sarılığını ölçtürdün mü canım
yada kaka yapması nasıl hemen her bezinde kaka oluyor mu
uykuya meyilli bebişlerde sarılık oluyor benm oğlumda da var şu an
emzir falan deniyor doğru tabi sık emzirmek de lazım ama ben saat başı uyandırıp emzirmeme rağmen sarılık oldu olacağı varsa oluyor
bebikonun rengi sarımtıraksa ölçtürmende fayda var
hmm korkma canım perşembe günü doktorunuz sarı görürse tahlil ister zatenoff içime kurt düştü. perşembe kontrolümüz var. bakalım doktor ne diyecek. günde 1 2 kez kaka yapıyor.
15 çıktı 18 de fototerapiye alıyorlar diye biliyorumKızım geçen perşembe 36+5 te doğdu. 3020 gr dı. Dün kontrolümüz vardı 2900 e düşmüş. Çok fazla uyuyor, emmede sıkıntımız var uyandırmakta zorlanıyorum. Sarılık çıktı kızımda da, çarşamba tekrar kontrole çağırdılar. Sizinkinde bilirubin değeri kaçtı acaba? Hastaneye yatar diye korkuyorum
Bende bekliyorum kontrolden geldim kanala girmemiş pazartesi ye kadar bekleyelim suyunda azalma var dedi sezaryen olacak kendi gelmezseherkese merhaba :) beklemekten sıkılan , her telefonda yok daha doğmadı diye cevap vermekten bunalan var mı ? napiimm yanii doğmuyor ... pek sancım filanda yok , acaba terse mı dondü yada kanala mı yerlesşöedi , benzer duurmu yaşayanlar var mı?
Kizimin dil bagi var,doktor su an kesmeye gerek yok dedi,ilerde konusmasinda sorun olursa yapilirmis.ama icim rahat etmedi buyuyunce daha zor olur,simdi mi kestirsek bilemedimYeni doğan bebeklerinize mutlaka yeni doğan sarilik testi yaptırın. Ve dil bagi varmi mutlaka sorun.
Allah bağıilasın güle güle büyüt bebeğini.Bugün bizde doğduk teyzeleri minigim bekledigimden iyi masallah cok farkki özel bi duyguymus rabbim cok büyük herkese bu duyguyu tattirsin inş. 3400gr 51 cm boyumuz var doktor 3 kilo demisti utandirdi bizi. gelisimi küçük diyenler ins bana sürpriz olduğu gibi sizede olsun rabbim bekleyen tüm anneleri hayirla murdina edirsin. Spinal anestezi ile dogum yaptım ve merak edenler icin normlaralgumun yerini tutmasada konforlu bir dogum sekli
Hadi hayırlısı belki doğum yapmışsındır şimdiye kadar, Allah yardımcın olsun.günaydın arkadaşlar 15 dakika önce suyum geldi. çantalarımızı aldık.size yazıp çıkıyorum:)bana dua edin
almiram zor olmuş ama sonunda doğurdun bitanem. çok mutlu oldum canım benimMerhaba kizlar herkese. Ve sonunda dogdu kizimm. Acili ve Zor bir dogum hikayemiz var. dun 6 da suyum geldi hemen hastaneye geldik. 1 cm acilman var dediler. Sunni sanci bagladilar.8 de baslayan sancimi aksam 4 e kadar cektim. Ve zorla 3 cm acildi. Catilarim iyi diye o saate kadar beklettiler ama dayanacak gucum kalmadi.boyle bir aci yok gercekten dakikada 1 en agir sancilar girmeye basladi ama acilmam olmadi. En son doktorum artik acilmayacak sezeryana alicaz dedi. Sezeryana aldilar. Hem o kadar dogum sancisi cektim hemde sezeryana girdim onun acisini cekiyorum simdi. Ama iyiki sezeryana almis cunku kordon dolanmis 2 kere ve az daha kaybediyormusu( meger kuzum ondan gelmiyormus. Simdi ikimizde iyiyiz. 11 mayis 16.43 te 3420 gr. 50 cm dogdu. Umarim benim gibi olmaZsiniz. Rabbim hepinize yardimci olsun
Çok geçmiş olsun oğluna da huzurla sağlıkla kavuşursun inşallah.Herkese günaydın.kızımın hastalandığını yazmıştım hatırlarsanız.cuma sabahı apandisit ameliyatı oldu güzel kızım.şimdi şükür ki çok iyi ve apandis patlamadan alındı. Bugün bizde doğum için kayınvalideme geçiyoruz.yarın anestezi doktoruyla görüşücez.sonra da doğum için günümüz belirlenicek ve oğlumuza kavuşucaz inşallah.herkese hayırlı doğumlar diliyorum.bu arada doğumu gerçekleşmiş olan arkadaşları tebrik ediyorum.sağlıkla büyütün yavrularınızı.bizlere de dua edin olur mu? Doğum yapmamış olanlara da hayırlı doğumlar dilerim.
