2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yani mamadamı götürsek yanımızda

Bugun uyku modundan cikamiyorum kizlar hic byle olmamistim surekli uykum war sizdede bu durum oldumu hic

Tabikide haklisin korkmakta bende cok korkuyodum rabbim yardm ediyo ama ... Bence cok strese gireceksen de eger normal olma ozamann ama emin ol en iyisi normal dogum :)

Teyzeleri biz kizimla kontrolden geldik nst cektiler ilk defa kagitta 160 ta ve 80 de cizgiler vardi hemsire cok iyi dedi bunlar ne anlama geliyor yardimci olur musunuz

@Ariver cnm benim kizimda da ayni tikanma oluyor. Memeyi de birakmiyo bi de, nefes almadan cekmeye devam ediyor. Ben iki kasinin ortasindan bas parmagimla cok hafifce bastirarak alnini yukari dogru cekiyorum, nefes almasi duzeliyor. Dene istersen.

egemenhalit benim de doktorum ikinci sezeryanda kesinlikle gunu beklemeyi tavsiye etmedigini, cogu zaman komplikasyon oldugunu soylemis, 39+0'a gun vermisti. Doktor her ne kadar farketmiyor dese de ben de kafama takip uzulmustum, sonra 37+6'da nişan geldi, sezeryan oldum. Senin de ne kadar uzuldugunu anliyorum, insallah bebegin pazara kadar kendi gelmek ister, icin rahat eder.

Gözün aydın canım ....

egemenhalit Benimde pazartesi dogum. Ayy sen bebisni coktaaaan koklamis olursun ne guzell. Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah.

bana da 21 mayis sbh 9 a sezeryan icin randevu verdi dr um. 1 yil once olsugum mide ameliyati nedeni ile normal dogum sikintili goruldu. ustelik suyumda da azalma olmus ne yazikki bebiste yalnizca 2600 gr. nasi olcak bilmiyrm! notmal die hazirlanirken sezeryan oldu simdi spinal mi genel mi epidral mi onu dusunuyrm.

sizlerin tecrubeleriniz ne kizlar

kontrolden geldik. yarın 8de sezeryan oluyoruz. inşallah çabuk toparlanırım
bence genel anestezi olma spinal anestezi ol
ilk doğumum genel anesteziydi ayıldıktan sonra bir gün boyunca istifra ede ede yorulmuştum mide özsuyumu bile kusmuştum
bu kez ameliyathaneye girer girmez beni sakın bayıltmayın diye sıkı sıkı tembihledim çok şükür bayıltmadılar
bol bol yürü herşeyin keyfini çıkar her anın doğum öncesinin sonrasının her anın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…