2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bsy sorcam genital bölgemde bir sürü et beni çıkmış yeni farkediyorum agda yaptirdigimda kiz söyledi. Internette araştırdım normal doguma engel diyor napcam ben nolur yardimci olunnnnn
Canim merhaba.. Yengemde oyle et dedi sigil oldugu anlasildi dogum sirasinda yakiyorlar doktor normal olmaz demis bebege bulasirmis cinsellik yasaklamisti benim bi tecrubem yok yengem sezeryan oldu

Kizlar sanirim bu saate kimse yok ama 1 saat önce falan benim suyum patladi
Foker foker hala su gidiyor
Yurt dişinda ebe doğuruyor evde, yada secimin hastahane ise orda yaptırıyor yine..
Neyse aradik kadını geldi bebeyin kalbini dinledi, aşagiyada hala inmemiş,
Bizim burda 24 saat icinde müdahale edilmeliydi, şimdi 48 saat olmuş
Biraz ürktüm bundan dolayı..
Sancimda hiç yok, sancimi beklemek istiyor

Bol bol su iç diyorlardi su patlayinca degilmi?
Bu sancilari ayırt Ede bilirmiyim?
Edemem diye korkuyorum, saten belimin alti agriyor
Birde dua edin lütfen, ben okuyupda isteyen herkese hep yaptim

Bebeginin sagliginda problem yoksa, nst kontrolunde bekleyebilirsin canim, sonunda yine suni sanci olabilir, ama icin rahat eder, ben en az 4 5 gun beklemeni 9öneririm, tabi doktor takibiyle.
bebeğin sagliginda problem yok canım Allaha şükür sadece kilosu düşük açılma falan var ama düzenli sancı da yok bazıları da bebek dışkı yemeye başlıyor diyor günü dolduktan sonra hem anneye hem de bebeğe zararmis doktor normal yaparsın dedi ama ya açılma devam etmezse hakkımız da hayırlısı :-(

Canim kafadaki kemik gelisimi dogumdan sonra tamamlaniyor diye biliyorum ama doktoruna asi icin gittiginde sor aklinda kalmasin. Ama busey yoktur bence
Herkes oyle diyo evet yani duzelmese bile saci uzayinca belli olmaz ama surekli gozumn oninde yyaa habire gozum carpiyo artik .. Sagol canm

normal hamilelik günüm 12 mayıs dendi hep salı günü günüm doluyor diye yatış yapalım ddi doktor normal yaparsın dedi ama ya ters giderse birşeyler diye korkuyorum açıkçası :-(

Canmm bebisimizz varr uyumak mumkun muuuu... Sancini ayirt edememe gbi bi durumun olmaz merak etme canm... Ama suyun patladigi icin belki suni verirler sancin gellmezse sen beklee.. Yavas yavas baslar belinden karnina dogru bi kasil gbi bisey gelmeye baslicak gderek bu kasilma siddetlencek sonrada viyak viyakkk sesiiii )

Kesinlikle bir çocuk drna götür derim ben için rahat etsin
Aslinda bakinca kafa yapisi oyle gibi ama diger tarafinda yok bi tarafi icine dogru gecmis sanki bas parmagnla bastirmissin gbi .. Habre habire gozume carptikca gozumde buyumeye basladi zaten.. Saci uzayinca belli bile olmaz belki ama istee bi dr a gidicem

inşallah canım kolay olur herşey sen suyu ihmal etme su geldiyse niye müdahale etmiyorlar anlamadim gerçek sancı geldiği zaman anlarsın demişlerdi bana Rabbim yardımcı olsun bir avaz da kurtarsın inşallah

Suyunda bebekte bir problem yoksa bence de bekle.. 42'ye kadar bekleyenler var.. tabi insallah beklemene gerek kalmadan kendi sancinla dogum yaparsin.

suyum bitmiyor, sürekli tepolaniyormuş, yenisi üretilirmiş doğrumu :)
Şuan eskiden nasil adet acisi cekiyorsam ögle çekiyorum:) Karnım Hariç
24 saten sonra müdahale Ede bilirlermiş yada bekleye bilirmişim evde sancilarimi
Ne yapayim sizce?

inşallah canım kolay olur herşey sen suyu ihmal etme su geldiyse niye müdahale etmiyorlar anlamadim gerçek sancı geldiği zaman anlarsın demişlerdi bana Rabbim yardımcı olsun bir avaz da kurtarsın inşallah
Hiç kolay olmayacak gibi görünüyor
Benim catim küçüktü, bebeyin başi normalin üstünde
Aşagiyada bu Yüzden belki inemedi... Sancimda şimdilik yok
Sunı sanci istemiyorum, sezaryan istemiyorum
Hep Korktuğum başima geliyor

canım benim bu kadar stres yapma Rabbim kolaylığını verir korkma hiç biraz sıkıntı cekecegiz hepimiz ama sonunda küçük mucizeler herşeyi unutturacak bize şimdiden zor olacak diye kendini şartlama derim ben

canım benim bu kadar stres yapma Rabbim kolaylığını verir korkma hiç biraz sıkıntı cekecegiz hepimiz ama sonunda küçük mucizeler herşeyi unutturacak bize şimdiden zor olacak diye kendini şartlama derim ben
Sağol canim ya:) saten beklentili ve ya bir şeylere şartlandirmiyorum
Hata en kötüsünü işte düşünüp hazırlıyorum kendimi
Bu arada agir, yagli bir Şeyler yeme dedi
Yasak listesinde özellikle bir Şeyler varmidirki

Canim seni anliyorum, endise etmen cok normal, ama ben bu sekilde bekleyen kendim haric 3 kisi taniyorum, hepsi de 1 hafta bekledi, 1 haftadan sonrayi cogu doktor goze almiyor zaten. bir de bu beklenen dogum tarihi 3 gun oynayabilir ya, en az 3 olsun bekle bence. bebek gelmek istemedikce almaya calismak zor oluyor. Stresli bir durUm, benim de 5 gunum kaldi, inan ayni seyleri tekrar yasamaktan beklemekten.korkuyorum, her.gun bugun de dogmadi diye uzuluyorum. Ama doktor yine de egr gelmezse bekleriz diyor.

allah analı babalı büyütsün.bize de çocuğumuzu kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.sağlıklı ve mutlu günler hepimizin olsun.

doktor söylemiş zaten tatlım başka yasak birşey yok sanırım

Aynrn canim bende yatarken hissediyorum saga sola donerken ayni senin dedigin gbi
bence doğumdan son
Suyunda bebekte bir problem yoksa bence de bekle.. 42'ye kadar bekleyenler var.. tabi insallah beklemene gerek kalmadan kendi sancinla dogum yaparsin.
günaydın. senin de doğuma az kalmış.
benim de son 3 gün.dr bugün yine çağırmıştı gitmedim.bebeğim oynuyor.ve daha günüm var.adet ağrısı ve çatı ağrısı yaşıyorum umarım fazla uzatmaz.

Rabbim yardimcin olsun bir avazda kurtulursun insaAllah.

normal hamilelik günüm 12 mayıs dendi hep salı günü günüm doluyor diye yatış yapalım ddi doktor normal yaparsın dedi ama ya ters giderse birşeyler diye korkuyorum açıkçası :-(

Benimde bugun yatisim yapilacak aksam suni sanci verilecek. Benimki gelisim gerligi sebebiyle alinacak. Ama sende oyle bir problem yoksa bekle bencde canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…