Çok üzülüyorum en azından kendi gelmek istese biz dışarıdan müdahale yapmasaydik benim 4yıl sonra gelen mucizem 2düşükten sonra bide kan sulandırici ilaç kkullanıyorum doktorum 40tan sonra beklemenin de riskleri olduğunu söyledi yarın kontrol var bakalım bi karar verecez insaallah halkımızda en hayırlısı neyse o olur uzun yazdım k. BakmaBen de gun itibariyle 40+3 oldum.. insallah canim.. daha gunleri gelmemis demek ki...
Sabrediyorz teyze eri bakalım doktor amcamız yarın ne diyecek :)@AgustosBasagI Afferim kuzucuğa, koka yerime :* Ben de 82 haha :):) Bayrama kadar versek ya insan içine çıkıcaz :)
Tubişim sabret güzelimmm :*
İnsaallah halkımız da hayirlisi olur benim son tarih 16 mayıstı bugün itibarı ile 40+1olduk :) :) ama hala belirti yokkaç oldun canım ben bugün 40 bitti hala bişey yok, korkuyorum sezeryan olcam diye, çocuğun kilosundan da haberm yok en son gittiğimde sölemedi dr, bende sormayı unuttumbenden iki hafta sonra olan bi arkadaşım dün doğurdu, psikolojim bozulcak yakında valla, çok korkuyorum doğumdan ama artık gelmeli yani
Ohh masallah canim kac kilo almistin toplamdaBenim sezeryan oldu. Doguma giderken 72 suan 62 kiloyum. Bugun 11. Gunumuz. Kilom azaliyo git gide
aminn canım inşallah bir gelseydi doğmayan çocuk yapmışım varya o kadar yürüyorum banamısın demiyo yolda doğurcam bu gidişleMeltemmmmmm nasilsin canim? bebisin gelmesine az kaldi. Hayirsiyla sagliklaa gelsin insaAllah kuzucukk. Optum seni
Daha gunune warmis canim neden seseryana giriceksinYarin sabahtan sezeryana giricez cok heyecanliyiz tam 40.haftamiza girmiş oluyoruz
Bugune kadar agrisiz sancisiz bekledik normal olur diye kismet böyleymiş onemli olan sağlikla kucagimiza almak
Tum bekleyen annelerimizede hayirli dogumlar dileriz
korkma canım bende normal yapmayı çok istiyorum ve epidural almayacağım düzgün verilmezse süreyi uzatıyormuş zaten rabbim gücünü kuvvetini veriyor inşallah sağlıcakal kucağııza alalımKizlar normal dogumdan korkmuyodum hepte normal dogum istiyorum diyorum hala bile ama 2gundur korku girdi icime dusunmemeye calisiyorum baska seylerle oyalanmaya calisiyorum vesvese yapiyorum bazen kendime we epidural normal dogumu benim hastane yaptirmiyomus bu da sanirim etkiledi beni cunku oyle yaptirmayi dusunuyodumsimdi ise korkuyorum
İlk bebis mi canim senin benim ilk bebisim hic korku yoktu ne olduysa 2gunde oldu Rabbim yardimcimiz olsun insallah bi yandan biran oncr dogsun istiyoum artikkorkma canım bende normal yapmayı çok istiyorum ve epidural almayacağım düzgün verilmezse süreyi uzatıyormuş zaten rabbim gücünü kuvvetini veriyor inşallah sağlıcakal kucağııza alalım
Canım benim de ilk zamanlar uyanmıyordu 2-3 saatte bir uyandırıyordum, şimdi kendi 2-3 saatte uyaniyo, muhakkak uyandirmalisin yarım saat o uyansın diye uğraştığın oluyordu ve 5 dk emip uyuyordu, tekrar ayaklarıyla oynuyordum, altını açıyordum uyandırıp mutlaka emziriyordum ilk haftamiz öyle gectiKizlar bebegim geceleri uyanmiyo ben uyandirmasam. Sizin ne durumda,kac saatte uyandiriyosunuz? ac kslcak diye korkuyorum. Cogu zaman memede uyuyo
Bekle bakalim canim agri sizin war miKizlar az once kanli akinti geldi. Sanirim nisan. 9 ay boyunca hic kan gormeyince bi tuhaf oldum. Hakkimizda hayirlisi insallah
benimde ilk bebeiş canım bol bol dua oku banada ara sıra korku geliyor sonra bbeişini kucağın alanların resimlerine bakıyorum hemencicek geçiyor :) bende hemen doğsun istiyorum geceleri zaten uyumuyorum en azından kızımın kokusuyla ayakta dururum şimdi hiççekilmiyor sağlıcakla alalım kucağımızaİlk bebis mi canim senin benim ilk bebisim hic korku yoktu ne olduysa 2gunde oldu Rabbim yardimcimiz olsun insallah bi yandan biran oncr dogsun istiyoum artik
Bekle bakalim canim agri sizin war mi
benimde cok kotu. Lansinoh hic iyi gelmedi yada gec basladim ondan. Zeytinyagi suruyorum. Yumusatti daha iyi geldi. Olsun emsinlerde dayanicaz:))Slm arkadaşlar :) bebişim bugün 9 günlük oldu teyzeleri :) yine ilk doğumumdaki gibi göğüs ucu çatlaklarıyla başım derttesezeryanın acısı bile daha hafifti. İki gün acı çektim geçti. Ama göğüs acısını her emzirmemde yaşıyorum. Canımdan can gidiyor. Lansinoh kullanıyorum faydası oluyor, onu kullanmasam daha çok çatlayacaktı belki de... İlk doğumumda kullanmamıştım daha kötü durumdaydı göğüslerim. Az önce eşime silikon göğüs koruyucu almaya gönderdim. O gelene kadar bebeğim acıkmasın diye dua ediyorum. İnşallah koruyucu bir işe yarar.
hayirlisi olsun cnm. Bizde 11 mayis. Sukurler olsunn onu veren allahima:)Merhaba kizlar gunler sonra ilk defa yazabiliyorum. 6 mayisda bebegim dunyaya geldi sukurler olsunki. Bugun 12 gunluk bile olduk. Dunyanin en guzel duygusu rabbim bana yasatti insallah dogumunu bekleyen annelerede ayni mutlulugu yasatir. Herkese sevgiler selamlar.
hayirlisi olsun cnmm.sag saglim olsn ins.Kizlar az once kanli akinti geldi. Sanirim nisan. 9 ay boyunca hic kan gormeyince bi tuhaf oldum. Hakkimizda hayirlisi insallah
Ben 85 le doguma girdim su an 75 im.6 gun oldu dogum yapali. Umarim kalanlarda gidecek. Ve sezeryan oldumNormal dogum yapan annisler normal dogumla birlikte kac kilo gitti sizden sezaryen olanlar sizlerde kac kilo gitti arada fark oluyo mu
Ainen hayatim bende aynisini dusunuyorum kizimin mis gbi kokusunu icime cekmek icin sabirsizlaniyorumbenimde ilk bebeiş canım bol bol dua oku banada ara sıra korku geliyor sonra bbeişini kucağın alanların resimlerine bakıyorum hemencicek geçiyor :) bende hemen doğsun istiyorum geceleri zaten uyumuyorum en azından kızımın kokusuyla ayakta dururum şimdi hiççekilmiyor sağlıcakla alalım kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?