2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ben 39. haftamdayım ve doktorum bana çatı muayenesi yapmadı hala, acaba şart değil mi yapmak. Bugün kontrol vardı sordum yapmayacak mısınız diye, doğuma geldiğinde bakarım dedi. Zaten normal istiyorsun dedi.

Canim bence imkanin varsa bir.doktora daha git. dogum kanalinda olmasi risk degil ki, uzun sure boyle gezenler var, aman sezeryan olmasin falan diyemem ama bence olcaksa da icin rahat etmeli. Bana 37 haftalik bebegi dogum kanalinda diye almak cok mantikli gelmedi. Doktoruna da cekincelerini soyle.

Benim hayallerimin aynısı :)
Herkesin hayalidir heralde :) bu arada doktor bana da muayene yapmadi, acaba unuttu mu dedim ama, muayene yapmadim falan dedi laf arasinda, ama benim ilk dogumumu bu doktor yaptirmisti, belki ondan.

Bana 37 de yaptı normal dedi demek ki sezaryan yanlısı değil seninki de

Herkesin hayalidir heralde :) bu arada doktor bana da muayene yapmadi, acaba unuttu mu dedim ama, muayene yapmadim falan dedi laf arasinda, ama benim ilk dogumumu bu doktor yaptirmisti, belki ondan.
Benim ilk doğumum olacak. Şu çatı darlığı denen şey var mı ben de merak ediyordum. Doğum anında öğrenicem sanırım :)
Bana 37 de yaptı normal dedi demek ki sezaryan yanlısı değil seninki de
Evet doktorum herkesn isteğine saygı duyuyor Allahtan. Bugün kontrolüm vardı bir iki güne kadar gelirsin doğuma dedi, bakalım inşallah :)

E başka bir dr a gitseydin fikir alsaydın daha iyi olmaz mıydı senin için içinde şüpheyle yaşamaktansa

Kızlar dogumdan sonra gırrmedım okuyamıyorum.basımı kasıcak vaktı bulamıyorum

Meme bası buyuk gelıo bebek kavrayamıo . Sınır oluorum ama emzıgı tutuyo napıcam bıkmıorum.sagıp verıyorum .bıde sut sıtması olmamak ıcın neyapmalı kızlar

Duzenli sanci bu demek ki:)

bebeginn iyidir insaAllahh. Anneler gunune bebeginle gireceksin ne guzelll. Dogum sonrasi bebek cok agliyor mu? Uykusu falan nasil oluyor? Bi de sutun hemen geldi mi? ben gelmezse diye korkuyorumda :/
canim dogum sonrasi bebekler ilk gun pek aglamiyor ama 2.gun sut yetmedigi icin bildigin parcaliyorlar kendilerini benim sutum hrmen gelmisti ama gercek sut 3.gun gelmeye basladi uykusu cok agir oluyor ilk gunlerde sonra daha duzenli olmaya basliyor

Benim Dr um da bu hafta bakmadan normal doğuma uygunsun ne istediğine karar ver dedi ama haftaya açıklık var mı diye bakacakmis sadece.cok kararsizim haftaya bakınca karar vericem sanirim

Çatı kontrolüne benim Dr um da sezeryan yapan dr ların uydurdugu birşey demişti benim dr da normal doğumu destekliyor

Pazartesi doguma alacak doktorum. Suni sanci ile dogumu baslatacak ve bende cati muayenesi olmadim. O gun yapacak.

Kızlar merhaba dün aksam üstü kasılmalarım sıklasmıstı doktora gideyim bi dedim düzenli aralıklarla 7 dk falan 100de sancım cıktı alttan muayene ederken cok kastım kendimi korktum normal dogumu göze alamadım ve sezaryene aldılar 22.22de oglum dünyaya geldi suan yanımda uyuyor melek gibi bakmaya doyamıyorum benimse biraz agrılarım var sütüm daha gelmedi biseler yemem lazım daha bekletiyolar kendinize bebislerinize cok iyi bakın hakkınızı helal edin fırsat buldukca takipteyim yine sizleri bekleyenlere hayırlı dogumlar allaha emanet olun

AMİNNNN ...Hayırlı olsun tebrik ederim cnm. ağrıların geçsin, sütüm hemen gelsin inş.
acil şifalar dilerimmm...

lilalila canm dun gece alnti yapp cevap verecektm telefn dondu olmadi. Sakin korkma ben de ozelde dogum yaptm sanci odasi dedgin yer dogumhaneydi benm hastanede. Ve oraya ebe daha rahat takip icin aliyor. ben de cok korkarm diyrdum baska hamile vardi ve ben ogleden sonra 3 te yats yaptgm sanci cekmeye basladgm halde o sabah 7 den beri dogum sancisi cekiyrmus. Cok bagryrdu anlatamam sana. Ama sen sanci esnasnda o ani kiymet bilip nefese odaklan. inanki hic gormuyrsun kimseyi bebegin ve sen. Olumlu dusunup az kaldi yavruma kavusmaya diyeceksn. Lutfen stres yapmaa comelme hareketini yap sanci geldiginde benim acilmam hizli ve dogumum kolay oldu ki ben hep yatarak yok denecek kadar az hareket ederk gecrmek zorundaydm hamileligimi. Stres yok sakin yapma bebegn etkileniyor. nobetci ebe benm hayttn umudumu kesti sancim var duzenli ama aptal kadn nst yi duzgun baglamadigi icin yanls olcum yapyrmus. Bir de normal dogum istedigin icin diyorum sanciyi yatarak karsilama. ıkınma ani geldiginde 5 dakika surmuyor bebegin ckmasi ve o an bitiyor agrin sizin. Onemli olan bebegini bu dediklerimi yaparak kanala ittirmen. Zaten makad bolgesine baski olunca bebis doguyorrr.Canim Allah burda evladini umutla saglikla huzurla bkleyen sana ve dgr arkadaslara yardm etsn kolaylil versin cok guzel bi duygu ve dua et bize teyzesii sizi oglusumla kokulu kokulu optukkk

Gozun aydinn gule gule buyut meleginii :)

Benim dr 14 olmadan dogurursn demisti ama sanciyok arkadas.. agrilarim gecti gitti.. ben de dayanamayip pazartesi gidecegim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…