bakalım kuzuların keyfi ne zaman isticek gelmeyi..:)Benimkinin de canım yaa sadece hereket ederken tuvaletimi yapacakmis gibi hissediyorum :) :) :)
ayy ne güzel inş herşey yolunda gider sağ salim dönersiniz evinize..:)günaydın kızlar. nihayet sabah oldu ve o beklenen an geldi. oğlum, bitanem, evimizin yeni neşesi, kızımın yakışıklı abisi, babasının tosunu :) görkemim doğuyor inşallah. teyzeleri de güzel dualar eder inşallah. birazdan evden çıkıyoruz. 8de hastanede olacağız ve Rabbim kısmet ederse sezeryanla doğacak meleğim. herşey için size çok teşekkür ederim. her zaman çok yardımcı oldunuz. eee gidip de dönememek var değil mi? hakkınızı helal edin. hepinizi çok seviyorum kk ve MAYIS ANNELERİ
Canım korkularını belirtseydin KESK'e Dr a ama stres yapma canım bol bol dua et Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kavuştursun yavruna bi bakacaksın hepsi geçmiş olacak.. Ama hiç içine silmiyorsa baska bi dr. Görüşü al yoksa Tevekkül et gir doğumaKızlar hepinizden dua istiyorum. Rabbime sığındım çaresizliğimi o görüyor inşallah bizim için hakkımızda hayırlı olan budur. Doktorum bebeği almakta kararlı pazartesi günü spinal sezeryan ile doğum gerçekleşecek. 1 doz ciger geliştirici iğne yapıldı bugün. O kadar kararsız kaldım sıkıştım ki yaşadığım şeyi anlatamam. Eğer keyfi bir şekilde bebeğimi alıyorsa hakkım helal olmasın. Çok ağladım. Hala içime sinmiyor. Bebek doğum kanalında ve çok aşağıda olduğu için enfeksiyona açık olabilirmiş kendiliğinden normal gelmek isterse sezeryana dönmenin bebek için riskleri varmış vs. vs.... kendince bir sürü açıklama yapıyor ama ne kalbime ne aklıma söz geçiremiyorum. ben bu bebeği kolay elde etmedim 3 . tüp bebek denemesiyle bu günlere zorlu süreçlerden geçerek 20. haftadan beri yatarak bin bir sıkıntı stres çekerek geldim . Korkuyorum merak ediyorum gerçekten alınmalı mı zorunlu mu bir tercih mi güvenemiyorum. Pazartesi 37+0 oluyoruz kucağıma değilde küvöze götürmelerini istemiyorum (her anne gibi.) İstemiyorum biraz daha bekleyelim diyemiyorum herhangi bişey olursa bu sorumluluğu tek başıma taşıyamam mecbur kabul etmek zorunda kaldım. kafam dumannnn
de 2 gündür öyle.Benimkinin de canım yaa sadece hereket ederken tuvaletimi yapacakmis gibi hissediyorum :) :) :)
gözün aydın canım.Kizlar ben de dogurdum. Epidural normal yaptim. Dun saat15.05 de dünyaya geldi oğlum.epiduralin etkisiyle baş ve boyun agrim var. Ayağa kalkamiyorum. Kalkinca basim donuyor boynun agriyor. Doğum çok kolaydi ama emzirmek zor oluyor.
canım ben dr gidip geldim.stresten başka bişey değişmedi.keşke bir an önce başlasa doğumumBenim dr 14 olmadan dogurursn demisti ama sanciyok arkadas.. agrilarim gecti gitti.. ben de dayanamayip pazartesi gidecegim heralde.
Gözünaydın canım:)Kizlar ben de dogurdum. Epidural normal yaptim. Dun saat15.05 de dünyaya geldi oğlum.epiduralin etkisiyle baş ve boyun agrim var. Ayağa kalkamiyorum. Kalkinca basim donuyor boynun agriyor. Doğum çok kolaydi ama emzirmek zor oluyor.
bol bol emzirip göğüslerinin boşalmasını sağlaman lazım canımMeme bası buyuk gelıo bebek kavrayamıo . Sınır oluorum ama emzıgı tutuyonapıcam bıkmıorum.sagıp verıyorum .bıde sut sıtması olmamak ıcın neyapmalı kızlar
Dr a gitmek icin Günü nün dolmasını niye bekliyorsun anlamadım muhtemelen pazartesi gördükten sonra hala herşey yolunda ise çarşamba ya falanda doğum gerçekleşir.canını sıkacağın birşey yok bence Dr una guvenmelisin cnm.arkadaşlar günaydın hepinize.sonunda dr gittim.Biraz moralim bozuk.NST ye gider gitmez girdim. sonucu aldım.bebek hareketleri az çıktı.oysa bütün gün karnımı eğri büğrüyapıp şekilden şekile sokuyor.hemşire aç karnına mı geldin dedi oysa bi dolu kahvaltı yapmıştım.belki dr tekrar nst ister dedi.
Gelelim muaneye ultrasyonda bebeğin suyu iyi dedi.hala 3 kilo 20 nisandan beri kilo almıyor.en son 20 nisan da 3 kiloydu.buna canım çok sıkıldı.dr kilo almaması artık doğuma hazır olması demek dedi.ama biz en az 3 kilo 300 olmasını isteriz dedi.pazartesi tekrar gel dedi.NST ye girersin dedi ve doğuma bir kaç gün kala hala doğumu konuşuruz diyor.bu canımı çok sıktı.benim dr şimdiye kadar sezeryandan hiç bahsetmedi herşeye normal diyor ama pazartesi gel.
ona göre haftaya çarşamba 4 gün sonra günüm doluyor.stres sardı beni.bebek aşağı inmiş.çok kilolu değil.suyu normal.ben iyyiim ama pazartesi gel tekrar konuşuruz demesi aklımdan çıkmıyor.ne yapmalıyım hiç bilmiyom gitmesem mi günüm dolana kadar??????? oooo yazmayı unuttum NST tekrarını istedi.2. kez girdiğimde normal çıktı.sancı yoktu.bebeğin hareketleri de zikzaklı çıkmıştı yani normal.
