2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
amin cnm sagol.risk warsa alinmasi iyi olmus Tabi.zamani uygunmus zaten.

Kızlar doğum yaptım çok şükür normal doğum suni sanciyla aldım bebegimi kucagima detayari anlatırım ins sonra doğum yapmış olanlara hayırlı olsun diyorum Rabbim bekleyenlere. De kolaylikar versin
detaylari merak ediyorum cnm.nasil gecti dogumun.

dogumun nasil gecti Cnm.normal dogum yapanlarin tecrubelerini merak ediyorm.ben de istedigim icin.

Birşey yapıyo musun Doğumun başlamasına yardımcı olmak için?Uzun yürüyüş,hurma yemek,ilişkiye girmek vs.
iliskiye girmek etkili oluyormuymus cidden ya

Buyuk ihtimalle doktor muayeneyle nisanimi getirdi.. zaten cok zorlamisti.. ama dun aksam bitti gelmesi. Dun aksam 25 dakikayla baslayip 10 dakikaya dusen hafif sancili kasilmalarim oldu fakat sonra gecti.. ne zamab gelecek bu sipalar.

Resmen baslamis gibi olmus cnm senin hen sanci hem kasilma var.bende boyle olsa basladigini dusunurum.sonradab kesildigini de bilmiyorm.bu kadar olduktan sonra devami da gelcektir canim.hic belirtin olmuyordu olmus iste.

Anladim canim bizim dr cati muaynesi yapmiyo sanirim yapmadi bu zamana kadar hicte bahsetmedi

Allah yardımcın olsun canım. Rabbim sana benim gibi doğum nasip etsin inş. Hiç anlamadım nasıl doğurduğumu.3 ıkınmayla doğdu oğlum. Dua ettim senin için. Korkma hiç bak çok kolay olcak inş.
Canim benim Allah razi olsun amin insallahh kolay gecicek Rabbim yardimcimiz yanimizda hep

Silikon göğüs ucu denedin mi canim? Sut biraz fazla geliyo kullanirken dikkat etmek lazim amA belki de markasina gore uçları farklıdır. Benimki avent

bende eşime bugün aldırdım ama oğluş tutmuyor beğenmedi bir de plastik kısmına burnu geliyor nefes almasını zorlaştırıyor seninki nasıl tutuyor

Kizlar bebegim geceleri uyanmiyo ben uyandirmasam. Sizin ne durumda,kac saatte uyandiriyosunuz? ac kslcak diye korkuyorum. Cogu zaman memede uyuyo

aynı dertten bende müzdaribim ben uyandırmasam kendisi hiç uyanmıyor saatimi kuruyorum mecburen ama beni ağlayarak uyandırsın istiyorum bennnnnnnnn

Bende aynı benimde kontrol var yarın
yarın son durum ne olacak merak içindeyim geçen hafta gittğimde olmazsa 1 hafta daha bekleriz demişti doktorum ama ben daha bekleyemiyorum çok bunaldım ayaklarım şiş oturup kalkamıyorum yürüyemiyorum offff allahım kurtulmak istiyorum

Bana da aç gel sezaryana hazırlıklı ol dedi bebek hiç aşağı inmemis suyu azalmış dedi benimde artık ayak şişleri inMiyor uykusuzluk yorgunluk hat safha hayırlısı diyorum

Bana da aç gel sezaryana hazırlıklı ol dedi bebek hiç aşağı inmemis suyu azalmış dedi benimde artık ayak şişleri inMiyor uykusuzluk yorgunluk hat safha hayırlısı diyorum
Rabbim saglikla kavustursun canim bebisine yarin haber wer muhakkak

benim geçen hafta suyum iyiydi doktorum sezeryan taraftarı değil normal olsun diyor bende normal istiyordum geçen haftaya kadar ama bu hafta bayağı moralim bozuldu şimdi doğum yapanlar bebek doğsun siz o zaman görün diyorlardır :)

Agzına ıttIrıyorum canım ilk basta zorlanıyo. Ama dediğim gibi fazla sut geliyo. Ustumuz basımız sut oluyo ama gogsumun birinin ucu yok gıbı cekmıyo. Mecburen kullanıyorum

Aynen bende normal istiyordum ama artık Sezeryan olsa mi diyorum ay doğsun saglikla da bende emzirme gaz konuşayım artık

Kizlar bebeim karnimda kasiliyo we asariya sanci giriyo arada ama arada oluyo iste

Aynen bende normal istiyordum ama artık Sezeryan olsa mi diyorum ay doğsun saglikla da bende emzirme gaz konuşayım artık
sezeryanında sonu kötü offf al birisini vur ötekisine ne zor durummuş aynen doğunca yok süt gelmedi. yok uyumadı gazı var diye başlayacağız

47 kilodan basladım canım. Kilolar gıdıyo ıstemesem de, bir kısmı ödem oluyor zaten. Hamilelikte şişlikler hep su toplamış onlar kendiliğinden gidiyo.
Canim bende bu aralar sisti yuzum falan sanki ama odem sislik falan pek yok cok sukur

Normal doğum istedim ama bende korkmaya başlıyorum aklıma kötü şeyler geliyor ya bebeğe bişey olursa ya kanalda sıkışırsa,ya nefes alamazsa vs vs... Allahım hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…