Allah yardımcınız olsun inşallah çabucak iyileşir kuzunKizlar nasilsiniz.. Yeni yeni bebislerimiz oluyor her gun ama ben bebisle ilgilenmekten takip edemiyorum, sonra doguranlara haksizlik yapiyorum gibi geliyor.. Kim ne zaman doguracak bilmiyorum ama aklima geldikce dua ediyorum..
Biz biraz sikintili basladik.. Sarilik ve kasik fitigi cikti yavrumda.. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz fitik icin de ameliyat olacak..insallah cabucak atlatiriz.. Var mi baska sarilik falan atlatan?.. Dua edin bize..
Benimde o taraflara anilik agrilar geliyor canimKizlar sag kasigimin alt tarafi vajina girisinin biraz ustunun yan taraflari agriyo ozellikle sag taraf sizdede war mi bu durum
gozun aydın canım rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallahKızlar 8 mayıs cuma günü bebeğimi kucağıma aldım çok şükür şimdi ağlıyor sonra yazacağım
niye moralinizi bozuyorsun. Benim sancim cikmasina ragmen persembe gel dedi. 14unde gidicem. Cocugun kilosu suyu herseyi bnmde iyi . Kanalada girmis. Ama beklmeliuiz dedi. Olsn cnm gec olsn guc olmasin.
ben sık sık çağırmasından değil.doğuma 2 gün kala doğum şeklni konuşuruz demesine kıcık oldum.normalde papagan gibi olan ben onun karsısın da dilim tutuluyor sanki.sezeryan hiç istemiyorum ayrıca üzüldüm çünkü20 gündür bebek hala 3 kg.kilosu artmıyor nedense durmuş.dr kilo yu söyledi yorum yapmadı ben de ayın 20 sinden beri 3 kilo dedim.oda kilo alımının durması doğuma hazırlık dedi.ne kadar doğru bilmiyorum.bu arada benim de kilo alımım durdu hatta 2 kilo zayıflamışım.54 kilu ile hamile kaldım dün tartıldım 62,5 kilo çıktım.bir önceki hafta 64 tüm.ben zaten fark ediyordm zayıfladığımı
benim de harekketleri az çıktı pazartesi nst ye gel ona göre haftaya sezeryanla almayı bekliyoruz makat gelişi devam ettiği için sezeryanla alalım dedi. beni de bu haftalarda kilo salmamış olması tedirgin etti. 3200 görünüyo ama daha düşük de olabilir dedi. senin doktorun dediği gb artık doğuma hazır olduğu için almıyor olabilir diye konuştu diğer herşeyi de normal görünüyor şükür, ben doktoruma güveniyorum sen de güvenmelisin canım. pazartesi nstden sonra zamanı konuşmak en doğrusu olacaktır. Bu arada doğum yapan tüm annelerimizi tebrik ediyorum, hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah hepsi,darısı başımıza.
normal olsun istiyorum.oda şimdiye kadar sezeryandan bahsetmedi.ama sanki alttan alta mesaj gönderiyor gibi.kimi dr git günün de gel diyor.şu saatten sonra onun da öyle demesini bekliyordum.Dr a gitmek icin Günü nün dolmasını niye bekliyorsun anlamadım muhtemelen pazartesi gördükten sonra hala herşey yolunda ise çarşamba ya falanda doğum gerçekleşir.canını sıkacağın birşey yok bence Dr una guvenmelisin cnm.
Aramızda 2gün var canım bugün gittim hastaneye tekrar 40larda düzenli sancı cikj ama doktor bunlar sancı sayılmaz hiç agrin yok dedi sinir oldum ilk doğum içini 40larda sancı da can açıtıyo tabii 100 gibi değildir ama ben çok mutlu oldum acilma var mi diye baktı çok canımi acittiacilma yokmus
benim aynı bahsettiğin gibi sol tarafta o agrı var.ve yaklaşık bir aydır var.sağa yada sola dönerken yatakta hissediyorum.Kizlar sag kasigimin alt tarafi vajina girisinin biraz ustunun yan taraflari agriyo ozellikle sag taraf sizdede war mi bu durum
ben de sabırssızlanıyorum.doğsun artık.Ben iki gun once ishal oldum.. dogum belirtisi olabiliyormus fakat benimkisi farkliymis demek ki. :)
inşallah.sorunu halletmenize çok sevindim.senin stres yapmaman gerekyanı soncta ınsan ewınde rahat olmak ıstıyor arkadasyla cocuklk arkadası cok yakınlar ama cok skr astık 3 4 gun surtsmelı gecsede bırdaha byle bsy olmuycak ıns
ben de sabırssızlanıyorum.doğsun artık.
Canim kuvezde kaldimi benimkide minik dogacak gibi rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin tebriklerKizlar merhaba. Oncelikle doğum yapan tum arkadaşlarımı tebrik ederim. Allah bebeklerine ve kendilerine sağlık versin. Bende 5 mayis günü kızımı dünyaya getirdim. 2600 gr doğdu. biraz minigiz. Inşallah yakında toparlayacagiz. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?