2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm sen ne guzel yanındakınden etkılenmemıssın ama ben etkilenirim.burdan bi arkadas da yazmıs yanımda biri vardı cpk bagırıyordu korktum dıye.umarım kimse denk gelmez yanıma.
Çatı kontrolüne benim Dr um da sezeryan yapan dr ların uydurdugu birşey demişti benim dr da normal doğumu destekliyor
benımkıde yapmadı cnm banada sancı gelınce yapacak gıbı gelıyor.bebek de iri olmadıgı için gerek gormemıs olabılır.netıcede catım dar cıksada bebek iri olmadıgı ıcın sezeryana tesvık etmez
gozun aydın canım..bu kasılmalardan oncekı gunlerde de agrı kasılma falan hıssedıyormuydun?
cok sagol canım.dediğin gibi yağacagım.dediğin gibi belkı kendı derdımden kımseyı goremıcem.sk ederım tekrar guzel anlatmıssın.bizde oğlunu öptükk kocamann

Cnm bnm kardeşim de 4 aylıkken olmuştu hic bir sıkıntı olmadı şükür kolay bir operasyon çok sıkıntı yapma allahın izniyle atlatır bebegin...
Cok saol canim herkesten duyuyorum rastlanan biseymis ama cok kucuk yavrum daha.. Sezaryen olmasam belki dogmamis olacakti ama simdi anestezi alacak.. İnsallah kolay atlatiriz..

Merhabalar seker anneler 36 3olduk ama bugune kadar baya zorluk cektim ilk aylar kanama agrilar 34 hftadan bu yana adalat verdi magnezyum erken dogum riski var. Ciger gelistirici iglesi vuruldu haftaya birakicaz ama cok korkuyorum birakir birakmaz dogum olurmu acaba yasayan varmi esimde yok burda yalniz kaldim cok uzun oldu sagolun

yanı soncta ınsan ewınde rahat olmak ıstıyor arkadasyla cocuklk arkadası cok yakınlar ama cok skr astık 3 4 gun surtsmelı gecsede bırdaha byle bsy olmuycak ıns

biz varız atlatmadık henüz ama bizim sarılığımız uzadığı için ilaç kullanıyoruz
fototerapide bi gün akşama kadar kaldı oğlum ama düşmedi değerimiz 14 te kaldı sizin değer kaç
kasık fıtığını dert etme inşallah sorun olmaz benm kardeşimde de vardı 5 yaşında oldu ameliyatını şuan hatırlamıyor koca adam oldu

O karındaki sertleşme Nst de Sancı olarak çıkıyor.Bugün Nst ye girdim hiç Ağrı Sancı hissetmiyorum sadece karnım toplanıp sertleşiyor Nst 100'e çıkıyor o Sırada.
Canim durumun nasil nst baya yuksek nasil hissetmiyorsun kasilmalar kac dk arayla oluyor

ozel cnm bende bunu anlamiyorm ozelde nasil boyle oluyor.stres olurum kendimi bikiyorm kendimi sessiz sakin bi ortama adaote etmistim sakiblestirici muzik acacaktim telimden gozlerimi kapatip bebgimi dusuncektim sancim artinca odamda sicak dus alcaktim.hepsi hayal oldu.doktorumla konuscm cnim ama hastanede oda skntisi war cok yardimci olacagini sanmiyorm.masallah sana dirayetliymissin.

Dogum yapmis olanlar bebislerinizin fotosunu koysaniza uygun olunca.soz masallah dicez nazar degdirmicez

Kizlar bu bebegin basi kanala ne zaman yerlesiyor.son gunlerde mi son haftada mi ya da cogu sanciyla mi yerlesiyor?

ayy hadi darısı bana inş 22 kiloda ben aldım verebilirmiyim diye düşünüyorum hepsi hemenceceik gitse bitse keşke..:)
Hamileyken ben de takıntı haline getirmistim kiloyu. Şimdi ise umrumda değil canım bebeği kucağına aldıktan sonra hiç bıseyın önemi kalmıyor :)

Kizlar benim cok akintim var yesil ve sari gibi sulu 36 3 dogummu yaklasiyor erken dogum riskim de var ilac kullaniyorum anlayamadim ve karnim baya asagida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…