merhaba.kizim dogdu.normal dogum yaptim.gonlum isterdiki buraya guzel bi dogum hikayesi yazmayi cunku ben burda hep guzel dogum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendirmistim.cekilen agri sanci hepsi bitti ama malesef dogumum cok zor oldu bebegim dogum kanalinda sikisti.bebegim dogdugunda hareketsiz ve aglamiyodu.yanimda mudahalw ettiler ve hemen yogun bakima aldilar.yasadigim sok tranvayi atlatmam zanan alicak sanirim.simdi kuvezde durumu iyiye gidiyomus ama bi sure orda kalicak sanirim aglamadigim saat yok.daha fazla anlatip dogum yapicak arkadaslari heycanlandirmak istemiyorum.kizim ivin dua edin lutfen ve allahtan hayirlisini dilwyin ne sezeryan nede normal dogum hic onemi yok sadece onemli olan evladinizi saglikla kucaginiza almaniz.
benimde az az oluyor ama belirti yok. Bende 14 unde gidicem. Off gcmiuor zaman valla artik son gunler cok yoruldum.beni doktorum 14 mayisa cagirdi.. en son 27'sinde gitmistim.. bilmiyorum bizimki de cok hareketli.. sabah ishal olmustum.. dogum belirtisi diye biliyorum.. bi kac sanci girdi o kadar.. simdi yine sanci sifir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?