2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
güzel haberlerle gel bitanem

benim oğlum gündüz 6 saate kadar uyuyor. ee ben de korkuyorum. iki saatte bir uyandır mutlaka diyorlar

bebeğini sağlıkla büyüt canım
sezeryan yerim 1 hafta boyunca çok ağrıdı. aynı senin gibi. hareket et bol bol. iyileşmeni hızlandırır. cann yansa ilaç al ve hareket et.
bebeği ilk zamanlar fazla emziremiyebilirsin. soğanı ikiy böl ve göğüsünde biraz beklet ve yıka. karbonatlı su ile. zeytinyağı da işe yarıyor. tabi buz en iyi yöntem.
sen pes etme ve o reddetse de bol bol emzir. yoksa bnm oğlum gibi sarılık olur.
başka sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım

Ben gündüzleri 2 saatte bir gece de 3 saatte bir emziriyorum canım 21 günlük olduk. Bilmiyorum ki doktora sormadım uyandirip emziriyorum cuma günü kalça çıkığı testi yapıcaz sorarım gittiğimde.
Canım daha çok yeni. Şimdiden eğilip doğrulma canım. Bol bol hareket et. Ve mutlaka günde 3 lt su. Dikişler alındıktan sonra daha rahat edeceksin. Ben 10. Günde kosuyordum :)

Kızlar bebeğiniz kaç dakika emiyor. Benim kızım doysa da emmeye devam ediyor hiç memeden ayrulmiyor ben çıkarıyorum. 15 20 dk emziriyorum. Uyuyor zaten uyuyunca çekiyorum acaba az mı emziriyorum bilmiyorum ki

Emzirirken resmen bağırıyorum canımın acısından geçiyormu Buda zamanla

Kizlar Dvit3 kendim de damla kullancakmisim bebekle birlkte. Siz kullaniyo musunuz ve kac damla?

amin ins benm icinde ve dogum yapacak herkes icin hersy gusel gecer :)

cok tsk ederim paylasiminin icin. rabbim yavrularimizi saglikla buyutmeyi nasip etsin :)

40+0 dan herkese selamlar :) benımle aynı durumda olan arkadaslar ne durumdasınız 38. haftada sancım vardı, geçen hafta hiçbirşey çıkmadı , bebek tam olarak kanala yerleşmemiş ama kanalın etrafında dolanıyor demişti. yarın kontrolüm var, herkes birşeyler diyor yok haznede kalır yok bilmem ne... seeryan ol diyen bile var. fakat bebeğin suyu filan çok iyi demişti doktorum.... sizce ne yapmalıyım beklemelımiyimm.. kanala girip girmediğini nasıl anlarımm.. helllpp meee

kanala girdigini anlaman biraz zor.. doktorun en fazla bir hafta daha bekler.. sonra suni ya da sezaryenle dogumunu gerceklestirir.. her bebek ve dogum farkli oluyor.. bazi bebekler 4 hafta once dogum kanalina giriyor, bazilari da sanciyla birlikte dogum aninda.. senin icine sinen neyse onu yap bence..

benim oğlum gündüz 6 saate kadar uyuyor. ee ben de korkuyorum. iki saatte bir uyandır mutlaka diyorlar

Ama senin bebeginde sarilik var canim. elbette uyandirip emzirmelisin ki gecsin. Zaten durumundan dolayi uyanamiyor. Benim dedigim farkli. Doktor sariligi olmayan, 10 gunu gecmis bebekler icin soyledi.

Kızlar bebeğiniz kaç dakika emiyor. Benim kızım doysa da emmeye devam ediyor hiç memeden ayrulmiyor ben çıkarıyorum. 15 20 dk emziriyorum. Uyuyor zaten uyuyunca çekiyorum acaba az mı emziriyorum bilmiyorum ki

Bizim doktor 10 dk. bir meme, 10 dk. bir meme 20 dk emmesi lazim dedi. Benimki de tam tersi 10 dk emse bayram ediyorum. Ne yapsam almiyo, genelde tek meme besleniyoruz. Bi seans biri, bi seans digeri. biraz inatciyiz.

