- 22 Kasım 2014
- 150
- 150
- 33
- 31
Allah yardımcın olsun. Canım. Bir avazda kurtarsın inş. Çok çabuk doğurasın. Rabbim eyletmesin. Sabır guç kuvvet versinHayırlı geceler kızlar hastanede bana göre ciddi ebelere göre çok az birbir sancıyla bekliyorum açılmamin da çok az olduğunu söylediler bekliyorum bakalım ne olacak
Allah razi olsun canim sağolasinnAllah yardımcın olsun. Canım. Bir avazda kurtarsın inş. Çok çabuk doğurasın. Rabbim eyletmesin. Sabır guç kuvvet versin
Ayy Allah korusun cnm sakın stres yapma bak bebeklerimız ne güzel annelerinin sınavını beklediler inşallah iyi notlar alırız başarılar diliyorum sanabende pazar günü giricme sınava. ilk düşüğümü sınvada yaptım bide anfideydik 80 kişi vardı çıkartmadılarda öylec ebeklemek zorunda kaldım yarım saat boyunca inşallahj bu seferde doğurmam kendimi geçtim ordakilere yazık hereks harıl harıl ders çalışıyor
ona mı kalmış bunu sorgulamak gerizekalı sen kimsin beni bu şekilde yargılıyosun görende çocuğa bilerek eziyet ettin sanar mal kadın gıcık oldum valla yaa. Aman boşver oğlun iyi ya çok şükür önemli olan kötü bi gündü geçti gitti verilmiş sadakanız armış
zorla gelince daha tatlı oluyolar kendilerinide böyle naza çekiyolar işte :) canım ben şimdi yürüyüşten geldim bütünkarnım taş gibi yolda 5 dk da bi oturdum sağ kasığıma iğneler batttı şimdi iyiyim ama yolda çok kötü oldum sanada oluyor mu?
ay darısı bizeinşalalh bend ebiran önce gelsin istiyorum hastaneye gittiğimde doğum başlamış olsun hemen alıp gelelim çok bişeymi istiyorum :) sağlıcakla gelsinler tabikide önceliğimiz bu
Ahh canim gayet iyiyiz masallah bizim kizn gelecegi pek yok gbi keyfi gayet yerinde neler yapiyorum gelsin diye ama yok gelmiyo bide erken dogum riskim wrdi serumlar igneler yedim hep simdi yerini cok saglamlastirdim sanirim kucuk hanim gelmiyodilek2912 sen nasılsın bebiş nasıl canım
Altima baski oluyo canim benim yuruyus yaparken o da uzn yurudugumdebende pazar günü giricme sınava. ilk düşüğümü sınvada yaptım bide anfideydik 80 kişi vardı çıkartmadılarda öylec ebeklemek zorunda kaldım yarım saat boyunca inşallahj bu seferde doğurmam kendimi geçtim ordakilere yazık hereks harıl harıl ders çalışıyor
ona mı kalmış bunu sorgulamak gerizekalı sen kimsin beni bu şekilde yargılıyosun görende çocuğa bilerek eziyet ettin sanar mal kadın gıcık oldum valla yaa. Aman boşver oğlun iyi ya çok şükür önemli olan kötü bi gündü geçti gitti verilmiş sadakanız armış
zorla gelince daha tatlı oluyolar kendilerinide böyle naza çekiyolar işte :) canım ben şimdi yürüyüşten geldim bütünkarnım taş gibi yolda 5 dk da bi oturdum sağ kasığıma iğneler batttı şimdi iyiyim ama yolda çok kötü oldum sanada oluyor mu?
ay darısı bizeinşalalh bend ebiran önce gelsin istiyorum hastaneye gittiğimde doğum başlamış olsun hemen alıp gelelim çok bişeymi istiyorum :) sağlıcakla gelsinler tabikide önceliğimiz bu
oğlum şuan iyi. tüm testler olumlu. herşey yolunda
ama hasta kayıttaki kadının lafından beri kendime çok kızıyorum, çok vicdan azabı çekiyorum. sen kendine anne mi diyorsun. iki haftalık çocuğu düşürüyorsun. herkes anne olamaz işte. bunlar gibilere allah neden evlat verir ki dedi
Allah yardimcin olsun cnm inşallah bir avazda KurtulmussundurHayırlı geceler kızlar hastanede bana göre ciddi ebelere göre çok az birbir sancıyla bekliyorum açılmamin da çok az olduğunu söylediler bekliyorum bakalım ne olacak
Basarilar canim stres yapma kasilirsin emeklerin bosa gitmesinGünaydın herkese hala ders çalışıyorum ve hala dogurmadim sınavın başlamasına tam 50 dk kaldı 1.5 saat uyuyabildim gece acayip stresliyim( inşAllah iyi geçer
Buranin doguramayanlari olarak kalicaz sanirim hala bi belirti yok off canim nasıl sıkılıyor hayirlisi olsun ama sanki.bize sezeryan yolu gorunuyor gibi bakalimAltima baski oluyo canim benim yuruyus yaparken o da uzn yurudugumde
Bir elin parmağını geçmez sanırım doğurmayan sayısı burda... Bende varım :-( bugun sadce nst ye gircem salı vajinal muayne var yine suni sancıya razı olcam bende salı bu gidişlBuranin doguramayanlari olarak kalicaz sanirim hala bi belirti yok off canim nasıl sıkılıyor hayirlisi olsun ama sanki.bize sezeryan yolu gorunuyor gibi bakalim
Ne beceriksiz ciktik ya :) Allah yardimcib olsun canim eger benimde.gelnezse bende suniyle baslicam insallah tez zamanda gelirler bizide kurtarirlar. Benim dr nst ye gerek bile.duymadi kizim o kadae hareketliki 9 ay boyle olmamisti ; (Bir elin parmağını geçmez sanırım doğurmayan sayısı burda... Bende varım :-( bugun sadce nst ye gircem salı vajinal muayne var yine suni sancıya razı olcam bende salı bu gidişl
saol bitanem. iyiyiz çok şükür. herşey yolunda.Canim cook gecmis olsun. Ilk msjina cok uzuldum ama yakisiklinin biseyi olmamasina sevindim. O hastanedeki insan kilikli kisiyede cok sinir oldum. Rabbim oglusunu bundan sonra kazalardan belalardan korusun. Yaa aglicam simdii
yerini sevmiştir annesiAhh canim gayet iyiyiz masallah bizim kizn gelecegi pek yok gbi keyfi gayet yerinde neler yapiyorum gelsin diye ama yok gelmiyo bide erken dogum riskim wrdi serumlar igneler yedim hep simdi yerini cok saglamlastirdim sanirim kucuk hanim gelmiyo
çok teşekürler canım. evlat başka. candan öteCok sukur iyi yavrucak. Sen kafana takma o dengesiz kadinib lafini. Olabilir yani bilerek mi yaaptin sanki. Kaza sonucta. Hic suclamaa kendini caniM. bu laflari sana soyleyen biirinin anneligindn suphe ederm ben. Sen gozunden sakiiniyorsun herkes bilir bunu. Iyi bir annesin bunu unutma canim.
Hemde tembel bi ciksin ordan totosunu isircam bu kadar beklettigi icinpapatya_2014 senn minnak tembel çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?