amin cnm sagol.risk warsa alinmasi iyi olmus Tabi.zamani uygunmus zaten.Evet canım yaptım 30 nisanda 38+1 de dogurdum, kontrole diye gitmiştim kordon dolanmış acil sezaryene aldı doktor, son birkaç gündür hareketleri hissedemiyordum zaten meğer ondanmis, spinal sezaryen oldu canım, Allah hayırlısiyla seni de kavuştursun inşallah
detaylari merak ediyorum cnm.nasil gecti dogumun.Kızlar doğum yaptım çok şükür normal doğum suni sanciyla aldım bebegimi kucagima detayari anlatırım ins sonra doğum yapmış olanlara hayırlı olsun diyorum Rabbim bekleyenlere. De kolaylikar versin
dogumun nasil gecti Cnm.normal dogum yapanlarin tecrubelerini merak ediyorm.ben de istedigim icin.arkadaşlar geçmişi okumadan direk girip yazıp çıkacam.evde yalnız sayılırım kaynanamla.annem bugün memelekete gitti ve ben kendimi tutamıyorum sürekli ağlıyorum.normal doğum yaptım dikişlerim var ve acıyor ama işlerime engel görmüyorum.bebeğime baktığım zaman daha çok duygulanıp ağlıyorum.daha 6 gün önce karnımdaydı şimdi ise kucağımda.göbeği beni çok korkutuyor.altını değiştirirken çok zorlanıyorum çünkü altını açtığım gibi ciğerleri parçalanırcasına ağlıyor.üstelik bezi bağlamak işkence.bezi bağlayıp meme vererek sakinleştirmeye çalışıyorum sonra tekrar giyindirmeye devam.sanırım bn beceriksizim bu konuda.ayrıca bu göbekteki mandal çok engel.çocuğun pijamasının bi altına giriyo bi üstüne çekiyorum.ona zarar verecem diye ödüm patlıyor.gece uykusuzlukları umrumda bile değil.Ama eşim yoğun iş temposundan bize vakit ayıramıyor onun üzüntüsünü de ayrıca yaşıyorum.kaynanam 85 yaşınDA BANA bi faydası yok.ama torununa bakıp bakıp dua ediyor.şimdi onun için yemek yapmam gerek.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.günlerim sizleri okuyup sevinerek ,ümitlenerek bazen de üzülerek geçti.bu sayfada yüzlerce kızkardeşim var.hepinizi seviyorum .çok doluyum ama zamanım yok şimdilik tekrar yazışmak üzere hepinizi öpüyorum.
iliskiye girmek etkili oluyormuymus cidden yaBirşey yapıyo musun Doğumun başlamasına yardımcı olmak için?Uzun yürüyüş,hurma yemek,ilişkiye girmek vs.
Buyuk ihtimalle doktor muayeneyle nisanimi getirdi.. zaten cok zorlamisti.. ama dun aksam bitti gelmesi. Dun aksam 25 dakikayla baslayip 10 dakikaya dusen hafif sancili kasilmalarim oldu fakat sonra gecti.. ne zamab gelecek bu sipalar.
Anladim canim bizim dr cati muaynesi yapmiyo sanirim yapmadi bu zamana kadar hicte bahsetmediÇatim dar o yuzden canim bebegin kilosu gelisimi de tamamlandigi icin daha fazla beklemeye gerek görülmedi
Bu arada cati muayenesini yapan doktorumuz yapmayacak sezeryani
Sadece muayene yapiyor
Hep sezeryana yonlendiriyolar algisi var diye yazdim
Canim benim Allah razi olsun amin insallahh kolay gecicek Rabbim yardimcimiz yanimizda hepAllah yardımcın olsun canım. Rabbim sana benim gibi doğum nasip etsin inş. Hiç anlamadım nasıl doğurduğumu.3 ıkınmayla doğdu oğlum. Dua ettim senin için. Korkma hiç bak çok kolay olcak inş.
