2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende bekliyorum kontrolden geldim kanala girmemiş pazartesi ye kadar bekleyelim suyunda azalma var dedi sezaryen olacak kendi gelmezse
Suyum azalma olsa benide pazartesi alır ama suyum iyimiş şükür ben napsam esra pazartesi gel dedi bana da kontrole ya o gün doğum olsa 18 mayıs yıldönümüm belki komik ama bu ilk olcak oğlumun o gün gelesi tutar yada 14 mayıs babasının doğım gününde

Çok teşekkür ederim canım kesinlikle haklısın doktor 30u görürsek mucize demişti 1 cm açıklıkla bu haftaya kadar geldik sağlıklı olsun da inşallah dışarı da besleriz ne yapalım

kızlar günaydın bende hastahaneye 8.30 da gideceğim doktor yatış yapacakti en son bir bakacagiz duruma göre ne olur dualarınızı eksik etmeyin açılma olsun hemen Rabbim yardımcımiz olsun
Allah yar ve yardımcın olsun umarım çok kolay bir doğum olur

Kizimin dil bagi var,doktor su an kesmeye gerek yok dedi,ilerde konusmasinda sorun olursa yapilirmis.ama icim rahat etmedi buyuyunce daha zor olur,simdi mi kestirsek bilemedim
beslenmede sıkıntı yoksa kesmiolar. Konuşmak bozukluğu olabilirde olmayabilirde. Diyelimki konuşma bozukluğu oldu kestireyim dersende. Konuşma hemen duzelmis mus. Bence bi dr daha git rahat et

Çok çok geçmiş olsun sağlıcakla alırsın inşallah yavrunu

Be
beslenmede sıkıntı yoksa kesmiolar. Konuşmak bozukluğu olabilirde olmayabilirde. Diyelimki konuşma bozukluğu oldu kestireyim dersende. Konuşma hemen duzelmis mus. Bence bi dr daha git rahat et
beslenmesin de sikinti yok canim.konusma bozuklugu sadece dil bagindan olmuyor cocuklar konusmaya basladiginda bazi sesleri kendiliginden de cikartamiyabiliyormus onu ayirt edene kadar baya buyumus olacak, buyudugunde de daha zor olur gibime geliyor.gelecek ay cocuk cerrahina goturecegim o uygun gorurse kestirelim diyorum.

Maşallah Allah bağışlasın analı babalı büyüsün minik

Kizlar dun kontrole gelmistim suyum gidiyordu nst de sancim cikmisti doktor eve yollamadi yatisim yapildi bugun sabah saat 5 te kizimi normal dogumla kucagima aldim.kizimin adi aymina dua edin bize ikimizde cok iyiyiz Allaha sukur.
Maşallah Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah

Aaa gözün aydın canım zor doğum olmuş ama sonu güzel Rabbim miniğini size bağışlamış şükür üzülme artık bol bol sütün olsun inşallah

gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsun benim de sezeryan olasim var

Çok teşekkür ederim canım sen doğum yaptın mı ayy inanamıyorum Allah size bağışlasın kızını maşallah ya hangi ara oldu gözünüz aydın

kızlar merhaba ben ağustos annesiyim çantamı hazırlayacağım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz sezaryan ile doğum yapacağım

Bende bekliyorum kontrolden geldim kanala girmemiş pazartesi ye kadar bekleyelim suyunda azalma var dedi sezaryen olacak kendi gelmezse
kanala girmesinin nasıl belirtileri var acaba ? benım herhangı bi ağrım sancım filan yok , benımde kontrolüm yarın... suni sancı alternatifini deneyecek miisniz ?

Maşallah epey doğum yapan var doğum yapanların gözü aydın galiba bi biz sondakiler kaldık darısı bize artık bol bol sütünüz olur inşallah

Kızlar bu sabah 6 gibi nişan geldi ve sancim da var ama sancim şiddetli ama 10 dk de bir filan çok düzensiz ama şiddetli. Acaba doğum yakın mi

Kızlar herkeslere merhabalar
Öncelikle doğum yapan herkesi tebrik ediyorum; Allah analı ve babalı büyütsün evlatlarınızı.
Biz de kızımla vaktimizi bekliyoruz, cuma günü doğum iznine ayrıldımEve henüz alışmadım ama tabii
Tüm hazırlıklarımız bitti; kızımın odası, yatak odası için ayrıca yatağı, ev ve hastane ikramlıklarımız, ev temizliği, hastane çantası vs. derken artık sadece zamanı bekliyorum ve bol bol evde dinleniyorum.
Akşamları da bol bol yürüyüş tabi, cuma günü de kontrolümüz var geçen hafta doktorum en geç 1 hafta-10 gün içinde doğurursun demişti bakalım ne durumdayız

inşallah hayırlısıyla gelır bebekler :) benım doktorumda geçen hafta bir hafta on gün içinde gelir ebebk dedi, bi hafta geçti ama ne bi sancı var ne bir ses:) kontrolümde yarın hayırlısı bakalım

kızlar lansinoh göğüs ucu kremim var, her gün mü kullanmalıyım yoksa gün aşırı mı?
bir de göğüslerimde ele gelen kitle farkettim; ne olabilir ki, ilk kez böyle bişeyle kaşılaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…