2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızım geçen perşembe 36+5 te doğdu. 3020 gr dı. Dün kontrolümüz vardı 2900 e düşmüş. Çok fazla uyuyor, emmede sıkıntımız var uyandırmakta zorlanıyorum. Sarılık çıktı kızımda da, çarşamba tekrar kontrole çağırdılar. Sizinkinde bilirubin değeri kaçtı acaba? Hastaneye yatar diye korkuyorum

Merhaba kizlar herkese. Ve sonunda dogdu kizimm. Acili ve Zor bir dogum hikayemiz var. dun 6 da suyum geldi hemen hastaneye geldik. 1 cm acilman var dediler. Sunni sanci bagladilar.8 de baslayan sancimi aksam 4 e kadar cektim. Ve zorla 3 cm acildi. Catilarim iyi diye o saate kadar beklettiler ama dayanacak gucum kalmadi.boyle bir aci yok gercekten dakikada 1 en agir sancilar girmeye basladi ama acilmam olmadi. En son doktorum artik acilmayacak sezeryana alicaz dedi. Sezeryana aldilar. Hem o kadar dogum sancisi cektim hemde sezeryana girdim onun acisini cekiyorum simdi. Ama iyiki sezeryana almis cunku kordon dolanmis 2 kere ve az daha kaybediyormusu( meger kuzum ondan gelmiyormus. Simdi ikimizde iyiyiz. 11 mayis 16.43 te 3420 gr. 50 cm dogdu. Umarim benim gibi olmaZsiniz. Rabbim hepinize yardimci olsun

off içime kurt düştü. perşembe kontrolümüz var. bakalım doktor ne diyecek. günde 1 2 kez kaka yapıyor.
hmm korkma canım perşembe günü doktorunuz sarı görürse tahlil ister zaten
sıkma canını uyandırmak için altını aç yüzünü ılık suyla sil olmadı bağır gürültü yap :) ağzını açmasını sağla hemen meme ver

15 çıktı 18 de fototerapiye alıyorlar diye biliyorum
canım anne sütü dışında bişey vermeyin deniyor ama ben şekerli su verdim en son gittiğimizde doktr kan almayalım 8-10 civarıdır dedi
şimdide ilaç kullanıyoruz doktor suda erit ver dedi zemzemde eritip veriyorum

Bende bekliyorum kontrolden geldim kanala girmemiş pazartesi ye kadar bekleyelim suyunda azalma var dedi sezaryen olacak kendi gelmezse

Kızlar bebeğin kilo alımı durmuş gibi dedi doktor kilosu iyi 3500 civari dedi suyunda azalma var kanala girmemiş dedi pazartesi ye kadar gelmezse sezaryen olacak galiba

Yeni doğan bebeklerinize mutlaka yeni doğan sarilik testi yaptırın. Ve dil bagi varmi mutlaka sorun.
Kizimin dil bagi var,doktor su an kesmeye gerek yok dedi,ilerde konusmasinda sorun olursa yapilirmis.ama icim rahat etmedi buyuyunce daha zor olur,simdi mi kestirsek bilemedim

Allah bağıilasın güle güle büyüt bebeğini.

almiram zor olmuş ama sonunda doğurdun bitanem. çok mutlu oldum canım benim

Çok geçmiş olsun oğluna da huzurla sağlıkla kavuşursun inşallah.

kızlar hani emzirmek kilo verdiriyor ya. peki sütü sağarak vermek de aynı mı. yani o şekilde de kg verilir mi

Güle güle büyüt bebeğini Allah bağışlasın.

kızlar oğlum az emiyor ve çok fazla uyuyor ya ne yapmam lazım? sütüm de var. sağıyorum uyanınca veriyorum. bi zararı yok değil mi
Canim uyandirip emzirmeye calis ben 2 saatte bir uyandiriyorum kendi uyanmasa da,sekeri duser diyorlar uzun sure emmezse.ben de hergun sagiyorum gece bir kere biberonla veriyorum,zarari yoktur sanirim.goguslerim yara oldu her gece birini dinlendirip kremliyorumduzeldiler biraz.

