2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ayyy benmde bu sabah kahverengi kırmızı arası biraz kanamam vardı nişan bumu oluyo acaba öğleden sonra doktora gidicem ama doğum belirtisimiki acaba... heyecanlandım stres yaptım birden

Evet ya ince sızı gibi birşey ama yürürken olunca bacaklarımı kısıyorum o kadar ağriyor ama sabaha hepsi geçiyor akşamlari ve gündüz arada oluyor

ayyy benmde bu sabah kahverengi kırmızı arası biraz kanamam vardı nişan bumu oluyo acaba öğleden sonra doktora gidicem ama doğum belirtisimiki acaba... heyecanlandım stres yaptım birden
Ayy bence nişan gelmiş hep öyle tarif ediyolar bende 4 gözle onu bekliyomm ama yokkkyokkk :-( nişandan bir gün sonra yada ayni gün doğum olur diye okumuştumm Allah kolaylik versinn

Ben de ilk oglumu suni sanciyla 38+3de dogurdum.. bunu kendi sancimla dogurmak istiyorum.. ama gelemedi bi..

Bi de sunu soracagim.. onceki haftalarda vajinamda agri cok oluyordu.. simdi bebek legen kemiginde sanki.. hep legen kemigini ittiriyor gibi.. acaba kanaldan mi cikti?

gozun aydın canım..bu kasılmalardan oncekı gunlerde de agrı kasılma falan hıssedıyormuydun?[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım evet kasılamalar oluyordu gün icinde ama bu kadar sık olmuyodu agrı hissetmiyodum ama sadece sag tarafa toplanıyodu ben poposunu dayıyor falan sanıyordum

Cevaplar için Sağolun kızlar..
Müdahale hemen yapilmama nedeni sancimin olmamasi
Herşey doğallığına bıraktığımız için, ama 24 saat sonra tehlike başliyor ozaman seçimi sana burakiyorlar.. Çünkü iltihap okapma rıskı falanda var. Burda saat 09:27 oldu kadin hala gelmedi:)
2 saat daha uyuya bildim şükür ama nasil ter icinde kalktim pıfff

Biyologanna:
Tam adamina sordun kuzum, legen kemiği ne bilmiyorumki türkce, o inmesi gereken yer ise hayir, ila ögle olmak sorunda degil, ama olabilirde..
Benimde vajinamda sürekli agriyordu, ama çocuk hareket ettiginde daha cok oluyordu sanki:)

Seninkinin agrima nedeni, acilma olabilir, çocuk bastırıyor, hareket etiği için olabilir

normal hamilelik günüm 12 mayıs dendi hep salı günü günüm doluyor diye yatış yapalım ddi doktor normal yaparsın dedi ama ya ters giderse birşeyler diye korkuyorum açıkçası :-(

Hic bisey olmayacak canim. Hayirlisiyla gununde alacaksiz kucagina bebegini ne guzel gunune kadar beklemis.Doktorunu dinle gereksiz strese girme bebeginde stres olmasin. Allah yardimcin olsun

Hadi bakalim canim hayirli haberler bekliyoruz senden. Bir an once saglikla al bebegini kucagina

Bugun benim icin heyecan demek. Saat 4 te yatisim yapilacak ve suni sanci verilecek. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Dualarinizda bizede yer verin insaAllah kizlar. Opuyorum cok

Canim Allah yardimciniz olsun. Hayirlisiyla kavus bebegine.

hergun birimiz yada birkacimizin gayatinda yeni sayfalar aciliyor. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Hayirli evlatlar versin

Bugun benim icin heyecan demek. Saat 4 te yatisim yapilacak ve suni sanci verilecek. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Dualarinizda bizede yer verin insaAllah kizlar. Opuyorum cok
Saglikla kucagina alirsin insallah bebegini . Darisi da bize olsun :)

Bende o uçlardanmi alsam
Kavrayamio ucunu. Hemen ağlamaya baslio cekemio gibi. Ama emzigi cekio. Aglicam ben ya
Oyy kuzum sen doğurdun mu maşallah sana ve bebişine :)
Canım ben uçları 10 gün kullandım hem yara için ise yaradı hem de benim de uclarim çok cikmamisti. Bırakırken de ucu takiyordum 2 3 dakika emince goguslerimin ucu çıkıyordu ben de çaktırmadan silikonu çekip memeyi veriyordum bir ıkı defa öyle yaptım alıştık şimdi memeye. Yaralarım da iyileşti çok şükür

Insallah sancin baslar.. olmadi suni alirsin.. hic skinti yapma.. ilk oglumu suniyle dogurdum.. yanlis mi okudum bilmiyorum ama evde de dogum yapabiliyormussun.. bu benim cok ozendigim bir sey.. tabi profesyonel ebelerle.. neredesin bilmiyorum ama ne guzel ne guzel dogal dogumu destekleyen bir ulkedesin

legen kemigi karnimizin altinda bulunan, iki yandan sivri cikintilari olan kemik.. dedigin vajinal agrilar gitti yaa.. o kemigin ozellikle sol tarafinda acayip baski var.. sanki kemigimi kiracak. :)

hayirlisiyla cook kolay ve saglikli bir dogum gecirirsin.. bebegini saglikla kucagina alirsin insallah..

Git tabi doğum sırasında olmuşsa dr anlar bence Allah korusun bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…