Güle güle büyüt bebeğini Allah bağışlasın.Kizlar gunaydin
Gece 02 39 da bebegimi dunyaya getirdim cok sukur. Suni sanciyi aksam 6 da vermeye basladilar gece 11 de suyumu patlattilar. 3050 gr 50 cm dogduk. Cok sukur iyiyiz. sadece biraz emme sorunumuz var.
Rabbim herkesi bir avazda kurtarsinn cok dua ettim her sancimda. Dogum bekleyenler normalden korkmayin her sancida dua edin rabbim yardim ediyor. Opuyorum hepinizi
Hayırlı olsun anali babalı büyütün inşallahKizlar dun kontrole gelmistim suyum gidiyordu nst de sancim cikmisti doktor eve yollamadi yatisim yapildi bugun sabah saat 5 te kizimi normal dogumla kucagima aldim.kizimin adi aymina dua edin bize ikimizde cok iyiyiz Allaha sukur.
Canim uyandirip emzirmeye calis ben 2 saatte bir uyandiriyorum kendi uyanmasa da,sekeri duser diyorlar uzun sure emmezse.ben de hergun sagiyorum gece bir kere biberonla veriyorum,zarari yoktur sanirim.goguslerim yara oldu her gece birini dinlendirip kremliyorumkızlar oğlum az emiyor ve çok fazla uyuyor yane yapmam lazım? sütüm de var. sağıyorum uyanınca veriyorum. bi zararı yok değil mi
Biz de ikinizi öperiz takipteyim canım :):) İnşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur :)İnsaallah teyzesi oğlumda bende çok mutlu olduk bizi düşündüğün için sende minik kuzunla bi ömür sağlıkla mutlulukla yaşa insaallah :) :) öptük ikiniz i de
Üzülme hiç yanlış ölçmüşlerdir, doğru olsa bile benim kızım son bi haftada 250 gr aldı, senin bebeğin de 3 kg üstünde olucak merak etme kendini boş yere strese sokma..Aynen dilekciğim yaaa çok kötü oldum ağlamamak için kendimi zorluyorum eski doktorum çok çok iyiydi o izne ayrılınca mecbur bu doktora gittim ısınamadım bi türlü offf çok doluyum yaa
Maşallah sşze, çok sevindim, çok zorluklar çekmiştin, rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun :)Bugün bizde doğduk teyzeleri minigim bekledigimden iyi masallah cok farkki özel bi duyguymus rabbim cok büyük herkese bu duyguyu tattirsin inş. 3400gr 51 cm boyumuz var doktor 3 kilo demisti utandirdi bizi. gelisimi küçük diyenler ins bana sürpriz olduğu gibi sizede olsun rabbim bekleyen tüm anneleri hayirla murdina edirsin. Spinal anestezi ile dogum yaptım ve merak edenler icin normlaralgumun yerini tutmasada konforlu bir dogum sekli
Dualarımız seninle kolay ve sağlıklı bir doğum olur inşallah, tek avazda kurtul :)günaydın arkadaşlar 15 dakika önce suyum geldi. çantalarımızı aldık.size yazıp çıkıyorum:)bana dua edin
Dualarımız seninle tek avazda kurtul inşallah bi an önce açılman olur da rahat bir doğum gerçekleşir..kızlar günaydın bende hastahaneye 8.30 da gideceğim doktor yatış yapacakti en son bir bakacagiz duruma göre ne olur dualarınızı eksik etmeyin açılma olsun hemen Rabbim yardımcımiz olsun
Rabbim bi an önce eski sağlığına kavuştursun yavrunu, geçmiş olsun.. Sağlıklıca dünyaya getir diğer yavrunu da inşallahh..Herkese günaydın.kızımın hastalandığını yazmıştım hatırlarsanız.cuma sabahı apandisit ameliyatı oldu güzel kızım.şimdi şükür ki çok iyi ve apandis patlamadan alındı. Bugün bizde doğum için kayınvalideme geçiyoruz.yarın anestezi doktoruyla görüşücez.sonra da doğum için günümüz belirlenicek ve oğlumuza kavuşucaz inşallah.herkese hayırlı doğumlar diliyorum.bu arada doğumu gerçekleşmiş olan arkadaşları tebrik ediyorum.sağlıkla büyütün yavrularınızı.bizlere de dua edin olur mu? Doğum yapmamış olanlara da hayırlı doğumlar dilerim.
Allah hayırlı uğurlu etsin, ömrü bereketli olsun inşallah..Kizlar gunaydin
Gece 02 39 da bebegimi dunyaya getirdim cok sukur. Suni sanciyi aksam 6 da vermeye basladilar gece 11 de suyumu patlattilar. 3050 gr 50 cm dogduk. Cok sukur iyiyiz. sadece biraz emme sorunumuz var.
Rabbim herkesi bir avazda kurtarsinn cok dua ettim her sancimda. Dogum bekleyenler normalden korkmayin her sancida dua edin rabbim yardim ediyor. Opuyorum hepinizi
Ohh maşallahh sağlıkla büyüt, ömrü bereketli olsun :)Kizlar dun kontrole gelmistim suyum gidiyordu nst de sancim cikmisti doktor eve yollamadi yatisim yapildi bugun sabah saat 5 te kizimi normal dogumla kucagima aldim.kizimin adi aymina dua edin bize ikimizde cok iyiyiz Allaha sukur.
