Hayirli ugurlu olsun canim ne guzel kucagina almissin bebisini:)Kızlarrr ben doğum yaptımm
Insallah canim ya en kisa zamanda...ya benim anlamadigim belim frlaket agtiyor ve kasiklarimda da deli gibi bi agri var bir saattir dogum belirtilerimi acaba yaklastigi icinmi bu kadar siddetli agrioAminn cnm cunlemize insallahh bizim de guzel guzel.dogum hikayelerimiz olsun insallah
Hayirli olsun cnm darisi bize Allah anali babali buyutsun. Kurtuldun senKızlarrr ben doğum yaptımm
Sabahtan beri benimde ayniydi hatta bacagina vurmaya başlamıştı simdi gecti bendr anlamadim.gelecek mi gelmicrk mi ama nisan felan gelmedi bendeInsallah canim ya en kisa zamanda...ya benim anlamadigim belim frlaket agtiyor ve kasiklarimda da deli gibi bi agri var bir saattir dogum belirtilerimi acaba yaklastigi icinmi bu kadar siddetli agrio
Ewet çok aziz bide ende erken doğum riski vardı üstüme kimler doğurdu da ben kaldım hayırlısı artik sağlıkla gelişinde kızım gerisi önemli değil beklerim ben :)))kızlar birkaç kişi kaldık sadece şaka gibi
hayırlı uğurlu olsunKızlarrr ben doğum yaptımm
canım benimde ağrılarımın devamı gelmiyor ki, süreklilik yok istikrarsız hepAz kaldi az bak baslamis.ne guzel.darisi bize. Benim agrilar gitti yine eskisi gibi cin gibiyim
aynen öyle ikimizde sağ sağlim kurtulalım da hayırlısı ile kısmet ne zamansa artık mutlaka bir tarih vardır bilmediğimizEwet çok aziz bide ende erken doğum riski vardı üstüme kimler doğurdu da ben kaldım hayırlısı artik sağlıkla gelişinde kızım gerisi önemli değil beklerim ben :)))
Bende sıkıştırayım bari zorla bi o kaldı denemediğiminş kuzum ya senin gelirse heveslencem bende 1 gün var aramızda:) boşver yeme pandik falan benim psikolojim bozuldu resmen hiç bişeyide tetiklemedi birde muayane ederken el
M bebeğin başına değiyo şuan demişti o kadar hazır aslında bizim kız ama gelmiyo işte
Bende de gelmedi nisan cnm yani bir hafta once vajinal muayane sonrasi koyu kahverengi sumuksu akinti geldi ama ondan 4-5 kere falan geldi sanmiyotum nisan olsun agrilarim gecmedi benim hala aksama kadar bekleyeyim bakalimSabahtan beri benimde ayniydi hatta bacagina vurmaya başlamıştı simdi gecti bendr anlamadim.gelecek mi gelmicrk mi ama nisan felan gelmedi bende
bu alttan muayene zaten....aynı şeyı bnm dr da söledi, bebek hazır dedi sanırım başı eline geldi muayene sırasında, tam da hatırlayamıyorum ne sölediğini dr un o derece endeksliydim şok olmuştum ilk kez muayene oldum da alttan
Benimkilerde tamamen gittihayırlı uğurlu olsunne güzel kurtuldunuz, darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
canım benimde ağrılarımın devamı gelmiyor ki, süreklilik yok istikrarsız hep
aynen öyle ikimizde sağ sağlim kurtulalım da hayırlısı ile kısmet ne zamansa artık mutlaka bir tarih vardır bilmediğimiz
Sizij yine bir adiminiz olmus canim bendr ne nisan ne sumuksu akinti nede.kanala girmis öylece bekliyorum bakalim.hayirlisi olsunBende de gelmedi nisan cnm yani bir hafta once vajinal muayane sonrasi koyu kahverengi sumuksu akinti geldi ama ondan 4-5 kere falan geldi sanmiyotum nisan olsun agrilarim gecmedi benim hala aksama kadar bekleyeyim bakalim
Öyle canım benim hayırlısı...ama hiç belli olmaz en erken bi belirti yokken sende doğum yapabilirsin bizden önceSizij yine bir adiminiz olmus canim bendr ne nisan ne sumuksu akinti nede.kanala girmis öylece bekliyorum bakalim.hayirlisi olsun
Vallaha miÖyle canım benim hayırlısı...ama hiç belli olmaz en erken bi belirti yokken sende doğum yapabilirsin bizden önce
Hic belli olmaz ki kuzumVallaha miAyy hepimiz yapalim kurtulalim artik bebisin ilk gunlerini konusalim yaa
ay bendeki şansa bak kombi bozulduuuHic belli olmaz ki kuzumaynen canim ya sabahtan beri dogum hikayelerini okuyorum nasil ozeniyorum anlatamam azicik korkum vardi o da gitti heveslendim iyice ..bekleyen tum anneler tez zamanda kolaycacik dogum yapariz ins
Hep aksilik olur zaten boyle zamani buluray bendeki şansa bak kombi bozulduuutam zamanını buldu valla yaa offf
Merhaba kizlar :)
Bende dogum hikayemi anlatayim istedim. En basindan beri normal dogumdan korkan biri olarak dr s dese tamam kabul ediorum sezeryani diyecek durumda olan biriydim ama ne dr sezeryandan bahsetti nede bebisimin gidisati sezeryana yonelikti el mahkum normal doumu bekledim ve de basardim.tam 39 haftalikken drum cati muaynesi yapti eve gittim akintilatim oldu kirmizi renkli ve sumuksuydu adet sancilarim vardi ama yok canim bunlar olamaz sanci diyerek aksam 11 e kadar bekledim baktim agri siddetlenio kardesimin zoruyla hastaneye gittik hemen yatis yapildi 2 cm di acikligim bu arada saat 12 ydi yarim saatte aciklik kontrol edildi cok sukur surekli artti ama ben artik bagiriyordumm duramiordum annem ve kayinvalldemin destegiyle yuruyodum surekli belime masaj yaptilar sancilarim artik hic gitmiodu saat 3 oldu dr arioruz dediler 15 dk dan geldi beni hazirladilar masaya yattim allah tarafindan sancim gitti :)dr bana bakio ben dr a baktim olmuyor ikinmam lazim dedim ikinmaya basladim o ara ebe karnima bastirdi bi kere oluyorum sandim. Annem kacmis koridorlardan sesime duymayim die sanirkm 3 kez ikindim saat 3.35 de oglusum dogdu aldi kucagima verdielr.3600 gr 50 cm dogdu.buraya kadar hersey iyiydi bebegimi emziremedim sarilik oldu ve daha sonra nasil talihsizlik bileniorum rota virisu nedejiyle ishal oldu 5 gundur kuvozdeyizoazaresi cikioruz ins suan 10 gunluguz.
bizim hikauemizde boyle dua edin arkadaslar ve bebejlerinize cok dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?