2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizim bu gun on gunluk oldu,göbegi düstü simdi,sonunda yikanacak:)ilk defa kizimi birakip bi saatligine disari ciktim,on kere aramisimdir annemleri,kirkimiz bi ciksa da kuzumla gezmelere gitsek:)annelik gercekten zormus,su an yorgunluktan tum kemiklerim agriyo,uykusuzum fazasiyla.göguslerimin acisindan yatamiyorum,ama onlarin kokusu yeter :)
Dogum yapan tüm annelere hayirli olsun,bebegini bekliyenlere de allah sag saglim kucaklarina almayi nasip etsin.

Allah yardımcınız olsun inşallah çabucak iyileşir kuzun

Kizlar sag kasigimin alt tarafi vajina girisinin biraz ustunun yan taraflari agriyo ozellikle sag taraf sizdede war mi bu durum
Benimde o taraflara anilik agrilar geliyor canim
Sabah, Öğlen, akşam 5,6,8 aralikli bir agri girip gidiyor
Belimde bazen agriyor..
Geç dogum yaparim diye düşünüyordum
Neki bu agrilar? Sahte sanci falanmi?

Dogum yapan arkadaşlar bizi biraz atdinlatsa, yada bilen biri:)
Doguma ne kadar kala bu Tür Şeyler oluyor:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar iyi fileklerdebulunan herkese çok teşekkür ederim . Bugün doğum başarılı bir şekildr gerçekleşti tosuncuğum 4200 kg ile doğdu yalnız fazla kilo hep başa bela yavrum akciğerlerindeki suyu atamadığından kuvözde okdijen desteğinde solunumu 60-80 arası 60 ın altına düşünce gelicek inşallah yanıma , ilk başta çok üzüldüm ağladım ama çok şükür yinede allahım çözümsüz dert vermesin . Geçecek inşallah bu günlerde . Şimdi süt sağıyorum oğluma henüz ağızdan beslenemiyor ama onun dışında benim biraz ağrılarım var genel anlamda iyiyim bebişimi kucağıma alınca daha da iyi olucam dua edin bize nolur herkese sağlık sıhhat diliyorum sağlıcakla kalın

Bütün doğum yapan annelerimizin gözü aydin.Rabbim.çocuklarini sağlikli bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.sikintisi olanlara da acil
Şifalar diliyorum.ben de bugün37+6 ooldum alt bolgem çok agriyor.sertlesmelerim var karnimda.yatakta sağa sola ddönerken,oturup kalkarken çok agrim oluyor pelvis bolgemde.Dogum yapmayan annelerimizle birlikte bende inşaallah rahat bir doğum gerçekleştiririz.dua bekleriz.

senin bebek ters benim ki öyle değil.artık hayırlısı olsun diyecem.hep haftasına göre uzub bi bebek diyordu.kilolu diyordu şimdiyse 3 te kaldı.çok üzüldüm valla

normal olsun istiyorum.oda şimdiye kadar sezeryandan bahsetmedi.ama sanki alttan alta mesaj gönderiyor gibi.kimi dr git günün de gel diyor.şu saatten sonra onun da öyle demesini bekliyordum.

Bebek dogum kanalina yerlesti mi ? Belki onun baskisindan dolayi oype hissediyorsun..sancin varsa merak etme. sanciyla aciliyorsun zaten.

Kizlar sag kasigimin alt tarafi vajina girisinin biraz ustunun yan taraflari agriyo ozellikle sag taraf sizdede war mi bu durum
benim aynı bahsettiğin gibi sol tarafta o agrı var.ve yaklaşık bir aydır var.sağa yada sola dönerken yatakta hissediyorum.

Günaydın yeni uyananlar, hiç uyumayanlar, yeni uyuyacak olanlar.... Yorucu bir gece geçirdik gazı mı vardı neydi 2 buçuğa kadar uyumadı bizimki. Sonra biraz uyumuşuz az önce de acıkmış süt verdim, yenisini sağdım tekrar uyucam. İnşallah iyidir herkes hiç bakamıyorum geçmişe. Biz iyiyiz çok şükür. Herkrse çok selam öpüyotuz hepinizi

Günaydın Mayıs anneleri anneler gunünüz kutlu olsun 6 Mayıs'ta spinal sezaryenle ben de anne oldum bebişimi kucağıma aldım dogum yapan herkesi kutlarım yapmayanları da Allah sağlıklı kolay dogum nasip etsin bizim bebişin kalp atışları düştü Sancı çekerken sezaryenle girdik hiç korkulacak tü kaka yanı yok mecbur kalmazsınız işallah ama olursa da üzülmeyin bu arada bizim oğlanda da sarılık var yarın tekrar götürcez doktora bakalım ne diyecek biz mama takviyesi yaptık az-çok düzeldi H hukukcu_ hem gecmiş olsun hem hayırlı olsun inşallah hemen iyileşir oğlun bir de bir şey sorucam silikon Göğüs ucunu nasıl veriyorsun benimki düşüyo habire hangi marka aldın

Canim kuvezde kaldimi benimkide minik dogacak gibi rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…