Evet ya ince sızı gibi birşey ama yürürken olunca bacaklarımı kısıyorum o kadar ağriyor ama sabaha hepsi geçiyor akşamlari ve gündüz arada oluyorO agriar bendede oluyor 37. Haftamdyim. Bendd korkmstum dogummu yaklasiyo diye sonra alistim. Iki haftadir falan var. Ara sira hem belime, hem kasigima vuruyo agti. Adet agrisi gibi. Bugunde kasigima anlik bi agri girio cikiyo, yanma hissi gibi anlik gelio gidiyo. Sizdede oluyomu?
Ayy bence nişan gelmiş hep öyle tarif ediyolar bende 4 gözle onu bekliyomm ama yokkkyokkk :-( nişandan bir gün sonra yada ayni gün doğum olur diye okumuştumm Allah kolaylik versinnayyy benmde bu sabah kahverengi kırmızı arası biraz kanamam vardı nişan bumu oluyo acaba öğleden sonra doktora gidicem ama doğum belirtisimiki acaba... heyecanlandım stres yaptım birden
Canim bu bebek aşagiya inmeyen icinde gecerlimi?
Sağol canim ya:) saten beklentili ve ya bir şeylere şartlandirmiyorum
Hata en kötüsünü işte düşünüp hazırlıyorum kendimi
Bu arada agir, yagli bir Şeyler yeme dedi
Yasak listesinde özellikle bir Şeyler varmidirki
Tesekkür ederiiz darısı sizlere insallahHadi gözün aydın olsun darısı başımıza. Allah acil şifa versin bebeğini de güle güle büyüt
normal hamilelik günüm 12 mayıs dendi hep salı günü günüm doluyor diye yatış yapalım ddi doktor normal yaparsın dedi ama ya ters giderse birşeyler diye korkuyorum açıkçası :-(
Kizlar sanirim bu saate kimse yok ama 1 saat önce falan benim suyum patladi
Foker foker hala su gidiyor
Yurt dişinda ebe doğuruyor evde, yada secimin hastahane ise orda yaptırıyor yine..
Neyse aradik kadını geldi bebeyin kalbini dinledi, aşagiyada hala inmemiş,
Bizim burda 24 saat icinde müdahale edilmeliydi, şimdi 48 saat olmuş
Biraz ürktüm bundan dolayı..
Sancimda hiç yok, sancimi beklemek istiyor
Bol bol su iç diyorlardi su patlayinca degilmi?
Bu sancilari ayırt Ede bilirmiyim?
Edemem diye korkuyorum, saten belimin alti agriyor
Birde dua edin lütfen, ben okuyupda isteyen herkese hep yaptim
Bugun benim icin heyecan demek. Saat 4 te yatisim yapilacak ve suni sanci verilecek. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Dualarinizda bizede yer verin insaAllah kizlar. Opuyorum cok
Saglikla kucagina alirsin insallah bebegini . Darisi da bize olsun :)Bugun benim icin heyecan demek. Saat 4 te yatisim yapilacak ve suni sanci verilecek. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Dualarinizda bizede yer verin insaAllah kizlar. Opuyorum cok
Oyy kuzum sen doğurdun mu maşallah sana ve bebişine :)Bende o uçlardanmi alsam
Kavrayamio ucunu. Hemen ağlamaya baslio cekemio gibi. Ama emzigi cekio. Aglicam ben ya
Cevaplar için Sağolun kızlar..
Müdahale hemen yapilmama nedeni sancimin olmamasi
Herşey doğallığına bıraktığımız için, ama 24 saat sonra tehlike başliyor ozaman seçimi sana burakiyorlar.. Çünkü iltihap okapma rıskı falanda var. Burda saat 09:27 oldu kadin hala gelmedi:)
2 saat daha uyuya bildim şükür ama nasil ter icinde kalktim pıfff
Biyologanna:
Tam adamina sordun kuzum, legen kemiği ne bilmiyorumki türkce, o inmesi gereken yer ise hayir, ila ögle olmak sorunda degil, ama olabilirde..
Benimde vajinamda sürekli agriyordu, ama çocuk hareket ettiginde daha cok oluyordu sanki:)
Seninkinin agrima nedeni, acilma olabilir, çocuk bastırıyor, hareket etiği için olabilir
Bugun benim icin heyecan demek. Saat 4 te yatisim yapilacak ve suni sanci verilecek. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Dualarinizda bizede yer verin insaAllah kizlar. Opuyorum cok
Git tabi doğum sırasında olmuşsa dr anlar bence Allah korusun bebişlerimizi.Aslinda bakinca kafa yapisi oyle gibi ama diger tarafinda yok bi tarafi icine dogru gecmis sanki bas parmagnla bastirmissin gbi .. Habre habire gozume carptikca gozumde buyumeye basladi zaten.. Saci uzayinca belli bile olmaz belki ama istee bi dr a gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?