Hahahakızlar o meşhur soruyu soruyorum daha doğuramadınız mı
Brnde kasik agrisi war o da hafif canim ama gelesi yok geleciginide pek zannetmiyorum niyeyseAh bi bilsemmmuyusuk cikti bizimkiler bu gidisle biz haziran annesi oluruz benim cok hafif kasi ve bel.agrim oluyor ama kzin masallahi var.kipir kipir bu kadar hareletliyken kanala girermi bilmem. Ayy bi yolu tutturamadilar yaaaa
Amin canim cok sukur.Benim de biri değil ama öteki çok yara olmuş hala da acı çekiyorum ama ben birinden veriyorum bir kaç defa. 5-6 saat krem diğerinin ucunda dursun diye bazen sabaha kadar o yara olanı bekletiyorum kremle sabah da onu temizleyip veriyorum o şekilde daha az acıyor sanki biraz iyi geldi. Çok sık siliyorsun kremi etkisini göstermiyor olabilir.Of ne çok derdimiz var yaaa.. ama olsun kucagimiza aldık ya allahın izniyle bunlar da gelir geçer toparlanir lar inşallah. .. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Canım çok sağol benim gibi merak edenleri aydınlattın. Ne güzel kavuşmussun meleğine Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba. hep takip ediyorum sizlerden gelen yorumları fakat hic konulara dahil olamamistim.sizleri cok iyi anlıyorum çünkü 4 gun onceye kadar hadi artik gel bebegim diyordum.
Normal doğum tecrubesi yasayanlarin tecrübelerini merak etmis biri olarak şimdi ttecrubemi sizle paylasmak istedim.belki faydam olur sizlere.
20 mayis gunu artik son kontrolum vardi 40 haftayi o gün doldurmuştuk. O gun 6 da kalktigimda adet sancisi gibi sancim vardı hatta usuttum mu diye düşündüm. Wc ye gittim kanamam baslamis.evde dolanmaya basladim kahvaltı yaptik esim ve annemle ufak capli bi temizlik yaptim.ara ara agrim artıyor sonra azaliyordu.saat 10.30 da benim tum itirazlarima ragmen annem ve esimin zoruyla hastaneye gittik.( cünkü ben ağrılarımin daha da siddetlenmesini beklemek istiyordum) hastane ozel olmasina ragmen tam 45 dk nts sirasi bekledim hem de ayakta. Nts de hic sancim cikmadi.ssonucla birlikte doktorun yanina gittik gercekten sancim oldugunu soyledim alttan muayene etti 4 cm aciklik hemen yatış verdi.bazen nst de sanci cikmazmis.bi kat yukari ciktik yataga yatırdı ebe tekrar muayene etti 8 cm aciklik olmus. Serum takildi ustum degistirildi. Hemen dogumhaneye alindim. 11. 50 de dogumhaneye girdim 12.20 de kizimi kucagima aldım cok şükür.
Biraz uzun oldu ama şunu söyleyeyim kimse normal dogumdan korkmasin. Rabbim oyle bi guc veriyor ki..üstesinden geliyosunuuz. Sonrasi hele mükemmel. Yürüyerek çıkıyorsun cocugunu rahatlikla kucağına aliyorsun, sutun geliyor..Rabbim hepinizin yardimcisi olsun. Saglikla kucaginiza alin cocuklarinizi inşallah. .
Ben varım canım. En sık ben giriyorum sanırım. Memede 2 saat geçirdiğimiz için tlf elimde netteyim sürekli. Sabah beri uyumadıkGünaydın kızlar. Nasılsıniz bebişler nasıl. Kimse girmiyor artik sanırım bebişler den fırsat bulamıyoruz :)
Doguramsyan da az kalmış rabbım en kısa zamanda kavustursun bebislerine.
