Bilmiyorum çok moralsiz hissediyorum kendimi ya galiba desteğinize ihtiyacım var umarım korktuğum gibi olmaz bugünleri gösteren Rabbime bin şükür. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım .
Bize dua edinnnn lütfen
Herkesin hayalidir heralde :) bu arada doktor bana da muayene yapmadi, acaba unuttu mu dedim ama, muayene yapmadim falan dedi laf arasinda, ama benim ilk dogumumu bu doktor yaptirmisti, belki ondan.Benim hayallerimin aynısı :)
Bende bende bide doğumlari duydukca heyecan olduAminnn inşallah, çok sabırsızlanıyorum artık :)
Bana 37 de yaptı normal dedi demek ki sezaryan yanlısı değil seninki deKızlar ben 39. haftamdayım ve doktorum bana çatı muayenesi yapmadı hala, acaba şart değil mi yapmak. Bugün kontrol vardı sordum yapmayacak mısınız diye, doğuma geldiğinde bakarım dedi. Zaten normal istiyorsun dedi.
Benim ilk doğumum olacak. Şu çatı darlığı denen şey var mı ben de merak ediyordum. Doğum anında öğrenicem sanırım :)Herkesin hayalidir heralde :) bu arada doktor bana da muayene yapmadi, acaba unuttu mu dedim ama, muayene yapmadim falan dedi laf arasinda, ama benim ilk dogumumu bu doktor yaptirmisti, belki ondan.
Evet doktorum herkesn isteğine saygı duyuyor Allahtan. Bugün kontrolüm vardı bir iki güne kadar gelirsin doğuma dedi, bakalım inşallah :)Bana 37 de yaptı normal dedi demek ki sezaryan yanlısı değil seninki de
E başka bir dr a gitseydin fikir alsaydın daha iyi olmaz mıydı senin için içinde şüpheyle yaşamaktansaKızlar hepinizden dua istiyorum. Rabbime sığındım çaresizliğimi o görüyor inşallah bizim için hakkımızda hayırlı olan budur. Doktorum bebeği almakta kararlı pazartesi günü spinal sezeryan ile doğum gerçekleşecek. 1 doz ciger geliştirici iğne yapıldı bugün. O kadar kararsız kaldım sıkıştım ki yaşadığım şeyi anlatamam. Eğer keyfi bir şekilde bebeğimi alıyorsa hakkım helal olmasın. Çok ağladım. Hala içime sinmiyor. Bebek doğum kanalında ve çok aşağıda olduğu için enfeksiyona açık olabilirmiş kendiliğinden normal gelmek isterse sezeryana dönmenin bebek için riskleri varmış vs. vs.... kendince bir sürü açıklama yapıyor ama ne kalbime ne aklıma söz geçiremiyorum. ben bu bebeği kolay elde etmedim 3 . tüp bebek denemesiyle bu günlere zorlu süreçlerden geçerek 20. haftadan beri yatarak bin bir sıkıntı stres çekerek geldim . Korkuyorum merak ediyorum gerçekten alınmalı mı zorunlu mu bir tercih mi güvenemiyorum. Pazartesi 37+0 oluyoruz kucağıma değilde küvöze götürmelerini istemiyorum (her anne gibi.) İstemiyorum biraz daha bekleyelim diyemiyorum herhangi bişey olursa bu sorumluluğu tek başıma taşıyamam mecbur kabul etmek zorunda kaldım. kafam dumannnn
Bende sevinmistim biran kizima hemen kavusacam diyeHayır cnm daha var seninkine.O Nst de düzenli ve yüksek Sancı var seninki gibi değil.
kızlar benım hastahanemde dewlet hastahanesindeki gibi herkesle aynı odada sancı çekiliyormuş.özel oldugu için odamda sakin bi ortamda çeker son anlarımda dogumhaneye giderim diye dusunmustum.arkadaslarımm baska hastanelerde öyle yapmıştı.eşiminde yanımda olup destek olmasını belıme masaj falan yapmasını istiyordum hiçbirini yapamıcam.aynı anda yanımda baskaları bagırırsa korkarım korku da sancımı arttırır dıye endıselenıyorum,psikolojimi hiç buna göre hazırlamamıstım.bastan bilsem belki zor gelmezdisizlerinki nasıl oldu?
