2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Slm kzlr doğum yapanlarn gózleri aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin bekleyenleri bir avazda kurtarsin sağliklı doğumlar olursun sezeryan olacaklaa ağri yaşatmasin sonrası zor çünki ama ağri eşiğıne góre deısiyor tabi gelelim (DOĞUM HİKAYEME) döğumdan bir hafta evvel şiddetli kasılmalarla serüvenimiz başladı 2gün ağrısız sırf kasılma sonrasında ağrılı kaslmaya döndü hafif hafif önce kasiktan başladı ve şiddeti her gecen gvn arttı tabi bu arada nısanimda gece yarisi lavaboya kalktğmda geldi devam etti ben dr.umu aqadaım hemen gel dedi nts ve tuse ye gönderdı açilmam 2 santimdi eve göndrdi benim doğumum ctmartesiydi sen beklemezsin dedi ve güldü ertesh gün çağırdı xine ture nts bu defa 3 santim perşembe günü ve saat 3 dr.umun ghtmerine 2saat var dr.umun yanina geldım döıum hanedn ben 2 saate zaten douramam nóbetçi dr a kalmak hstemiynrum dedim oda eve góndrdi ama eve gelince benim rancilar tavan yapti ve gece 2.30da hastane yoltnu tuttuk ben ağrilaqimi tam 5gün evde çektim hast. Ye gittggmde açılmam 8 santimdi

Son düzenleme:
Kuzucuklarla tatli tatli konussakta mi gelmezler ki :) tatli dil yilani deliginden cikarir ya
hahahah :))) degisik bir yaklasma olur belki kandirriz :)))))

denemek lazım..:) ama en güvenilir yerdeler bence gayettte memnunlar gibi..:)
bencede memnunlar cnmm hic niyetleri yok:)

Memnunlar tabi de bizi de dusunsunler ama onlarin askiyla yaniyoruz burda
valla yaniyoruz

bende acilmami bekliyorumm cnm ins bnmde olur hemen :) gidip geri donmekten biktim artik:))))

Kızlar doktorum bi parmak açıklık var dedi ara ara vajinal ağrılarim oluyor batmadan tuhaf bi his acaba böyle olup kaç gün sonra doğum olur bugün karnımda sertleşme de var ama sancı yok ne yapsam ki :) :) artık gelse kuzucüklar hayırlısıyla

İnşallah herşey gzl olacak canım sen sıkıntı yapma lütfen ne kucuk bebisler doğuyor da Rabbim omur veriyor snnkinin vakti ztn

Gözün aydın canim, Rabbim analı babalı büyütsün insallah

Inşallah canım benim :) Inan uykuyu seven biriysen benim gibi yasayacagin uykusuzluk sadece sana kilo verdirecek geceleri toplasan 3 saat uyuyorum en fazla :)
ooo çok güzel peki toplamda kaç kilo almıştın..?
25kilo aldım canım. Şimdilik kaldı 15 kilo.

Bizde beklemedeyiz oglumun hareketleri iyi masallah
17 kilo aldim toplamda uykusuzluk bana da cok hizli kilo verdirecek herhalde

Inşallah canım benim :) Inan uykuyu seven biriysen benim gibi yasayacagin uykusuzluk sadece sana kilo verdirecek geceleri toplasan 3 saat uyuyorum en fazla :)

25kilo aldım canım. Şimdilik kaldı 15 kilo.
cok dayanamam cnm uykusuzluga:) 15 kilodan da gider daha. Havalar iyi bebisi al al yuruyuse cik:)

Kizlar ben de dogurdum. Epidural normal yaptim. Dun saat15.05 de dünyaya geldi oğlum.epiduralin etkisiyle baş ve boyun agrim var. Ayağa kalkamiyorum. Kalkinca basim donuyor boynun agriyor. Doğum çok kolaydi ama emzirmek zor oluyor.
GozUn aydın canim:)

Masallah dolsun tassin yarasin bebise:)

Devamı 2.30 dan 11,20 ye kadar suni sancı kendi sancım dilim de bildiğim bütün dualar ve yunus peygamberin duasi ile Allahım yardim et diyerek bol bl yürüyerek doğuma titreyerek ıqdim çünki yan odadaki kadın benim ödümv patlatti o kadar bağıriyoduki annemler ben sanmış burcu dixe herkes ağlamiş ama ben deildim o çığlık atan çatala aldılar beni bacaklarım zangır zangır titriyo korkudan neyle karsilasicam bhlmiyorumda ebe gejdi muayene etti benim ikınmam son sancılarla artı afedersiniz tuvaletinmi yapar gibi suyumu ne zaman patlatdilar haberhm yok bu arada okadar çok sancı cekhnce Rabbim mükafatını doıum aninda verdi bı kaç ikınmada hiranurum geldi o an anlatilmaz öyle güzel sıcacik bhsey akti icimfn o an görvr görmez şükrettim rabbime ve ağjtjadım mutluluktan benim cadı kizım geldişti ve heq gören bana benzettiyo :) sonra plezentasını aldilar ve siqa dikislere geldi benim bacaklar ttqiyo dr dikis atamiyn bu arada en sevmedığim dr nöbetci olmustu bana ras gelmişti dikiş atamıyodu ben titrerken rahat dur dışdaki dikisleqi uyusturdum ama içtekilerh uyusmaz hissedrsin dedi kaç dikiş var dedim 10 dedi dayanamam dedm anertezi aldım 15 dakika uxudum uyanınca hersey olup bitmisti odama geldim yürüyerek hemen bebeımi emzirdim 5saat sonra eve geldik size tavsiyem hemen ayaklanmayın yatimw dinlenin ben kalktim hemen dikirlerim yara oldu simdi yatiyrum panrumanlarinizida ihmal etmeyin doımdan dahada zor oldu dikis acisi şuan kizim tek gülüsüne dûnyaları deişmem cok uzun oldu kusura bakmayın kızlar öpüyoruz hepinizi

Selam kızlar....en son persembe kontrole gttiğimi söylemştim doğum kanalına grmemişti kızım bklıycez dedı catı mayenesinde baya bi kurcaladı o gece bnden yumurta akından sarı bol yogun sıvı geldi nişan diye düşündüm hiç uyumadı. O gece çantaları kontrol ettim annemler gece gece geldiler doktoru aradım bkliyvücen aslolan sancı ve sudur dedi,,,bkliyorum bnde 1,5 gün oldu nişan geleli...bnm çevremdekiler nişan sonrası hemen doğurmuşlar..doktor muayende tetiklemiş olabilir dedi hayırlıdı

İnsaAllah açıjman çabuk olur canim ben evde cektim çoğu sancımı
sagol cnm ins.arka arkaya gelmeden sanci zaten gecici oluyor. Ewde cekmek en iyisi galiba.

pembemsi gelirmis nisan cnm. Emin misin nisan olduguna?? Nisan olduktan 1-2 hafta sonra doguranda var. suyun gelirse dogurursun. Hayirlisi olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…