Anladım cnm saol:)Ben kendi kucagimda cikarmistim
Bizde beklemedeiz cnm günlerimiz de aynı bende kntrole cuma gidicem bakalım ne direk Dr:sselamlar
biz hala beklemedeyiz
ne sancı ne ağrı hiçbir şeyimiz yok
cuma günü kontrole gidicez bakalım hakkımızda hayırlısı
yeni doğum yapan annelerimiz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Bizde beklemedeiz cnm günlerimiz de aynı bende kntrole cuma gidicem bakalım ne direk Dr:s
Insallah normaldir tatlimm guzel haberlerle gel belki senin biseye alerji olmuşturBenimde ellerim bile kasiniyo canim ayak parmaklaim bile kasiniyo ama dunden beri biraz hafifledi bakalim yatin ne digcek dr um
Âmin cnm :)Selam bende cuma gunune gidicem doktora.
hayirli haberlerle geliriz insallah
bende çatı muayenesi 1-2 m açılma varmış zaman olarak bişey denilmedi bekleyeceğiz dediler nst de sancı çıkmadı p.tesi aynı işlemler tekrar edilecek çatı muayenesi sonucu eve gelince kanama oldu normalmiş bende nişan sandım hayırlısı diyelimdevlete gidiyordum bu hafta özele gittim, devlette bakmadılar çatıma, bu doktor da önce sancın çıksın sonra bakıcam dedi. daha belli değil yani, senin ?
Yarini iple cekiyorum kasinyi yuzune uyuyamiyorumda sinir oluyorum stres yaptim bide sanirimSelam bende cuma gunune gidicem doktora.
hayirli haberlerle geliriz insallah
doğum yapanların gözü aydın diyerek kafa karışıklığımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Geçen prş kontrole gittiğimde çatı muaynesi de oldum ve hiç açılma yoktu, bebeğin kafası daha hiç sabitlenmemiş ve kanala girmemişti, rahim de yumuşamamıştı. Pzt gel yine bakalım dedi. Pzt yine kontrol ve yine aynı şeyler ama bu sefer nstde kasılmalarım çıktı (ben hiç hissetmesem de 80-100 arasındaydı). Bunun üzerine çrş gel (yani bugün) bi daha kontrol edelim eğer suni sancılıksa suni ile deniyelim yoksa sezeryan dedi. Bugn 41+2de oluyorum artık. Açıkçası bebek hala yukarda, hiç kasılmam yok. boşu boşuna suni almak ve bebeğimi strese sokmak istemiyorum. Çok düşündüm pztden beri ve direk yarın gidip sezeryan olmak istiyoum dicektim ama uyku tutmadı. Tutmadıkça düşündüm yine kararsızım, suni ile denemeli miyim? Çocuğu strese sokmak istemiyorum hiç bir doğum belirtisi yokken. Bir de kilosu min. 4 kg ve başı hep normale göre biraz büyüktü. Bunlar da korkutuyo. Ne yapayım ben yaaa
Bizim hem hastanede aldılar,bugünde sağlık ocağında verdik canım öyle olması gerekiyor sanırım
Ben hastanede vermedim topuk kanini.aile hekiminde veririm dedim.cumartesi doğum yaptım. hala ağrım var benm de. hastanede topuk kanı aldılar
Bizde beklemedeiz cnm günlerimiz de aynı bende kntrole cuma gidicem bakalım ne direk Dr:s
Canım bütün yenidoğan larda bu sorun var bebekler doğduktan sonra bağırsakları gelisiyormus ve bu 2 aya kadar sürüyor. Bizimki de öyle canım. Emdikten sonra tam yarım saat cikaramiyoz gazını. Sancıları gece başlıyor ağlıyor kivraniyor kendini sıkıyor hep meme istiyor sancisindan.canim bizimkinjn gaz sorunu var o kadar cok cikarmasina ragmen icindeki gaz bitmiyor bi sıkıyor kendinj bildigin morariyor
Uyandiracaksin canım :)inşallah tadarım yorgunluğu tatlım. 20 ml içip uyuyor hemen. bi uyudu mu da uyandıramıyorum
Ama öyle canım. Insanlar rahat vermiyor kihahaha illahiAdaisyLove :)))))))))
kızlar oğlum az emiyor ve çok fazla uyuyor yane yapmam lazım? sütüm de var. sağıyorum uyanınca veriyorum. bi zararı yok değil mi
Yenidogdugunda bebeklerin çoğu uyuyor, benimki de aynen sizinki gibi ama 2,3 satte bir emmesi gerekiyor kızlar, onun için uyandırıp emziriyorum hatta emerken hemen doymadan uyumuşsa ayaklarıyla felan oynayıp tekrar uyandiriyorum ve emziriyorum doğumdan bir hafta sonra dr a gittiğimizde 100 gr almıştı çok şükür... hemşire kendilerini toparlayana kadar ilgilenmelisin demistiBEnimde gogus uclarim yoktu kuzum ememiyordu hemsire siringa getirdi gogsumu onunla cekip ucunu cikartiyorum o sekilde tek gogsumu emdi biraz ama cok uyuyo masallah digerini veremedim almadi agzinda meme uyudu kaldi
Ilk 1 ay, 2 saatte 1 emzirmek gerekiyor, uyandirmak lazim, kizim dogdugu gun 6 sat uyumustu, uyandiramadim,hemsireye soyledim,zor uyandirdilar, sarilikmis meger, ama tedavi gormedi, surekli emzirdim, gecti.
Kimse bana cevap vermemis ama yine de yazayim. Dun gece nişan, 3 dakikada bit gelen duzenli kasilmalar, ve siddetli bel agrim vardi, 3 cm de acikligim olunca dogurcam sandim, ama su an arada bir gelen kasilma ve hafif bir bel agrisindan baska bir sey kalmadi. Dogum yakin sanmistim, cok uzuldum, cok bunalmis durumdayim, kayinvalidem bizde ya, gerginim, dogsa da gunler gecse diye bakiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?