- 5 Mart 2015
- 284
- 207
- 18
- 34
Memnunlar tabi de bizi de dusunsunler ama onlarin askiyla yaniyoruz burdadenemek lazım..:) ama en güvenilir yerdeler bence gayettte memnunlar gibi..:)
hahahah :))) degisik bir yaklasma olur belki kandirriz :)))))Kuzucuklarla tatli tatli konussakta mi gelmezler ki :) tatli dil yilani deliginden cikarir ya
bencede memnunlar cnmm hic niyetleri yok:)denemek lazım..:) ama en güvenilir yerdeler bence gayettte memnunlar gibi..:)
valla yaniyoruzMemnunlar tabi de bizi de dusunsunler ama onlarin askiyla yaniyoruz burda
bende acilmami bekliyorumm cnm ins bnmde olur hemen :) gidip geri donmekten biktim artik:))))Slm kzlr doğum yapanlarn gózleri aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin bekleyenleri bir avazda kurtarsin sağliklı doğumlar olursun sezeryan olacaklaa ağri yaşatmasin sonrası zor çünki ama ağri eşiğıne góre deısiyor tabi gelelim (DOĞUM HİKAYEME) döğumdan bir hafta evvel şiddetli kasılmalarla serüvenimiz başladı 2gün ağrısız sırf kasılma sonrasında ağrılı kaslmaya döndü hafif hafif önce kasiktan başladı ve şiddeti her gecen gvn arttı tabi bu arada nısanimda gece yarisi lavaboya kalktğmda geldi devam etti ben dr.umu aqadaım hemen gel dedi nts ve tuse ye gönderdı açilmam 2 santimdi eve göndrdi benim doğumum ctmartesiydi sen beklemezsin dedi ve güldü ertesh gün çağırdı xine ture netse
Memnun olsalarda olmasalarda gelecek onlar kollarimizin altina insallah en sonunda kazanan biz olacaz hep orda kalacak degiller yahahahah :))) degisik bir yaklasma olur belki kandirriz :)))))
bencede memnunlar cnmm hic niyetleri yok:)
valla yaniyoruz
İnşallah herşey gzl olacak canım sen sıkıntı yapma lütfen ne kucuk bebisler doğuyor da Rabbim omur veriyor snnkinin vakti ztnBilmiyorum çok moralsiz hissediyorum kendimi ya galiba desteğinize ihtiyacım var umarım korktuğum gibi olmaz bugünleri gösteren Rabbime bin şükür. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım .
Bize dua edinnnn lütfen
Gözün aydın canim, Rabbim analı babalı büyütsün insallahKızlar merhaba dün aksam üstü kasılmalarım sıklasmıstı doktora gideyim bi dedim düzenli aralıklarla 7 dk falan 100de sancım cıktı alttan muayene ederken cok kastım kendimi korktum normal dogumu göze alamadım ve sezaryene aldılar 22.22de oglum dünyaya geldi suan yanımda uyuyor melek gibi bakmaya doyamıyorum benimse biraz agrılarım var sütüm daha gelmedi biseler yemem lazım daha bekletiyolar kendinize bebislerinize cok iyi bakın hakkınızı helal edin fırsat buldukca takipteyim yine sizleri bekleyenlere hayırlı dogumlar allaha emanet olun
Inşallah canım benim :) Inan uykuyu seven biriysen benim gibi yasayacagin uykusuzluk sadece sana kilo verdirecek geceleri toplasan 3 saat uyuyorum en fazla :)niye moralinizi bozuyorsun. Benim sancim cikmasina ragmen persembe gel dedi. 14unde gidicem. Cocugun kilosu suyu herseyi bnmde iyi . Kanalada girmis. Ama beklmeliuiz dedi. Olsn cnm gec olsn guc olmasin. Icini ferah tut.
aaa super arivercim cok sevindim:) bir eylulde bnden gelecek ve ins senin gibi atarim kilolari:)
25kilo aldım canım. Şimdilik kaldı 15 kilo.ooo çok güzel peki toplamda kaç kilo almıştın..?
Memnun olsalarda olmasalarda gelecek onlar kollarimizin altina insallah en sonunda kazanan biz olacaz hep orda kalacak degiller ya
cok dayanamam cnm uykusuzluga:) 15 kilodan da gider daha. Havalar iyi bebisi al al yuruyuse cik:)Inşallah canım benim :) Inan uykuyu seven biriysen benim gibi yasayacagin uykusuzluk sadece sana kilo verdirecek geceleri toplasan 3 saat uyuyorum en fazla :)
25kilo aldım canım. Şimdilik kaldı 15 kilo.
GozUn aydın canim:)Kizlar ben de dogurdum. Epidural normal yaptim. Dun saat15.05 de dünyaya geldi oğlum.epiduralin etkisiyle baş ve boyun agrim var. Ayağa kalkamiyorum. Kalkinca basim donuyor boynun agriyor. Doğum çok kolaydi ama emzirmek zor oluyor.
Masallah dolsun tassin yarasin bebise:)Sütü gelmeyen ya da az olan anneler rezene çayını mutlaka için mucize gibi bişey. Doğum yaptığım gün içmeye başladım maşallah sutum Çeşmeden su akar gibi akıyor. Günde 3 bardakla başlayın. Faydasını göreceksiniz
Anamm en az kiloyu ben almisim dogum yaptiktan sonra napcam benBizde beklemedeyiz oglumun hareketleri iyi masallah
17 kilo aldim toplamda uykusuzluk bana da cok hizli kilo verdirecek herhalde
İnsaAllah açıjman çabuk olur canim ben evde cektim çoğu sancımıbende acilmami bekliyorumm cnm ins bnmde olur hemen :) gidip geri donmekten biktim artik:))))
sagol cnm ins.arka arkaya gelmeden sanci zaten gecici oluyor. Ewde cekmek en iyisi galiba.İnsaAllah açıjman çabuk olur canim ben evde cektim çoğu sancımı
pembemsi gelirmis nisan cnm. Emin misin nisan olduguna?? Nisan olduktan 1-2 hafta sonra doguranda var. suyun gelirse dogurursun. Hayirlisi olsun insSelam kızlar....en son persembe kontrole gttiğimi söylemştim doğum kanalına grmemişti kızım bklıycez dedı catı mayenesinde baya bi kurcaladı o gece bnden yumurta akından sarı bol yogun sıvı geldi nişan diye düşündüm hiç uyumadı. O gece çantaları kontrol ettim annemler gece gece geldiler doktoru aradım bkliyvücen aslolan sancı ve sudur dedi,,,bkliyorum bnde 1,5 gün oldu nişan geleli...bnm çevremdekiler nişan sonrası hemen doğurmuşlar..doktor muayende tetiklemiş olabilir dedi hayırlıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?