- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Suyum azalma olsa benide pazartesi alır ama suyum iyimiş şükür ben napsam esra pazartesi gel dedi bana da kontrole ya o gün doğum olsa 18 mayıs yıldönümüm belki komik ama bu ilk olcak oğlumun o gün gelesi tutar yada 14 mayıs babasının doğım günündeBende bekliyorum kontrolden geldim kanala girmemiş pazartesi ye kadar bekleyelim suyunda azalma var dedi sezaryen olacak kendi gelmezse
Çok teşekkür ederim canım kesinlikle haklısın doktor 30u görürsek mucize demişti 1 cm açıklıkla bu haftaya kadar geldik sağlıklı olsun da inşallah dışarı da besleriz ne yapalımCanım gayet normal hiç sıkıntı yapma kasılma oldu mu bebek hareket edemiyo kilo konuşuna gelince o ap ayrı bi mesele bence cihazlara guvenme çünkü çok farklı sonuçlar çıkıyor bi arkadaşi 4200 diye doğuma aldılar 3.300 civari doğdu 3buçuk denilen de 4e yakın sağlıklı olsun da olmadı disarda sütunle bi güzel beslersn sen onu annesi bu zamana gelene kadar nelere göğüs gerip atlattın çok şükür doğum zamanına geldi yaa gerisi hayirlisi
Ayy Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin minikgünaydın arkadaşlar 15 dakika önce suyum geldi. çantalarımızı aldık.size yazıp çıkıyorum:)bana dua edin
Allah yar ve yardımcın olsun umarım çok kolay bir doğum olurkızlar günaydın bende hastahaneye 8.30 da gideceğim doktor yatış yapacakti en son bir bakacagiz duruma göre ne olur dualarınızı eksik etmeyin açılma olsun hemen Rabbim yardımcımiz olsun
beslenmede sıkıntı yoksa kesmiolar. Konuşmak bozukluğu olabilirde olmayabilirde. Diyelimki konuşma bozukluğu oldu kestireyim dersende. Konuşma hemen duzelmis mus. Bence bi dr daha git rahat etKizimin dil bagi var,doktor su an kesmeye gerek yok dedi,ilerde konusmasinda sorun olursa yapilirmis.ama icim rahat etmedi buyuyunce daha zor olur,simdi mi kestirsek bilemedim
Çok çok geçmiş olsun sağlıcakla alırsın inşallah yavrunuHerkese günaydın.kızımın hastalandığını yazmıştım hatırlarsanız.cuma sabahı apandisit ameliyatı oldu güzel kızım.şimdi şükür ki çok iyi ve apandis patlamadan alındı. Bugün bizde doğum için kayınvalideme geçiyoruz.yarın anestezi doktoruyla görüşücez.sonra da doğum için günümüz belirlenicek ve oğlumuza kavuşucaz
inşallah.herkese hayırlı doğumlar
diliyorum.bu arada doğumu gerçekleşmiş olan
arkadaşları tebrik ediyorum.sağlıkla büyütün
yavrularınızı.bizlere de dua edin olur mu?
Doğum yapmamış olanlara da hayırlı
doğumlar dilerim.
Kontrolün ne zamandı canım doktoruna bi sorGunaydin kizlar dogum yapacak arkadaslar rabbim bi avazda kurtarsin insallah bendedr bi kasintidir gidiyo kollarim bacaklarim avu iclerim parmaklarim cildircam artik
beslenmesin de sikinti yok canim.konusma bozuklugu sadece dil bagindan olmuyor cocuklar konusmaya basladiginda bazi sesleri kendiliginden de cikartamiyabiliyormus onu ayirt edene kadar baya buyumus olacak, buyudugunde de daha zor olur gibime geliyor.gelecek ay cocuk cerrahina goturecegim o uygun gorurse kestirelim diyorum.beslenmede sıkıntı yoksa kesmiolar. Konuşmak bozukluğu olabilirde olmayabilirde. Diyelimki konuşma bozukluğu oldu kestireyim dersende. Konuşma hemen duzelmis mus. Bence bi dr daha git rahat et
Maşallah Allah bağışlasın analı babalı büyüsün minikKizlar gunaydin
Gece 02 39 da bebegimi dunyaya getirdim cok sukur. Suni sanciyi aksam 6 da vermeye basladilar gece 11 de suyumu patlattilar. 3050 gr 50 cm dogduk. Cok sukur iyiyiz. sadece biraz emme sorunumuz var.
Rabbim herkesi bir avazda kurtarsinn cok dua ettim her sancimda. Dogum bekleyenler normalden korkmayin her sancida dua edin rabbim yardim ediyor. Opuyorum hepinizi
Maşallah Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallahKizlar dun kontrole gelmistim suyum gidiyordu nst de sancim cikmisti doktor eve yollamadi yatisim yapildi bugun sabah saat 5 te kizimi normal dogumla kucagima aldim.kizimin adi aymina dua edin bize ikimizde cok iyiyiz Allaha sukur.
