- 16 Eylül 2014
- 355
- 296
- 53
- 35
Dualarim sizinle cnm. Kisa surede atlatirsiniz umarim(( haklisin sag saglim dogsunda hepsi gecer.
benimde az az oluyor ama belirti yok. Bende 14 unde gidicem. Off gcmiuor zaman valla artik son gunler cok yoruldum.
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim bu kendini kasma olayı bende de var çok korkuyorum ya kasarsam DiyeKızlar merhaba dün aksam üstü kasılmalarım sıklasmıstı doktora gideyim bi dedim düzenli aralıklarla 7 dk falan 100de sancım cıktı alttan muayene ederken cok kastım kendimi korktum normal dogumu göze alamadım ve sezaryene aldılar 22.22de oglum dünyaya geldi suan yanımda uyuyor melek gibi bakmaya doyamıyorum benimse biraz agrılarım var sütüm daha gelmedi biseler yemem lazım daha bekletiyolar kendinize bebislerinize cok iyi bakın hakkınızı helal edin fırsat buldukca takipteyim yine sizleri bekleyenlere hayırlı dogumlar allaha emanet olun
Yuksek sancin cikmamis canim benimde byle duzenli bi sanci olarak gormuyolar bunlati indan iyi demistir banada dr um iyi problem yok diyoGayet iyi dedi ama sanci oldugu icin mi iyi dedi
benim dün akşamdan beri adet ağrısı gibi ağrım var.ne arttı ne azaldı.hiç bişey anlamadım kendimden.Benim dr 14 olmadan dogurursn demisti ama sanciyok arkadas.. agrilarim gecti gitti.. ben de dayanamayip pazartesi gidecegim heralde.
Hayirlisi ile bebegini kucagina almak nasip olsun insallah hayatim dualarimiz seninle we bebisinle en guzel duygu bu olsa gerek ya cok heycanli bebegini goreceksin az bi zaman kaldigünaydın kızlar. nihayet sabah oldu ve o beklenen an geldi. oğlum, bitanem, evimizin yeni neşesi, kızımın yakışıklı abisi, babasının tosunu :) görkemim doğuyor inşallah. teyzeleri de güzel dualar eder inşallah. birazdan evden çıkıyoruz. 8de hastanede olacağız ve Rabbim kısmet ederse sezeryanla doğacak meleğim. herşey için size çok teşekkür ederim. her zaman çok yardımcı oldunuz. eee gidip de dönememek var değil mi? hakkınızı helal edin. hepinizi çok seviyorum kk ve MAYIS ANNELERİ
Masallah size canim Rabbim bizede nadip etsinKizlar ben de dogurdum. Epidural normal yaptim. Dun saat15.05 de dünyaya geldi oğlum.epiduralin etkisiyle baş ve boyun agrim var. Ayağa kalkamiyorum. Kalkinca basim donuyor boynun agriyor. Doğum çok kolaydi ama emzirmek zor oluyor.
gelsinler tabiki :) kucagima alip gormek istiyorum kokusunu almak istiyorum artik:)Aminnn. Gelseler artikkk di mi:)
Aminn insallah cnm. Allah tum hamislere yardim etsinBenim 2.5 yasinda bir de oglum var.. son zamanlar cook zor geciyor.. hayirlisiyla gununuzu gecneden kolay bir dogum yasariz insallah.
cnm bnmm helal olsun. Sag saglim cikacaksin bebisinle ins . Allahim yardimcin olsunngünaydın kızlar. nihayet sabah oldu ve o beklenen an geldi. oğlum, bitanem, evimizin yeni neşesi, kızımın yakışıklı abisi, babasının tosunu :) görkemim doğuyor inşallah. teyzeleri de güzel dualar eder inşallah. birazdan evden çıkıyoruz. 8de hastanede olacağız ve Rabbim kısmet ederse sezeryanla doğacak meleğim. herşey için size çok teşekkür ederim. her zaman çok yardımcı oldunuz. eee gidip de dönememek var değil mi? hakkınızı helal edin. hepinizi çok seviyorum kk ve MAYIS ANNELERİ
gozun aydin cnm. Agrilarinda kisa surede gecer ins:)Kizlar ben de dogurdum. Epidural normal yaptim. Dun saat15.05 de dünyaya geldi oğlum.epiduralin etkisiyle baş ve boyun agrim var. Ayağa kalkamiyorum. Kalkinca basim donuyor boynun agriyor. Doğum çok kolaydi ama emzirmek zor oluyor.