Bildigim kadariyla fazla emmesi de gaz problemlerine yol acabiliyor. Gaz oldukca emmek istiyo, emdikce gaz oluyo. Kisir dongu Allah kolaylik versin canim. Emzik aliyo mu? Aliyorsa biraz rahat edersin.

ben hep normal doğum istedim , ama kırkıncı haftayı bitireceğimide hiç düşünmemiştim.. sanki hep önce gelecekti..
hareketleri biraz azaldı gibi , yani daha çok kasılma şeklinde artık bu normal mi ? kasılmadan başka bariz bi belirtim yok, sabahları filan vajinamda yanma hissi oluyor o kadar ..

güzel haberlerle gel bitanem
İz geldik teyzesi sancımız çıktı ama açıklık olması gereken kadar değilmis bebek kanalda bugün yarın doğum olur dedi bekliyoruz yine insaallah hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıkla gelir tüm bekleyen arkadaşlarimin kuzulari :) :) rabbim sizlerin bebişlere de sifalar uykular bol bol gülücükler sizlere de pınar gibi süt versin :) :)

hoşgeldiniz , bizde 40+0 olduk bugun yarında doktor kontrolü.. siz kaçtasınız? benım sürekli karnım kasılıyor sanki bebiş eskisi kadar hareket etmiyor. sizde ki sancının belirtileri filan ne ? kafam çok karıştı iyice , bide gören senin karnın inmemiş 1 hafta on günün var deyıp duruyor , nasıl bir bağlantı varsa anlamadım

Maşallah size, ömrü bereketli olsun yavrunun, yatarken 3 yastıkla yattım ben hafif dik kalkmam çok kolay oldu, tabi ilk 3 gün eşimden destek aldım hep kalkarken :)

Tubişş bugün yarın senden haber alıcaz demek :):) Hadi hayırlısı canım, dualarım seninle :)

1. sezeryanın daha çok yeni 1 haftaya toparlamış olursun :) dikişlerin hep kuru olmalı ona dikkat et, kendini sıcak tut ve çorap giy hep :) ben 10. gün evi süpürüp sildim kendimi iyi hissetmiştim :)
2. Ben soğan rendeleyip her iki göğsümde de 30 dk bekletip sabunla yıkadım, göğüs kalkanı al yoksa çok işe yarıyor hem memeyi nemli tutuyor hem de biriken sütleri sonra verebiliyorsun, bir de ben weewell krem kullanıyorum iyi geldi. meme ucunu kahverengi halkasıyla birlikte tutup bebeğin çenesine vurup ağzını açtığında meme ucun üst damağa gelecek şekilde yerleştirirsen bebeğin işini kolaylaştırmış olursun, bir de dikkatini dağıtacak şeylerden mümkün olduğunca uzak dur, benim ilk 4 gün çok çok az ve şeffaftı sütüm 1 haftaya oturmuş olacak rengi de koyulaşacak merak etme :)
Umarım yardımcı olmuşumdur

zlar doktordan geldim.pazar gunu kizimin gunu doluyor.pazara kadr gelmezse pazartesi suni sanci veririz dedi. B biyologanne seninki gibi oldu cnm. suni sanci istemiyorum.gununden sonrasini da beklemiyor risk olur diyor.doktor degistirmekten biktim baska doktora gitmek istemiyorum artik.insallah o zamana kdr gelir.ya da biri ben suni sancim aldim cok zor degil desin lutfeennn

Emzik veriyorum canım mesela 1 saat önce 15 dk emdi uyudu ağladı uyandı 20 dk emzirdim tekrar istedi emzik verdim tam uyudu hıçkırık tuttu uyandı şimdi kucağımda aranıyor yine. Bana hemşire bir gögüşten 15 20 dk vermeye çalış çünkü ilk gelen süt gazli süt sonra yağlı süt geliyormuş dedi ay her doktor her ebe farklı bişey söylüyor biz annelere allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…