2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bebeğim bugün yarın gelmezse pazartesi suni sancı verilcek o da olmazsa sezeryan yumuşama olmadan sunı sancı bi işe yarıcak mı acaba ? ebe bi parmak açıklık dedi, Allahım aklımda deli sorular ... (40+6)

bebeğim bugün yarın gelmezse pazartesi suni sancı verilcek o da olmazsa sezeryan yumuşama olmadan sunı sancı bi işe yarıcak mı acaba ? ebe bi parmak açıklık dedi, Allahım aklımda deli sorular ... (40+6)
Canım ben suni sancıyla doğurdum. 3 cm açılmayla başlandı. Yumuşama olması için yanlış hatırlamıyorsam 5 tane buscopan iğne vurdular

Canım ben suni sancıyla doğurdum. 3 cm açılmayla başlandı. Yumuşama olması için yanlış hatırlamıyorsam 5 tane buscopan iğne vurdular

öncesinde açılman yok muydu canım, sunıyle mi oldu 3 cm açıklık..

Sakin canım ona takılma kaza allahtan gelir kim ister yavrusuna zarar vermek ama ocağı varsa kimse bunun önüne geçemez asil onun inancını sorgulamak lazim bir başına boyle sıkıntılı bir olay gelen insanin nasıl canini yakiyor, çok kizdim bak ya

Ne beceriksiz ciktik ya :) Allah yardimcib olsun canim eger benimde.gelnezse bende suniyle baslicam insallah tez zamanda gelirler bizide kurtarirlar. Benim dr nst ye gerek bile.duymadi kizim o kadae hareketliki 9 ay boyle olmamisti ; (

Amin canım hepimizin inşallah ruh halim çok dalgalı vazgeçtim bende nst ye gitmekten git gel yoruldum artık ... Bizim kızda çok kıpırdak gece uyutmuyo diyorum gel madem öyle uyutma

Tubacim Allah yardimcimiz olsun canim korkma arkandan bizdr geliyoruz brnde cok okudum aadece suniyle doğuranda var diguramayanda hakkimizda hayirlisi herkesin bunye farkli oluyormus

Amin canım hepimizin inşallah ruh halim çok dalgalı vazgeçtim bende nst ye gitmekten git gel yoruldum artık ... Bizim kızda çok kıpırdak gece uyutmuyo diyorum gel madem öyle uyutma
Aynrn cnm sikildim bos bos gidip grlmekten. Bencede madem.uyutmucan gelde uyutma dimi :)

Merhaba kızlar 11 mayıs gece saat 2 de suyum geldi.hemen hastaneye gittik.sabah 10 a ksdar bekledik sancım gelsin diye gelmeyince suni sancı verdiler aman Allahım o nasılbişey öle 9 ay boyunca normal doğum yapcam diyodum salskmışım :)))) 5 saat sancı çektim ve açılmam 1 cm den fazla olmadı.rahim ağzım kalınmış esnemiyomuş.saat 4 te sezeryana girdim belden aşağımı uyuşturdular bebeğimim çıkışını gördüm o kadar duygusal bir anki anlatamam.ama gel gelelim sonrasına boynuma bi ağrı girdi doktor bol su ve kahve tüketmem gerektiğini söyledi.ama ne fayda iki gün sonra dsha da şiddetlendi bebeğimi kucağıma dahi alamadım emziremedim. üçüncü gün acile gittik setum taktılar ama yıktım hastaneyi ağlamaktan dsmardsn su verdiler biraz hafifledi ertesi gün gene tekrarladı ve gene acile gittik bu sefer 3 lt su verdiler damardan sonra geçti ams 5 gün çok köyü geçti şimdi bende kızımda çok iyiyiz.sixe favsiyem belden aşağı uyuşturtmayın eğer uyuşturtssnı bilr aklınızda olsun tek çaresi su ben içtim 3 lt ama faydaetmedi eğer geçmrzse acile gidin ve damardan su verdirin benim çektiğimi si çekmeyin bacılarım.öpüyorum hepinizi muaaahhhh.

Ben spinal Oldum hiç böyle bişey yaşamadım ameliyat anında kafam asagida koklarım açık diye biraz ağrım oldu ağrı kesici ile hemen geçti ve tekrarlamadi. Kişiden kişiye değişir Bence. .

Kozlaryirmi ggünlük olduk neredeyse kaka çok az az ve yeşil iki gündür sizde olan varmi ya

Bende suniyle dogurdum canim hic acilmam yokken. suni sanciyi aldiktan 2 saat sonra yumusamam ve 2 cm acılmam oldu. stres yapma insaAllah kolayy olur

Tubacim Allah yardimcimiz olsun canim korkma arkandan bizdr geliyoruz brnde cok okudum aadece suniyle doğuranda var diguramayanda hakkimizda hayirlisi herkesin bunye farkli oluyormus

eliimde değil ki canım, eğer açılma olmazsa sunı alma diyor kuzenim, bakalım dr pazartesi ne derse.. Kesin suni vercem demedi duruma göre bi yol izlicez dedi.. Şu da bi gerçek ki eğer sunı alıp boşuna sancı çekeceksem sezeryan olurum daha iyi.

Cok naza çektiler kendilerini nazlı kız olacaklar desene en ufak bi sancıda hıhh yaşasın diyorum sonra geçiyo yine hayal kırıklığı :-(
Evet yaa nazlimi koysak adlarini :) millet sanci olunca agliyo ben nasil mutlu oluyorum sonra hevesim.kursagimda kaliuo

Bende suniyle dogurdum canim hic acilmam yokken. suni sanciyi aldiktan 2 saat sonra yumusamam ve 2 cm acılmam oldu. stres yapma insaAllah kolayy olur

canım öyle ama bi de hiç açılma olmayıp o kadar sancıyı boşa çekmek de var ya bilmiyorum

Canim bende ondan korkuyorum o kadar suniyi yicez sonu sezeryan olacak diye en baata sezeryan olurum daha iyi. Belki cati muayenesi yapar rahim musaitmu diye ona gore suniyi verir hakkikizda hayurlusi neyse o olsun. Benimde morelim bozuluyr ama napalim elden bisey gelmiyor beklicrz kismette ne varsa onu yasicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…