- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
evet yaaa sıcak su işide bittiHep aksilik olur zaten boyle zamani bulur
Bn artik bunu soranlara dgrdum evde sakliyorum karnmdakide gaz diyorm :)))kızlar o meşhur soruyu soruyorum daha doğuramadınız mı
bu soruya cevap bile vermek istemiyorum hıhhhhkızlar o meşhur soruyu soruyorum daha doğuramadınız mı
ben sana kaderimiz aynı demişmiydimKizlar giremedim bgun dr a gituk hersey ilunda dr bile sen doguramiyon daha baksana dedi adam bile sinir etti nst de sanci falanda yok p.tesi yada sali tekrar kntrol kafasi hafif kanala girmeye baslamis ama bakalim hayirlisi insallah girer
olablir canım sancıların varmı dk tut bakalım ne kadar zamanda geliyo gidiyor. sen sezeryan olacaktın galiba canımKizlar az once wcye gttm sanku leke gibi bisey glmisti camasr renkli olnca anlayamdm pecete koydum smdi baktm koyu sari akintiylabirlkte acik kahve azicik leke olms nisan mi ki bu smdi?
Ewt cnm pzt veya crsamba buyuk iht sezryn olcak ama sancm yok arada ayaga kalknca kasiklarim sizliyo sadecebu soruya cevap bile vermek istemiyorum hıhhhh
ben sana kaderimiz aynı demişmiydimbenimkide kanalın yakınlarında geziyo amahala çıkışı bulamadı maleseff
olablir canım sancıların varmı dk tut bakalım ne kadar zamanda geliyo gidiyor. sen sezeryan olacaktın galiba canım
Kalkma.sakin son bir gun :) bebis tombis senin belki normal olur dicem ama.karar snin tabikide hayirlisi olsun cnmEwt cnm pzt veya crsamba buyuk iht sezryn olcak ama sancm yok arada ayaga kalknca kasiklarim sizliyo sadece
Bukadar beklemiskrn bencede brkle canim bir anda Gelir sancin tabi karar senin ama bizimdr ayni ve nornali bekliuoruzbugün 40 haftayı doldurdum ne bir sancı ne nişan ne de açılmam var. Salı gunu tekrar dr kontrolüm var yine çatı açılmamışsa sezeryan yapıcaz dedi doktor. kaynanaöda tutturmuş bekle normal olsun diye ne yapacağımı şaşırdım.
ay biz niye doğuramıyoruz yaa
Kasiklarmda agri bsladi korkudan yerimden kipirdamiyrmKalkma.sakin son bir gun :) bebis tombis senin belki normal olur dicem ama.karar snin tabikide hayirlisi olsun cnm
Canim senin nisan gelmis sancin olursa drunu ara belki yarin alir hemen saglicakla kucagina al.canim darisi biz bekleyenlere. Bende devamli wcdeyim ama hala gelen giden yokKizlar kahve leke kirmizi kana donusmus
Oyle belime flan girmyo sanci cnm ama kasiklarim da surekli hafif bi agri war adet agrisi gibi.devlet te yapicam bn dgumu cnm pazargnu yaparmi acaba ay ck korkuyrmCanim senin nisan gelmis sancin olursa drunu ara belki yarin alir hemen saglicakla kucagina al.canim darisi biz bekleyenlere. Bende devamli wcdeyim ama hala gelen giden yok
yaparlar canım niye yapmasınlar sen tatillere göre ayarlayamazsın ki kendini..Oyle belime flan girmyo sanci cnm ama kasiklarim da surekli hafif bi agri war adet agrisi gibi.devlet te yapicam bn dgumu cnm pazargnu yaparmi acaba ay ck korkuyrm
Korkma canim bende devlette yapıcam eger ozel doktorunsa gelir zaten ama normal doktorsa gelmez nöbetçi yaptirir. Genelde devlette oyle oluyor. kac dkkada bir sancin oldugunu takip et erken gidersen devamli alttan bakarlar normal istiyosan siklastiginda git sezeryansa şimdide gidebilirsin. Allah yardimcin olsun haber vermeyi unutmaOyle belime flan girmyo sanci cnm ama kasiklarim da surekli hafif bi agri war adet agrisi gibi.devlet te yapicam bn dgumu cnm pazargnu yaparmi acaba ay ck korkuyrm
Cikmaya hic niyetleri yok bu kizlarin napicaz biz bu kiscelerle bilmem :)bu soruya cevap bile vermek istemiyorum hıhhhh
ben sana kaderimiz aynı demişmiydimbenimkide kanalın yakınlarında geziyo amahala çıkışı bulamadı maleseff
olablir canım sancıların varmı dk tut bakalım ne kadar zamanda geliyo gidiyor. sen sezeryan olacaktın galiba canım
Ah bi bilsemmmCikmaya hic niyetleri yok bu kizlarin napicaz biz bu kiscelerle bilmem :)
Offf belki hemen yapilir..ama benim ne sicak suya ne yuruyuse nede baska biseye inancim kalmadi...saliya kadar olmazsa doktor yine suni sanci teklif edecek kabul etmeyi bile dusunur hale geldim yaevet yaaa sıcak su işide bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?