muane etmisti doktor herseyim gayet iyiydi ve dogum seklini benim secmemi istedi ben istedim normal dogumu.agrilarom fazla olmadi 5 cm den sonra epidural takildi.ama sanirim epidural olunca ikinma hissi gelmiyo bana ikin diyolar ama ben beceremiyorum var gucumle ittiriyorum ama olmuyo resmen karnima oturarak bebegi zorla cikardilar.doktotumu asla suclayamam adaminsan ustu bi caba sarfetti.hatta takviye hemsire doktor cagirtti.cocuk doktoruda yanimizdayfi ve aninda mudahale edildi.tek sikinti epiduralin fozu belkide fazlaydi.yada ben gercektende ikinma nedir bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım.inşallah yavruna bir an önce sağlığına kavuşur ...herkese merhaba.kizim dogdu.normal dogum yaptim.gonlum isterdiki buraya guzel bi dogum hikayesi yazmayi cunku ben burda hep guzel dogum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendirmistim.cekilen agri sanci hepsi bitti ama malesef dogumum cok zor oldu bebegim dogum kanalinda sikisti.bebegim dogdugunda hareketsiz ve aglamiyodu.yanimda mudahalw ettiler ve hemen yogun bakima aldilar.yasadigim sok tranvayi atlatmam zanan alicak sanirim.simdi kuvezde durumu iyiye gidiyomus ama bi sure orda kalicak sanirim aglamadigim saat yok.daha fazla anlatip dogum yapicak arkadaslari heycanlandirmak istemiyorum.kizim ivin dua edin lutfen ve allahtan hayirlisini dilwyin ne sezeryan nede normal dogum hic onemi yok sadece onemli olan evladinizi saglikla kucaginiza almaniz.
Bildiğin şu gibi canım belki hafif kaygan olabiliyor tecrübeyle sabit :)Kızlar suyumuz geldiğinde normal su gibi oluyor değil mi hafif süt renginde değil yani
Aynı sorular benimde çok kafamı karıştırıyor Dr karar vermem bekliyor haftaya kadar son anda sezeryan istiyorum deme dedi eşimde normal dogumu destekliyor ama ben korkuyorum Ya bebeğe bişey olursa diyeDoktorum normal yap diye ısrar ediyor ben bi türlü cesaret gösteremiyorum belki çok kolay olacak ama psikolojik olarak rahatlatamadım kendimi. ne güzel normal doğum yapan arkadaşlara o kadar özeniyorum ki keşke Rabbim nasip etse sağlıkla bebişimi normal yolla dünyaya getirsem. Benim bebiş tüp bebek olunca doğum kanalın dan çıkarken kompikasyon olur mu diye çok kafama takıyorum normal doğum anne odaklı sezeryan bebek ikisi arasında kaldım resmen. Çok sağol verdiğin bilgiler için dikişlerin tez zamanda iyileşssin inşallah
ben de yarn sezeryan olacam. ama neler götüreceğimi hiç bilmiyorumHastaneden istediler,ilk gunler sutun gelmiyor.cogu insan onaylamiyor mama vermeyi,basta bende istemedim.ablam yeni dogan yogun bakim hemsiresi hastanede yanimdaydi,belli ölcülerde sarilik olmasin diye verdi.ama ben saatlerce emzirdim,yara oldu,kanadi zorla dayandim,sararmaya baslayip sekeri dusunce mama verdik.sonra sutum geldi cok sukur,yetiyor kizima.mamayi tamamen biraktik,alismadi.
aa çok şaşırdım ve sevindim. rabbim ikinize de sağlık versin bitanem. kimisi sezeryan için zor diyor korkutuyor. yarın da sezeryan olacam acayip korku da var.Bis plansız sezeryanla Dünyaya geldik teyzeler. 2 boyun 2 vücut kordonà dolanınca bugün 11.30 da doktorumuz alalım dedi. 2980 gr ve 48 cm. Sezeryan korkulacak bişi değilmis. Emzirmek de öyle. Çok güzel bişi anne olmak. Darısı bekleyen ve isteyen herkese olsun. İsmimiz asım hamza...
beni doktorum 14 mayisa cagirdi.. en son 27'sinde gitmistim.. bilmiyorum bizimki de cok hareketli.. sabah ishal olmustum.. dogum belirtisi diye biliyorum.. bi kac sanci girdi o kadar.. simdi yine sanci sifir..
iyi haberlerini bekliyorum cnmmm umarim kolay olur sorunsuz gecer Sag saglim alirsin kucaginakızlar yarın oğlumu kucağıma alıyorum. dua edin bize. sezeryan hakkında tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum
darısı başına canım almiramiyi haberlerini bekliyorum cnmmm umarim kolay olur sorunsuz gecer Sag saglim alirsin kucagina
Canım ben normal istiyordum. Mecbur kalıp sezeryan oldum ama inan öyle korkulacak bişi değil. Bıraz dikiş acısı oluyor ama napalım sonrası çok çoook güzel ...Allah yardımcın olsun. Rahat gir rahat çıkarsın sezeryandan.aa çok şaşırdım ve sevindim. rabbim ikinize de sağlık versin bitanem. kimisi sezeryan için zor diyor korkutuyor. yarın da sezeryan olacam acayip korku da var.
