2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Epidural Alınca ıkınma hissinin Gittiği doğumun çok daha zor olduğu ve komplikasyonların arttığını çok duyuyorum böyle hikayelerle.Idealim normal doğumdan ziyade epiduralsiz doğal doğum yapmak.Ancak şartlar farklı gelişebilir bilinmez.Ama hedef koymak,bebeğine ve kendine inanmak o dayanma noktasını atlatabilmek için gerekli olabilir.Allah herkese sağlıkla Bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Çok geçmiş olsun canım.inşallah yavruna bir an önce sağlığına kavuşur ...

Aynı sorular benimde çok kafamı karıştırıyor Dr karar vermem bekliyor haftaya kadar son anda sezeryan istiyorum deme dedi eşimde normal dogumu destekliyor ama ben korkuyorum Ya bebeğe bişey olursa diye

ben de yarn sezeryan olacam. ama neler götüreceğimi hiç bilmiyorum

Bis plansız sezeryanla Dünyaya geldik teyzeler. 2 boyun 2 vücut kordonà dolanınca bugün 11.30 da doktorumuz alalım dedi. 2980 gr ve 48 cm. Sezeryan korkulacak bişi değilmis. Emzirmek de öyle. Çok güzel bişi anne olmak. Darısı bekleyen ve isteyen herkese olsun. İsmimiz asım hamza...

aa çok şaşırdım ve sevindim. rabbim ikinize de sağlık versin bitanem. kimisi sezeryan için zor diyor korkutuyor. yarın da sezeryan olacam acayip korku da var.

beni doktorum 14 mayisa cagirdi.. en son 27'sinde gitmistim.. bilmiyorum bizimki de cok hareketli.. sabah ishal olmustum.. dogum belirtisi diye biliyorum.. bi kac sanci girdi o kadar.. simdi yine sanci sifir..

ben de en son 28 nisan da gitmiştim.dr 4 nisan da tekrar gelirsin demişti gitmedim.bugün gidecektim inan kendimden görmedim.önce hazırlanmak için kalktım.sonra dolandım dolandım evin için de saçım başım berbat kendimi salmışım.giyinmek hazırlanmak zor geldi.birde içten içe korku var sanırım.yarın da yarım gün bakıyo dr.yarın da gidebilirim dedim.

aa çok şaşırdım ve sevindim. rabbim ikinize de sağlık versin bitanem. kimisi sezeryan için zor diyor korkutuyor. yarın da sezeryan olacam acayip korku da var.
Canım ben normal istiyordum. Mecbur kalıp sezeryan oldum ama inan öyle korkulacak bişi değil. Bıraz dikiş acısı oluyor ama napalım sonrası çok çoook güzel ...Allah yardımcın olsun. Rahat gir rahat çıkarsın sezeryandan.

Rabbim şifa versin canım, çok zor dayanması biliyorum, bol bol dua et, süt sağ yapabildiğince canım, üzüleceksin elbet ama sakın ümitsizliğe kapılma çok yakında yavrun koynunda olacak inşallah, dualarım yavrunla ve seninle, rabbim bir daha böyle bir korku yaşatmasın arkadaşım, çabucak kavuşun ve bu günleri unut yavrunun kokusuyla :* Dikkat et kendine

kızlar yarın oğlumu kucağıma alıyorum. dua edin bize. sezeryan hakkında tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum
Sağlıkla kavuşun inşallah, ben mecburi sezeryan oldum son dakka bana sormadan genel anesteziyle aldılar bebeği, bileklerim çok şişti, bunun için bol bol su iç ve yürüyüş yap canım, narkozun etkisini minimuma indirmek için, hastanede benim çok sancım olmadı ama eve gelince sancımaya başladı, bol bol dinlen yanında sana bakmak için biri varsa olabildiğince birşeyleri onun yapmasına izin ver, kendini sıcak tut aklıma gelenler bunlar.. bir de benim çok kanamam olmadı sadece ilk gün hasta bezi taktılar diğer günler normal ped kullandım hiç de üstüm başım batmadı, bi gecelik bi pijama yetti bana, ama bebeğe en az 3 takım koy bence çünkü kakası dışına çıkabiliyor :):):):) soracağın birşey olursa yardım etmeye çalışırım, girebilirsem sen sezeryana girmeden :)

çok geçmiş olsun bebeğin dilerim sağlığına kavuşur.dualarım seninle.bizi de habersiz bırakma lütfen.güzel haberler bekliyorum.

beklemek çok stresli.Allah hepimize yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…