- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
canım öyle ama bi de hiç açılma olmayıp o kadar sancıyı boşa çekmek de var ya bilmiyorum
Hahaha iyi fikirmişEvet yaa nazlimi koysak adlarini :) millet sanci olunca agliyo ben nasil mutlu oluyorum sonra hevesim.kursagimda kaliuo
Canim bende ondan korkuyorum o kadar suniyi yicez sonu sezeryan olacak diye en baata sezeryan olurum daha iyi. Belki cati muayenesi yapar rahim musaitmu diye ona gore suniyi verir hakkikizda hayurlusi neyse o olsun. Benimde morelim bozuluyr ama napalim elden bisey gelmiyor beklicrz kismette ne varsa onu yasicaz
Rabbim yardimcin olsun. INsaAllah acilman kolay olurr. Bir avazda kurtulursun.
MasaAllah subhanAllah canimElif varya benm kocam bebeği tutma dahil herşeyi bana öğreten oldu annemden Kayınvalideden dah iyi baktı ve bu hafta evde diye annem ve kayınvalideyi pazartesi gönderdim kendi evlerine eşimle baŞ başayız gece bile kalkıyor
hiç bebek pIş pış yapmadığımız halde gece rüya da oğlum hadi pış pış diye sayılıyor bunu yazarken de ağlıyorum çok yoğun yaşıyorum
Kısaca maşallah cidden şanslıyız
Canim ya usutmustur yada fazla beslenmistir ama arada oluyorsa bisey olmaz bizdede oluyorKozlaryirmi ggünlük olduk neredeyse kaka çok az az ve yeşil iki gündür sizde olan varmi ya
ben hepsine tam gaz devam ediyediyorum hatta arada kocaciside sıkıştırdim ama yinede fayda etmedi :) yarin sinavim var belki sinava girmemi bekliyodur deyip kendimi avuttum hep sinavdan sonra nilacak bilmiyorum :)Hahaha iyi fikirmişiz istedikçe çok onlarda inat ediyo galiba gelmicem diye:)çok mu geriyoruz kendimizi strestenmi böyle oluyo anlamadımki sık duşa girmeyi yürüyüşü hareketide bıraktım artık
illaki canım yapacak tekrar muayene, aman o da ayrı sıkıntı çok canım yandı dün..
amin canım inşallah, Allah razı olsun
Ben kocişe yalvarıyorum ama yaklaşmıyoben hepsine tam gaz devam ediyediyorum hatta arada kocaciside sıkıştırdim ama yinede fayda etmedi :) yarin sinavim var belki sinava girmemi bekliyodur deyip kendimi avuttum hep sinavdan sonra nilacak bilmiyorum :)
İki kere alttan muayene oldum hemde ne muayane ama tetiklemedi benimkinideBen daha hic alttsn muayene olmadim dogumu tetikler diyorlar ama srndr ise yaramamis bende gidip bi pandik yesem mi diye düşünüyordum
Ben daha hic alttsn muayene olmadim dogumu tetikler diyorlar ama srndr ise yaramamis bende gidip bi pandik yesem mi diye düşünüyordum
Hyr 3 cm açılmam varmış. O yüzden suni sancı verdileröncesinde açılman yok muydu canım, sunıyle mi oldu 3 cm açıklık..
Hyr 3 cm açılmam varmış. O yüzden suni sancı verdiler
Beninkide kaciyodu kizima bisrey olcak.diye ama sikistirdim kosrye napiyim yaa herseyi denedim hala tik yok. Insallah yarin sibavdan sonra hemen gelir :)Ben kocişe yalvarıyorum ama yaklaşmıyotek o kaldı denemediğim ama zararlı diye tutturdu yok diyorum valladeğil hatta yararlı bile olabilir ama yine de oralı olmuyo:) belkide annesi seni düşünüyodur sınavdan sonra gelir ayyy hadi inşallah
Senin bebis tipayi saglam tikamis deseneİki kere alttan muayene oldum hemde ne muayane ama tetiklemedi benimkinide
Masallah sizr canm benide gaza geiriyonuz carsamba yi.beklemeyip acile gitsem.miki bakalim.benimki ne.alemdr :)öyle diyolar ama bende tık yok, kanama da olurmus o bile olmadı :))
Canim senij bebisn varken silindi bu gidisle bizim silindiginde ortada bi bebekre olmayacak baksanahamilelik takvimim silinmiş..
çok duygulandım laaaann
Beninkide kaciyodu kizima bisrey olcak.diye ama sikistirdim kosrye napiyim yaa herseyi denedim hala tik yok. Insallah yarin sibavdan sonra hemen gelir :)
Bende sıkıştırayım bari zorla bi o kaldı denemediğimSenin bebis tipayi saglam tikamis desenevalla canim benim dr demeyincr.bendr hevesli gibi soramadim acaba.acile gidip bi pandikte benmi yesem.bi o kaldi yapmadigim :)
iyi kötü 9 ay geçirmişim takvimimle çok duygulandım yaa..Canim senij bebisn varken silindi bu gidisle bizim silindiginde ortada bi bebekre olmayacak baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?