2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Birgun buraya bende dogurdum yazmak varmis nasipte cok sukur:>kizlar 12.05.2015 te 16.34 te normal dogumla aldim kizimi kucagima cok sukur....Darisi sizlerin basina dogum hikayemide yazicam bi ara
hayirli olsun canim, gunlerimiz ayni seninle biz beklemedeyiz, doktorum gununu beklemez gibi hazirlikli ol dedi gecen hafta ama ses yok bizde:) firsat buldugunda yaz lutfen merak ediyorum dogum hikayeni, yavrunun mis kokusunuda cek benim icin..saglicakla kalin bol bol sutunuz olsun ins..

Hayirli olsun yavtun canim, bol sutunuz olsun darisi biz bekleyenlere..

Canim bence senin bebis heran gelebilir yoklamis bak seni, bizimde 1 parmak acikligimiz var bekliyoruz, doktor takibindesindir diye tahmin ediyorum belki acilman falan artmistir o kasilmalarla, hayirlisi olsun ins..

aglicakla gelsin yavrun ins, dualarimizdasiniz..

bnm oğlum 36 haftasında 3 kgdı. ondan sonra da çok az almış ve 3250 gr doğdu

Merhabalar kizlar pek giremiyorum artik, hala ufak tefek eksiklerimizle ugrasiyoruz..acilmamiz baslamis beklemedeyiz bakalim ne zaman gelecek oglus..tum dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, bol sutunuz az gaziniz olsun ins:) benim gibi bekleyen tum arkadaslarda saglicakla yavrularini alsin kucagina ins..opuyorum herkesi..

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dua ediyorum senin için

Kizlar cuma sabahina sezeryan a girecegim, 4 kg yi gecmis bebisim, riske atmak istemedim, kanala da girmemis kendi gelecegi yok sanirim :)) Allah im hayirlisiysa kucagima alayim.
Canım inş sağlıklı bi şekilde alırsın yavrunu Rabbim bi avazda kurtarsın
Canım Rabbim bi an önce kurtarsın inş gelişmelerden haberdar et

Inş hiç bişey çıkmaz canım isteğin şekilde doğurursun bebeğini

memnun kaldın mı hangi doktor girdi doğuma?
aman canım hatırlamak dahi istemiyorum. tek diyeceğim avcılar anadoluya düşürmesin kimseyi. o güzel anı canlı canlı yaşamak istedim. bi anestezi vermeyi beceremediler. üstelik oğlum da çok az emiyor ve çok uyuyor. inşallah herşey yolundadır. yarın kontrolümüz var. ama başka hastaneye gideceğiz oğlumla birlikte.

tedirgin oldum şimdi bizim doktor oraya göndereceği için
inşallah çok emmeye başlar canım
herkes çok memdundu bakalım biz napıcaz hakkımızda hayırlısı olsun

Kizlar gecmisi okuyamadim. Ben de kavustum yavruma. Dun kontrolum vardi, bebek streste olunca kalp atisi zayifladi sezaryene alindim. 3250 gr 50 cm dogduk. Cok guzel bi kizim var :) ikimizde iyiyiz. Darisi bekleyen annelere olsun saglikla insallah. Dogum yapanlarin listesine de bi sure bakamicam. Bebekle ugrasiyorum. Optum hepinizi :*

sağlıkla büyüt bitanem. sütün bol olsun. bebişini öp yerime. benim oğlum da 3250 gr doğdu miniğim :)

Gozun aydin canim gule gule buyut

Sorma ben de aynen oyleyim

Super anne, hayırlı uğurlu olsun evinizin küçük erkeği. İsmini ne koydunuz?
Sagol cnm.adı muhammet halit ..
Bu arada benle beraber sezeryan olan bi kadin vardi.5.cocuguymus.tüplerini bağltmiş4.cocukta bunu bebegede tüpleri bagliyken hamile kalmis.ve oda erkek bebek dogurdu.yine sezeryan olduki tuplerini baglasin.
Allahim cok büyük ......senin durumlar nasil az kalmıs dogumuna..saglikla kucakla inşallah.

junes buyuk ihtimalle sut bezesidir.. dogum yaptin mi bilmiyorum.. ama bazi hamile kadinlarda dogumdan once de sut uretimi oluyor.. tabi uretilen sut bosalamadigi icin kucuk sut bezeleri olusabiliyor.. icin rahat etmeyecekse hemen genel cerraha gidip ultrasona girebilirsin.. mamografi gerek gorulmedigi muddetce uygulanmaz, zararlari var. benim gogsum kendi kendine kist uretti icin her yil ultrasona giriyorum.. sen de git icin rahat etsin.

O yogub akintilar bende ne zamandir var.. ama hala gelen yok.. insallah seninki bir qn once hayirlisiyla gelir

Ondan bende ee oldu peki doğumdan önce süt geldi mi bende akıyor sürekli sizlerde oldu mı daha bebiş gelmedi

Ondan bende ee oldu peki doğumdan önce süt geldi mi bende akıyor sürekli sizlerde oldu mı daha bebiş gelmedi

Ben daha dogum yapmadim.. ama ilk oglumda sut gelmemisti hamileligimde.. dogumdan sonra sutum biraz gec de olsa geldi.. yani sut 1-2 gun gecikmeli olsa da geliyor merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…