2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eki Görüntüle 1521684 Canim sezeryan oldugum gun sancilarim boyle cikmisti sana fikir olur hem:)

Duzenli sanci bu demek ki:)

bebeginn iyidir insaAllahh. Anneler gunune bebeginle gireceksin ne guzelll. Dogum sonrasi bebek cok agliyor mu? Uykusu falan nasil oluyor? Bi de sutun hemen geldi mi? ben gelmezse diye korkuyorumda :/

Inanmiyorum esin sana boyle mi dedi cidden ya bu erkeklerin akli nerde ya saskinliktan dilim tutuldu Allah kimseye yasatmasin oyle bir durumu
yuh yaaa şaka gibi cidden eşime şükrediyorum şu anda asla asla eylülden beri lafıbile geçmedi çünkü çok korktum bebeğime birşey olacakdiye 18 mayısta 1 senemiz düşünün daha 1 sene olcak evleneli

nasılsın peki. ben de yarın olacam da merak ediyorum bir sürüşey
İyiyim ama tabi ağrılarım var. Dayanilmayacak gibi değil. ZorlanIncà bebeğime bakıyorum geçiyor hepsi. Genel anestezi de ciğerler biraz sıkıntı yaşıyor nefes almak zor batıyor nefesin. Dikiş acısı hiç yok ama gaz ve nefes problemi oluyor. Ama inan korkacak bişi yok. Ben eşim bile gelemeden tek başıma sezeryana girdim. Yanımda kimse yoktu. Rahat girdim rahat da uyandım

Aminnn. Gelseler artikkk di mi:)

Kizlar, var mi bugun dogum yapan, gece yatmadan soyle bi bakabiliyorum sadece. Dogum yapan arkadaslar varsa tebrik ederim.

Benim aklima sey takildi. Hani su gelince hemen gitmek gerekiyo ya hastaneye. Esimin is yeri 40 dk uzaklikta, hemen arasam cikip gelmesi 50 dk, hastane 20 dk ama dogumhaneye.gidis 30 dkyi bulur, yani evden cik falan derken, minimum 1 bucuk saat gecmis olcak. Bu sure cok mu uzun, yani enfeksiyo riski acacisindan. Yanimda kayinvalidem var ama burada yalniz gitme imkanimiz yok. Doktorlariniz bu konuda bi sey soyledi mi?

Kızlar hepinizden dua istiyorum. Rabbime sığındım çaresizliğimi o görüyor inşallah bizim için hakkımızda hayırlı olan budur. Doktorum bebeği almakta kararlı pazartesi günü spinal sezeryan ile doğum gerçekleşecek. 1 doz ciger geliştirici iğne yapıldı bugün. O kadar kararsız kaldım sıkıştım ki yaşadığım şeyi anlatamam. Eğer keyfi bir şekilde bebeğimi alıyorsa hakkım helal olmasın. Çok ağladım. Hala içime sinmiyor. Bebek doğum kanalında ve çok aşağıda olduğu için enfeksiyona açık olabilirmiş kendiliğinden normal gelmek isterse sezeryana dönmenin bebek için riskleri varmış vs. vs.... kendince bir sürü açıklama yapıyor ama ne kalbime ne aklıma söz geçiremiyorum. ben bu bebeği kolay elde etmedim 3 . tüp bebek denemesiyle bu günlere zorlu süreçlerden geçerek 20. haftadan beri yatarak bin bir sıkıntı stres çekerek geldim . Korkuyorum merak ediyorum gerçekten alınmalı mı zorunlu mu bir tercih mi güvenemiyorum. Pazartesi 37+0 oluyoruz kucağıma değilde küvöze götürmelerini istemiyorum (her anne gibi.) İstemiyorum biraz daha bekleyelim diyemiyorum herhangi bişey olursa bu sorumluluğu tek başıma taşıyamam mecbur kabul etmek zorunda kaldım. kafam dumannnn

Canım başka bir doktora daha gitsen? 37 hafta çok erken değil küvöze gitmez diye biliyorum 36dan sonra doktorun biraz olumsuz konuşup senin moralni bozuyor gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…