- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
ayıptır söylemesi ilişki sırasnda sorun olurmuş ömür boyu. rahat hareket edemezmiş. sezeryanın etkisi ömür boyu sürermişkalbiminsahibio neden küsüyo ki? Vücut senin sen karar vericeksin tabi ki
Canim nst kagidinin fotosunu cek at bakayimYa ben ilk defa girdim 160-80 rakamlarda cizgiler var doktor iyi dedi ama rakamlar ne bilemedim canim ondan sordum
bızede nasıp olur ıns.gozun aydın canım..Merhaba arkadaşlar. 22:35 te normal dogum, suni sanciyla 3.450 kg 45 cm dogdu. Boynuna kordon dolaşmış oldugundan biraz zor bir dogum oldu ama şükür cok güzel atlattim... darısı bekleyen arkadaslara ... inanin sesini duydugunuzda hersey bitiyor. .. sadece sonsuz bir mutluk ve huzur...
sezeryanda ayaga bıraz gec kalkılıyor dıye bılıyorum canım ama herkesınki aynı olmaz tabi.hayırlısı..Sezeryan a 10 gün önceden alıyorlar ya iyilesirim diye düşünmüştüm sonuçta 2 günde ayağa kalkiyorsun.hayırlısı olsun ya kafamı yormayacagim ne zaman gelmek isterse ozaman gelsin bazen çok istediğin şeyler olmuyor
allah analı babalı buyutsun cnm.. nasıl gectı dogumunHanımlar güzel prensesim 7.5.15'te 12:55 te normal doğumla aramıza geldi. 3020 kg,50cm. Şu an mis kokusu yanımda çok şükür
benım doktorumda aynı kongreye gıdecek :) benımm tarıhım senden ılerı erken gelmez dedı.umarım dedıgı gibi olur.ben ne şanssız bi insanım yaa 10 aydır hiç doktor değiştirmedim kafam karışmasın diye başka hiç bir doktora gitmedim tam doğuracağım hafta doktorum kongreye gidecek..
ne kadar kolay bi doğumun olmus.altı cm acılmaya kadar nasıl hıssetmedın.ne guzel yaa özenıyorum böyle duyunca.sunci sancı neden verdıler cnm zaten ıyı ilerliyormussun.Merhaba hanımlar 04.05.2015 de normal doğum yaptım. Sabah burda doğuramayanların listesini yazarken aynı zamanda açılıyomuşum da :) ama hiç sancım yoktu. Bebeğin harketleri azalınca hastaneye gittik bebekte sorun yoktu ama 6 santim açılmam varmış. Hemen suyumu açıp Suni sancı verdiler. 10–15 dk sonra açılmam tamamlandı. Bebek suni sancıyla aşağıya indi. İki kere ıkındım doğdu. Çok şükür kolay bir doğum oldu Herkes şok oldu kimse doğumumu beklemiyodu daha 3 hafta vardı :) bebeğimin kan tahlilinde hafif enfeksiyon çıktı. 4 gündür tedavi görüyoruz yarın hastaneden çıkacaz inşallah.doğum yapanlara hayırlı olsun güle güle büyütün bebişlerinizi. Doğum yapmayanlara da Allah hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin. :)
göğüs yarana asıl iyi gelen sey karbonat mı cnmBenim gogsllerim cok yara oldu canm hastanede 1 gun icinde emziremez hale geldi nerdeyse ne zor o yara . arkadasim soyledi su kucuk kola siseleri varya ona doldurdum 1 cay kasigi karbonat kattim. Bi de lansinoh ve garmastan pomat kren yolladi arkadasm. Emzirince once suyu surdum sonra bu iki kremi surdum yaralarim 1 gun icnde toparlandi gecti smdi hic yaram yok...
allah yardımcın olsun cnm emınım cok zordur.bir an önce kavusursun inş bebeğine.herkese merhaba.kizim dogdu.normal dogum yaptim.gonlum isterdiki buraya guzel bi dogum hikayesi yazmayi cunku ben burda hep guzel dogum hikayeleri okuyarak kendimi cesaretlendirmistim.cekilen agri sanci hepsi bitti ama malesef dogumum cok zor oldu bebegim dogum kanalinda sikisti.bebegim dogdugunda hareketsiz ve aglamiyodu.yanimda mudahalw ettiler ve hemen yogun bakima aldilar.yasadigim sok tranvayi atlatmam zanan alicak sanirim.simdi kuvezde durumu iyiye gidiyomus ama bi sure orda kalicak sanirim aglamadigim saat yok.daha fazla anlatip dogum yapicak arkadaslari heycanlandirmak istemiyorum.kizim ivin dua edin lutfen ve allahtan hayirlisini dilwyin ne sezeryan nede normal dogum hic onemi yok sadece onemli olan evladinizi saglikla kucaginiza almaniz.
