2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canim bizimkinjn gaz sorunu var o kadar cok cikarmasina ragmen icindeki gaz bitmiyor bi sıkıyor kendinj bildigin morariyor

kızlar nst ye bağlanıyorum ama hiç bir şey anlamıyorum dr da bilgi vermedi hangi rakamlar sancı diğer rakamlar ne kaç olması gerekiyor sancının detaylı bilgi verecek var mı ?

Kızlar sancı çıkmış mı nst sonucuna göre doktorum yoktu anlamadım

inşallah tadarım yorgunluğu tatlım. 20 ml içip uyuyor hemen. bi uyudu mu da uyandıramıyorum

cumartesi doğum yaptım. hala ağrım var benm de. hastanede topuk kanı aldılar

bizimkide 15.2 çıktı, ilaç vermedi ama.yarın gidince belki kontrol edip verir
endişeleniyorum, inşallah azalmıştır. çok geçmiş olsun sizede canım

slm kızlar nasılsınız biz Bebişimizı aldık kucağımiza sukurler olsun 10da hastaneye gittik suni sancı verdiler 1.30 da doğdu sukurler olsun iyiyiz normal doğum yaptım Rabbim herkezin yardımcısı olsun çok kolay oldu Allaha şükür

rabbim ikinize de sağlık versin bitanem. sütün bol olsun bebeğin sağlıkla büyüsün

Selam kizlar, bugun kontrolum vardi, 2.5 3 cm acilma var dedi, 1 2 gune dogar diye.dusunuyorum dedi ama bende ne sanci ne su hicbir belirti yok, oyle diyince sevinmistim ama internetten baktim, 3 cm ile 2 hafta gezen varmis. Canim skildi yine. Eger pazara.kadar dogmazsa pazar aksam hastaneye yatcam, sabaha.dogru suni sanci vercek.

Bol yürüyüş yap canım. ..benim 1 cm idi açılma gece de kasılmalarım düzenli gelmeye başladı....

kızlar merhaba ben ağustos annesiyim çantamı hazırlayacağım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz sezaryan ile doğum yapacağım
camım ben normal doğum yaptım ama fark etmez herhalde hasta bezi al canm müthiş kolaylık oluyor. ben çok terlediğim için sık sık pijama değiştim. dikişlerin için de yanına hurma al sezeryandan çıktığında yemek izni verdiklerinde yersin bol bol. hem seni kendine getryr hem de dikişleri topluyor.

Yurumek iyi geliyo diye 4,5 km yol yurudum bir hafta once nişanim geldigi halde bana misin demedi hala sanci bekliyorum halaa artik bugun suni sanci mi istesem diyorum

Kizlar daha önce suni sancı alarak doğum yaptınız mı bilmiyorum ama eğer suyunu gelmemişse bebegin içerde kalması bir problem oluşturmuyorsa neden beklemiyorsunuz... Suni sancı akıl işi değil. .. ben suyum geldiği için mecburen 1 cm ile suni sancı almaya başladım 12 saat sürdü. Ama o ağrı dayanılmaz öbür dünyaya gittim geldim.. açıklığıniz fazla değilse sakin düşünmeyin. ..

Canim ben geçen carsamba 14:00 kontrolde 3cm di yatirdilar beni.ama nst de sancim duzenliydi.senin yok mu?persembe saat 12:55 te doğdu kızım. Yani tam bir gün sürdü. Az kalmış inşallah merak etme

BENİMDE AYNI TARİHLERDE MÜDAHALE SEZERYAN MI SUNİ SANCI MI

Hayirli olsun hayatim sancin falan warmiydi yada acilman suni sanci nasildi tatlimcok mu soru sordum

Canim ben kizimda 1 hafta bekledim, cok sukur suniye de gerek kalmadi, ama bunda doktor sekerin sinirda ve bebek biraz kilolu diyor, beklemek istemiyor, o yuzden 2 gun bekliyelim yeter dedi, masaallahin var cabuk dogurursun.diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…