2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı geceler kızlar hastanede bana göre ciddi ebelere göre çok az birbir sancıyla bekliyorum açılmamin da çok az olduğunu söylediler bekliyorum bakalım ne olacak

Hayırlı geceler kızlar hastanede bana göre ciddi ebelere göre çok az birbir sancıyla bekliyorum açılmamin da çok az olduğunu söylediler bekliyorum bakalım ne olacak
Allah yardımcın olsun. Canım. Bir avazda kurtarsın inş. Çok çabuk doğurasın. Rabbim eyletmesin. Sabır guç kuvvet versin

Oğluş bugün uyumadı. Saat uçten sekiz buçuğa kadar emdi. Hatta burnundan sutler geldi yine de emmek için ortalığı yıktı. Sekiz buçuktan bu yana da uyuyor. Arada gozlerini açıyo bekliyo tekrar uykuya dalıyo. Napsam uyandırsammı acaba

Ayy Allah korusun cnm sakın stres yapma bak bebeklerimız ne güzel annelerinin sınavını beklediler inşallah iyi notlar alırız başarılar diliyorum sana

Gunaydınlarrrr. Kızlar bu saatlerde yalnız ben mi oluyorum hep. Oğluşu emzirirken bir yandan cepten giriyorum. Napim tek zaman böyle bulabiliyorum.

Altima baski oluyo canim benim yuruyus yaparken o da uzn yurudugumde

Günaydın herkese hala ders çalışıyorum ve hala dogurmadim sınavın başlamasına tam 50 dk kaldı 1.5 saat uyuyabildim gece acayip stresliyim ( inşAllah iyi geçer

Cok sukur iyi yavrucak. Sen kafana takma o dengesiz kadinib lafini. Olabilir yani bilerek mi yaaptin sanki. Kaza sonucta. Hic suclamaa kendini caniM. bu laflari sana soyleyen biirinin anneligindn suphe ederm ben. Sen gozunden sakiiniyorsun herkes bilir bunu. Iyi bir annesin bunu unutma canim.

Buranin doguramayanlari olarak kalicaz sanirim hala bi belirti yok off canim nasıl sıkılıyor hayirlisi olsun ama sanki.bize sezeryan yolu gorunuyor gibi bakalim
Bir elin parmağını geçmez sanırım doğurmayan sayısı burda... Bende varım :-( bugun sadce nst ye gircem salı vajinal muayne var yine suni sancıya razı olcam bende salı bu gidişl

Bir elin parmağını geçmez sanırım doğurmayan sayısı burda... Bende varım :-( bugun sadce nst ye gircem salı vajinal muayne var yine suni sancıya razı olcam bende salı bu gidişl
Ne beceriksiz ciktik ya :) Allah yardimcib olsun canim eger benimde.gelnezse bende suniyle baslicam insallah tez zamanda gelirler bizide kurtarirlar. Benim dr nst ye gerek bile.duymadi kizim o kadae hareketliki 9 ay boyle olmamisti ; (

Canim cook gecmis olsun. Ilk msjina cok uzuldum ama yakisiklinin biseyi olmamasina sevindim. O hastanedeki insan kilikli kisiyede cok sinir oldum. Rabbim oglusunu bundan sonra kazalardan belalardan korusun. Yaa aglicam simdii
saol bitanem. iyiyiz çok şükür. herşey yolunda.
evet o kadın beni de kızdırdı. gerçi devlet hastanelerinin çoğunda böyle muamele ediyorlar. doktorlardan bile

çok teşekürler canım. evlat başka. candan öte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…