tamamenn aynı duygulardayız erken gelse sewınecek gıbıyım zaman gecmıyor ve hıcbır dogum belırtısı yok kanala da yerlesmemıs.Kızlar bende dun kontrole gittim kızım 2950 olmuş dr miyon tipli bi bebek olacak dedi nst de hiç Sancim çıkmadı bende de tık yok ama son zmnlar olunca günler geçmek bilmiyo sanki Sancim çıksa sanki daha mutlu olacaktım garip yani.drum normal görünüyor herşey dedi normal doğumu beklicez ins Rabbim hepimize hayırlı hem bebis hem bizim için sağlıklı kolayca doğumlar nasip etsin de bebislerimizi sagliklakucaklayabilelim :) şafak 15:)
Allah kolaylık versinyanımda kimse yok maalesef. eşim de çok çalışıyor bu aralar. yani tekim
Bunun kuruntudan ibaret oldugunu we sana destek olmasi erektigini iliskinizde bi degisiklik olmayacagini anlat ona hayatim yada yarin dr un anlatsin esine dr unla konus bu mewzuyu uzuldum senin adina boyle yapinca esler cok sinir okuyorum adamlarin akli nerdeayıptır söylemesi ilişki sırasnda sorun olurmuş ömür boyu. rahat hareket edemezmiş. sezeryanın etkisi ömür boyu sürermiş
Canim nst kagidinin fotosunu cek at bakayim
Allah kolaylık versin'canımkızlar yarın oğlumu kucağıma alıyorum. dua edin bize. sezeryan hakkında tavsiye ve tecrübelerinizi bekliyorum
Gözünaydın canım :)Bis plansız sezeryanla Dünyaya geldik teyzeler. 2 boyun 2 vücut kordonà dolanınca bugün 11.30 da doktorumuz alalım dedi. 2980 gr ve 48 cm. Sezeryan korkulacak bişi değilmis. Emzirmek de öyle. Çok güzel bişi anne olmak. Darısı bekleyen ve isteyen herkese olsun. İsmimiz asım hamza...
aa dediğin iyi oldu bitanem. yarın doktorla konuşayım. aldatılmak istemem 2 çocuklaBunun kuruntudan ibaret oldugunu we sana destek olmasi erektigini iliskinizde bi degisiklik olmayacagini anlat ona hayatim yada yarin dr un anlatsin esine dr unla konus bu mewzuyu uzuldum senin adina boyle yapinca esler cok sinir okuyorum adamlarin akli nerde
amin bitanemAllah kolaylık versin'canım
Allah gostermesin canimaa dediğin iyi oldu bitanem. yarın doktorla konuşayım. aldatılmak istemem 2 çocukla
bebişini öp benim yerime. doğumgünü kutlu olsun. allah güzel bi ömür versin. bu da yağmur teyzesinden :)Ayy cok guzel. Masallah mayis 2015 bebekleri dogmaya baslamisAllah hepinize kolay dogumlar nasip etsin. Bol bol sutunuz olsun. Basinizda dır dır edeniniz az olsun
Mayis 2014 annesiyim. illa bakiyrm buraya arada. Hatta bugun de dogum gunuydu yavrumun. Son yazilara soyle bir bakinca yazmak istedim.
Ben sabah 8.40 da spinal+epidural sezeryanla dogurdum. Saat 15.00te ayaga kalkip yurudum. Ertesi sabah 10da da evimdeydim. Korkmayin bundan. Evinizde mutlaka oturur pozisyona yakin yatin ki yataktan kalkmaniz kolay olsun. Bunun icin arkaniza 3-4yastik koyabilirsiniz. Ben baya sert yerde yatinca rahat etmistim.
Bir de sezeryan olmak afedersiniz ama iliskiye kesinlikle engel degil. Zaten esleriniz uzunnnnnn bir sure bebeklerden sizi goremeyecegi icin, bunu da dert etmesinler. Insallah biraz isinize yarar bilgi vermisimdir.
Buarada spinalde gec uyusma olur ama 4-5saatte uyusukluk acilir. Epiduralde hemen uyusma olur ama 1saat kadar kisa surede uyusukluk acilir. O nedenle bana ikisini birden yaptilar. Daha onceden bilsem spinal isterdim sadece. Cunku epidural ödem yapti ben de.
o bana öyle dedi. arkadaşı 10 yıllık karısını aldatmış. sezeryan yüzünden ne zaman ilişkiye girseler ay şuram ağrıyor buram ağrıyor diyormuş. adam da boynuzlamış. benimki de diyor ki ben de olsam aynısını yapardım diye. tabi bunu 5 ay önce demiştiAllah gostermesin canim
Inanmiyorum esin sana boyle mi dedi cidden ya bu erkeklerin akli nerde ya saskinliktan dilim tutuldu Allah kimseye yasatmasin oyle bir durumuo bana öyle dedi. arkadaşı 10 yıllık karısını aldatmış. sezeryan yüzünden ne zaman ilişkiye girseler ay şuram ağrıyor buram ağrıyor diyormuş. adam da boynuzlamış. benimki de diyor ki ben de olsam aynısını yapardım diye. tabi bunu 5 ay önce demişti
Sanci cikmiski hayatim sende de
su an duusnulmesı gereken en son sey bu.önemli olan senin ve bebeğin saglığı.bunu nerden biliyomus acaba.oyle olsa ülkedeki evlilerin yarısı iliskiye giremiyor olurdu.ayıptır söylemesi ilişki sırasnda sorun olurmuş ömür boyu. rahat hareket edemezmiş. sezeryanın etkisi ömür boyu sürermiş
Aldaticaksa o seni kaybeder byle seyleri dusnme lutfen ama tepkinide ortaya koy esine siz arkadaslarinla karibizla olan munasebetibizimi konusuyosunuz millete gore bana davranicaksan keyfin bilir de tawrini koy uckurunu dusnmesnaa dediğin iyi oldu bitanem. yarın doktorla konuşayım. aldatılmak istemem 2 çocukla
aa dediğin iyi oldu bitanem. yarın doktorla konuşayım. aldatılmak istemem 2 çocukla
aa dediğin iyi oldu bitanem. yarın doktorla konuşayım. aldatılmak istemem 2 çocukla
Sancin yok.En azindan düzenli bir Sancın yok.Grafikdeki bir iki yerde yükselme var sadece.O da çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?