rabbim yardımcın olsun inş.. ayy bende artık istiyorum ama benmkinde tık yok..:)kontrolden geldik. yarın 8de sezeryan oluyoruz. inşallah çabuk toparlanırım
hayırlısı olsun cnm..egemenhalit Benimde pazartesi dogum. Ayy sen bebisni coktaaaan koklamis olursun ne guzell. Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah.
genel anastezi mi aldınCanım ben normal istiyordum. Mecbur kalıp sezeryan oldum ama inan öyle korkulacak bişi değil. Bıraz dikiş acısı oluyor ama napalım sonrası çok çoook güzel ...Allah yardımcın olsun. Rahat gir rahat çıkarsın sezeryandan.
yanımda kimse yok maalesef. eşim de çok çalışıyor bu aralar. yani tekimRabbim şifa versin canım, çok zor dayanması biliyorum, bol bol dua et, süt sağ yapabildiğince canım, üzüleceksin elbet ama sakın ümitsizliğe kapılma çok yakında yavrun koynunda olacak inşallah, dualarım yavrunla ve seninle, rabbim bir daha böyle bir korku yaşatmasın arkadaşım, çabucak kavuşun ve bu günleri unut yavrunun kokusuyla :* Dikkat et kendine
Sağlıkla kavuşun inşallah, ben mecburi sezeryan oldum son dakka bana sormadan genel anesteziyle aldılar bebeği, bileklerim çok şişti, bunun için bol bol su iç ve yürüyüş yap canım, narkozun etkisini minimuma indirmek için, hastanede benim çok sancım olmadı ama eve gelince sancımaya başladı, bol bol dinlen yanında sana bakmak için biri varsa olabildiğince birşeyleri onun yapmasına izin ver, kendini sıcak tut aklıma gelenler bunlar.. bir de benim çok kanamam olmadı sadece ilk gün hasta bezi taktılar diğer günler normal ped kullandım hiç de üstüm başım batmadı, bi gecelik bi pijama yetti bana, ama bebeğe en az 3 takım koy bence çünkü kakası dışına çıkabiliyor :):):):) soracağın birşey olursa yardım etmeye çalışırım, girebilirsem sen sezeryana girmeden :)
canm yeni geldik eve. normal oldu çok şükür. az dikişim var. bir de böbrek taşım vardı ya şuan arada yokluyor. oğlumuz iyi ancak suyu geldiğinde hemen gtmediğim için bebek az mikrop kapmış yarın tekrar kontrolumuz var inş mikrop geçsin yatış vermesinler oğluma. meme almıyor mama veryrz moralim bozuluyr emmediği için ama önemli olan onun karnının doyması. dua et bizee. sen nasılsın naptın bebiş nasıl canımOldu canim haaa. Normal mi oldu. Bende seni merak ediyordum
yarın 40 haftalık oluyoruz bitanem. rabbim ağrısız güzel bi doğum nasip etsin sana da. bol sütün olsuncnm bende pazar günü olacam
sen kaç haftalık bebeğin..
sağol bitanemHayırlısı olsun canım hakkinda sağ saglim yavruna kavusursun inşallah ..
sağol bitanem tavsiyen içinbence genel anestezi olma spinal anestezi ol
ilk doğumum genel anesteziydi ayıldıktan sonra bir gün boyunca istifra ede ede yorulmuştum mide özsuyumu bile kusmuştum
bu kez ameliyathaneye girer girmez beni sakın bayıltmayın diye sıkı sıkı tembihledim çok şükür bayıltmadılar
bol bol yürü herşeyin keyfini çıkar her anın doğum öncesinin sonrasının her anın
amin canım benim. sen de sağlıkla kucağına al inşallahrabbim yardımcın olsun inş.. ayy bende artık istiyorum ama benmkinde tık yok..:)
Sürüyorum canım lansinoh. Ama geçmiyor yaKrem surmuyo muusn canimmm??
Evet canım ben ötekine cesaret edemedimgenel anastezi mi aldın
Allah razı olsun canım benim . Darısı bekleyenlere ...Gözün aydın canım ....
nasılsın peki. ben de yarın olacam da merak ediyorum bir sürüşeyEvet canım ben ötekine cesaret edemedim
Her hafta nst ye giriyorum canim biraz sanci cikiyo oda az bseySeninle ayni gunlerimiz nst cektiler mi sana
Soyle bseyde warmis canim bebek kendini hazir hissettigi zaman gelirmis rabbim korsun bebeklerimizi artik Allaha emanet meleklerimizTabii korkacak bisey yok cnm.Gününde dogmasi ideal olan.Benim bes günüm var bugün dogmasindansa bes gün daha kalmasini tercih ederim.
Cnm benimde eger normal sancim gelmezse sezaryan tarihim 21 mayis:)...benim bildigim sezaryanda daha dogru diye spinal tercih ediyorlar agirlikli normal dogumda epidural veriyorlar...kilosunuda kafana takma kucuk cocuk daha hizli buyuyo diye herkes...bana da 21 mayis sbh 9 a sezeryan icin randevu verdi dr um. 1 yil once olsugum mide ameliyati nedeni ile normal dogum sikintili goruldu. ustelik suyumda da azalma olmus ne yazikki bebiste yalnizca 2600 gr. nasi olcak bilmiyrm! notmal die hazirlanirken sezeryan oldu simdi spinal mi genel mi epidral mi onu dusunuyrm.
sizlerin tecrubeleriniz ne kizlar
Ya ben ilk defa girdim 160-80 rakamlarda cizgiler var doktor iyi dedi ama rakamlar ne bilemedim canim ondan sordumHer hafta nst ye giriyorum canim biraz sanci cikiyo oda az bsey
çok geçmiş olsun gözünaydın inşallah mikropda geçmiştir canım inatla meme vermeye çalış. oğluşum kuvözdeyken yenidoğan bebişkoları aktif şekilde meme emmeden taburcu etmiyorlardı.canm yeni geldik eve. normal oldu çok şükür. az dikişim var. bir de böbrek taşım vardı ya şuan arada yokluyor. oğlumuz iyi ancak suyu geldiğinde hemen gtmediğim için bebek az mikrop kapmış yarın tekrar kontrolumuz var inş mikrop geçsin yatış vermesinler oğluma. meme almıyor mama veryrz moralim bozuluyr emmediği için ama önemli olan onun karnının doyması. dua et bizee. sen nasılsın naptın bebiş nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?