2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet yaa nazlimi koysak adlarini :) millet sanci olunca agliyo ben nasil mutlu oluyorum sonra hevesim.kursagimda kaliuo
Hahaha iyi fikirmiş iz istedikçe çok onlarda inat ediyo galiba gelmicem diye:)çok mu geriyoruz kendimizi strestenmi böyle oluyo anlamadımki sık duşa girmeyi yürüyüşü hareketide bıraktım artık

illaki canım yapacak tekrar muayene, aman o da ayrı sıkıntı çok canım yandı dün..

Rabbim yardimcin olsun. INsaAllah acilman kolay olurr. Bir avazda kurtulursun.

amin canım inşallah, Allah razı olsun

MasaAllah subhanAllah canim
Kozlaryirmi ggünlük olduk neredeyse kaka çok az az ve yeşil iki gündür sizde olan varmi ya
Canim ya usutmustur yada fazla beslenmistir ama arada oluyorsa bisey olmaz bizdede oluyor

Hahaha iyi fikirmiş iz istedikçe çok onlarda inat ediyo galiba gelmicem diye:)çok mu geriyoruz kendimizi strestenmi böyle oluyo anlamadımki sık duşa girmeyi yürüyüşü hareketide bıraktım artık
ben hepsine tam gaz devam ediyediyorum hatta arada kocaciside sıkıştırdim ama yinede fayda etmedi :) yarin sinavim var belki sinava girmemi bekliyodur deyip kendimi avuttum hep sinavdan sonra nilacak bilmiyorum :)

illaki canım yapacak tekrar muayene, aman o da ayrı sıkıntı çok canım yandı dün..

amin canım inşallah, Allah razı olsun

Ben daha hic alttsn muayene olmadim dogumu tetikler diyorlar ama srndr ise yaramamis bende gidip bi pandik yesem mi diye düşünüyordum

ben hepsine tam gaz devam ediyediyorum hatta arada kocaciside sıkıştırdim ama yinede fayda etmedi :) yarin sinavim var belki sinava girmemi bekliyodur deyip kendimi avuttum hep sinavdan sonra nilacak bilmiyorum :)
Ben kocişe yalvarıyorum ama yaklaşmıyo tek o kaldı denemediğim ama zararlı diye tutturdu yok diyorum valladeğil hatta yararlı bile olabilir ama yine de oralı olmuyo:) belkide annesi seni düşünüyodur sınavdan sonra gelir ayyy hadi inşallah

merhaba kızlar.doğum yapanlar hayırlı olsuın..doğuranlara kolar gelsin büyütmek..doğumu bekleyenlerede ras gele..

Beninkide kaciyodu kizima bisrey olcak.diye ama sikistirdim kosrye napiyim yaa herseyi denedim hala tik yok. Insallah yarin sibavdan sonra hemen gelir :)

İki kere alttan muayene oldum hemde ne muayane ama tetiklemedi benimkinide
Senin bebis tipayi saglam tikamis desene valla canim benim dr demeyincr.bendr hevesli gibi soramadim acaba.acile gidip bi pandikte benmi yesem.bi o kaldi yapmadigim :)

Beninkide kaciyodu kizima bisrey olcak.diye ama sikistirdim kosrye napiyim yaa herseyi denedim hala tik yok. Insallah yarin sibavdan sonra hemen gelir :)

Senin bebis tipayi saglam tikamis desene valla canim benim dr demeyincr.bendr hevesli gibi soramadim acaba.acile gidip bi pandikte benmi yesem.bi o kaldi yapmadigim :)
Bende sıkıştırayım bari zorla bi o kaldı denemediğim inş kuzum ya senin gelirse heveslencem bende 1 gün var aramızda:) boşver yeme pandik falan benim psikolojim bozuldu resmen hiç bişeyide tetiklemedibirde muayane ederken el
M bebeğin başına değiyo şuan demişti o kadar hazır aslında bizim kız ama gelmiyo işte

Canim senij bebisn varken silindi bu gidisle bizim silindiginde ortada bi bebekre olmayacak baksana
iyi kötü 9 ay geçirmişim takvimimle çok duygulandım yaa..
senin bebişte sağlıkla gelir inşallah..kafana takma günü saati gelince dur desende o durmayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…