inşallah vaktinde sağlıcakla kavuşuruz, senin biraz daha önde haftan... benim en son geçen hafta nstde sancım, kasılma da hiç bişey yoktu, ama bi bakmışsın su gelivermiş hiç belli olmazinşallah hayırlısıyla gelır bebekler :) benım doktorumda geçen hafta bir hafta on gün içinde gelir ebebk dedi, bi hafta geçti ama ne bi sancı var ne bir ses:) kontrolümde yarın hayırlısı bakalım
geçen hafta nts ye girdiğimde sancım 60 larda filandı, doktor bebek 40 haftayı beklemeyebilir dedi , hiç belli olmuyor cidden ıkı gün önce acayıp bi asncım vardı şimdi hiç bişi yok anlayamıyorum , herkes doğdumu dpğdumu deyip duruyor zatenn ....inşallah vaktinde sağlıcakla kavuşuruz, senin biraz daha önde haftan... benim en son geçen hafta nstde sancım, kasılma da hiç bişey yoktu, ama bi bakmışsın su gelivermiş hiç belli olmaz
Benimki de öyle canım :) :) hatta bazen göğsümü açana kadar kolumu falan emiyor ay banyo yaptırdık uyudu şimdi özledim onu :) :)bende çekiyorum çoğu zaman zaten kuvözdeyken yalancı meme vermişler eve gelince ben hiç vermedim uykusunda dilini emiyor yavrum
çekmesem saatlerce emer kolum belim kopuyor acıkınca diliyle dudaklarını yalıyor battaniyeyi falan yalıyor zaten hiç bişey yapmasa ağlıyor
Ilahi canım bir yorgunluğu tat bakalım :) :)ben uyutmamak için uğraşıyorum ama çok uyuyor. bi arkadaş daha çok küçük. fazla uyuması normal dedi. aman o iyi oolsun da ben hiç uyumasam da olur. eğer izin vermezse lavaboya giderken onu da götürürüm :)))
He doğdu evde sakliyorum kimseye göstermicem degeçen hafta nts ye girdiğimde sancım 60 larda filandı, doktor bebek 40 haftayı beklemeyebilir dedi , hiç belli olmuyor cidden ıkı gün önce acayıp bi asncım vardı şimdi hiç bişi yok anlayamıyorum , herkes doğdumu dpğdumu deyip duruyor zatenn ....
izine çıktığım için iş ark.larım bile arayıp soruyor neredeyse her gün doğurdum mu die?geçen hafta nts ye girdiğimde sancım 60 larda filandı, doktor bebek 40 haftayı beklemeyebilir dedi , hiç belli olmuyor cidden ıkı gün önce acayıp bi asncım vardı şimdi hiç bişi yok anlayamıyorum , herkes doğdumu dpğdumu deyip duruyor zatenn ....
Dualarımız seninle umarım sağlıklı bir doğum olur ve kendi sancınla istediğin yerde rahatca doğurursun :):)
Muhtemelen bugün ya da yarın doğuracaksın :):) Sağlıklı doğumlar olsun inaşallah..
Şu an muhtemelen sancı çekiyorsun Allah yardımcın olsun suni sancıyı iyi bilirim :):) İnşallah tek avazda doğurursun :)
Maşallah çok tatlı bir bebek, ömrü bereketli olsun :))
Maşallah size, umarım kısa zamanda toparlarsınız, yavrunun ömrü bereketli olsun :)
Bol bol su iç ve evin içinde çok kendini yormadan yürü :) Sarılık değeri gayet normal canım merak etme, bu arada hayırlı olsun yavrun ömrü bereketli olsun :)
sagolun kızlar.Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah:)
Himm belli mi olur belki o zamana gelir canım hayırlısı olsunSuyum azalma olsa benide pazartesi alır ama suyum iyimiş şükür ben napsam esra pazartesi gel dedi bana da kontrole ya o gün doğum olsa 18 mayıs yıldönümüm belki komik ama bu ilk olcak oğlumun o gün gelesi tutar yada 14 mayıs babasının doğım gününde
Belirti bilmiyorum kasıklarima eliyle bastırdı sonra ultrasonla bastırdı daha girmemiş ilk doğumda normalde şimdiye kadar girmesi gerekiyordu dedi girmediği için suni sancı denemeyecek suyumda da azalma varkanala girmesinin nasıl belirtileri var acaba ? benım herhangı bi ağrım sancım filan yok , benımde kontrolüm yarın... suni sancı alternatifini deneyecek miisniz ?
