Canim nstye duzenli sekilde almiyorlar burda, eger gunu gecmisse veya bebek hareketleri azsa aliyorlar, o yuzden nst istemedi, ben hicbir sey hissetmiyorum, nstye girsem cikar miydi bbilmiyorum, su an kasilmadan baska bir sey yok.Canim ben geçen carsamba 14:00 kontrolde 3cm di yatirdilar beni.ama nst de sancim duzenliydi.senin yok mu?persembe saat 12:55 te doğdu kızım. Yani tam bir gün sürdü. Az kalmış inşallah merak etme
Canim ben kizimda 1 hafta bekledim, cok sukur suniye de gerek kalmadi, ama bunda doktor sekerin sinirda ve bebek biraz kilolu diyor, beklemek istemiyor, o yuzden 2 gun bekliyelim yeter dedi, masaallahin var cabuk dogurursun.diyor.
sancım yoktu canım açılma vardı suni sancı öyle çok korkulacak birşey değil tatlım Rabbim yardım ediyor yalnız normal doğum da aç gitmemek lazım sancılar azalınca doğum uzuyorHayirli olsun hayatim sancin falan warmiydi yada acilman suni sanci nasildi tatlimcok mu soru sordum
Canım gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün insallah, boyle kolay doğum başımıza olsun ben zaman yaklaştıkça tirsiyorum iyicesancım yoktu canım açılma vardı suni sancı öyle çok korkulacak birşey değil tatlım Rabbim yardım ediyor yalnız normal doğum da aç gitmemek lazım sancılar azalınca doğum uzuyor
Amin canim Allah razi olsun, suni sancidan.acikcasi ben de korkuyorum ama sanirim 2. Bebeklerde boyle.oluyor, hamileligimi ogrendigimden beri bebege bi sey olursa endisesi var, ilk hamhamileligimde hic dusunmezdim.anladım canım hayırlısı olsun o zaman... ben gerekmiyorsa demek istedim zaten canım. . Allah yardimcin olsun sağlıkla kavus bebeğine insallahhh..
katılıyorum sana cnm niyetim korkutmak değil fakat lütfen doğal sancınızı çekin bu kez ölüp ölüp dirildim yaKizlar daha önce suni sancı alarak doğum yaptınız mı bilmiyorum ama eğer suyunu gelmemişse bebegin içerde kalması bir problem oluşturmuyorsa neden beklemiyorsunuz... Suni sancı akıl işi değil. .. ben suyum geldiği için mecburen 1 cm ile suni sancı almaya başladım 12 saat sürdü. Ama o ağrı dayanılmaz öbür dünyaya gittim geldim.. açıklığıniz fazla değilse sakin düşünmeyin. ..
BENİMDE AYNI TARİHLERDE MÜDAHALE SEZERYAN MI SUNİ SANCI MI
Acliklada alakali mi ilk defa duyuyorum bunu canim cok saolsancım yoktu canım açılma vardı suni sancı öyle çok korkulacak birşey değil tatlım Rabbim yardım ediyor yalnız normal doğum da aç gitmemek lazım sancılar azalınca doğum uzuyor
Canim ewde bekle bence sancini sicak suyla bi dus al comelme hareketi yap dogum basliyodur belkide hadi insallahhKizlar, kasilmalarim duzenli, kasiklarda oluyor, 5 6 dakikada bir, ama kasilma, sanci gibi degil, bu ne demektir?
Canik arkadasim Sab simplex diye damla kullaniyor cok memnun bebis cok rahatladi bi arastir dene istersenbu gaz sancısını ne yapmalı ya
yavrum kendini sıka sıka morarıyor deli olacam ne masajlar yapıyorum yine gaz yine gaz
çok üzülüyorum canı yanıyor diye yaa
Canim bende kasinti war ama kabarma falan yok cildimde arkadasinin kabariyomuydu yarin gidicem dr a bende hayirlisi bakalim ne digcekKizlar yazamiyorum pek ama devamli okuyorun vakit buldukca. Oncelikle.dogum yapan herkese hayirli olsun darisi bize insallah :)Gecen gun arkadasim çok fazla kasntiidan dolayı druna gitti tahlillerinde yüksek bi deger cikinca acil sezeryana aldilar kasintilari ihmal etmeyin muhakkak drunuza soyleyin bence benimde uc hafta once cok oluyodu ama artik olmuyor
Kabarma yoktu canin ama elleri bile kasiniyordu insallah seninki normal bi surectir ben Korkurmak icin degil sadece tedbiri elden bırakmayalim.diye soyledim canim hayirli jaberlerle gelCanim bende kasinti war ama kabarma falan yok cildimde arkadasinin kabariyomuydu yarin gidicem dr a bende hayirlisi bakalim ne digcek
Yok canım benim ağrı eşiğim biraz yüksek hissedilmiyorum maalesefKasılmalar var görünüyor, sen hissetmiyorum musun canım? 100 oldukça şiddeti ydi benim için. ..
Benimde ellerim bile kasiniyo canim ayak parmaklaim bile kasiniyo ama dunden beri biraz hafifledi bakalim yatin ne digcek dr umKabarma yoktu canin ama elleri bile kasiniyordu insallah seninki normal bi surectir ben Korkurmak icin degil sadece tedbiri elden bırakmayalim.diye soyledim canim hayirli jaberlerle gel
Canım Nişan o büyük ihtimalle senin de ağrı eşiğin yüksek olabilir mi ben de de oluyo ama sancıyı hissetmiyorum su gibi yermiyorum sadece ve bebeğim o kadar aşağıda ki kasıklarıdan adım atamıyorum batıyo resmenKizlar, orda kimseler var mi, benim sancim yok, hafif bir bel agrisi ama rahatim yani, az once nisanim geldi ve duzenli kasilmalarim var, hastaneye.gitmeli miyim sizce? Bi de bu.nisan ne kadar, akintiyla karisik acik kirmizi adetin 3,4. Gunleri gibi, ama leke degil, biraz devam ediyor, doktor agir kanama olursa ge demisti, bu kanama degildir di mi, nisandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?