Canım şimdi silikon uçları attım kullanmıyorum iki gündür normal emziriyorum ilk tuttugunda agiriyor emerken de çok hafif sizliyor. Bir kac güne gecmezse dediğini denicem canım teşekkür ederim. Bebiş nasıl uyku düzeni nasıl :)Bak ben karbonatli su yaptim goguslerim cok fena yara olmaya baslamisti. Su kucuk 75 kr luk kolalar var ya onlarin sisesine su doldurdum bi cay kaisgi karbonat koydum iyice karistirdm hep basucumda duruyo. Emzirmeden once gogsume suruyorum hem bebegn agzi yara olmuyo emzirdikten sinra tekrar suruyorum surdukten snra lansinoh ve garmastan pomat ikisini birden surdum gecti smdi hic yok.
Kuzucuklarla tatli tatli konussakta mi gelmezler ki :) tatli dil yilani deliginden cikarir yabakalım kuzuların keyfi ne zaman isticek gelmeyi..:)
benim de harekketleri az çıktı pazartesi nst ye gel ona göre haftaya sezeryanla almayı bekliyoruz makat gelişi devam ettiği için sezeryanla alalım dedi. beni de bu haftalarda kilo salmamış olması tedirgin etti. 3200 görünüyo ama daha düşük de olabilir dedi. senin doktorun dediği gb artık doğuma hazır olduğu için almıyor olabilir diye konuştu diğer herşeyi de normal görünüyor şükür, ben doktoruma güveniyorum sen de güvenmelisin canım. pazartesi nstden sonra zamanı konuşmak en doğrusu olacaktır. Bu arada doğum yapan tüm annelerimizi tebrik ediyorum, hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah hepsi,darısı başımıza.arkadaşlar günaydın hepinize.sonunda dr gittim.Biraz moralim bozuk.NST ye gider gitmez girdim. sonucu aldım.bebek hareketleri az çıktı.oysa bütün gün karnımı eğri büğrüyapıp şekilden şekile sokuyor.hemşire aç karnına mı geldin dedi oysa bi dolu kahvaltı yapmıştım.belki dr tekrar nst ister dedi.
Gelelim muaneye ultrasyonda bebeğin suyu iyi dedi.hala 3 kilo 20 nisandan beri kilo almıyor.en son 20 nisan da 3 kiloydu.buna canım çok sıkıldı.dr kilo almaması artık doğuma hazır olması demek dedi.ama biz en az 3 kilo 300 olmasını isteriz dedi.pazartesi tekrar gel dedi.NST ye girersin dedi ve doğuma bir kaç gün kala hala doğumu konuşuruz diyor.bu canımı çok sıktı.benim dr şimdiye kadar sezeryandan hiç bahsetmedi herşeye normal diyor ama pazartesi gel.
ona göre haftaya çarşamba 4 gün sonra günüm doluyor.stres sardı beni.bebek aşağı inmiş.çok kilolu değil.suyu normal.ben iyyiim ama pazartesi gel tekrar konuşuruz demesi aklımdan çıkmıyor.ne yapmalıyım hiç bilmiyom gitmesem mi günüm dolana kadar??????? oooo yazmayı unuttum NST tekrarını istedi.2. kez girdiğimde normal çıktı.sancı yoktu.bebeğin hareketleri de zikzaklı çıkmıştı yani normal.
niye moralinizi bozuyorsun. Benim sancim cikmasina ragmen persembe gel dedi. 14unde gidicem. Cocugun kilosu suyu herseyi bnmde iyi . Kanalada girmis. Ama beklmeliuiz dedi. Olsn cnm gec olsn guc olmasin. Icini ferah tut.arkadaşlar günaydın hepinize.sonunda dr gittim.Biraz moralim bozuk.NST ye gider gitmez girdim. sonucu aldım.bebek hareketleri az çıktı.oysa bütün gün karnımı eğri büğrüyapıp şekilden şekile sokuyor.hemşire aç karnına mı geldin dedi oysa bi dolu kahvaltı yapmıştım.belki dr tekrar nst ister dedi.
aaa super arivercim cok sevindim:) bir eylulde bnden gelecek ve ins senin gibi atarim kilolari:)Kızlar bu arada doğumdan 1 hafta sonra tartildim 10 kilo gitmişti. Şimdi daha fazla gitmiştir. Odemlerim de indi gobegim tamamen gitti sadece hafif bişey kaldı ayva göbeği gibi :) dışarı çıktığım vakit tartilicam yine.
ooo çok güzel peki toplamda kaç kilo almıştın..?Kızlar bu arada doğumdan 1 hafta sonra tartildim 10 kilo gitmişti. Şimdi daha fazla gitmiştir. Odemlerim de indi gobegim tamamen gitti sadece hafif bişey kaldı ayva göbeği gibi :) dışarı çıktığım vakit tartilicam yine.
denemek lazım..:) ama en güvenilir yerdeler bence gayettte memnunlar gibi..:)Kuzucuklarla tatli tatli konussakta mi gelmezler ki :) tatli dil yilani deliginden cikarir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?