İnsaallah teyzesi oğlumda bende çok mutlu olduk bizi düşündüğün için sende minik kuzunla bi ömür sağlıkla mutlulukla yaşa insaallah :) :) öptük ikiniz i de
Biz de ikinizi öperiz takipteyim canım :):) İnşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur :)

Aynen dilekciğim yaaa çok kötü oldum ağlamamak için kendimi zorluyorum eski doktorum çok çok iyiydi o izne ayrılınca mecbur bu doktora gittim ısınamadım bi türlü offf çok doluyum yaa
Üzülme hiç yanlış ölçmüşlerdir, doğru olsa bile benim kızım son bi haftada 250 gr aldı, senin bebeğin de 3 kg üstünde olucak merak etme kendini boş yere strese sokma..

Maşallah sşze, çok sevindim, çok zorluklar çekmiştin, rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun :)

günaydın arkadaşlar 15 dakika önce suyum geldi. çantalarımızı aldık.size yazıp çıkıyorum:)bana dua edin
Dualarımız seninle kolay ve sağlıklı bir doğum olur inşallah, tek avazda kurtul :)

kızlar günaydın bende hastahaneye 8.30 da gideceğim doktor yatış yapacakti en son bir bakacagiz duruma göre ne olur dualarınızı eksik etmeyin açılma olsun hemen Rabbim yardımcımiz olsun
Dualarımız seninle tek avazda kurtul inşallah bi an önce açılman olur da rahat bir doğum gerçekleşir..

Rabbim bi an önce eski sağlığına kavuştursun yavrunu, geçmiş olsun.. Sağlıklıca dünyaya getir diğer yavrunu da inşallahh..

Allah hayırlı uğurlu etsin, ömrü bereketli olsun inşallah..

Kizlar dun kontrole gelmistim suyum gidiyordu nst de sancim cikmisti doktor eve yollamadi yatisim yapildi bugun sabah saat 5 te kizimi normal dogumla kucagima aldim.kizimin adi aymina dua edin bize ikimizde cok iyiyiz Allaha sukur.
Ohh maşallahh sağlıkla büyüt, ömrü bereketli olsun :)

Aynı benim hikayem ya, çok zor ikisini birden çekmek, ama siz iyisiniz ya önemli olan o, rabiim ömrünü bereketli etsin yavrunun, sağlıkla mutlulukla büyüsün :)

Amin canım çok teşekkür ederim bu cihazlar
sabrımızı bitirdi resmen Rabbim oğluna uzun
hayırlı bereketli ömür nasip etsin canım bol
bol sütün olsun inşallah artık bende doğduktan sonra beslerim yavrumu

Canim brn sezeryandan 1 hafta sonra tarttim kendimj tam 14 kilo vermisim hic ummuyordum bu kadar kilo verecegimj:)
Ayy maşallah çok iyi vermişsin kaç kilo almıştın peki minikler yoruyor galiba Allah güç kuvvet versin inşallah

bitanem senn bebişine de rabbim sağlık versin. sana da

Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun bereketli olsun darısı da bize olsun bol bol sütün olsun inşallah

Canim benimki de uzun emiyordu doktoru ile konustum; sutun varsa 15 dakka yetermis zaten ilk 5-10 dakka da emecegini emiyormus gerisi anne ile bag kurmak icinmis.senin bebis emzik olarak kullaniyor seni:)sana da yazik,goguslerin yara olursa hic veremessin ve sogursun emzirmekten.yenidoganlarda doyma hissi yok ve emme refleksi var verirsen emer doysa da birakmaz,sen yarim saat emzir kendin cek.cok emmisse hickirik tutuyor ona gore emzirme suresini ayarlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…