Bende de oluyor özellikle aksam ama sonra geçiyorKizlar bebeim karnimda kasiliyo we asariya sanci giriyo arada ama arada oluyo iste
Neyse bi gidelim bakalım yarın ne diyecek kısmetsezeryanında sonu kötü offf al birisini vur ötekisine ne zor durummuş aynen doğunca yok süt gelmedi. yok uyumadı gazı var diye başlayacağız
Cnm ayni şey banada oluyor karnın ara ara sertlesiyor bi yerde toplanıyor sanırım normal durum Dr yalancı sancılar demistiKizlar bebeim karnimda kasiliyo we asariya sanci giriyo arada ama arada oluyo iste
Birşey yapıyo musun Doğumun başlamasına yardımcı olmak için?Uzun yürüyüş,hurma yemek,ilişkiye girmek vs.
Benim kuzucuk 41 haftalik dogdu teyzesi. Dogarr saglikla insaAllah senin melegindee
Resmen baslamis gibi olmus cnm senin hen sanci hem kasilma var.bende boyle olsa basladigini dusunurum.sonradab kesildigini de bilmiyorm.bu kadar olduktan sonra devami da gelcektir canim.hic belirtin olmuyordu olmus iste.
Keske benimkide uyusa 3 gundur ne gunduz ne gece uyumuyor yarin doktora goturecem yoksa benim sonum timarhane olacakbende eşime bugün aldırdım ama oğluş tutmuyor beğenmedi bir de plastik kısmına burnu geliyor nefes almasını zorlaştırıyor seninki nasıl tutuyor
aynı dertten bende müzdaribim ben uyandırmasam kendisi hiç uyanmıyor saatimi kuruyorum mecburen ama beni ağlayarak uyandırsın istiyorum bennnnnnnnn
Kizlar bebeim karnimda kasiliyo we asariya sanci giriyo arada ama arada oluyo iste
Normal doğum istedim ama bende korkmaya başlıyorum aklıma kötü şeyler geliyor ya bebeğe bişey olursa ya kanalda sıkışırsa,ya nefes alamazsa vs vs... Allahım hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah.
Benimki de dogsun ama yaa.. o kadar bekledim.. hayirlisiyla kendi gelsin.. disaridan mudahale istemiyorum..
InsaAllah kendisi gelsin. Benim ki 41+1 de suni sanciyla dogdu. Inatci kuzumaa gelismiyor dediler alalim artik dediler sancim yoktu ama zaten haftam ileriydi.rabbim gonlune gore versin ama en onemlisi ikinizde iyi olun gerisi bi sekilde halledilir. Rabbim bir avazda kurtarsiin insaAllah
bu kadar beklemisken suni almak istemiyorum.. ama kendi sancim gelmezse de yapacak bir sey yok.. ilk oglumu da suniyle dogurmustum, bunda kendi sancimla dogum yapma hayalkm vardi.. hayirlisi.. doktorum iki hafta yani 41+6ya kadar bekleyecegini soyledi.. ama her gecen gun zorlasiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?