- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
tatlişkom ben madecassol kullanıyorum. hem sezeryan bölgesi hem göğüs için kullanıyorum. göğüse de ii geliyorSlm arkadaşlar :) bebişim bugün 9 günlük oldu teyzeleri :) yine ilk doğumumdaki gibi göğüs ucu çatlaklarıyla başım derttesezeryanın acısı bile daha hafifti. İki gün acı çektim geçti. Ama göğüs acısını her emzirmemde yaşıyorum. Canımdan can gidiyor. Lansinoh kullanıyorum faydası oluyor, onu kullanmasam daha çok çatlayacaktı belki de... İlk doğumumda kullanmamıştım daha kötü durumdaydı göğüslerim. Az önce eşime silikon göğüs koruyucu almaya gönderdim. O gelene kadar bebeğim acıkmasın diye dua ediyorum. İnşallah koruyucu bir işe yarar.
dualarım sizinle bitanem. o muhteşem anı yaşamanı diliyorum acısız sancısız. toparlanınca yaz bize de. şimdiden ikiniz de öpüldünüzYarin sabahtan sezeryana giricez cok heyecanliyiz tam 40.haftamiza girmiş oluyoruz
Bugune kadar agrisiz sancisiz bekledik normal olur diye kismet böyleymiş onemli olan sağlikla kucagimiza almak
Tum bekleyen annelerimizede hayirli dogumlar dileriz
Kızlar doğum yaptım çok şükür normal doğum suni sanciyla aldım bebegimi kucagima detayari anlatırım ins sonra doğum yapmış olanlara hayırlı olsun diyorum Rabbim bekleyenlere. De kolaylikar versin
arkadaşlar geçmişi okumadan direk girip yazıp çıkacam.evde yalnız sayılırım kaynanamla.annem bugün memelekete gitti ve ben kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum.normal doğum yaptım dikişlerim var ve acıyor ama işlerime engel görmüyorum.bebeğime baktığım zaman daha çok duygulanıp ağlıyorum.daha 6 gün önce karnımdaydı şimdi ise kucağımda.göbeği beni çok korkutuyor.altını değiştirirken çok zorlanıyorum çünkü altını açtığım gibi ciğerleri parçalanırcasına ağlıyor.üstelik bezi bağlamak işkence.bezi bağlayıp meme vererek sakinleştirmeye çalışıyorum sonra tekrar giyindirmeye devam.sanırım bn beceriksizim bu konuda.ayrıca bu göbekteki mandal çok engel.çocuğun pijamasının bi altına giriyo bi üstüne çekiyorum.ona zarar verecem diye ödüm patlıyor.gece uykusuzlukları umrumda bile değil.Ama eşim yoğun iş temposundan bize vakit ayıramıyor onun üzüntüsünü de ayrıca yaşıyorum.kaynanam 85 yaşınDA BANA bi faydası yok.ama torununa bakıp bakıp dua ediyor.şimdi onun için yemek yapmam gerek.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.günlerim sizleri okuyup sevinerek ,ümitlenerek bazen de üzülerek geçti.bu sayfada yüzlerce kızkardeşim var.hepinizi seviyorum .çok doluyum ama zamanım yok şimdilik tekrar yazışmak üzere hepinizi öpüyorum.
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah...Kızlar doğum yaptım çok şükür normal doğum suni sanciyla aldım bebegimi kucagima detayari anlatırım ins sonra doğum yapmış olanlara hayırlı olsun diyorum Rabbim bekleyenlere. De kolaylikar versin
Birşey yapıyo musun Doğumun başlamasına yardımcı olmak için?Uzun yürüyüş,hurma yemek,ilişkiye girmek vs.yarin 40+4 oluyorum.. tarihi benim gibi gecen yok heralde..
Doğum yapinca senin ikinci versiyonun olacağim kesin bende kıskanıcamm ve hep birileriyle kavga etmekten korkuyorumOğluşimseyle paylaşamıyorum. Gıcık aldığımdanmıdır nedir kv ile hiç paylaşamıyorum. 2 yıllık evliyim ilk defa tartıştım. Oğluşum ağladığında kucağımdan alıyo neden ağlatıyosun dio. Böyle bişey varmııııı. Çok sinir çokklk
Sagol canim senin kuzun da cok tatli masallah,allah uzun ömürler versin,annecigine bağislasin :)lal bade 41 kere maşallah. bebişin çok tatlı ya. allah nazardan korusun. söylemeden geçemedimmmmmmmmmmmmmmm
amin canım. hepimiznkiniSagol canim senin kuzun da cok tatli masallah,allah uzun ömürler versin,annecigine bağislasin :)
amin canım Allah razı olsun bende artık doğurmak istiyorum. Maşallah annesi inşallah artık hiç birakmayacakinsaAllah bir avazda kurtulursun canim dualarim seninle. Biz iyiyiz cok sukur. Prenses bugun ilk kez emdi ve beni dunyanin en mutlu annesi yapti.
InsaAllah kucagina alinca goreceksin cok guzel bir duygu. Saglikla gelsin insaAllah kuzucuk
yarin 40+4 oluyorum.. tarihi benim gibi gecen yok heralde..
dualarım sizinle bitanem. o muhteşem anı yaşamanı diliyorum acısız sancısız. toparlanınca yaz bize de. şimdiden ikiniz de öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?