canim dogum sonrasi bebekler ilk gun pek aglamiyor ama 2.gun sut yetmedigi icin bildigin parcaliyorlar kendilerini benim sutum hrmen gelmisti ama gercek sut 3.gun gelmeye basladi uykusu cok agir oluyor ilk gunlerde sonra daha duzenli olmaya basliyorDuzenli sanci bu demek ki:)
bebeginn iyidir insaAllahh. Anneler gunune bebeginle gireceksin ne guzelll. Dogum sonrasi bebek cok agliyor mu? Uykusu falan nasil oluyor? Bi de sutun hemen geldi mi? ben gelmezse diye korkuyorumda :/
Benim Dr um da bu hafta bakmadan normal doğuma uygunsun ne istediğine karar ver dedi ama haftaya açıklık var mı diye bakacakmis sadece.cok kararsizim haftaya bakınca karar vericem sanirimKızlar ben 39. haftamdayım ve doktorum bana çatı muayenesi yapmadı hala, acaba şart değil mi yapmak. Bugün kontrol vardı sordum yapmayacak mısınız diye, doğuma geldiğinde bakarım dedi. Zaten normal istiyorsun dedi.
Çatı kontrolüne benim Dr um da sezeryan yapan dr ların uydurdugu birşey demişti benim dr da normal doğumu destekliyorBenim ilk doğumum olacak. Şu çatı darlığı denen şey var mı ben de merak ediyordum. Doğum anında öğrenicem sanırım :)
Evet doktorum herkesn isteğine saygı duyuyor Allahtan. Bugün kontrolüm vardı bir iki güne kadar gelirsin doğuma dedi, bakalım inşallah :)
Kızlar ben 39. haftamdayım ve doktorum bana çatı muayenesi yapmadı hala, acaba şart değil mi yapmak. Bugün kontrol vardı sordum yapmayacak mısınız diye, doğuma geldiğinde bakarım dedi. Zaten normal istiyorsun dedi.
AMİNNNN ...Hayırlı olsun tebrik ederim cnm. ağrıların geçsin, sütüm hemen gelsin inş.Kızlar merhaba dün aksam üstü kasılmalarım sıklasmıstı doktora gideyim bi dedim düzenli aralıklarla 7 dk falan 100de sancım cıktı alttan muayene ederken cok kastım kendimi korktum normal dogumu göze alamadım ve sezaryene aldılar 22.22de oglum dünyaya geldi suan yanımda uyuyor melek gibi bakmaya doyamıyorum benimse biraz agrılarım var sütüm daha gelmedi biseler yemem lazım daha bekletiyolar kendinize bebislerinize cok iyi bakın hakkınızı helal edin fırsat buldukca takipteyim yine sizleri bekleyenlere hayırlı dogumlar allaha emanet olun
Kızlar merhaba dün aksam üstü kasılmalarım sıklasmıstı doktora gideyim bi dedim düzenli aralıklarla 7 dk falan 100de sancım cıktı alttan muayene ederken cok kastım kendimi korktum normal dogumu göze alamadım ve sezaryene aldılar 22.22de oglum dünyaya geldi suan yanımda uyuyor melek gibi bakmaya doyamıyorum benimse biraz agrılarım var sütüm daha gelmedi biseler yemem lazım daha bekletiyolar kendinize bebislerinize cok iyi bakın hakkınızı helal edin fırsat buldukca takipteyim yine sizleri bekleyenlere hayırlı dogumlar allaha emanet olun
ben de en son 28 nisan da gitmiştim.dr 4 nisan da tekrar gelirsin demişti gitmedim.bugün gidecektim inan kendimden görmedim.önce hazırlanmak için kalktım.sonra dolandım dolandım evin için de saçım başım berbat kendimi salmışım.giyinmek hazırlanmak zor geldi.birde içten içe korku var sanırım.yarın da yarım gün bakıyo dr.yarın da gidebilirim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?