cnm sen ne guzel yanındakınden etkılenmemıssın ama ben etkilenirim.burdan bi arkadas da yazmıs yanımda biri vardı cpk bagırıyordu korktum dıye.umarım kimse denk gelmez yanıma.Canim eger olursa sakin strese girme.ben devlet hastanesinde dogum yaptim dogumhaneye g irdim tek basimaydim gece 12 den sabah 11 e kadar orda kaldm ve dogumhaneye gelen ilk kisi bendm benden snra 5 kisi geldi hepsi dogurdu gitti ilk gtmis olmama ragmen en son ben cktm dogumhaneden.. Ebeler onlara ne diyo oblara kulak verdim genelde ve nasil dogum yapmam gerektgni ogrendm dogum masasinda 3 ikinmada cikardm bebegmi... Hic onlara kulak verme
benımkıde yapmadı cnm banada sancı gelınce yapacak gıbı gelıyor.bebek de iri olmadıgı için gerek gormemıs olabılır.netıcede catım dar cıksada bebek iri olmadıgı ıcın sezeryana tesvık etmezÇatı kontrolüne benim Dr um da sezeryan yapan dr ların uydurdugu birşey demişti benim dr da normal doğumu destekliyor
gozun aydın canım..bu kasılmalardan oncekı gunlerde de agrı kasılma falan hıssedıyormuydun?Kızlar merhaba dün aksam üstü kasılmalarım sıklasmıstı doktora gideyim bi dedim düzenli aralıklarla 7 dk falan 100de sancım cıktı alttan muayene ederken cok kastım kendimi korktum normal dogumu göze alamadım ve sezaryene aldılar 22.22de oglum dünyaya geldi suan yanımda uyuyor melek gibi bakmaya doyamıyorum benimse biraz agrılarım var sütüm daha gelmedi biseler yemem lazım daha bekletiyolar kendinize bebislerinize cok iyi bakın hakkınızı helal edin fırsat buldukca takipteyim yine sizleri bekleyenlere hayırlı dogumlar allaha emanet olun
cok sagol canım.dediğin gibi yağacagım.dediğin gibi belkı kendı derdımden kımseyı goremıcem.sk ederım tekrar guzel anlatmıssın.bizde oğlunu öptükk kocamannlilalila canm dun gece alnti yapp cevap verecektm telefn dondu olmadi. Sakin korkma ben de ozelde dogum yaptm sanci odasi dedgin yer dogumhaneydi benm hastanede. Ve oraya ebe daha rahat takip icin aliyor. ben de cok korkarm diyrdum baska hamile vardi ve ben ogleden sonra 3 te yats yaptgm sanci cekmeye basladgm halde o sabah 7 den beri dogum sancisi cekiyrmus. Cok bagryrdu anlatamam sana. Ama sen sanci esnasnda o ani kiymet bilip nefese odaklan. inanki hic gormuyrsun kimseyi bebegin ve sen. Olumlu dusunup az kaldi yavruma kavusmaya diyeceksn. Lutfen stres yapmaa comelme hareketini yap sanci geldiginde benim acilmam hizli ve dogumum kolay oldu ki ben hep yatarak yok denecek kadar az hareket ederk gecrmek zorundaydm hamileligimi. Stres yok sakin yapma bebegn etkileniyor. nobetci ebe benm hayttn umudumu kesti sancim var duzenli ama aptal kadn nst yi duzgun baglamadigi icin yanls olcum yapyrmus. Bir de normal dogum istedigin icin diyorum sanciyi yatarak karsilama. ıkınma ani geldiginde 5 dakika surmuyor bebegin ckmasi ve o an bitiyor agrin sizin. Onemli olan bebegini bu dediklerimi yaparak kanala ittirmen. Zaten makad bolgesine baski olunca bebis doguyorrr.Canim Allah burda evladini umutla saglikla huzurla bkleyen sana ve dgr arkadaslara yardm etsn kolaylil versin cok guzel bi duygu ve dua et bize teyzesii sizi oglusumla kokulu kokulu optukkk
Cok saol canim herkesten duyuyorum rastlanan biseymis ama cok kucuk yavrum daha.. Sezaryen olmasam belki dogmamis olacakti ama simdi anestezi alacak.. İnsallah kolay atlatiriz..Cnm bnm kardeşim de 4 aylıkken olmuştu hic bir sıkıntı olmadı şükür kolay bir operasyon çok sıkıntı yapma allahın izniyle atlatır bebegin...
cnm sen ne guzel yanındakınden etkılenmemıssın ama ben etkilenirim.burdan bi arkadas da yazmıs yanımda biri vardı cpk bagırıyordu korktum dıye.umarım kimse denk gelmez yanıma.