Rabbim şifa versin canım, çok zor dayanması biliyorum, bol bol dua et, süt sağ yapabildiğince canım, üzüleceksin elbet ama sakın ümitsizliğe kapılma çok yakında yavrun koynunda olacak inşallah, dualarım yavrunla ve seninle, rabbim bir daha böyle bir korku yaşatmasın arkadaşım, çabucak kavuşun ve bu günleri unut yavrunun kokusuyla :* Dikkat et kendineherkese merhaba.kizim dogdu.normal dogum yaptim.gonlum isterdiki buraya guzel bi dogum hikayesi yazmayi cunku ben burda hep guzel dogum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendirmistim.cekilen agri sanci hepsi bitti ama malesef dogumum cok zor oldu bebegim dogum kanalinda sikisti.bebegim dogdugunda hareketsiz ve aglamiyodu.yanimda mudahalw ettiler ve hemen yogun bakima aldilar.yasadigim sok tranvayi atlatmam zanan alicak sanirim.simdi kuvezde durumu iyiye gidiyomus ama bi sure orda kalicak sanirim aglamadigim saat yok.daha fazla anlatip dogum yapicak arkadaslari heycanlandirmak istemiyorum.kizim ivin dua edin lutfen ve allahtan hayirlisini dilwyin ne sezeryan nede normal dogum hic onemi yok sadece onemli olan evladinizi saglikla kucaginiza almaniz.
Sağlıkla kavuşun inşallah, ben mecburi sezeryan oldum son dakka bana sormadan genel anesteziyle aldılar bebeği, bileklerim çok şişti, bunun için bol bol su iç ve yürüyüş yap canım, narkozun etkisini minimuma indirmek için, hastanede benim çok sancım olmadı ama eve gelince sancımaya başladı, bol bol dinlen yanında sana bakmak için biri varsa olabildiğince birşeyleri onun yapmasına izin ver, kendini sıcak tut aklıma gelenler bunlar.. bir de benim çok kanamam olmadı sadece ilk gün hasta bezi taktılar diğer günler normal ped kullandım hiç de üstüm başım batmadı, bi gecelik bi pijama yetti bana, ama bebeğe en az 3 takım koy bence çünkü kakası dışına çıkabiliyor :):):):) soracağın birşey olursa yardım etmeye çalışırım, girebilirsem sen sezeryana girmeden :)kızlar yarın oğlumu kucağıma alıyorum. dua edin bize. sezeryan hakkında tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum
muane etmisti doktor herseyim gayet iyiydi ve dogum seklini benim secmemi istedi ben istedim normal dogumu.agrilarom fazla olmadi 5 cm den sonra epidural takildi.ama sanirim epidural olunca ikinma hissi gelmiyo bana ikin diyolar ama ben beceremiyorum var gucumle ittiriyorum ama olmuyo resmen karnima oturarak bebegi zorla cikardilar.doktotumu asla suclayamam adaminsan ustu bi caba sarfetti.hatta takviye hemsire doktor cagirtti.cocuk doktoruda yanimizdayfi ve aninda mudahale edildi.tek sikinti epiduralin fozu belkide fazlaydi.yada ben gercektende ikinma nedir bilmiyorum
aminnn cnm..benim dr kararlı..vazgeçmedi tarihten.Allah im hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallah canım her şey gönlünce olsun
beklemek çok stresli.Allah hepimize yardım etsin.Kızlar bende dun kontrole gittim kızım 2950 olmuş dr miyon tipli bi bebek olacak dedi nst de hiç Sancim çıkmadı bende de tık yok ama son zmnlar olunca günler geçmek bilmiyo sanki Sancim çıksa sanki daha mutlu olacaktım garip yani.drum normal görünüyor herşey dedi normal doğumu beklicez ins Rabbim hepimize hayırlı hem bebis hem bizim için sağlıklı kolayca doğumlar nasip etsin de bebislerimizi sagliklakucaklayabilelim :) şafak 15:)
cnm bende pazar günü olacamben de yarn sezeryan olacam. ama neler götüreceğimi hiç bilmiyorum
kontrolden geldik. yarın 8de sezeryan oluyoruz. inşallah çabuk toparlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?