2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tatlişkom ben madecassol kullanıyorum. hem sezeryan bölgesi hem göğüs için kullanıyorum. göğüse de ii geliyor

dualarım sizinle bitanem. o muhteşem anı yaşamanı diliyorum acısız sancısız. toparlanınca yaz bize de. şimdiden ikiniz de öpüldünüz

Kızlar doğum yaptım çok şükür normal doğum suni sanciyla aldım bebegimi kucagima detayari anlatırım ins sonra doğum yapmış olanlara hayırlı olsun diyorum Rabbim bekleyenlere. De kolaylikar versin

Gozun aydin canim Allah uzun omurler versin bebegine

Hayirli olsun canim.. canini hic skma. Tecrubesizlik tabi ki olacak.. ama yaninda birisi olsa emin ol daha zor alisacaksin ve yine ayni seyleri yasayacaktin.. benim oglum da altini actigimda cok aglardi.. hatta annem sasirmisti, bebekler altini actin mi susar bu niye boyle derdi.. hic panik yapma.. dogum hikayeni de bekliyorum..

Kızlar doğum yaptım çok şükür normal doğum suni sanciyla aldım bebegimi kucagima detayari anlatırım ins sonra doğum yapmış olanlara hayırlı olsun diyorum Rabbim bekleyenlere. De kolaylikar versin
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah...

Doğum yapinca senin ikinci versiyonun olacağim kesin bende kıskanıcamm ve hep birileriyle kavga etmekten korkuyorum

Bundan sonra da olur mu bilmiyorum ama bir haftadır emziriyorum göğüslerim yara olmadı.Eve gelince göğüslerime soğan sürdüm bi defalık.Sonra her emzirmeden sonra karbonatlı su ile temizleyip saf Zeytinyağı sürüp üstünde Göğüs pedi koyuyorum.Bir dahaki emzirmeden öncede kendi sütümle göğsümü temizliyorum öyle emziriyorum.Aklınızda olsun.

göğüs kafesine bastırıyormuş hissi oluyor oda nefes darlığı yaptı bana nefes alamadım ama çok kısa sürdüğü için rahatsız olmadım midem bulanmadı heyecanım doruktaydı ama kontrolsüz değildim bebeği göreceğim anı düşünerek hepsini unuttum zaten o heyecanı hissetmek oakdar güzel ki anlatamam tarifsiz bir heyecan bekleyiş müthiş bir tecrübeydi iyiki uyanık kalmışım merakımı giderdim bir daha olsa bir daha yapardım. Rabbim sanada nasip etsin

Kızlar bebeğinizin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz? Mama veren var mı? Göğüs yaraları için neler yapıyorsunuz

insaAllah bir avazda kurtulursun canim dualarim seninle. Biz iyiyiz cok sukur. Prenses bugun ilk kez emdi ve beni dunyanin en mutlu annesi yapti.

InsaAllah kucagina alinca goreceksin cok guzel bir duygu. Saglikla gelsin insaAllah kuzucuk
amin canım Allah razı olsun bende artık doğurmak istiyorum. Maşallah annesi inşallah artık hiç birakmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…