2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dualarim sizinle cnm. Kisa surede atlatirsiniz umarim (( haklisin sag saglim dogsunda hepsi gecer.
benimde az az oluyor ama belirti yok. Bende 14 unde gidicem. Off gcmiuor zaman valla artik son gunler cok yoruldum.

Benim 2.5 yasinda bir de oglum var.. son zamanlar cook zor geciyor.. hayirlisiyla gununuzu gecneden kolay bir dogum yasariz insallah.

Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim bu kendini kasma olayı bende de var çok korkuyorum ya kasarsam Diye

günaydın kızlar. nihayet sabah oldu ve o beklenen an geldi. oğlum, bitanem, evimizin yeni neşesi, kızımın yakışıklı abisi, babasının tosunu :) görkemim doğuyor inşallah. teyzeleri de güzel dualar eder inşallah. birazdan evden çıkıyoruz. 8de hastanede olacağız ve Rabbim kısmet ederse sezeryanla doğacak meleğim. herşey için size çok teşekkür ederim. her zaman çok yardımcı oldunuz. eee gidip de dönememek var değil mi? hakkınızı helal edin. hepinizi çok seviyorum kk ve MAYIS ANNELERİ

Hayirlisi ile bebegini kucagina almak nasip olsun insallah hayatim dualarimiz seninle we bebisinle en guzel duygu bu olsa gerek ya cok heycanli bebegini goreceksin az bi zaman kaldi

Kizlar ben de dogurdum. Epidural normal yaptim. Dun saat15.05 de dünyaya geldi oğlum.epiduralin etkisiyle baş ve boyun agrim var. Ayağa kalkamiyorum. Kalkinca basim donuyor boynun agriyor. Doğum çok kolaydi ama emzirmek zor oluyor.
Masallah size canim Rabbim bizede nadip etsin

Aminnn. Gelseler artikkk di mi:)
gelsinler tabiki :) kucagima alip gormek istiyorum kokusunu almak istiyorum artik:)

Benim 2.5 yasinda bir de oglum var.. son zamanlar cook zor geciyor.. hayirlisiyla gununuzu gecneden kolay bir dogum yasariz insallah.
Aminn insallah cnm. Allah tum hamislere yardim etsin
cnm bnmm helal olsun. Sag saglim cikacaksin bebisinle ins . Allahim yardimcin olsunn

Kizlar ben de dogurdum. Epidural normal yaptim. Dun saat15.05 de dünyaya geldi oğlum.epiduralin etkisiyle baş ve boyun agrim var. Ayağa kalkamiyorum. Kalkinca basim donuyor boynun agriyor. Doğum çok kolaydi ama emzirmek zor oluyor.
gozun aydin cnm. Agrilarinda kisa surede gecer ins:)

Kızlar bugün 13.00 gibi epidural sezeryanla oğlumu kucağıma alıcam allahın izniyle şimdi bir heyecan sardı beni sizler dualarımdasınız inşallah güzel haberlerle akşam yine gelirim. Allaha emanet olun
allah yardimcin olsun kolay bir dogum olsun ins:) allahim ne guzel haberler aliyoruz. Umarim bnde kizima kavusurum artik

hayirlisi olsunn sag saglim aldiysan kucagina hepsi gecer. Darisi bize artik yarabbim

Gunaydinlar herkese doguma girenlere gireceklere Allah yardim etsin bebeklerini kisa zamanda saglikla kucaklarina alsinlar insallah.dogum yapmayan kac kisi kaldik kim takip ediyordu onu :)

Canım çok güzel ya böyle olduğu iyi benimde 2güz önce yaptı ve erken yapıldığında dogumu başlatabildiğini ve bebeğin bi gün bile ıçerde durmasinın çok değerli olduğunu ekledi belki senin doktorun da aynısını düşünmuştür :) :)
canim dogum sonrasi bebekler ilk gun pek aglamiyor ama 2.gun sut yetmedigi icin bildigin parcaliyorlar kendilerini benim sutum hrmen gelmisti ama gercek sut 3.gun gelmeye basladi uykusu cok agir oluyor ilk gunlerde sonra daha duzenli olmaya basliyor
Eliff ne güzel canım yaa bizim için dualarni eksik etme bizlerde kavusalim insaallah hayırlısıyla sağlıkla :)
Gözün aydın canım darısı bizlere insaallah
Kızlar bugün 13.00 gibi epidural sezeryanla oğlumu kucağıma alıcam allahın izniyle şimdi bir heyecan sardı beni sizler dualarımdasınız inşallah güzel haberlerle akşam yine gelirim. Allaha emanet olun
Hayırlı olsun canım rabbim yardım etsin bizleri dualarında unutma dualarmiz seninle :)
Beklenen gün geldi kafaya taktigin hesseyi odada birak ve öyle gir canım doğuma güzel haberlerni bekliyoruz dualarmız sizinle

Çatı kontrolüne benim Dr um da sezeryan yapan dr ların uydurdugu birşey demişti benim dr da normal doğumu destekliyor
Oyleyse cok iyi. Ben de aksi bi durumda sezaryebe girmek istiyorum cunku. Hayirlisi olsun hakkimizda :)
Pazartesi doguma alacak doktorum. Suni sanci ile dogumu baslatacak ve bende cati muayenesi olmadim. O gun yapacak.
Cok sevindim ya. Ayni durumda olanlari gorunce :)

Kizlar gozunuz aydin. Bebeklerinize sag salim kavustunuz ne guzel :) darisi da biz bekleyenlere olsun insallah.

Ben de herkese yapilinca merak etmistim. Neyseki herkese de yapmiyolarmis :) bekliyoruz bakalim, hakkimizda hayirlisi olsun :)

Gunaydinlar herkese doguma girenlere gireceklere Allah yardim etsin bebeklerini kisa zamanda saglikla kucaklarina alsinlar insallah.dogum yapmayan kac kisi kaldik kim takip ediyordu onu :)
Onu takip eden arkadaşmız doğum yaptı canım o çok takip edemiyo olabilir 39+0la ben varim bakalım ne zaman gelecek minik :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…