Ohh iyi bari hayatim gozunuz aydinBu sabah atmış nihayet:)
Silikon göğüs ucu denedin mi canim? Sut biraz fazla geliyo kullanirken dikkat etmek lazim amA belki de markasina gore uçları farklıdır. Benimki avent
Kizlar bebegim geceleri uyanmiyo ben uyandirmasam. Sizin ne durumda,kac saatte uyandiriyosunuz? ac kslcak diye korkuyorum. Cogu zaman memede uyuyo
bende yarın 40+0 oluyorum doktor kontrolüm varBenim kuzucuk 41 haftalik dogdu teyzesi. Dogarr saglikla insaAllah senin melegindee
Bende aynı benimde kontrol var yarınbende yarın 40+0 oluyorum doktor kontrolüm var
yarın son durum ne olacak merak içindeyim geçen hafta gittğimde olmazsa 1 hafta daha bekleriz demişti doktorum ama ben daha bekleyemiyorum çok bunaldım ayaklarım şiş oturup kalkamıyorum yürüyemiyorum offff allahım kurtulmak istiyorumBende aynı benimde kontrol var yarın
Bana da aç gel sezaryana hazırlıklı ol dedi bebek hiç aşağı inmemis suyu azalmış dedi benimde artık ayak şişleri inMiyor uykusuzluk yorgunluk hat safha hayırlısı diyorumyarın son durum ne olacak merak içindeyim geçen hafta gittğimde olmazsa 1 hafta daha bekleriz demişti doktorum ama ben daha bekleyemiyorum çok bunaldım ayaklarım şiş oturup kalkamıyorum yürüyemiyorum offff allahım kurtulmak istiyorum
Rabbim saglikla kavustursun canim bebisine yarin haber wer muhakkakBana da aç gel sezaryana hazırlıklı ol dedi bebek hiç aşağı inmemis suyu azalmış dedi benimde artık ayak şişleri inMiyor uykusuzluk yorgunluk hat safha hayırlısı diyorum
benim geçen hafta suyum iyiydi doktorum sezeryan taraftarı değil normal olsun diyor bende normal istiyordum geçen haftaya kadar ama bu hafta bayağı moralim bozuldu şimdi doğum yapanlar bebek doğsun siz o zaman görün diyorlardır :)Bana da aç gel sezaryana hazırlıklı ol dedi bebek hiç aşağı inmemis suyu azalmış dedi benimde artık ayak şişleri inMiyor uykusuzluk yorgunluk hat safha hayırlısı diyorum
Allah razi olsun canım Sağol veririm inşallahRabbim saglikla kavustursun canim bebisine yarin haber wer muhakkak
Agzına ıttIrıyorum canım ilk basta zorlanıyo. Ama dediğim gibi fazla sut geliyo. Ustumuz basımız sut oluyo ama gogsumun birinin ucu yok gıbı cekmıyo. Mecburen kullanıyorumbende eşime bugün aldırdım ama oğluş tutmuyor beğenmedi bir de plastik kısmına burnu geliyor nefes almasını zorlaştırıyor seninki nasıl tutuyor
aynı dertten bende müzdaribim ben uyandırmasam kendisi hiç uyanmıyor saatimi kuruyorum mecburen ama beni ağlayarak uyandırsın istiyorum bennnnnnnnn
Aynen bende normal istiyordum ama artık Sezeryan olsa mi diyorum ay doğsun saglikla da bende emzirme gaz konuşayım artıkbenim geçen hafta suyum iyiydi doktorum sezeryan taraftarı değil normal olsun diyor bende normal istiyordum geçen haftaya kadar ama bu hafta bayağı moralim bozuldu şimdi doğum yapanlar bebek doğsun siz o zaman görün diyorlardır :)
47 kilodan basladım canım. Kilolar gıdıyo ıstemesem de, bir kısmı ödem oluyor zaten. Hamilelikte şişlikler hep su toplamış onlar kendiliğinden gidiyo.Ohh masallah canim kac kilo almistin toplamda
sezeryanında sonu kötü offf al birisini vur ötekisine ne zor durummuş aynen doğunca yok süt gelmedi. yok uyumadı gazı var diye başlayacağızAynen bende normal istiyordum ama artık Sezeryan olsa mi diyorum ay doğsun saglikla da bende emzirme gaz konuşayım artık
Canim bende bu aralar sisti yuzum falan sanki ama odem sislik falan pek yok cok sukur47 kilodan basladım canım. Kilolar gıdıyo ıstemesem de, bir kısmı ödem oluyor zaten. Hamilelikte şişlikler hep su toplamış onlar kendiliğinden gidiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?