2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar sizde oldumu? Dun aksam bir sitma tuttu beni allahim cok kotuydu 2 kere ustumu degistirdim. Sapir sapir terledim. Süt sitmasiymis. Doktorlar sıcak duş diyormuş. Bende girdim gece ama pek iyi gelmedi. Cenem zangır zangırdı( canımm kızımda sanki anladı beni yormadı hiç gece kurban olurum ona

Daha gunune warmis canim neden seseryana giriceksin

Çatim dar o yuzden canim bebegin kilosu gelisimi de tamamlandigi icin daha fazla beklemeye gerek görülmedi
Bu arada cati muayenesini yapan doktorumuz yapmayacak sezeryani
Sadece muayene yapiyor
Hep sezeryana yonlendiriyolar algisi var diye yazdim

Allah yardımcın olsun canım. Rabbim sana benim gibi doğum nasip etsin inş. Hiç anlamadım nasıl doğurduğumu.3 ıkınmayla doğdu oğlum. Dua ettim senin için. Korkma hiç bak çok kolay olcak inş.

Sutunu bol bol sag canim. Sut birikince oluyormus

Fazla sutu sağdan gerek . Süt kaldikca enfeksion olursun

O uclar la ben becerenedim bitürlü olmuo kayıyo. Avent iyimi s ama onu almadım . Benim krem iyi garmastan bi dene istersen

Kizlar bebegim geceleri uyanmiyo ben uyandirmasam. Sizin ne durumda,kac saatte uyandiriyosunuz? ac kslcak diye korkuyorum. Cogu zaman memede uyuyo
Kizlar bebegim geceleri uyanmiyo ben uyandirmasam. Sizin ne durumda,kac saatte uyandiriyosunuz? ac kslcak diye korkuyorum. Cogu zaman memede uyuyo
iki en gec üç saat. Şekeri düşer sarılığı çıkar. Uyanmak istese bile uyanamazmis sekeri düştüğü için. Burnunu sık uyanır diyolar .ben neler yaptim uyanmio du . Islak mendillerini koltuk altlarini sildim. Gıdikladim daha neler neler yarın saatte anca uyaniodu. Ve sarılığı artti. Oyüzden ne yap et uyandir

Bu sabah düşmüş canım:)banyo yaptirmamistik canım düşmedi diye cuma gün annem artık yikayalim dedi o gün yikadik bi tek bu sabah altını açtığımda bi baktım düşmüş:)18.günde attı sipa annesine çok sıkı bağlanmış herhalde:)bundan sonra hergün yıkarız inşallah, çok sağol cevap için

Evet canım yaptım 30 nisanda 38+1 de dogurdum, kontrole diye gitmiştim kordon dolanmış acil sezaryene aldı doktor, son birkaç gündür hareketleri hissedemiyordum zaten meğer ondanmis, spinal sezaryen oldu canım, Allah hayırlısiyla seni de kavuştursun inşallah

arkadaşlar geçmişi okumadan direk girip yazıp çıkacam.evde yalnız sayılırım kaynanamla.annem bugün memelekete gitti ve ben kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum.normal doğum yaptım dikişlerim var ve acıyor ama işlerime engel görmüyorum.bebeğime baktığım zaman daha çok duygulanıp ağlıyorum.daha 6 gün önce karnımdaydı şimdi ise kucağımda.göbeği beni çok korkutuyor.altını değiştirirken çok zorlanıyorum çünkü altını açtığım gibi ciğerleri parçalanırcasına ağlıyor.üstelik bezi bağlamak işkence.bezi bağlayıp meme vererek sakinleştirmeye çalışıyorum sonra tekrar giyindirmeye devam.sanırım bn beceriksizim bu konuda.ayrıca bu göbekteki mandal çok engel.çocuğun pijamasının bi altına giriyo bi üstüne çekiyorum.ona zarar verecem diye ödüm patlıyor.gece uykusuzlukları umrumda bile değil.Ama eşim yoğun iş temposundan bize vakit ayıramıyor onun üzüntüsünü de ayrıca yaşıyorum.kaynanam 85 yaşınDA BANA bi faydası yok.ama torununa bakıp bakıp dua ediyor.şimdi onun için yemek yapmam gerek.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.günlerim sizleri okuyup sevinerek ,ümitlenerek bazen de üzülerek geçti.bu sayfada yüzlerce kızkardeşim var.hepinizi seviyorum .çok doluyum ama zamanım yok şimdilik tekrar yazışmak üzere hepinizi öpüyorum.

canım ben burda daha öncede yazmıştım ben süt sıtması oldum doğumdan sonraki ilk hafta
sütten olduğunu anlayınca bende ılık banyo yapıp göğüslerime sıcak su torbası koydum ateşim yükseldi südyenimin içine buz koydum o rahatlattı
onun yerine göğüslerini bebiş iyice boşaltamıyorsa sen sağıp boşalt ve soğuk uygula

Canım silikon göğüs ucu al onu rahat alıyorlar sonra cikarirsin memeye alistirirsin.
Canım benimki de dün gece uyanamadi. Ama gündüz çok uyumamisti. Ben de gündüz yorulduhgum için gece saati kurdum saat çalmış ve yorgunluktan kapatıp uyumusum 4 saat aç kaldı kuzum onda uyanıp aglamadi. Icim gitti ama.

canım bence panik yapma bebeğim ağlıyor diye hem bebişin altını açınca hemen işini hallet ve giydir yoksa üşür
ağlasın nolcak ciğerleri gelişir. ben bazen bol bol ağlasın diye hemen meme vermiyorum.
göbeğine gelince çıtçıtlı atlet giydirip alt pijamasını da göğsüne kadar çek bişeycik olmaz hem onun düşmesi gerek pijaması gelse de sorun olmaz sen her gün batikon yada alkol damlat yeterki hiç bişeycik olmaz
eşinide salla gitsin hepsi aynı dün ben sinir krizi geçirdim eşimin umursamazlığı yüzünden baktım ki kriz geçirmemi bile takmıyo adam

insaAllah bir avazda kurtulursun canim dualarim seninle. Biz iyiyiz cok sukur. Prenses bugun ilk kez emdi ve beni dunyanin en mutlu annesi yapti.

InsaAllah kucagina alinca goreceksin cok guzel bir duygu. Saglikla gelsin insaAllah kuzucuk

Canim Allah anali babali buyutsun bebegini kordon dolanmis diye mi aldilar benim bebegime de dolanmis bir kat dedi doktor senin cok mu dolanmisti ki hemen aldilar

Canim göbeginden ben de cok korkuyordum dikunamiyordum.sonra ögrendim ki hissizmis orasi yani hic bi sekilde hissetmiyormus.üzülmene gerek yok.sanirim logusa sendromu senin ki.bir kac gune gecer,rahat olmaya calis .esin gelince bebisi birak ona bi yarim saat disari cik hava al ya da komsuya git.ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…