- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Selam cnm. Bnmde bebegim haftasina gore geride duruyor. Muhtemelen suni sanci ile dogurulmasini isticem doktorumdan bole giderse. Bebeginin kilosu kacti. Ben 37+3deyim 2500 kilo. Suni sanciyla cok kolay dogurabilecegimi dusunuyorum kucuk bebek oldugu icin. doktorum surekli sezeryana yonlendirmeye calisiyor normal dogum gelmezse suni sanciyla dogum isticemCanim ben suni ile dogum yaptim. Hic acilmam yoktu . dogum belirtim yoktu. Bebegim kucuk kaldi ve sata gore 41 ultrasona gore 40 oldugu icin almak istemisti doktor. Korkma hicbir sey icin herkesin aci esigi farkli inan. Bana gore biraz zordu ama dogunca her sey bitti. Ama baskasina gore cok kolaydir ya da cok daha zordur. Yinede normal dogum en guzeli. Bebegin kalo atislarinni takip ediyolar zaten strese girerse sezaryene alirlar
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün insallahBirgun buraya bende dogurdum yazmak varmis nasipte cok sukur:>kizlar 12.05.2015 te 16.34 te normal dogumla aldim kizimi kucagima cok sukur....Darisi sizlerin basina dogum hikayemide yazicam bi ara
Sende en azından açılma falan var bende tık yok sıfır sancı pazartesiye kadar gelmezse sezaryen galiba çok bunaldim ellerimde sinir sıkışmasi başladı hiç bişey Tutamıyorum bile neyse kaynananin olmasi bunaltiyor olabilir seniIlk 1 ay, 2 saatte 1 emzirmek gerekiyor, uyandirmak lazim, kizim dogdugu gun 6 sat uyumustu, uyandiramadim,hemsireye soyledim,zor uyandirdilar, sarilikmis meger, ama tedavi gormedi, surekli emzirdim, gecti.
Kimse bana cevap vermemis ama yine de yazayim. Dun gece nişan, 3 dakikada bit gelen duzenli kasilmalar, ve siddetli bel agrim vardi, 3 cm de acikligim olunca dogurcam sandim, ama su an arada bir gelen kasilma ve hafif bir bel agrisindan baska bir sey kalmadi. Dogum yakin sanmistim, cok uzuldum, cok bunalmis durumdayim, kayinvalidem bizde ya, gerginim, dogsa da gunler gecse diye bakiyorum.
Bişey yoktur inşallah dua ederiz üzülme korkma canımKizlar gunaydin berbat bi gece gecirdim kasibtilardan saat 1buvuk gbi uyudum saat 4te bi uyandim uyuz olmusum sanki kasindikca kasindi kollarim bacaklarim gogus kafesim korkunc korkunc ruyalar gordum birazfan dr gidicem insallah bi sorun yoktur sezeryan a falan alalim demez korkuyorum dualariniza ihtiyacim war kizlar
Esra kiz dogurmadin mi daha sen:)Bişey yoktur inşallah dua ederiz üzülme korkma canım
Canim benimde hamilelikte kasinti olmustu geceleri uyuyamiyordum karaciger testleri yapildi ama temiz cikti o da insaAllah seninde temiz cikarKizlar gunaydin berbat bi gece gecirdim kasibtilardan saat 1buvuk gbi uyudum saat 4te bi uyandim uyuz olmusum sanki kasindikca kasindi kollarim bacaklarim gogus kafesim korkunc korkunc ruyalar gordum birazfan dr gidicem insallah bi sorun yoktur sezeryan a falan alalim demez korkuyorum dualariniza ihtiyacim war kizlar
Selam cnm. Bnmde bebegim haftasina gore geride duruyor. Muhtemelen suni sanci ile dogurulmasini isticem doktorumdan bole giderse. Bebeginin kilosu kacti. Ben 37+3deyim 2500 kilo. Suni sanciyla cok kolay dogurabilecegimi dusunuyorum kucuk bebek oldugu icin. doktorum surekli sezeryana yonlendirmeye calisiyor normal dogum gelmezse suni sanciyla dogum isticem
Ayy yok elif ya ama çok bunaldim sürekli ağlamak geliyor içimden Ellerimde sinir sıkışmasi varmış ellerim tutmuyor pazartesiye kadar gelmezse sezaryan olacak dua etEsra kiz dogurmadin mi daha sen:)
Kizlar gunaydin berbat bi gece gecirdim kasibtilardan saat 1buvuk gbi uyudum saat 4te bi uyandim uyuz olmusum sanki kasindikca kasindi kollarim bacaklarim gogus kafesim korkunc korkunc ruyalar gordum birazfan dr gidicem insallah bi sorun yoktur sezeryan a falan alalim demez korkuyorum dualariniza ihtiyacim war kizlar
Kızlar doğum yapan arkadaslara sormak istiyorum,veya benimle aynı haftalarda olanlara.bende çok yoğun akıntı geliyor.bu doğum başlamasıyla ilgili bişey olabilir mi.adet olmuşum gibi akıyor bir bakıyorum ki akıntı. cuma sezeryan olacam zaten ama önce gelmesinden korkuyorum.
Super anne, hayırlı uğurlu olsun evinizin küçük erkeği. İsmini ne koydunuz?Kızlar biz eve geldik.
Bebek iyi şükürler olsun.dün saat 12.30da sezeryanla dogdum.darısı sizlerin başina
süt bezesi olabilir canım,doğumdan sonra kontrol et yine kaybolucakmı.Endişe etme ama ihmalde etme tabi olmazsa doğumdan sonra mamografi çektirirsin için rahat edercAnImVEcAnI sen tecrübeli annesin diye sormak istedim bi de ele gelen kitle ne olabilir sence?
çok korkutum bi an ele gelince
hamileliğinin tadını çıkar bitanemIlk 1 ay, 2 saatte 1 emzirmek gerekiyor, uyandirmak lazim, kizim dogdugu gun 6 sat uyumustu, uyandiramadim,hemsireye soyledim,zor uyandirdilar, sarilikmis meger, ama tedavi gormedi, surekli emzirdim, gecti.
Kimse bana cevap vermemis ama yine de yazayim. Dun gece nişan, 3 dakikada bit gelen duzenli kasilmalar, ve siddetli bel agrim vardi, 3 cm de acikligim olunca dogurcam sandim, ama su an arada bir gelen kasilma ve hafif bir bel agrisindan baska bir sey kalmadi. Dogum yakin sanmistim, cok uzuldum, cok bunalmis durumdayim, kayinvalidem bizde ya, gerginim, dogsa da gunler gecse diye bakiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?