zlar doktordan geldim.pazar gunu kizimin gunu doluyor.pazara kadr gelmezse pazartesi suni sanci veririz dedi. B biyologanne seninki gibi oldu cnm. suni sanci istemiyorum.gununden sonrasini da beklemiyor risk olur diyor.doktor degistirmekten biktim baska doktora gitmek istemiyorum artik.insallah o zamana kdr gelir.ya da biri ben suni sancim aldim cok zor degil desin lutfeennn
hoşgeldiniz , bizde 40+0 olduk bugun yarında doktor kontrolü.. siz kaçtasınız? benım sürekli karnım kasılıyor sanki bebiş eskisi kadar hareket etmiyor. sizde ki sancının belirtileri filan ne ? kafam çok karıştı iyice , bide gören senin karnın inmemiş 1 hafta on günün var deyıp duruyor , nasıl bir bağlantı varsa anlamadım
Anneler gunaydin. Dun nisan gelmisti. ama bu sabah yine aynisindan geldi.hafif bel ve vajina agrisi devam ediyor. Karnim sert surekli. Bazen yumusuyor bebek hareket ediyor o aralarda sukur. Boyle olan var mi
aslında etrafı pek kafaya takmıyorum ama kendimde bunaldım , bekle bekle nereye kadar , sancıların filan var mı? benımkarnım son iki gündğr pek sert korkuyorum artıkCanim milleti dinleme. Ben anneme geldim onda kaliyorum. Tel.ide acmiyorum kafam rahat. Iletisime kapat kendini dis dunyayla. Dun anneme geldim.stres tavandi. Nasil rahatladiysam 2 saat sonra nisan geldi. Beklemedeyim simdi
günaydın , benim nişan filan gelmedi ama benımde karnım gecen haftaya göre çok sert son iki gündür,hareketlerini daha çok kasılma şeklinde hissediyorum. ve hareketleri eskiye göre azaldı sizinde mi öyle?
aslında etrafı pek kafaya takmıyorum ama kendimde bunaldım , bekle bekle nereye kadar , sancıların filan var mı? benımkarnım son iki gündğr pek sert korkuyorum artık
oh çok sevindim. bugün yarın doğar kuzucukİz geldik teyzesi sancımız çıktı ama açıklık olması gereken kadar değilmis bebek kanalda bugün yarın doğum olur dedi bekliyoruz yine insaallah hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıkla gelir tüm bekleyen arkadaşlarimin kuzulari :) :) rabbim sizlerin bebişlere de sifalar uykular bol bol gülücükler sizlere de pınar gibi süt versin :) :)
gunun kac cnm.kanala ne zaman girmis birde.ne guzel dogumun yaklasmis.allah yardimcin olsun darisi basimiza:)İz geldik teyzesi sancımız çıktı ama açıklık olması gereken kadar değilmis bebek kanalda bugün yarın doğum olur dedi bekliyoruz yine insaallah hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıkla gelir tüm bekleyen arkadaşlarimin kuzulari :) :) rabbim sizlerin bebişlere de sifalar uykular bol bol gülücükler sizlere de pınar gibi süt versin :) :)
banada hep karnin inmemis diyorla inerse ztn kisa zamanda oluyormus.arkadasiminki indigi gun dogmus.hoşgeldiniz , bizde 40+0 olduk bugun yarında doktor kontrolü.. siz kaçtasınız? benım sürekli karnım kasılıyor sanki bebiş eskisi kadar hareket etmiyor. sizde ki sancının belirtileri filan ne ? kafam çok karıştı iyice , bide gören senin karnın inmemiş 1 hafta on günün var deyıp duruyor , nasıl bir bağlantı varsa anlamadım
aynen stres yapmamaya calisiyorum ama korkmuyor da degilim.senin belirtilerin olusmus.kolay bi dogumun olur insallah cnmDoktoruna guven canim bence. Icini ferah tut.stres yaptikca sureci geciktiriyoruz
oğlumun göbeği düştüğünde doktoru aradım. getirmene gerek yok. 3 gün pasumana devam et ve kuru tut dedi. zaten spreyi var değil miBirde bebisimin göbeği duseli 2 gün oldu. Bugün biraz kan pihtilasmis göbeğinin üstünde. Doktora goturmeme gerek var mi. Biraz daha bekleyeyim mi?
Benim dr umda 2haftada bir usg ile bakiyor, cok sik olmasindan yana degildi zaten basindan beri, her hafta nst ye giriyoruz sadece..benim haftalarimda olanlar her hafta ultrasona sokuyor mu Dr larınız? Ben geçen hafta girmiştim dün sadece açıklık kontrolü yaptı gönderdi ultrasonla bakmıycak mısınız diye sorduğumda geçen hafta bakmadik mi gerek yok dedi.
canim benim dr um da 40 hafta dolana kadar bekleriz mudahalesiz ama 40tan sonra serum veririz, riske gerek yok dedi..guveniyorumda dr uma canim sende guven bence ama ins hic gerek kalmazda kendileri gelir, bizim gecen hafta 1 parmak acikligimiz vardi vaktini beklemez demisti ama hala tik yok sancida cikmiyor nst de:) bakalim ne zaman canlari isteyecek..gunun kac cnm.kanala ne zaman girmis birde.ne guzel dogumun yaklasmis.allah yardimcin olsun darisi basimiza:)
banada hep karnin inmemis diyorla inerse ztn kisa zamanda oluyormus.arkadasiminki indigi gun dogmus.
aynen stres yapmamaya calisiyorum ama korkmuyor da degilim.senin belirtilerin olusmus.kolay bi dogumun olur insallah cnm
Oyle ozel bi sey yapmadim heralde, ama hateketliydim, son gunlerde de cok hurma yemistim, bir de bilmiyorum artik etkisi var mi ama Fatma anamizin eli diye bir ot var ya, sancilarim artinca onu suya koyduk, o acildiktikca acilma olurmus, dogum olunca da cikariyosun hemen, oyle demislerdi, bir de her gun insikak suresini ve araf suresi 54. Ayeti okumustum.dogumunun kolay olmasi icin bisey yapmismiydin canim
zlar doktordan geldim.pazar gunu kizimin gunu doluyor.pazara kadr gelmezse pazartesi suni sanci veririz dedi. B biyologanne seninki gibi oldu cnm. suni sanci istemiyorum.gununden sonrasini da beklemiyor risk olur diyor.doktor degistirmekten biktim baska doktora gitmek istemiyorum artik.insallah o zamana kdr gelir.ya da biri ben suni sancim aldim cok zor degil desin lutfeennn
ben hep normal doğum istedim , ama kırkıncı haftayı bitireceğimide hiç düşünmemiştim.. sanki hep önce gelecekti..
hareketleri biraz azaldı gibi , yani daha çok kasılma şeklinde artık bu normal mi ? kasılmadan başka bariz bi belirtim yok, sabahları filan vajinamda yanma hissi oluyor o kadar ..
Kızlar su gibi akıntım cok arttı sizde de öyle mi korkuyorum suyum azalıyor diye
Benimdr ayni.ozellikle son bir haftadır basa çıkamıyorum dr suyun cok iyi dedi demekki bu akinti normalKızlar su gibi akıntım cok arttı sizde de öyle mi korkuyorum suyum azalıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?