2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kuzum senin kanala inmis o zaman benimki daha yolu bulamadı yarin sinavdan sonra acile.bi ugrayip baktircam kanala girmismi diye. Suanda cok hafif bek agrisi var ama bu bende iki haftadir var bugun sadece aralikli degil devamli var ayyy umutlandim.yine ama sanki bosaymis gibi geliyor

Evet kanala.girmus demisti ama bir hafta gecti onun ustunden dusun bir haftadir iki cm acikla geziyorum bana misin demiyo baktir yarin canim icin rahat etsin seninde..dogumu epidural mi dusunuyosun... Ben bu hafif sancilarla acigi 4 cm yapsam epidurali takarlar agrisiz dogum yaparim onun hayalindeyim

Hafif bel ve kasik ağrım var ama.o.kadar gerisi yok
Bizdede aksamdan beri kasik agrisi wr bnde smdi carsambaya kadr gelmesin diye dua ediyorm 4bucuk kilo olms cnki bzmki pzrtesi son kontrolu olup crsmba sezeryna gircz byk ihtimalle bakalm bzi dinliceklermi :)

Bamada gecen hafta kanala girmek.uzere dedi bu hafta vazgecti ben istiyorumda annemler bisry olavak diye cok korkuyolar epidurali drun istrse ben istesem.anne.isyemiyo onin rizasi olmadanda doguma girmeo istemiyorum. Calistigi yerde iki kiso.sikinti yasamis hrles farklı diyorum ama.anlamiyo onin icin nolucagini bende.biomiyorum laranbole gidicz bakalım

Bizdede aksamdan beri kasik agrisi wr bnde smdi carsambaya kadr gelmesin diye dua ediyorm 4bucuk kilo olms cnki bzmki pzrtesi son kontrolu olup crsmba sezeryna gircz byk ihtimalle bakalm bzi dinliceklermi :)
Masalla tosuncuga bizimkidr 3800 ama bu gidisle 4 u bulacak.gibi Allah yardimcim olsun cnm.saglicalla gelsin. Benimde belimde ağrılar hala.devam.ediyo ama.baska bisey yok

Dogru canim onun ici rahat etmeden de olmaz bizim hastane sormadan herkese yapiyoruz sezetyanida epiduralle yapiyoruz dedi dogum hastanesi gibi zaten tecruvelilerdir diye guvendim bende Allah hepimize kolaylik versin

Kizlar meme ucu yaralari icin sutun kaymagini dolapta sogutup krem gibi gogus ucu ve cevresine surun, bana cok iyi geldi size de faydali olur insallah. Ben cok fena sekilde lohusa depresyonundayim. bebegime bakamiycam yetisemiycem gibi geliyor. Off offf

benimde geceleri baze n kasık bel ağrım oluyor adet olacakmışım gibi sonra sabaha karşı geçiyor nolacak bizim halimiz böyle haziran annesimi olacaz yoksa
kızlar birkaç kişi kaldık sadece şaka gibi

dün doktor kontrolüm vardı; nstde sancı, kasılma vs. çıkmadı her zamanki gibi, bebişin suyunda sona doğru gelmemizle alakalı azalma başlamış açıklık için muayene de oldum tekrar ve 1 parmak henüz...
doktordan gelince tüm evi süpürdüm, evi toparladım akşam da bol bol yürüyüş yaptım, merdiven inip çıktım akşam nişanım geldi, ama sancı vs yok

Dogru canim onun ici rahat etmeden de olmaz bizim hastane sormadan herkese yapiyoruz sezetyanida epiduralle yapiyoruz dedi dogum hastanesi gibi zaten tecruvelilerdir diye guvendim bende Allah hepimize kolaylik versin
Canim ben ne desemde anlamiyo annr rizasi olmadanda doguma giremem. tecrubelilerse insallah bisey olmaz cnm.bana kalsa krsin yaptiririm. Ayaklaribi socak yutacaksin biraz dikkat edeceksij kendine sonrasinda sikinti olmaz.Allahin izniyle

Oooo sen adim.atmissin artik yarina yada aksama gelir senin minnak d arisi bize. Benimdr hala kasik ve bel agrim var ama gelen gidrn yok dun o kadar cok yurumus yorulmusum ki bugun kolumu kaldıracak halim yok ikin deseler kesilirim o derede yani :)

canım ama ben anlamayamadım ki nişanı, alttan muayene mi tetikledi, yürüyüş mü yoksa kendiliğinden mi geldi???
aklıma takıldı dün akşamdan beri zaten yarın doktorum nöbetçi kontrole çağırmıştı

I
Canim ben ne desemde anlamiyo annr rizasi olmadanda doguma giremem. tecrubelilerse insallah bisey olmaz cnm.bana kalsa krsin yaptiririm. Ayaklaribi socak yutacaksin biraz dikkat edeceksij kendine sonrasinda sikinti olmaz.Allahin izniyle
ins canim ya sorunsiz dogum nasip eder ALLAHIM hepimize insallah

Belki.kontrol.tetiklemis.olabilir cok kisidr olmus boyle. Agrilarin var mi ordanda belli olur canim. Bende dun cok.yurudum bel kasik agrik belkide ondan. Cehalet boyle bisey iste ilk.olunca böyle oluyo insan

Belki.kontrol.tetiklemis.olabilir cok kisidr olmus boyle. Agrilarin var mi ordanda belli olur canim. Bende dun cok.yurudum bel kasik agrik belkide ondan. Cehalet boyle bisey iste ilk.olunca böyle oluyo insan
ağrılarım hafif regl ağrısı gibi, bacak kramplarım ve çatı ağrım var
valla sıkıldım artık yhaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…