Aaa gözün aydın canım zor doğum olmuş ama sonu güzel Rabbim miniğini size bağışlamış şükür üzülme artık bol bol sütün olsun inşallahMerhaba kizlar herkese. Ve sonunda dogdu kizimm. Acili ve Zor bir dogum hikayemiz var. dun 6 da suyum geldi hemen hastaneye geldik. 1 cm acilman var dediler. Sunni sanci bagladilar.8 de baslayan sancimi aksam 4 e kadar cektim. Ve zorla 3 cm acildi. Catilarim iyi diye o saate kadar beklettiler ama dayanacak gucum kalmadi.boyle bir aci yok gercekten dakikada 1 en agir sancilar girmeye basladi ama acilmam olmadi. En son doktorum artik acilmayacak sezeryana alicaz dedi. Sezeryana aldilar. Hem o kadar dogum sancisi cektim hemde sezeryana girdim onun acisini cekiyorum simdi. Ama iyiki sezeryana almis cunku kordon dolanmis 2 kere ve az daha kaybediyormusu( meger kuzum ondan gelmiyormus. Simdi ikimizde iyiyiz. 11 mayis 16.43 te 3420 gr. 50 cm dogdu. Umarim benim gibi olmaZsiniz. Rabbim hepinize yardimci olsun
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsun benim de sezeryan olasim varMerhaba kizlar herkese. Ve sonunda dogdu kizimm. Acili ve Zor bir dogum hikayemiz var. dun 6 da suyum geldi hemen hastaneye geldik. 1 cm acilman var dediler. Sunni sanci bagladilar.8 de baslayan sancimi aksam 4 e kadar cektim. Ve zorla 3 cm acildi. Catilarim iyi diye o saate kadar beklettiler ama dayanacak gucum kalmadi.boyle bir aci yok gercekten dakikada 1 en agir sancilar girmeye basladi ama acilmam olmadi. En son doktorum artik acilmayacak sezeryana alicaz dedi. Sezeryana aldilar. Hem o kadar dogum sancisi cektim hemde sezeryana girdim onun acisini cekiyorum simdi. Ama iyiki sezeryana almis cunku kordon dolanmis 2 kere ve az daha kaybediyormusu( meger kuzum ondan gelmiyormus. Simdi ikimizde iyiyiz. 11 mayis 16.43 te 3420 gr. 50 cm dogdu. Umarim benim gibi olmaZsiniz. Rabbim hepinize yardimci olsun
Çok teşekkür ederim canım sen doğum yaptın mı ayy inanamıyorum Allah size bağışlasın kızını maşallah ya hangi ara oldu gözünüz aydınBiz de ikinizi öperiz takipteyim canım :):) İnşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur :)
Üzülme hiç yanlış ölçmüşlerdir, doğru olsa bile benim kızım son bi haftada 250 gr aldı, senin bebeğin de 3 kg üstünde olucak merak etme kendini boş yere strese sokma..
Maşallah sşze, çok sevindim, çok zorluklar çekmiştin, rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun :)
Dualarımız seninle kolay ve sağlıklı bir doğum olur inşallah, tek avazda kurtul :)
Dualarımız seninle tek avazda kurtul inşallah bi an önce açılman olur da rahat bir doğum gerçekleşir..
Rabbim bi an önce eski sağlığına kavuştursun yavrunu, geçmiş olsun.. Sağlıklıca dünyaya getir diğer yavrunu da inşallahh..
Allah hayırlı uğurlu etsin, ömrü bereketli olsun inşallah..
Ohh maşallahh sağlıkla büyüt, ömrü bereketli olsun :)
Aynı benim hikayem ya, çok zor ikisini birden çekmek, ama siz iyisiniz ya önemli olan o, rabiim ömrünü bereketli etsin yavrunun, sağlıkla mutlulukla büyüsün :)
kanala girmesinin nasıl belirtileri var acaba ? benım herhangı bi ağrım sancım filan yok , benımde kontrolüm yarın... suni sancı alternatifini deneyecek miisniz ?Bende bekliyorum kontrolden geldim kanala girmemiş pazartesi ye kadar bekleyelim suyunda azalma var dedi sezaryen olacak kendi gelmezse
Kızlar herkeslere merhabalar
Öncelikle doğum yapan herkesi tebrik ediyorum; Allah analı ve babalı büyütsün evlatlarınızı.
Biz de kızımla vaktimizi bekliyoruz, cuma günü doğum iznine ayrıldımEve henüz alışmadım ama tabii
Tüm hazırlıklarımız bitti; kızımın odası, yatak odası için ayrıca yatağı, ev ve hastane ikramlıklarımız, ev temizliği, hastane çantası vs. derken artık sadece zamanı bekliyorum ve bol bol evde dinleniyorum.
Akşamları da bol bol yürüyüş tabi, cuma günü de kontrolümüz var geçen hafta doktorum en geç 1 hafta-10 gün içinde doğurursun demişti bakalım ne durumdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?