2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ah bi bilsemmm uyusuk cikti bizimkiler bu gidisle biz haziran annesi oluruz benim cok hafif kasi ve bel.agrim oluyor ama kzin masallahi var.kipir kipir bu kadar hareletliyken kanala girermi bilmem. Ayy bi yolu tutturamadilar yaaaa
Brnde kasik agrisi war o da hafif canim ama gelesi yok geleciginide pek zannetmiyorum niyeyse

Arkadaşlar merhaba. hep takip ediyorum sizlerden gelen yorumları fakat hic konulara dahil olamamistim.sizleri cok iyi anlıyorum çünkü 4 gun onceye kadar hadi artik gel bebegim diyordum.
Normal doğum tecrubesi yasayanlarin tecrübelerini merak etmis biri olarak şimdi ttecrubemi sizle paylasmak istedim.belki faydam olur sizlere.
20 mayis gunu artik son kontrolum vardi 40 haftayi o gün doldurmuştuk. O gun 6 da kalktigimda adet sancisi gibi sancim vardı hatta usuttum mu diye düşündüm. Wc ye gittim kanamam baslamis.evde dolanmaya basladim kahvaltı yaptik esim ve annemle ufak capli bi temizlik yaptim.ara ara agrim artıyor sonra azaliyordu.saat 10.30 da benim tum itirazlarima ragmen annem ve esimin zoruyla hastaneye gittik.( cünkü ben ağrılarımin daha da siddetlenmesini beklemek istiyordum) hastane ozel olmasina ragmen tam 45 dk nts sirasi bekledim hem de ayakta. Nts de hic sancim cikmadi.ssonucla birlikte doktorun yanina gittik gercekten sancim oldugunu soyledim alttan muayene etti 4 cm aciklik hemen yatış verdi.bazen nst de sanci cikmazmis.bi kat yukari ciktik yataga yatırdı ebe tekrar muayene etti 8 cm aciklik olmus. Serum takildi ustum degistirildi. Hemen dogumhaneye alindim. 11. 50 de dogumhaneye girdim 12.20 de kizimi kucagima aldım cok şükür.
Biraz uzun oldu ama şunu söyleyeyim kimse normal dogumdan korkmasin. Rabbim oyle bi guc veriyor ki..üstesinden geliyosunuuz. Sonrasi hele mükemmel. Yürüyerek çıkıyorsun cocugunu rahatlikla kucağına aliyorsun, sutun geliyor..Rabbim hepinizin yardimcisi olsun. Saglikla kucaginiza alin cocuklarinizi inşallah. .

Amin canim cok sukur.

Canım çok sağol benim gibi merak edenleri aydınlattın. Ne güzel kavuşmussun meleğine Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar gece 3te başlayan düzensiz sancılarla saat 6.20 de acile geldik 6.45 de kızımı normal doğumla dünyaya getirdim hiç korkmayın doğumdan ben tekrar bizi gönderirler düzensiz geliyor dedim eşime geldiğimizde 10 cm açıklık vardı hhemen oldu zaten

kızlar mrb.. Bizim serüvenimizde sona erdi 15.05.2015 te ikinci kizimi aldim kucagima cok sukur ilki sezeryan oldugu icin bu da sezeryan oldu genel anestezi istedim cokta rahat gecti ameliyathaneden cikarken uyandim esimi gordum hemen bebek nasil diye sordum cok iyi dediler basladim aglamaya ilkinde oldugu gibi...
Hic agrim olmadi desem yeridir ertesi gunde kendi istegimle taburcu oldum evdeki kizimdan 1 gece daha ayri kalmak istemedim hemde ayaklanmistim kalmama gerek yoktu yani.
Sütümde hemen geldi ilk dogumum daha zor olmustu ve sut yoktu bu dogumum cok rahat gecti allaha sukur hersey yolunda buyuk kizim cok mutlu kardesi oldugu icin gidip gelip opuyor parktan falan gelince sabah uyaninca hemen kardesini soruyor hep boyle olur insallah.
4 kg ve 51 cm dogdu kizim ablasida 3600 ve 51 cmdi bu biraz daha tombik ikisinide 38+5 te dogurdum..
Allah hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin dogum yapanlarin gozu aydin bekleyenlere de kolay dogumlar diliyorum opuyoruz kocaman..

Günaydın kızlar. Nasılsıniz bebişler nasıl. Kimse girmiyor artik sanırım bebişler den fırsat bulamıyoruz :)
Doguramsyan da az kalmış rabbım en kısa zamanda kavustursun bebislerine.
Benim kiz hâlâ gündüzleri uyumuyor hep meme istiyor şu an da memede :)
kızlar bebeklerinizi kaç dk emziriyorsunuz

Ben varım canım. En sık ben giriyorum sanırım. Memede 2 saat geçirdiğimiz için tlf elimde netteyim sürekli. Sabah beri uyumadık

Ben varım canım. En sık ben giriyorum sanırım. Memede 2 saat geçirdiğimiz için tlf elimde netteyim sürekli. Sabah beri uyumadık
Ay 2 saat çok canım ya . Peki o sürede hep emiyor mu.biz dun oykeydik saat 1e kadar gozunu kirpmadi.40 cikinca duzelir diyorlar cok merak ediyorum kirki cikan var mi acaba bizim topikte varsa soykesin bir duzeldi mi :)Emzik denedin mi emzik ver tok olduğu zamanlarda. Ben az önce yarım saat emzirdim uyudu çok şükür. Şimdilik uyumuş ben de biraz dinleniyorum.

