- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Kuzum senin kanala inmis o zaman benimki daha yolu bulamadıBende sıkıştırayım bari zorla bi o kaldı denemediğiminş kuzum ya senin gelirse heveslencem bende 1 gün var aramızda:) boşver yeme pandik falan benim psikolojim bozuldu resmen hiç bişeyide tetiklemedi birde muayane ederken el
M bebeğin başına değiyo şuan demişti o kadar hazır aslında bizim kız ama gelmiyo işte
Vallaha hic.dur demicem yeterki gelsin durumum o kadar ciddiiyi kötü 9 ay geçirmişim takvimimle çok duygulandım yaa..
senin bebişte sağlıkla gelir inşallah..kafana takma günü saati gelince dur desende o durmayacak...
Evet kanala.girmus demisti ama bir hafta gecti onun ustunden dusunKuzum senin kanala inmis o zaman benimki daha yolu bulamadıyarin sinavdan sonra acile.bi ugrayip baktircam kanala girmismi diye. Suanda cok hafif bek agrisi var ama bu bende iki haftadir var bugun sadece aralikli degil devamli var ayyy umutlandim.yine ama sanki bosaymis gibi geliyor
Bizdede aksamdan beri kasik agrisi wr bnde smdi carsambaya kadr gelmesin diye dua ediyorm 4bucuk kilo olms cnki bzmki pzrtesi son kontrolu olup crsmba sezeryna gircz byk ihtimalle bakalm bzi dinliceklermi :)Hafif bel ve kasik ağrım var ama.o.kadar gerisi yok
Evet kanala.girmus demisti ama bir hafta gecti onun ustunden dusunbir haftadir iki cm acikla geziyorum bana misin demiyo baktir yarin canim icin rahat etsin seninde..dogumu epidural mi dusunuyosun... Ben bu hafif sancilarla acigi 4 cm yapsam epidurali takarlar agrisiz dogum yaparim onun hayalindeyim
Masalla tosuncuga bizimkidr 3800 ama bu gidisle 4 u bulacak.gibi Allah yardimcim olsun cnm.saglicalla gelsin. Benimde belimde ağrılar hala.devam.ediyo ama.baska bisey yokBizdede aksamdan beri kasik agrisi wr bnde smdi carsambaya kadr gelmesin diye dua ediyorm 4bucuk kilo olms cnki bzmki pzrtesi son kontrolu olup crsmba sezeryna gircz byk ihtimalle bakalm bzi dinliceklermi :)
Dogru canim onun ici rahat etmeden de olmaz bizim hastane sormadan herkese yapiyoruz sezetyanida epiduralle yapiyoruz dedi dogum hastanesi gibi zaten tecruvelilerdir diye guvendim bende Allah hepimize kolaylik versinBamada gecen hafta kanala girmek.uzere dedi bu hafta vazgectiben istiyorumda annemler bisry olavak diye cok korkuyolar epidurali drun istrse ben istesem.anne.isyemiyo onin rizasi olmadanda doguma girmeo istemiyorum. Calistigi yerde iki kiso.sikinti yasamis hrles farklı diyorum ama.anlamiyo onin icin nolucagini bende.biomiyorum laranbole gidicz bakalım
Beklemedeyim bende canım doğar diye her gün umitleniyorum ama tik yok sanırım 40 i dolduracak bgn Dr ya gittik o bile diyor doğru artik 39 oldun diye zaman kısaldıkça sabirlarda azalıyor o sancılar yalancı sancı cnm bndede oluyor
kızlar birkaç kişi kaldık sadece şaka gibibenimde geceleri baze n kasık bel ağrım oluyor adet olacakmışım gibi sonra sabaha karşı geçiyornolacak bizim halimiz böyle haziran annesimi olacaz yoksa
Canim ben ne desemde anlamiyo annr rizasi olmadanda doguma giremem. tecrubelilerse insallah bisey olmaz cnm.bana kalsa krsin yaptiririm. Ayaklaribi socak yutacaksin biraz dikkat edeceksij kendine sonrasinda sikinti olmaz.Allahin izniyleDogru canim onun ici rahat etmeden de olmaz bizim hastane sormadan herkese yapiyoruz sezetyanida epiduralle yapiyoruz dedi dogum hastanesi gibi zaten tecruvelilerdir diye guvendim bende Allah hepimize kolaylik versin
Oooo sen adim.atmissin artik yarina yada aksama gelir senin minnak d arisi bize. Benimdr hala kasik ve bel agrim var ama gelen gidrn yok dun o kadar cok yurumus yorulmusum ki bugun kolumu kaldıracak halim yok ikin deseler kesilirim o derede yani :)dün doktor kontrolüm vardı; nstde sancı, kasılma vs. çıkmadı her zamanki gibi, bebişin suyunda sona doğru gelmemizle alakalı azalma başlamış açıklık için muayene de oldum tekrar ve 1 parmak henüz...
doktordan gelince tüm evi süpürdüm, evi toparladım akşam da bol bol yürüyüş yaptım, merdiven inip çıktım akşam nişanım geldi, ama sancı vs yok
canım ama ben anlamayamadım ki nişanı, alttan muayene mi tetikledi, yürüyüş mü yoksa kendiliğinden mi geldi???Oooo sen adim.atmissin artik yarina yada aksama gelir senin minnak d arisi bize. Benimdr hala kasik ve bel agrim var ama gelen gidrn yok dun o kadar cok yurumus yorulmusum ki bugun kolumu kaldıracak halim yok ikin deseler kesilirim o derede yani :)
ins canim ya sorunsiz dogum nasip eder ALLAHIM hepimize insallahCanim ben ne desemde anlamiyo annr rizasi olmadanda doguma giremem. tecrubelilerse insallah bisey olmaz cnm.bana kalsa krsin yaptiririm. Ayaklaribi socak yutacaksin biraz dikkat edeceksij kendine sonrasinda sikinti olmaz.Allahin izniyle
Belki.kontrol.tetiklemis.olabilir cok kisidr olmus boyle. Agrilarin var mi ordanda belli olur canim. Bende dun cok.yurudum bel kasik agrik belkide ondan. Cehalet boyle bisey iste ilk.olunca böyle oluyo insancanım ama ben anlamayamadım ki nişanı, alttan muayene mi tetikledi, yürüyüş mü yoksa kendiliğinden mi geldi???
aklıma takıldı dün akşamdan berizaten yarın doktorum nöbetçi kontrole çağırmıştı
Aminn cnm cunlemize insallahh bizim de guzel guzel.dogum hikayelerimiz olsun insallahI
ins canim ya sorunsiz dogum nasip eder ALLAHIM hepimize insallah
ağrılarım hafif regl ağrısı gibi, bacak kramplarım ve çatı ağrım varBelki.kontrol.tetiklemis.olabilir cok kisidr olmus boyle. Agrilarin var mi ordanda belli olur canim. Bende dun cok.yurudum bel kasik agrik belkide ondan. Cehalet boyle bisey iste ilk.olunca böyle oluyo insan
Az kaldi az bak baslamis.ne guzel.darisi bize. Benim agrilar gitti yine eskisi gibi cin gibiyimağrılarım hafif regl ağrısı gibi, bacak kramplarım ve çatı ağrım var
valla sıkıldım artık yhaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?