allah yardimcin olsun kolay bir dogum olsun ins:) allahim ne guzel haberler aliyoruz. Umarim bnde kizima kavusurum artikKızlar bugün 13.00 gibi epidural sezeryanla oğlumu kucağıma alıcam allahın izniyle şimdi bir heyecan sardı beni sizler dualarımdasınız inşallah güzel haberlerle akşam yine gelirim. Allaha emanet olun
hayirlisi olsunn sag saglim aldiysan kucagina hepsi gecer. Darisi bize artik yarabbimKızlar merhaba dün aksam üstü kasılmalarım sıklasmıstı doktora gideyim bi dedim düzenli aralıklarla 7 dk falan 100de sancım cıktı alttan muayene ederken cok kastım kendimi korktum normal dogumu göze alamadım ve sezaryene aldılar 22.22de oglum dünyaya geldi suan yanımda uyuyor melek gibi bakmaya doyamıyorum benimse biraz agrılarım var sütüm daha gelmedi biseler yemem lazım daha bekletiyolar kendinize bebislerinize cok iyi bakın hakkınızı helal edin fırsat buldukca takipteyim yine sizleri bekleyenlere hayırlı dogumlar allaha emanet olun
Canım çok güzel ya böyle olduğu iyi benimde 2güz önce yaptı ve erken yapıldığında dogumu başlatabildiğini ve bebeğin bi gün bile ıçerde durmasinın çok değerli olduğunu ekledi belki senin doktorun da aynısını düşünmuştür :) :)Kızlar ben 39. haftamdayım ve doktorum bana çatı muayenesi yapmadı hala, acaba şart değil mi yapmak. Bugün kontrol vardı sordum yapmayacak mısınız diye, doğuma geldiğinde bakarım dedi. Zaten normal istiyorsun dedi.
Eliff ne güzel canım yaa bizim için dualarni eksik etme bizlerde kavusalim insaallah hayırlısıyla sağlıkla :)canim dogum sonrasi bebekler ilk gun pek aglamiyor ama 2.gun sut yetmedigi icin bildigin parcaliyorlar kendilerini benim sutum hrmen gelmisti ama gercek sut 3.gun gelmeye basladi uykusu cok agir oluyor ilk gunlerde sonra daha duzenli olmaya basliyor
Gözün aydın canım darısı bizlere insaallahKızlar merhaba dün aksam üstü kasılmalarım sıklasmıstı doktora gideyim bi dedim düzenli aralıklarla 7 dk falan 100de sancım cıktı alttan muayene ederken cok kastım kendimi korktum normal dogumu göze alamadım ve sezaryene aldılar 22.22de oglum dünyaya geldi suan yanımda uyuyor melek gibi bakmaya doyamıyorum benimse biraz agrılarım var sütüm daha gelmedi biseler yemem lazım daha bekletiyolar kendinize bebislerinize cok iyi bakın hakkınızı helal edin fırsat buldukca takipteyim yine sizleri bekleyenlere hayırlı dogumlar allaha emanet olun
Hayırlı olsun canım rabbim yardım etsin bizleri dualarında unutma dualarmiz seninle :)Kızlar bugün 13.00 gibi epidural sezeryanla oğlumu kucağıma alıcam allahın izniyle şimdi bir heyecan sardı beni sizler dualarımdasınız inşallah güzel haberlerle akşam yine gelirim. Allaha emanet olun
Beklenen gün geldi kafaya taktigin hesseyi odada birak ve öyle gir canım doğuma güzel haberlerni bekliyoruz dualarmız sizinlegünaydın kızlar. nihayet sabah oldu ve o beklenen an geldi. oğlum, bitanem, evimizin yeni neşesi, kızımın yakışıklı abisi, babasının tosunu :) görkemim doğuyor inşallah. teyzeleri de güzel dualar eder inşallah. birazdan evden çıkıyoruz. 8de hastanede olacağız ve Rabbim kısmet ederse sezeryanla doğacak meleğim. herşey için size çok teşekkür ederim. her zaman çok yardımcı oldunuz. eee gidip de dönememek var değil mi? hakkınızı helal edin. hepinizi çok seviyorum kk ve MAYIS ANNELERİ
Kizlar ben de dogurdum. Epidural normal yaptim. Dun saat15.05 de dünyaya geldi oğlum.epiduralin etkisiyle baş ve boyun agrim var. Ayağa kalkamiyorum. Kalkinca basim donuyor boynun agriyor. Doğum çok kolaydi ama emzirmek zor oluyor.[/
Canım gözün aydın en kısa zamanda toparlarsn insaallah darısı bizlere :) :)
QUOTE]
Oyleyse cok iyi. Ben de aksi bi durumda sezaryebe girmek istiyorum cunku. Hayirlisi olsun hakkimizda :)Çatı kontrolüne benim Dr um da sezeryan yapan dr ların uydurdugu birşey demişti benim dr da normal doğumu destekliyor
Cok sevindim ya. Ayni durumda olanlari gorunce :)Pazartesi doguma alacak doktorum. Suni sanci ile dogumu baslatacak ve bende cati muayenesi olmadim. O gun yapacak.