Aynı benim hikayem ya, çok zor ikisini birden çekmek, ama siz iyisiniz ya önemli olan o, rabiim ömrünü bereketli etsin yavrunun, sağlıkla mutlulukla büyüsün :)Merhaba kizlar herkese. Ve sonunda dogdu kizimm. Acili ve Zor bir dogum hikayemiz var. dun 6 da suyum geldi hemen hastaneye geldik. 1 cm acilman var dediler. Sunni sanci bagladilar.8 de baslayan sancimi aksam 4 e kadar cektim. Ve zorla 3 cm acildi. Catilarim iyi diye o saate kadar beklettiler ama dayanacak gucum kalmadi.boyle bir aci yok gercekten dakikada 1 en agir sancilar girmeye basladi ama acilmam olmadi. En son doktorum artik acilmayacak sezeryana alicaz dedi. Sezeryana aldilar. Hem o kadar dogum sancisi cektim hemde sezeryana girdim onun acisini cekiyorum simdi. Ama iyiki sezeryana almis cunku kordon dolanmis 2 kere ve az daha kaybediyormusu( meger kuzum ondan gelmiyormus. Simdi ikimizde iyiyiz. 11 mayis 16.43 te 3420 gr. 50 cm dogdu. Umarim benim gibi olmaZsiniz. Rabbim hepinize yardimci olsun
Amin canım çok teşekkür ederim bu cihazlarCanm lutfen uzme kendini oyle sinir oluyorum moral bozanlara ben normal dogum yaptim 24 saat sanci cektim dogum icin. Ve benimsaat boyunca cektigim sanciyi nst de goremedi gerizekali ebe. Yok sen doguramazsn daha bu ne ki falan deyio durdu. Sancm normalde 80 iken o kadn yanlis olctugu icin 8 cikiyormus sancim 100 iken 10 gorunuyordu. Ultrason olcumlerine de takilma bu zamana kadar saglikla geldinz hic bir sey olmaz benm oglumun da kafasi buyuk diyordu doktor boyu uzun kilosu cok falan. Ama gayet kolay dogdu ve ideal kiloda boyda. sancin varken kasilma olur tatlim bebek harekt etmez hatta benm sanci esnasnda ben bebegimi hic hissetmedim kasilmalarla ya da nst ye baglandgm zamnki kalp atslaryla yasadgini hissttm. Korkma sakin ol Allah kolayca saglikla kucagna almayi nasip etsn ins cennet kokulunu
Ayy maşallah çok iyi vermişsin kaç kilo almıştın peki minikler yoruyor galiba Allah güç kuvvet versin inşallahCanim brn sezeryandan 1 hafta sonra tarttim kendimj tam 14 kilo vermisim hic ummuyordum bu kadar kilo verecegimj:)
bitanem senn bebişine de rabbim sağlık versin. sana daCanim uyandirip emzirmeye calis ben 2 saatte bir uyandiriyorum kendi uyanmasa da,sekeri duser diyorlar uzun sure emmezse.ben de hergun sagiyorum gece bir kere biberonla veriyorum,zarari yoktur sanirim.goguslerim yara oldu her gece birini dinlendirip kremliyorumduzeldiler biraz.
Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun bereketli olsun darısı da bize olsun bol bol sütün olsun inşallahBugün bizde doğduk teyzeleri minigim bekledigimden iyi masallah cok farkki özel bi duyguymus rabbim cok büyük herkese bu duyguyu tattirsin inş. 3400gr 51 cm boyumuz var doktor 3 kilo demisti utandirdi bizi. gelisimi küçük diyenler ins bana sürpriz olduğu gibi sizede olsun rabbim bekleyen tüm anneleri hayirla murdina edirsin. Spinal anestezi ile dogum yaptım ve merak edenler icin normlaralgumun yerini tutmasada konforlu bir dogum sekli
Canim benimki de uzun emiyordu doktoru ile konustum; sutun varsa 15 dakka yetermis zaten ilk 5-10 dakka da emecegini emiyormus gerisi anne ile bag kurmak icinmis.senin bebis emzik olarak kullaniyor seni:)sana da yazik,goguslerin yara olursa hic veremessin ve sogursun emzirmekten.yenidoganlarda doyma hissi yok ve emme refleksi var verirsen emer doysa da birakmaz,sen yarim saat emzir kendin cek.cok emmisse hickirik tutuyor ona gore emzirme suresini ayarlarsin.Iyı gecelerrrr. İbrahim canım oğluşum memedeyken yazıyorum. Bız bir emmeye başladık mı en az 1 saat memedeyız. Tam yatırıyorum beşiğine tekrar meme arıyor tekrar başlıyoruz. Gecen gun 4 saat hiç bırakmadı memeyi. Sizlerde de böylemi durum. Bir de benim meme uclarım çok yara oldu. Resmen ağlıyorum emzırırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?