Evet benim yanimda 2 kisi wardi ikiside ciglik cigliga bagiriyolardi ama benim gikim cikmadi sanci cekerken ben biraz bole cani pek derler ya o cins bi insanim. Onlar bagirirken bi ara kulanklarimi tikadigimi hatirliorum. Tabi ki strese girebilursn cunku h3psi nst bagli surekli bi gum gum sesi oluyo. Ama ben artik madem bunlardn kurtulus yok dedm ebeler onlara ne diyo neye kiziyo onlara dikkat ettim.. Hala sesli kulagimda "ikinnn disari ses vermeden ikin daha guclu ikin bacaklarini kapatma " butun kobusmalar aklimda. Ama stres olacaksan konus dr unla istersen ? Ozel hastane deil mi ben dewlette yaptm ondan ayni odayfi biizim.
Canım inşallah sagsaglim yavruna kavusursun dualarimiz seninle...
sağolun kızlar..sizlerede ALLAH yardımcı olsun..rabbim yardımcın olsun sennde inş en kolay şekilde atlatırsın..
Sen kac kilo aldin canim benimde 11 kilo almisimAnamm en az kiloyu ben almisim dogum yaptiktan sonra napcam ben
yanı soncta ınsan ewınde rahat olmak ıstıyor arkadasyla cocuklk arkadası cok yakınlar ama cok skr astık 3 4 gun surtsmelı gecsede bırdaha byle bsy olmuycak ınseşin gerçekten anlayışsızca davranmışAma arkadaşı daha da anlayıssız.ne işi var uzun bi tatilde. gelmiş arkadaşını görmüş.tamam bir gece kalıp gitseymiş.oda çok düşüncesiz.yada eşinle aşırı samimiler,eşin onu yabancı görmüyor senin de aynı tutumu sergileyeceğini düşündü.ben evi temizledim bitirdim hazırlıkları falan.görümcem kızımı göndereyim seninle kalsın elinin önunde gelip gitsin.yemek temizlik yapsın sen yorulma dedi.ben eşime dedim istemiyom herşey bitti.evim de rahat rahat dinlenmek,internete girmek vs istiyom.birde ne yaptığımı 7/24 takip edip rapor verecek birini istemiyom dedim.sen bilirsin dedi.ve görümceme uygun dille anlattı.
cok skr hallettık sonnda bars yemegı yedık dun aksamcanım bana düşmez de bu tür hareketler yuva yıkar. aldatılma sebebi. al karşına konuş. laftan anlıyorsa tabi.
biz varız atlatmadık henüz ama bizim sarılığımız uzadığı için ilaç kullanıyoruzKizlar nasilsiniz.. Yeni yeni bebislerimiz oluyor her gun ama ben bebisle ilgilenmekten takip edemiyorum, sonra doguranlara haksizlik yapiyorum gibi geliyor.. Kim ne zaman doguracak bilmiyorum ama aklima geldikce dua ediyorum..
Biz biraz sikintili basladik.. Sarilik ve kasik fitigi cikti yavrumda.. Sarilik icin isik tedavisi aliyoruz fitik icin de ameliyat olacak..insallah cabucak atlatiriz.. Var mi baska sarilik falan atlatan?.. Dua edin bize..
İnşallah cnmCok saol canim herkesten duyuyorum rastlanan biseymis ama cok kucuk yavrum daha.. Sezaryen olmasam belki dogmamis olacakti ama simdi anestezi alacak.. İnsallah kolay atlatiriz..
Canim durumun nasil nst baya yuksek nasil hissetmiyorsun kasilmalar kac dk arayla oluyorO karındaki sertleşme Nst de Sancı olarak çıkıyor.Bugün Nst ye girdim hiç Ağrı Sancı hissetmiyorum sadece karnım toplanıp sertleşiyor Nst 100'e çıkıyor o Sırada.
iyi aksamlar kizlar, karin agrisi ve ishal olan var mi ?
Hamileyken ben de takıntı haline getirmistim kiloyu. Şimdi ise umrumda değil canım bebeği kucağına aldıktan sonra hiç bıseyın önemi kalmıyor :)ayy hadi darısı bana inş 22 kiloda ben aldım verebilirmiyim diye düşünüyorum hepsi hemenceceik gitse bitse keşke..:)
13 kilo aldim canim bendeSen kac kilo aldin canim benimde 11 kilo almisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?