Esra Mogami hamile galiba yazmış çok heyecan yaptım yaHimm belli mi olur belki o zamana gelir canım hayırlısı olsun
Bizim hem hastanede aldılar,bugünde sağlık ocağında verdik canım öyle olması gerekiyor sanırımsagolun kızlar.
Bebisimiz iyi.aile hekimine gidip topuk kanı verecez yarın.
Hastanede alalım dediler ben kıyamadım kuzuma.
Kv.ver dedi falan ama yinede kafam karışik.sizler verdinizmi.benim dikişlerim cok agriyo.ilkinde böyle degildi.hic ayaga kalkamıyom.kv herseye kosustuyo..
ben lansinoh diil ama başka bi krem kullandım,doğumdan bir hafta önce hergün sürmüştüm faydası oldu canım sende sür ihmal etme,çatlak olursa kötü oluyor şimdiden yumuşasınkızlar lansinoh göğüs ucu kremim var, her gün mü kullanmalıyım yoksa gün aşırı mı?
bir de göğüslerimde ele gelen kitle farkettim; ne olabilir ki, ilk kez böyle bişeyle kaşılaştım
ben geçen gün sadece 1 kez denemek için sürmüştüm yumuşacık yaptı, günde 1 kez başlıyorum o zaman sürmeye teşekkürler canımben lansinoh diil ama başka bi krem kullandım,doğumdan bir hafta önce hergün sürmüştüm faydası oldu canım sende sür ihmal etme,çatlak olursa kötü oluyor şimdiden yumuşasın
Süt birikmesi o ya bence emzirirken masaj yap hafif hafif geçer canım. Yani ben böyle biliyorum. Benimde oluyor..cAnImVEcAnI sen tecrübeli annesin diye sormak istedim bi de ele gelen kitle ne olabilir sence?
çok korkutum bi an ele gelince
Ciddi mi ya çok sevindim bende bakm durEsra Mogami hamile galiba yazmış çok heyecan yaptım ya
emzirince geçer, oğlum kuvözdeyken birer avuç olmuştu o kitleler bendecAnImVEcAnI sen tecrübeli annesin diye sormak istedim bi de ele gelen kitle ne olabilir sence?
çok korkutum bi an ele gelince
Canim bizim doktorumuz gunde 5 6 defa kaka yapmasini bekleriz dedi ama bundan az olursada doymamasindan daha cok bagirsak gelisimi yavas oldugu icindir ama cisi gunde 10 defa yapiyirsa bilki doyuyor:)Canım benimki çok kaka yapmiyo günde 1 ya da 2 defa. Hatta 2 yi zor buluyoruz ama sütüm maşallah iyi bebisimin de emmesi iyi. Büyükler kaka yapmaması daha güzel sütün yarıyor diyor ama bilemedim ki
Yok çiş yapıyor canım. Şu saat oldu daha kaka yapmadı. Sabah karşı 5 gibi altını acmistim az bişey yapmıştı. Ay ne zormuş anne olmak kakasina bile kafayı takiyoruz anne karnında rahat birakmadik bebisleri doğduktan sonra da rahat vermicez sanırım :) :)Canim bizim doktorumuz gunde 5 6 defa kaka yapmasini bekleriz dedi ama bundan az olursada doymamasindan daha cok bagirsak gelisimi yavas oldugu icindir ama cisi gunde 10 defa yapiyirsa bilki doyuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?