2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah bahaya çok tatlı,Rabbim analı babalı büyütsün....

iyi aksamlar kızlar anneler gününüz kutlu olsun biz hala beklemedeyiz doktorum salı günü yatış yapalım dedi ama beklesemmi bir iki gün daha düşünüyorum suni sancı istemiyorum çok stres yapiyorum kararsiz kaldım :-(

Kizlar bebegimin kafasinin sag tarafinda tam alninin bitiminde kosede sert bi kemik varya kulak hizasinin caprazinda.. Orasi icine gecik gibi hafiften.. Ama brlli oluyo yani kemik sanki disina dogru. Hastanede fark etmedim eve gelince farkettm sagalik ocağında sordum bana gre bisey yok dedi hemsire kafasnin yapisi mi oyle acaba. Yoksa baski falan mi yedi dogumda da o hale geldi.. sizce doktora goturmeli miyim ??

Canim kafadaki kemik gelisimi dogumdan sonra tamamlaniyor diye biliyorum ama doktoruna asi icin gittiginde sor aklinda kalmasin. Ama busey yoktur bence

İyi akşamlar kizlar 37+2 deyiz benim özellikle akşamları belim ve kasıklarımda ağri oluyor sizce doğumum yakınlaştiği için mi yoksa bebeğim çok sert hareket ediyor ondan mi

Bebeginin sagliginda problem yoksa, nst kontrolunde bekleyebilirsin canim, sonunda yine suni sanci olabilir, ama icin rahat eder, ben en az 4 5 gun beklemeni 9öneririm, tabi doktor takibiyle.

Kizlar bsy sorcam genital bölgemde bir sürü et beni çıkmış yeni farkediyorum agda yaptirdigimda kiz söyledi. Internette araştırdım normal doguma engel diyor napcam ben nolur yardimci olunnnnn

İyi akşamlar kizlar 37+2 deyiz benim özellikle akşamları belim ve kasıklarımda ağri oluyor sizce doğumum yakınlaştiği için mi yoksa bebeğim çok sert hareket ediyor ondan mi
O agriar bendede oluyor 37. Haftamdyim. Bendd korkmstum dogummu yaklasiyo diye sonra alistim. Iki haftadir falan var. Ara sira hem belime, hem kasigima vuruyo agti. Adet agrisi gibi. Bugunde kasigima anlik bi agri girio cikiyo, yanma hissi gibi anlik gelio gidiyo. Sizdede oluyomu?

Kızlar Sancı aramda yazıyorum.Dün gece Başlayan sancılar şu anda 10 dakikada bire düştü.Sancı Arasında birşey yok.Sancı ortalama 30 Sn gibi Süren şiddetli regl ağrısı gibi.Gündüz Nst de 125'i gördüm Sancı girdiğinde.Bakalım ne kadar sürecek bu gece benim için uzun.Tam dalaıcam uykuya Sancı uyandırıyor.

Kesinlikle bir çocuk drna götür derim ben için rahat etsin

Hadi Allah yardım etsin kolayca doğur inşallah

Kizlar bsy sorcam genital bölgemde bir sürü et beni çıkmış yeni farkediyorum agda yaptirdigimda kiz söyledi. Internette araştırdım normal doguma engel diyor napcam ben nolur yardimci olunnnnn
Cnm korkutmak istemem ama annemde ckmsti yakarak yok ettu doktor ihmal etme derim

Meleklerim20 cnn sende ve bebekte sknti yoksa beklemeni tawsiye ederim.daha zamanin var beklemek icin.
@ eysan bebegin cok tatli masallah.gozun aydinnn..
et benle normal dogumun ne ilgisi varmis ki cnm

allah kolaylik versin bi avazda kurtarsin canin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…