2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar giremedim bgun dr a gituk hersey ilunda dr bile sen doguramiyon daha baksana dedi adam bile sinir etti nst de sanci falanda yok p.tesi yada sali tekrar kntrol kafasi hafif kanala girmeye baslamis ama bakalim hayirlisi insallah girer

Kizlar az once wcye gttm sanku leke gibi bisey glmisti camasr renkli olnca anlayamdm pecete koydum smdi baktm koyu sari akintiylabirlkte acik kahve azicik leke olms nisan mi ki bu smdi?

kızlar o meşhur soruyu soruyorum daha doğuramadınız mı
bu soruya cevap bile vermek istemiyorum hıhhhh

Kizlar giremedim bgun dr a gituk hersey ilunda dr bile sen doguramiyon daha baksana dedi adam bile sinir etti nst de sanci falanda yok p.tesi yada sali tekrar kntrol kafasi hafif kanala girmeye baslamis ama bakalim hayirlisi insallah girer
ben sana kaderimiz aynı demişmiydim benimkide kanalın yakınlarında geziyo amahala çıkışı bulamadı maleseff

Kizlar az once wcye gttm sanku leke gibi bisey glmisti camasr renkli olnca anlayamdm pecete koydum smdi baktm koyu sari akintiylabirlkte acik kahve azicik leke olms nisan mi ki bu smdi?
olablir canım sancıların varmı dk tut bakalım ne kadar zamanda geliyo gidiyor. sen sezeryan olacaktın galiba canım

Ewt cnm pzt veya crsamba buyuk iht sezryn olcak ama sancm yok arada ayaga kalknca kasiklarim sizliyo sadece

bugün 40 haftayı doldurdum ne bir sancı ne nişan ne de açılmam var. Salı gunu tekrar dr kontrolüm var yine çatı açılmamışsa sezeryan yapıcaz dedi doktor. kaynanaöda tutturmuş bekle normal olsun diye ne yapacağımı şaşırdım.
ay biz niye doğuramıyoruz yaa

Bukadar beklemiskrn bencede brkle canim bir anda Gelir sancin tabi karar senin ama bizimdr ayni ve nornali bekliuoruz

Canim senin nisan gelmis sancin olursa drunu ara belki yarin alir hemen saglicakla kucagina al.canim darisi biz bekleyenlere. Bende devamli wcdeyim ama hala gelen giden yok
Oyle belime flan girmyo sanci cnm ama kasiklarim da surekli hafif bi agri war adet agrisi gibi.devlet te yapicam bn dgumu cnm pazargnu yaparmi acaba ay ck korkuyrm

Oyle belime flan girmyo sanci cnm ama kasiklarim da surekli hafif bi agri war adet agrisi gibi.devlet te yapicam bn dgumu cnm pazargnu yaparmi acaba ay ck korkuyrm
yaparlar canım niye yapmasınlar sen tatillere göre ayarlayamazsın ki kendini..
günlerimiz aynı bende de tık yok arada sizin sayfayı yokluyorum doguran var mı diye :)

Korkma canim bende devlette yapıcam eger ozel doktorunsa gelir zaten ama normal doktorsa gelmez nöbetçi yaptirir. Genelde devlette oyle oluyor. kac dkkada bir sancin oldugunu takip et erken gidersen devamli alttan bakarlar normal istiyosan siklastiginda git sezeryansa şimdide gidebilirsin. Allah yardimcin olsun haber vermeyi unutma

Cikmaya hic niyetleri yok bu kizlarin napicaz biz bu kiscelerle bilmem :)

Cikmaya hic niyetleri yok bu kizlarin napicaz biz bu kiscelerle bilmem :)
Ah bi bilsemmm uyusuk cikti bizimkiler bu gidisle biz haziran annesi oluruz benim cok hafif kasi ve bel.agrim oluyor ama kzin masallahi var.kipir kipir bu kadar hareletliyken kanala girermi bilmem. Ayy bi yolu tutturamadilar yaaaa

Günaydın kızlar dün akşam kuzenimin kına gecesi vardı bayada oynadım bana mısın demedi bugünkü sınavlar bitsin akşam düğünde hiç oturmiycam eve gelincede bizim oğlan oynadı durdu tam 10 dk videoya aldım hareketleri hiç azalmadı aksine arttı bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…