2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim kuvezde kaldimi benimkide minik dogacak gibi rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin tebrikler
Allah razi olsun canim. Kuvezde kalmadik cok şükür . Eve geldik. Mama takviyesi yapiyorum sutum henuz tam anlamiyla gelmedi. senin bebegin kac kilo? Saglikli dogumlar dilerim.

Gözün aydın allah bağışlasın tez zamanda sağlık sıhhat diliyorum

Selam kızlar bende salı günü doğum yaptım 8 saat suni sancı çektim ama malesef hiç açılmadı o yüzden spinal sezeryan oldum oda suan çok baş ağrısı yapıyo malesef
günde en az 3 litre su içersen o baş ağrısı geçer canım
başkada hiç bişey geçirmez baş ağrını

Kizlar haciserif ten siparis ettifniz cikolatalar ne kadar surede geldi

benimde aynı şekilde son 2 defadır kontrollerimize göre önce 1 haftada 50 gr aldı sadece sonraki hafta hiç almadı yani 15-20 günde sadece 50 gr almış oldu ilk başta çok canım sıkıldı neden diye ama doktorum artık doğum kilosuna ulaştı almayabilir normal dedi..

Allah razi olsun canim. Kuvezde kalmadik cok şükür . Eve geldik. Mama takviyesi yapiyorum sutum henuz tam anlamiyla gelmedi. senin bebegin kac kilo? Saglikli dogumlar dilerim.
Canım benim ilk gün sütüm azdı, pompayla çektik damarları açtı ve artti, istersen sen de dene mama vermek yerine

Masallah canim, Allah size bagislasin. Anali babali buyusun :)

Kızlar sezaryen olanlar, benim karnim da aşırı bir şiSlik var
HattA gaz hareketleri dışarıdan gorunuyor sanki bebek hareketi gibi. Normal mi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…