2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
inşallah hayırlısıyla gelır bebekler :) benım doktorumda geçen hafta bir hafta on gün içinde gelir ebebk dedi, bi hafta geçti ama ne bi sancı var ne bir ses:) kontrolümde yarın hayırlısı bakalım
inşallah vaktinde sağlıcakla kavuşuruz, senin biraz daha önde haftan... benim en son geçen hafta nstde sancım, kasılma da hiç bişey yoktu, ama bi bakmışsın su gelivermiş hiç belli olmaz

inşallah vaktinde sağlıcakla kavuşuruz, senin biraz daha önde haftan... benim en son geçen hafta nstde sancım, kasılma da hiç bişey yoktu, ama bi bakmışsın su gelivermiş hiç belli olmaz
geçen hafta nts ye girdiğimde sancım 60 larda filandı, doktor bebek 40 haftayı beklemeyebilir dedi , hiç belli olmuyor cidden ıkı gün önce acayıp bi asncım vardı şimdi hiç bişi yok anlayamıyorum , herkes doğdumu dpğdumu deyip duruyor zatenn ....

Benimki de öyle canım :) :) hatta bazen göğsümü açana kadar kolumu falan emiyor ay banyo yaptırdık uyudu şimdi özledim onu :) :)

Ilahi canım bir yorgunluğu tat bakalım :) :)
Normal normal canım ama sen uyutma yazık. Anne sütü çabuk sindirildigi için bebiş acikir yazık :) uyandirana kadar durt onu.

He doğdu evde sakliyorum kimseye göstermicem de

izine çıktığım için iş ark.larım bile arayıp soruyor neredeyse her gün doğurdum mu die? şaka gibi herkes

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah:)
sagolun kızlar.
Bebisimiz iyi.aile hekimine gidip topuk kanı verecez yarın.
Hastanede alalım dediler ben kıyamadım kuzuma.
Kv.ver dedi falan ama yinede kafam karışik.sizler verdinizmi.benim dikişlerim cok agriyo.ilkinde böyle degildi.hic ayaga kalkamıyom.kv herseye kosustuyo..

bzde de hala tık yok, bugün nstde sancı cıkmadı, doktor 17-24 ü arası dedi doğum için, gelmezsee zaman aşımı oluyo o zaman müdahele edecez dedi , hayırlısı inşallah kızım normal bi şekilde gelir..

Himm belli mi olur belki o zamana gelir canım hayırlısı olsun

kanala girmesinin nasıl belirtileri var acaba ? benım herhangı bi ağrım sancım filan yok , benımde kontrolüm yarın... suni sancı alternatifini deneyecek miisniz ?
Belirti bilmiyorum kasıklarima eliyle bastırdı sonra ultrasonla bastırdı daha girmemiş ilk doğumda normalde şimdiye kadar girmesi gerekiyordu dedi girmediği için suni sancı denemeyecek suyumda da azalma var

Bizim hem hastanede aldılar,bugünde sağlık ocağında verdik canım öyle olması gerekiyor sanırım

kızlar lansinoh göğüs ucu kremim var, her gün mü kullanmalıyım yoksa gün aşırı mı?
bir de göğüslerimde ele gelen kitle farkettim; ne olabilir ki, ilk kez böyle bişeyle kaşılaştım
ben lansinoh diil ama başka bi krem kullandım,doğumdan bir hafta önce hergün sürmüştüm faydası oldu canım sende sür ihmal etme,çatlak olursa kötü oluyor şimdiden yumuşasın

ben lansinoh diil ama başka bi krem kullandım,doğumdan bir hafta önce hergün sürmüştüm faydası oldu canım sende sür ihmal etme,çatlak olursa kötü oluyor şimdiden yumuşasın
ben geçen gün sadece 1 kez denemek için sürmüştüm yumuşacık yaptı, günde 1 kez başlıyorum o zaman sürmeye teşekkürler canım

cAnImVEcAnI sen tecrübeli annesin diye sormak istedim bi de ele gelen kitle ne olabilir sence?
çok korkutum bi an ele gelince

Canım benimki çok kaka yapmiyo günde 1 ya da 2 defa. Hatta 2 yi zor buluyoruz ama sütüm maşallah iyi bebisimin de emmesi iyi. Büyükler kaka yapmaması daha güzel sütün yarıyor diyor ama bilemedim ki
Canim bizim doktorumuz gunde 5 6 defa kaka yapmasini bekleriz dedi ama bundan az olursada doymamasindan daha cok bagirsak gelisimi yavas oldugu icindir ama cisi gunde 10 defa yapiyirsa bilki doyuyor:)

Canim bizim doktorumuz gunde 5 6 defa kaka yapmasini bekleriz dedi ama bundan az olursada doymamasindan daha cok bagirsak gelisimi yavas oldugu icindir ama cisi gunde 10 defa yapiyirsa bilki doyuyor:)
Yok çiş yapıyor canım. Şu saat oldu daha kaka yapmadı. Sabah karşı 5 gibi altını acmistim az bişey yapmıştı. Ay ne zormuş anne olmak kakasina bile kafayı takiyoruz anne karnında rahat birakmadik bebisleri doğduktan sonra da rahat vermicez sanırım :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…