2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar merhaba ben de bu genital bolgemdeki et beni ve sigiller yüzünden 12 mayis günü sezeryanla oğlumu kucagima aldim :) 3520 gozukuyordu 3 kilo dogdu sonrada 2800 le çıktık hastaneden. Şimdi toparladi biraz. Sezeryan yatip kqlkarken zorluyor icim acıyor resmen baskada bi zorluğu yok. Iyiyiz cok şükür evimize yağız oglan geldi hoşgeldiiiii :)

Benim.karnim cok geriliyor sanki yirtilcak gibi budami sanci cesiti acaba cahil olmak.ne kotu yaaa :)

Birşey yapıyo musun Doğumun başlamasına yardımcı olmak için?Uzun yürüyüş,hurma yemek,ilişkiye girmek vs.

cok uzun yuruyusler yapamiyorum.. ama yuruyorum.. nisanim geldigi icin de iliskiye giremiyorum.. enfeksiyon riskinden dolayi.. iki gunde yarim kilo, toplamda 1.5 kilo hurma yedim.. ama hala tik yok.. dr suni sanci teklif etti, kendi sancimla dogum yapmak istedigimi soyledim.. ama hala sanci falan yok.. artik yururken vajinamda batmalar oluyor.. onun disinda hicbir ddgisiklik yok..

Resmen baslamis gibi olmus cnm senin hen sanci hem kasilma var.bende boyle olsa basladigini dusunurum.sonradab kesildigini de bilmiyorm.bu kadar olduktan sonra devami da gelcektir canim.hic belirtin olmuyordu olmus iste.

Ben de dedim kesin doguracagim. Ama yok kesildi. Sadece sancilari cekerken yoruldugumla kaldim..

Keske benimkide uyusa 3 gundur ne gunduz ne gece uyumuyor yarin doktora goturecem yoksa benim sonum timarhane olacak

Aklina kotu seyler getirme cnm yaa.. bir swy olmayacak Allahin izniyle.. amin insallah.. hepimize nasip etsin.

Offf oğluma nazar değdi. İlk defa 4 saat uyudu. Ve ben ilk defa uyandırmak zorunda kaldım. Memeyi bir kapışı var ki akla zarar. E benimfındığım madem açsın uyansana dimi

40+2den günaydın teyzoşlar :) :) biz bugün erkenden doktor amcamizi ziyarete gidecez insaallah herşey yolundadir doğum başlamış ve biz fark etmemişizdir ... Ve de insaallah hayırlısyla sağlıkla bizde bugün oğlumuzu kucağmıza aliriz ne olur dualarnızk eksik etmeyin güzel anneler ve anne adayları :) :) hepinizi opuyoruz oğluşla

Benimki de dogsun ama yaa.. o kadar bekledim.. hayirlisiyla kendi gelsin.. disaridan mudahale istemiyorum..

InsaAllah kendisi gelsin. Benim ki 41+1 de suni sanciyla dogdu. Inatci kuzumaa gelismiyor dediler alalim artik dediler sancim yoktu ama zaten haftam ileriydi.rabbim gonlune gore versin ama en onemlisi ikinizde iyi olun gerisi bi sekilde halledilir. Rabbim bir avazda kurtarsiin insaAllah

bu kadar beklemisken suni almak istemiyorum.. ama kendi sancim gelmezse de yapacak bir sey yok.. ilk oglumu da suniyle dogurmustum, bunda kendi sancimla dogum yapma hayalkm vardi.. hayirlisi.. doktorum iki hafta yani 41+6ya kadar bekleyecegini soyledi.. ama her gecen gun zorlasiyor..

Bizim cocuk doktorumuz ilk kizimda da bunda da ilk 10 gun 2-3 saati gecmeyecek uyandiracaksin, sonra kendi belirleyecek emme vakitlerini, 6 saat bile uyusa uyandirma buyumesi icin uyumasi da lazim dedi. Ben de oyle yaptim, yapiyorum. Her doktor degisik onerilerde bulanabiliyor. bu da bi fikir olsun sizlere. 10 gunu gectiyse ve sarilik gibi uyanmasini gerektirecek ozel bir durumu yoksa fazla endiselenmeyin, doktorlariniza danisin isterseniz.

Hakkinda hayirlisi olsunn 1 hafta sobra bebegin kucaginda insaAllah. Gec gelsinnn nazli kuzuuuu napalim :)

Günaydın Mayıs anneleri bende ayın 15 inde kızımı Dünya'ya getirdim çok şükür. Sezeryan oldum. Sizlere sormak istediklerim var Yanımda yardımcı olabilecek kimse yok ve birkaç Sıkıntımız var. Birincisi Sezeryan yeri hareket ettikçe ağrıyor Eğilip kalkmak ne mümkün hafif yürüyüşler yapabiliyorum ve sadece kızımla ilgileniyorum sizede durum böle mi ne kadar sürede geceçek. Ikincisi bebeğimi emzirirken çok acı hissediyorum krem kullanıyorum ama pek işe yaramıyor ne yapmalıyım üçüncüsü bebeğim memeyle adeta savaşıyor ağızda iken çekiştiriyor sanki memeyi Arıyor gibi Buda canımı cok yakıyor, sütüm varmı yetiyorum anlamıyorum bunun yolu nedir, memeyi sıkınca bazen süt geliyor bazen gelmiyor ama kızım hep emiyor acaba meme ile savaşması yeterli süt olmaması mı tecrübeli anneler yardım edin. Bu sorular beni strese soktu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…