Benim kiz hâlâ gündüzleri uyumuyor hep meme istiyor şu an da memede :)
kızlar bebeklerinizi kaç dk emziriyorsunuz
Ay 2 saat çok canım ya . Peki o sürede hep emiyor mu.biz dun oykeydik saat 1e kadar gozunu kirpmadi.40 cikinca duzelir diyorlar cok merak ediyorum kirki cikan var mi acaba bizim topikte varsa soykesin bir duzeldi mi :)Emzik denedin mi emzik ver tok olduğu zamanlarda. Ben az önce yarım saat emzirdim uyudu çok şükür. Şimdilik uyumuş ben de biraz dinleniyorum.Ben varım canım. En sık ben giriyorum sanırım. Memede 2 saat geçirdiğimiz için tlf elimde netteyim sürekli. Sabah beri uyumadık
Mrb bizimki de meme delisi. Kaç kere genzine kaçtı süt. Memede uyuyo. Zaten memeyi alır almaz gözler kapanıyo. Emmeye devam. İlk 15-20 dk emiyo dalıyo. Altını değiştiriyorum. Uyanıyo. Bi daha 20-30 dad daha emiyo.göğsüme yatırıyorum iyice dalınca da beşiğe. En fazla 2 saat uyuyo sonra tekrar başa. Gece en fazla 3 saat. 20 günlük olduk. Kızımın suratı yenidoğan döküntüsü oldu. Doktor bişey yapmaya gerek yok kendi gecer dedi. Niye oldu anlamadım. Ufaktan gaz sancılarımız da başladı.Günaydın kızlar. Nasılsıniz bebişler nasıl. Kimse girmiyor artik sanırım bebişler den fırsat bulamıyouz :)
Doguramsyan da az kalmış rabbım en kısa zamanda kavustursun bebislerine.
Benim kiz hâlâ gündüzleri uyumuyor hep meme istiyor şu an da memede :)
kızlar bebeklerinizi kaç dk emziriyorsunuz
Canim bebek cok uzun sure emerse kilo kaybedermis,emmek bebekler icin cok enerji sarfettikleri bir aktiviteymis.2 saat boyunca sütte gelmez ki,bence emme suresini kisalt,hem bos bos emnesi gaz yapar sonra sen ugrasirsinBen varım canım. En sık ben giriyorum sanırım. Memede 2 saat geçirdiğimiz için tlf elimde netteyim sürekli. Sabah beri uyumadık
Evet meme ağzında devamlı. Uyuyo yatırınca uyanıuo. Emziğe alıştırmak istemiyorum hiç. Bu gidişle vercem gibi. Aynı pozisyonda oturduğum için her tarafım ağrıyo. Sabah beri uyuyamadı. Sıcaktan mı acaba. Ben kollarını sarıp uyutuyorum. Sarmasam sıçrayıp uykusu bolunuyo. Sıcaktan sarmasammı acaba. Siz nasıl uyutuyosunuzAy 2 saat çok canım ya . Peki o sürede hep emiyor mu.biz dun oykeydik saat 1e kadar gozunu kirpmadi.40 cikinca duzelir diyorlar cok merak ediyorum kirki cikan var mi acaba bizim topikte varsa soykesin bir duzeldi mi :)Emzik denedin mi emzik ver tok olduğu zamanlarda. Ben az önce yarım saat emzirdim uyudu çok şükür. Şimdilik uyumuş ben de biraz dinleniyorum.
Ma memeden çıkarınca ağlıyo. Ne yapmam lazım o zaman?Canim bebek cok uzun sure emerse kilo kaybedermis,emmek bebekler icin cok enerji sarfettikleri bir aktiviteymis.2 saat boyunca sütte gelmez ki,bence emme suresini kisalt,hem bos bos emnesi gaz yapar sonra sen ugrasirsin
Emzik tutmuyo mu canim,benimki yarim saat emip memede uyuyo geneldeA
Ma memeden çıkarınca ağlıyo. Ne yapmam lazım o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?