Kızlar merhaba dün aksam üstü kasılmalarım sıklasmıstı doktora gideyim bi dedim düzenli aralıklarla 7 dk falan 100de sancım cıktı alttan muayene ederken cok kastım kendimi korktum normal dogumu göze alamadım ve sezaryene aldılar 22.22de oglum dünyaya geldi suan yanımda uyuyor melek gibi bakmaya doyamıyorum benimse biraz agrılarım var sütüm daha gelmedi biseler yemem lazım daha bekletiyolar kendinize bebislerinize cok iyi bakın hakkınızı helal edin fırsat buldukca takipteyim yine sizleri bekleyenlere hayırlı dogumlar allaha emanet olun
Kızlar bugün 13.00 gibi epidural sezeryanla oğlumu kucağıma alıcam allahın izniyle şimdi bir heyecan sardı beni sizler dualarımdasınız inşallah güzel haberlerle akşam yine gelirim. Allaha emanet olun
günaydın kızlar. nihayet sabah oldu ve o beklenen an geldi. oğlum, bitanem, evimizin yeni neşesi, kızımın yakışıklı abisi, babasının tosunu :) görkemim doğuyor inşallah. teyzeleri de güzel dualar eder inşallah. birazdan evden çıkıyoruz. 8de hastanede olacağız ve Rabbim kısmet ederse sezeryanla doğacak meleğim. herşey için size çok teşekkür ederim. her zaman çok yardımcı oldunuz. eee gidip de dönememek var değil mi? hakkınızı helal edin. hepinizi çok seviyorum kk ve MAYIS ANNELERİ
Kizlar gozunuz aydin. Bebeklerinize sag salim kavustunuz ne guzel :) darisi da biz bekleyenlere olsun insallah.Kizlar ben de dogurdum. Epidural normal yaptim. Dun saat15.05 de dünyaya geldi oğlum.epiduralin etkisiyle baş ve boyun agrim var. Ayağa kalkamiyorum. Kalkinca basim donuyor boynun agriyor. Doğum çok kolaydi ama emzirmek zor oluyor.
Ben de herkese yapilinca merak etmistim. Neyseki herkese de yapmiyolarmis :) bekliyoruz bakalim, hakkimizda hayirlisi olsun :)Canım çok güzel ya böyle olduğu iyi benimde 2güz önce yaptı ve erken yapıldığında dogumu başlatabildiğini ve bebeğin bi gün bile ıçerde durmasinın çok değerli olduğunu ekledi belki senin doktorun da aynısını düşünmuştür :) :)
Eliff ne güzel canım yaa bizim için dualarni eksik etme bizlerde kavusalim insaallah hayırlısıyla sağlıkla :)
Gözün aydın canım darısı bizlere insaallah
Hayırlı olsun canım rabbim yardım etsin bizleri dualarında unutma dualarmiz seninle :)
Beklenen gün geldi kafaya taktigin hesseyi odada birak ve öyle gir canım doğuma güzel haberlerni bekliyoruz dualarmız sizinle
Onu takip eden arkadaşmız doğum yaptı canım o çok takip edemiyo olabilir 39+0la ben varim bakalım ne zaman gelecek minik :) :)Gunaydinlar herkese doguma girenlere gireceklere Allah yardim etsin bebeklerini kisa zamanda saglikla kucaklarina alsinlar insallah.dogum yapmayan kac kisi kaldik kim takip ediyordu onu :)
benim tarihte aynı ama benmkinin hiç gelesi yok..:)Onu takip eden arkadaşmız doğum yaptı canım o çok takip edemiyo olabilir 39+0la ben varim bakalım ne zaman gelecek minik :) :)
Benimkinin de canım yaa sadece hereket ederken tuvaletimi yapacakmis gibi hissediyorum :) :) :)benim tarihte aynı ama benmkinin hiç gelesi yok..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?