- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
yani mamadamı götürsek yanımızdaHastaneden istediler,ilk gunler sutun gelmiyor.cogu insan onaylamiyor mama vermeyi,basta bende istemedim.ablam yeni dogan yogun bakim hemsiresi hastanede yanimdaydi,belli ölcülerde sarilik olmasin diye verdi.ama ben saatlerce emzirdim,yara oldu,kanadi zorla dayandim,sararmaya baslayip sekeri dusunce mama verdik.sonra sutum geldi cok sukur,yetiyor kizima.mamayi tamamen biraktik,alismadi.
biz de 3 kg olmusuz nst de sanci çıkmadı beklucez bakalım pazar günü anneler günü hediyesi çok güzel canımaminnn cnm..benim dr kararlı..vazgeçmedi tarihten.
pazar günü sabah 9 da hastaneye yatıp sezeryan olcam..
ALLAH sanada yardım etsin cnm
Tabikide haklisin korkmakta bende cok korkuyodum rabbim yardm ediyo ama ... Bence cok strese gireceksen de eger normal olma ozamann ama emin ol en iyisi normal dogum :)Doktorum normal yap diye ısrar ediyor ben bi türlü cesaret gösteremiyorum belki çok kolay olacak ama psikolojik olarak rahatlatamadım kendimi. ne güzel normal doğum yapan arkadaşlara o kadar özeniyorum ki keşke Rabbim nasip etse sağlıkla bebişimi normal yolla dünyaya getirsem. Benim bebiş tüp bebek olunca doğum kanalın dan çıkarken kompikasyon olur mu diye çok kafama takıyorum normal doğum anne odaklı sezeryan bebek ikisi arasında kaldım resmen. Çok sağol verdiğin bilgiler için dikişlerin tez zamanda iyileşssin inşallah
canım gitmedimHayirli haberlerle gel insaAllah
Hamileliğin son Günlerinde oluyor ama senin daha varmış dikkat etBugun uyku modundan cikamiyorum kizlar hic byle olmamistim surekli uykum war sizdede bu durum oldumu hic
Neden ki canim bisein mi belirtisi bu durumHamileliğin son Günlerinde oluyor ama senin daha varmış dikkat et
Daha 20 günün varmis o yuzden dedim.Son 2-3 günü kastetmistim Ben.Neden ki canim bisein mi belirtisi bu durum
Hayırlısı olsun canım hakkinda sağ saglim yavruna kavusursun inşallah ..kızlar yarın oğlumu kucağıma alıyorum. dua edin bize. sezeryan hakkında tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum
Gözün aydın canım ....Bis plansız sezeryanla Dünyaya geldik teyzeler. 2 boyun 2 vücut kordonà dolanınca bugün 11.30 da doktorumuz alalım dedi. 2980 gr ve 48 cm. Sezeryan korkulacak bişi değilmis. Emzirmek de öyle. Çok güzel bişi anne olmak. Darısı bekleyen ve isteyen herkese olsun. İsmimiz asım hamza...
Dr um dogsada korkma bundan sonra dedi 2gun once canimDaha 20 günün varmis o yuzden dedim.Son 2-3 günü kastetmistim Ben.
Seninle ayni gunlerimiz nst cektiler mi sanaDr um dogsada korkma bundan sonra dedi 2gun once canim
Tabii korkacak bisey yok cnm.Gününde dogmasi ideal olan.Benim bes günüm var bugün dogmasindansa bes gün daha kalmasini tercih ederim.Dr um dogsada korkma bundan sonra dedi 2gun once canim
canım gitmedimçok keyifsizim.
bence genel anestezi olma spinal anestezi olkontrolden geldik. yarın 8de sezeryan oluyoruz. inşallah çabuk toparlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?