2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anneler gunaydin. Dun nisan gelmisti. ama bu sabah yine aynisindan geldi.hafif bel ve vajina agrisi devam ediyor. Karnim sert surekli. Bazen yumusuyor bebek hareket ediyor o aralarda sukur. Boyle olan var mi

Doktoruna guven canim bence. Icini ferah tut.stres yaptikca sureci geciktiriyoruz

Canim milleti dinleme. Ben anneme geldim onda kaliyorum. Tel.ide acmiyorum kafam rahat. Iletisime kapat kendini dis dunyayla. Dun anneme geldim.stres tavandi. Nasil rahatladiysam 2 saat sonra nisan geldi. Beklemedeyim simdi

Anneler gunaydin. Dun nisan gelmisti. ama bu sabah yine aynisindan geldi.hafif bel ve vajina agrisi devam ediyor. Karnim sert surekli. Bazen yumusuyor bebek hareket ediyor o aralarda sukur. Boyle olan var mi

günaydın , benim nişan filan gelmedi ama benımde karnım gecen haftaya göre çok sert son iki gündür,hareketlerini daha çok kasılma şeklinde hissediyorum. ve hareketleri eskiye göre azaldı sizinde mi öyle?

Canim milleti dinleme. Ben anneme geldim onda kaliyorum. Tel.ide acmiyorum kafam rahat. Iletisime kapat kendini dis dunyayla. Dun anneme geldim.stres tavandi. Nasil rahatladiysam 2 saat sonra nisan geldi. Beklemedeyim simdi
aslında etrafı pek kafaya takmıyorum ama kendimde bunaldım , bekle bekle nereye kadar , sancıların filan var mı? benımkarnım son iki gündğr pek sert korkuyorum artık

Merhaba arkadaşlar yogunluktan giremiyorum. Bütün gün mert beyle ugrasip duruyorum. Goguslerim çatlak. Sanirim herkeste var bu sorun. Neler yaptiniz yaralar için. Ben garmestan, lasinoh kullandim. Başka bildiğiniz var mi

Birde bebisimin göbeği duseli 2 gün oldu. Bugün biraz kan pihtilasmis göbeğinin üstünde. Doktora goturmeme gerek var mi. Biraz daha bekleyeyim mi?

günaydın , benim nişan filan gelmedi ama benımde karnım gecen haftaya göre çok sert son iki gündür,hareketlerini daha çok kasılma şeklinde hissediyorum. ve hareketleri eskiye göre azaldı sizinde mi öyle?

Doktor hareketlerini takip et dediginde ben sormustum hareket derken eskisi kadar hareketli degil.neyi baz alicam diye. Iki kere vursun o bile yeter yerleri daraldi artik demisti. Bende onu takip ediyorum.sen o kadar hissediyormusun

aslında etrafı pek kafaya takmıyorum ama kendimde bunaldım , bekle bekle nereye kadar , sancıların filan var mı? benımkarnım son iki gündğr pek sert korkuyorum artık

Allah sabrimizi boyle deniyor bence.sabredicez canim hayatimizdaki en ozel gunler aslinda biz kendimize ediyoruz. Benimde el ve ayaklarim sisiyor.yazin ortasinda hamile olmadigim icin sukrediyorum. Kendimi dinliyorum sanci icin. Agrim var regl agrisi gibi ama dogum sancisi gibi ritmik degil. Bana doktor suyun geldiginde hemen gel demisti. Sertlik duzensiz kasilmalar varsa duzene girmesini bekle oyle gel. Burda bende bisey yapamam bosuna yorulursun dedi

oh çok sevindim. bugün yarın doğar kuzucuk

gunun kac cnm.kanala ne zaman girmis birde.ne guzel dogumun yaklasmis.allah yardimcin olsun darisi basimiza:)

banada hep karnin inmemis diyorla inerse ztn kisa zamanda oluyormus.arkadasiminki indigi gun dogmus.

Doktoruna guven canim bence. Icini ferah tut.stres yaptikca sureci geciktiriyoruz
aynen stres yapmamaya calisiyorum ama korkmuyor da degilim.senin belirtilerin olusmus.kolay bi dogumun olur insallah cnm

Birde bebisimin göbeği duseli 2 gün oldu. Bugün biraz kan pihtilasmis göbeğinin üstünde. Doktora goturmeme gerek var mi. Biraz daha bekleyeyim mi?
oğlumun göbeği düştüğünde doktoru aradım. getirmene gerek yok. 3 gün pasumana devam et ve kuru tut dedi. zaten spreyi var değil mi

Benim dr umda 2haftada bir usg ile bakiyor, cok sik olmasindan yana degildi zaten basindan beri, her hafta nst ye giriyoruz sadece..

canim benim dr um da 40 hafta dolana kadar bekleriz mudahalesiz ama 40tan sonra serum veririz, riske gerek yok dedi..guveniyorumda dr uma canim sende guven bence ama ins hic gerek kalmazda kendileri gelir, bizim gecen hafta 1 parmak acikligimiz vardi vaktini beklemez demisti ama hala tik yok sancida cikmiyor nst de:) bakalim ne zaman canlari isteyecek..

dogumunun kolay olmasi icin bisey yapmismiydin canim
Oyle ozel bi sey yapmadim heralde, ama hateketliydim, son gunlerde de cok hurma yemistim, bir de bilmiyorum artik etkisi var mi ama Fatma anamizin eli diye bir ot var ya, sancilarim artinca onu suya koyduk, o acildiktikca acilma olurmus, dogum olunca da cikariyosun hemen, oyle demislerdi, bir de her gun insikak suresini ve araf suresi 54. Ayeti okumustum.

Gogus catlagi agrisi olan arkadaslar tahinin ustune cikan yaginda iyi geldigini duymustum aklinizda bulunsun, ins agriniz siziniz biran evvel gecer, bol sutunuz olur, biz dogum yapmayanlarada rahat saglikli dogumlar olur:)

Bence doktorunu dinle.. insallah gunu dolmadan kendi sancinla dogum yaparsin.. ama suni sanci da oyle cok korkulacak bir sey degil.. benim doktorumu degistirmemin sebebi yalan soylemesiydi.. ama senin doktorun sana acik acik anlatmis.. benimki eve gitme, evde dogurursun.. dogum baslamis, 4 cmaciklik var.. gibi seyler soyledi.. tabi hepsi yalan. ne 4 cm aciklik var, ne de sanci.. bak 5 gun oldu.

Bu arada ilk oglumu 38+3de suni sanciyla epiduralsiz dunyaya getirdim.. ama doktoruma guvendim ve gerekli gordu.. epidural sansin varsa eger daha kolay olur..

Bu arada bebegin kanala girmis mi canim? acikligin var mi?

Kızlar su gibi akıntım cok arttı sizde de öyle mi korkuyorum suyum azalıyor diye

artik yerleru daraldi.. eskisi gibi hareket etmesini bekleme.. mesela bebimki aksamlari hareketli.. onun disinda tek tuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…