Kizlar selam. Gecen pazar gunu nisanim gelmisti.sanci yoktu cok. Ptesi adet agrisi gibi oldu wc de kanli akinti geliyordu. Sali gunu aksam ustu sancilarim 20 dk bire dustu doktorum yurtdisindaydi.msj attim. Havaalanindaymis. Hemen hastaneye dedi.esimle gittik.ailelere doktor gormek istedi geri gelcez dedik.almadik onlari. 3 cm aciklik 20; 30 du saat.eve birakmadilar. Epidural istemiuorum dedim. Doktorumda suni sanci vermedi.mudahale etmicez o kendi gelecek dedi. Saat 5 te aciklik 7 cm ile doktorum suyumu patlatti.sancilar siddetlendi ama surekli derin nefes aldim.o bana cok guc verdi.hic bagirmadim dogumda bile. Plates topunun mucizevi bisey oldugunu dusunuyorum. Onun uzerinde sancilari karsilamak daha kolay.aklinizda olsun normal isteyenler sancilar geldiginde ebeden isteyin topu.7:50 20 mayis gunu 3.200 gr 49 cm kizimi kucagima aldim.esim dogumdaydi.ben istemedim girmesini ama doktorum gitmicek yaninda kalacak dedi. Odaya yuruyerek geldim. 10 dk sonra bebek geldi. Emzirmeye calistim hemen olmadi ama ayni gun sutum geldi. Ben vebek esim fotocu anane ve babaneleri bekliyoruz odada cok komikti. Annemler kapidan girdi bebegi ilk gilordukleri anda fotolari var. Sanci cekerken esim videoya almisti.dun izlettim anneme aglamaya basladi. Iyiki gelmemis daha erken.

cok guzel bi duygu demek bu olsa.tarifsiz biseymis.cok sukur ben atlattim.darisi sizlere insallah Allah yardimciniz olsun arkadaslar.

Mrb bizimki de meme delisi. Kaç kere genzine kaçtı süt. Memede uyuyo. Zaten memeyi alır almaz gözler kapanıyo. Emmeye devam. İlk 15-20 dk emiyo dalıyo. Altını değiştiriyorum. Uyanıyo. Bi daha 20-30 dad daha emiyo.göğsüme yatırıyorum iyice dalınca da beşiğe. En fazla 2 saat uyuyo sonra tekrar başa. Gece en fazla 3 saat. 20 günlük olduk. Kızımın suratı yenidoğan döküntüsü oldu. Doktor bişey yapmaya gerek yok kendi gecer dedi. Niye oldu anlamadım. Ufaktan gaz sancılarımız da başladı.

Canim bebek cok uzun sure emerse kilo kaybedermis,emmek bebekler icin cok enerji sarfettikleri bir aktiviteymis.2 saat boyunca sütte gelmez ki,bence emme suresini kisalt,hem bos bos emnesi gaz yapar sonra sen ugrasirsin

Evet meme ağzında devamlı. Uyuyo yatırınca uyanıuo. Emziğe alıştırmak istemiyorum hiç. Bu gidişle vercem gibi. Aynı pozisyonda oturduğum için her tarafım ağrıyo. Sabah beri uyuyamadı. Sıcaktan mı acaba. Ben kollarını sarıp uyutuyorum. Sarmasam sıçrayıp uykusu bolunuyo. Sıcaktan sarmasammı acaba. Siz nasıl uyutuyosunuz

A
Canim bebek cok uzun sure emerse kilo kaybedermis,emmek bebekler icin cok enerji sarfettikleri bir aktiviteymis.2 saat boyunca sütte gelmez ki,bence emme suresini kisalt,hem bos bos emnesi gaz yapar sonra sen ugrasirsin
Ma memeden çıkarınca ağlıyo. Ne yapmam lazım o zaman?

Merhaba hanimlar,
Dogum yapmayan arkadaslar, insaallah tez zamanda kolaylikkolayliklaa dogum yaparsiniz. Beklemek cok zor, iyi bilirim..
Normal dogum.annelerimiz, bizim 11. Gunumuz, epizyotomi var bende, o dikisler iyilesti elh, ama ayaktayken agrim oluyor ve arada bicak saplanir gibi sanci giriyor, ic dikislerden diye dusunuyorum ama normal midir sizde de oluyor mu? Bir de kanamam baya azaldi, akinti gibi oldu, ama bazen birden cok geliyor, sonra yIne azaliyor, bu normal mi? Sali gunu kontrolum var, kotu bi sey diycek diye aklim cikiyor.

Kizlar simdi hastaneden geldim bebisim cok.sukur kanala girmis cok hafifte.nstede sanci cikti ama hic acilma yok sancilarin siklasirsa hemen gel dedi gonderdi ne zaman nasil acilirki

iyi pazarlar. nasılsınız kızlar.
biz oğluşumla iyiyiz. sarılığımız geçti. iştahımız da arttı. ama dilinde süte benzer şeyler var. acaba pamukçuk mu? nasıl anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…