2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizde beklemedeiz cnm günlerimiz de aynı bende kntrole cuma gidicem bakalım ne direk Dr:s

devlete gidiyordum bu hafta özele gittim, devlette bakmadılar çatıma, bu doktor da önce sancın çıksın sonra bakıcam dedi. daha belli değil yani, senin ?
bende çatı muayenesi 1-2 m açılma varmış zaman olarak bişey denilmedi bekleyeceğiz dediler nst de sancı çıkmadı p.tesi aynı işlemler tekrar edilecek çatı muayenesi sonucu eve gelince kanama oldu normalmiş bende nişan sandım hayırlısı diyelim

Benimle bekleyen herkes dogum yapti sanirim.. bi ben kaldim onde olan.. ben de sancimi beklemekteyim.. fakat ortada pek bir sey yok..

doğum yapanların gözü aydın diyerek kafa karışıklığımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Geçen prş kontrole gittiğimde çatı muaynesi de oldum ve hiç açılma yoktu, bebeğin kafası daha hiç sabitlenmemiş ve kanala girmemişti, rahim de yumuşamamıştı. Pzt gel yine bakalım dedi. Pzt yine kontrol ve yine aynı şeyler ama bu sefer nstde kasılmalarım çıktı (ben hiç hissetmesem de 80-100 arasındaydı). Bunun üzerine çrş gel (yani bugün) bi daha kontrol edelim eğer suni sancılıksa suni ile deniyelim yoksa sezeryan dedi. Bugn 41+2de oluyorum artık. Açıkçası bebek hala yukarda, hiç kasılmam yok. boşu boşuna suni almak ve bebeğimi strese sokmak istemiyorum. Çok düşündüm pztden beri ve direk yarın gidip sezeryan olmak istiyoum dicektim ama uyku tutmadı. Tutmadıkça düşündüm yine kararsızım, suni ile denemeli miyim? Çocuğu strese sokmak istemiyorum hiç bir doğum belirtisi yokken. Bir de kilosu min. 4 kg ve başı hep normale göre biraz büyüktü. Bunlar da korkutuyo. Ne yapayım ben yaaa

Canim ben suni ile dogum yaptim. Hic acilmam yoktu . dogum belirtim yoktu. Bebegim kucuk kaldi ve sata gore 41 ultrasona gore 40 oldugu icin almak istemisti doktor. Korkma hicbir sey icin herkesin aci esigi farkli inan. Bana gore biraz zordu ama dogunca her sey bitti. Ama baskasina gore cok kolaydir ya da cok daha zordur. Yinede normal dogum en guzeli. Bebegin kalo atislarinni takip ediyolar zaten strese girerse sezaryene alirlar

Günaydın hepinize, Allah'ın rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun..

Kızlar, karnında kaşıntısı olup, daha sonra kabaran oldu mu?

Günaydııııın herkese,
dün 17:30 gibi uzanırken suyum geldi, anneme de uzanmadan önce bu oğlanın kendi geleceği yok demiştim, apar topar hastaneye geldik 20:30 gibi genel anastezi ile sezerysn oldum aslında ayın 15'inde epidural sezeryan diye anlaşmıştık fakat yemek yiyeli çok olmadığı için genel oldu. Oğlum çooook çok güzel bir bebek tüm bebekler gibi ben de çok iyiyim Allaha şükür darısı kalanların başına

canim bizimkinjn gaz sorunu var o kadar cok cikarmasina ragmen icindeki gaz bitmiyor bi sıkıyor kendinj bildigin morariyor
Canım bütün yenidoğan larda bu sorun var bebekler doğduktan sonra bağırsakları gelisiyormus ve bu 2 aya kadar sürüyor. Bizimki de öyle canım. Emdikten sonra tam yarım saat cikaramiyoz gazını. Sancıları gece başlıyor ağlıyor kivraniyor kendini sıkıyor hep meme istiyor sancisindan.

inşallah tadarım yorgunluğu tatlım. 20 ml içip uyuyor hemen. bi uyudu mu da uyandıramıyorum
Uyandiracaksin canım :)
hahaha illahi AdaisyLove :)))))))))
Ama öyle canım. Insanlar rahat vermiyor ki

kızlar oğlum az emiyor ve çok fazla uyuyor ya ne yapmam lazım? sütüm de var. sağıyorum uyanınca veriyorum. bi zararı yok değil mi
BEnimde gogus uclarim yoktu kuzum ememiyordu hemsire siringa getirdi gogsumu onunla cekip ucunu cikartiyorum o sekilde tek gogsumu emdi biraz ama cok uyuyo masallah digerini veremedim almadi agzinda meme uyudu kaldi
Yenidogdugunda bebeklerin çoğu uyuyor, benimki de aynen sizinki gibi ama 2,3 satte bir emmesi gerekiyor kızlar, onun için uyandırıp emziriyorum hatta emerken hemen doymadan uyumuşsa ayaklarıyla felan oynayıp tekrar uyandiriyorum ve emziriyorum doğumdan bir hafta sonra dr a gittiğimizde 100 gr almıştı çok şükür... hemşire kendilerini toparlayana kadar ilgilenmelisin demisti

Ilk 1 ay, 2 saatte 1 emzirmek gerekiyor, uyandirmak lazim, kizim dogdugu gun 6 sat uyumustu, uyandiramadim,hemsireye soyledim,zor uyandirdilar, sarilikmis meger, ama tedavi gormedi, surekli emzirdim, gecti.

Kimse bana cevap vermemis ama yine de yazayim. Dun gece nişan, 3 dakikada bit gelen duzenli kasilmalar, ve siddetli bel agrim vardi, 3 cm de acikligim olunca dogurcam sandim, ama su an arada bir gelen kasilma ve hafif bir bel agrisindan baska bir sey kalmadi. Dogum yakin sanmistim, cok uzuldum, cok bunalmis durumdayim, kayinvalidem bizde ya, gerginim, dogsa da gunler gecse diye bakiyorum.

Selam canim. Bebegin hareket ediyor dimi.
bu kadar duzenli kasilmadan sonra doktorunla durumu anlatsan belki kontrole cagirir. Cagirmazsada bugunu yuruyus gunu ilan et kendine. Belki sureci hızlandırır

kv durumunun dusuncesi bile beni geriyor.

Selam kizlar. Aranizda bebeginde gelisme geriligi olan varmi ? Bnm 36.haftada bebegimin gelisimi durdu kilo almiyor. Doktorum kan akisi yok bebege, fazla beklememize gerek yok sezeryanla alalim hemen dio ikide bir. Dun gittigim baska bi doktor beklemende sakinca yok normal dogumu bekleyebilirsin dedi. Aklim iyice karisti. Aranizda bu durumu yasayan varmi ? 19gunum kaldi bu arada hic kilo almazmi bebegim ? Suan kilosu 2500gr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…