2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende o uçlardanmi alsam
Kavrayamio ucunu. Hemen ağlamaya baslio cekemio gibi. Ama emzigi cekio. Aglicam ben ya

Kizlar iki gundur evin icinde corap giyiyorum yazlik terlikle cunki akintim var annem giydiriyor bulunduğum yer serin cunku ama ayaklarim sirilsiklam oluyor yasayan var mi

Gecmis olsun canim bizim ilk 11 cikti 36 saat sonra 18e yukselmisti bugun olcmedik ne kadar yukseldi bilmiyorum simdi hastanedeyiz 12 saat fototerapi alsin dedi doktor.. 25 ve ustu degerler tehlikeliymis.. Allah korusun insallah bebislerimizi..

Bende o uçlardanmi alsam
Kavrayamio ucunu. Hemen ağlamaya baslio cekemio gibi. Ama emzigi cekio. Aglicam ben ya
Canim hemen al bence benim de bir gogsumu tutamiyordu yavrum aldik gogus ucu.. Cok basit ve uuz bisey ama ise yariyor.. Bi kac gun sonra da bebisim kendi ogrendi meme ucunu tutabilmeyi.. Ama o zamana kadar o uclar ise yaradi..

Yani konusmayi dene olmadi baska hastaneye git cok stres olacaksan ama bu dr un deiscek o da skiti olabilir ,senin icin...

O vajinal batmalar bebegin baskisindan oluyor.. bebegin baskisiyla da acilma oluyor.. bende 2 gundur yok ama.. neden acaba

Kizlar benim cok akintim var yesil ve sari gibi sulu 36 3 dogummu yaklasiyor erken dogum riskim de var ilac kullaniyorum anlayamadim ve karnim baya asagida
dün bende de vardı yeşil ve çok sıvık su gibi bi akıntı..
dr sordum enfeksiyon dedi..suyun gelse yada doğum olsa yeşil olmaz..idrar gibi bile olmazmış suyun su gibi gelirr..
üşütmüş olabilirsin beliki

Canim hemen al bence benim de bir gogsumu tutamiyordu yavrum aldik gogus ucu.. Cok basit ve uuz bisey ama ise yariyor.. Bi kac gun sonra da bebisim kendi ogrendi meme ucunu tutabilmeyi.. Ama o zamana kadar o uclar ise yaradi..
Eczanede varmidir canım

İdrar yolu enfeksyonu var gebelikten bu yana degisik geldi bi an cok sagol saglikla kucagimiza aliriz insallah

HAYIRLI OLSUN bişey soracağım canım evde sancı kasılma olurken bebek hareketli miydi
Saol canım zaten kasılma anında karnım taş gibi oluyodu bebeğin hareketini hhssetmedim ama kasılma geçince gayet hareketliydi

Yani konusmayi dene olmadi baska hastaneye git cok stres olacaksan ama bu dr un deiscek o da skiti olabilir ,senin icin...
Bu dr uma yeni gectim we sewiyorm cnm bo degisikligi daha son anlarimda kaldiramicam.katlanicam artik belki de bi sknti olcak normal dgm yapamicam.hayirlisi olsn

Kizlar ben de dogurdum. Epidural normal yaptim. Dun saat15.05 de dünyaya geldi oğlum.epiduralin etkisiyle baş ve boyun agrim var. Ayağa kalkamiyorum. Kalkinca basim donuyor boynun agriyor. Doğum çok kolaydi ama emzirmek zor oluyor.
Allah bsğışlasın darısı başımıza

O vajinal batmalar bebegin baskisindan oluyor.. bebegin baskisiyla da acilma oluyor.. bende 2 gundur yok ama.. neden acaba
Aramızda 2gün var canım bugün gittim hastaneye tekrar 40larda düzenli sancı cikj ama doktor bunlar sancı sayılmaz hiç agrin yok dedi sinir oldum ilk doğum içini 40larda sancı da can açıtıyo tabii 100 gibi değildir ama ben çok mutlu oldum acilma var mi diye baktı çok canımi acitti acilma yokmus

Tam olarak neden korkuyorsun anlamadım ama dr una güven ve daha açıklayıcı olması için soru sor kaçma son günlerinde stres yaşamamalısın

Kizlar sag kasigimin alt tarafi vajina girisinin biraz ustunun yan taraflari agriyo ozellikle sag taraf sizdede war mi bu durum

Kızlar ayak bileklerm çok şiş yüksekte tutuyorum geçmedi ne yapılır nasıl geçer bilen varmı
Aynı durumdayım yüksekte tuttum dinlendim biraz geçti ama tekrar ayağa kalkıp haraketlenince yine aynı fil ayağı gibi neyse az kaldı deyip sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…