2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
genel anastezi mi aldın

yanımda kimse yok maalesef. eşim de çok çalışıyor bu aralar. yani tekim

Oldu canim haaa. Normal mi oldu. Bende seni merak ediyordum
canm yeni geldik eve. normal oldu çok şükür. az dikişim var. bir de böbrek taşım vardı ya şuan arada yokluyor. oğlumuz iyi ancak suyu geldiğinde hemen gtmediğim için bebek az mikrop kapmış yarın tekrar kontrolumuz var inş mikrop geçsin yatış vermesinler oğluma. meme almıyor mama veryrz moralim bozuluyr emmediği için ama önemli olan onun karnının doyması. dua et bizee. sen nasılsın naptın bebiş nasıl canım

sağol bitanem tavsiyen için

sırf sezeryan olmak istiyorum diye 4 gündür eşim benimle doğru düzgün konuşmuyor bile. moralim o kadar bozuk ki bu halde doğuma girecem kendini düşünüyor beyefendi. ama doktor bile senin psikolojin kaldırmaz dedi. offf

Tabii korkacak bisey yok cnm.Gününde dogmasi ideal olan.Benim bes günüm var bugün dogmasindansa bes gün daha kalmasini tercih ederim.
Soyle bseyde warmis canim bebek kendini hazir hissettigi zaman gelirmis rabbim korsun bebeklerimizi artik Allaha emanet meleklerimiz

Cnm benimde eger normal sancim gelmezse sezaryan tarihim 21 mayis:)...benim bildigim sezaryanda daha dogru diye spinal tercih ediyorlar agirlikli normal dogumda epidural veriyorlar...kilosunuda kafana takma kucuk cocuk daha hizli buyuyo diye herkes...

çok geçmiş olsun gözünaydın inşallah mikropda geçmiştir canım inatla meme vermeye çalış. oğluşum kuvözdeyken yenidoğan bebişkoları aktif şekilde meme emmeden taburcu etmiyorlardı.
başlarda yalıyor gibi yapıyorlar sonra sonra biberonla alışıyorlar galiba memeyide alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…